Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ρωσίδα με πολύ καλά γονίδια! Μάλλον σπαστά, ανοιχτόχρωμα καταξανθα μαλλιά σχεδόν έως τους ώμους, όμορφο προσωπο όπως και στις φωτο, σωστά βαμμένο, γαλανομάτα, σώμα όχι τέλειο-σουπερ γυμνασμένο ούτε γλυπτό, είναι λίγο νταρντανε, στηθος φυσικό, πλούσιο, καλό χωρίς να είναι το άμεμπτο, ρόγες μεγάλες με ανταποκριση θα έλεγα, κάτω στόμα καλούτσικο και συμπαθητικό. Το ~1,75+ τόχει, ίσως και περισσότερο. Εμένα υποκειμενικά μού αρέσει εμφανισιακά. Δεν θα αρέσει σε χορεύτριες, μοδίστρες και γυμναστές, τουτέστιν όσοι θέλουν γραμμώσεις ή σκινυ μοντελέ δεν θα βρούν αυτά που ψάχνουν. Στις ηλικίες δεν τα καταφέρνω: πάντως εγώ θα την έλεγα σαφώς νεότερη απότι λέει το σαιτ τους!

Εγώ είχα κάνει ντουζ πριν έλθει. Εκείνη έκανε όταν ήλθε. Αγκαλίτσες και φιλIά, γλυκιά συμπεριφορά, ωραία χαδια κατά τις περιπτύξεις στα προκαταρκτικά. Δοκιμή ισπανικού πρώτα με εκείνη σε ύπτιο και μετά με εμένα σε ύπτιο. Τετοια προσόντααα!! Συνέχεια με καλό στοματικό με λάστιχο και περιποίηση ΚΑΙ τριγυρω. 69. Εγλυφα, βυζαινα, χαιδευα, δούλευαν όλα στο φουλ. Να και τα δάχτυλα στο στόμα, να και τα ζουλήγματα. Εμφανιζόταν να είναι άνετη και να συμμετέχει. Υπήρχε συντονισμός στα μέτρα της λογικής. Πρώτα εκείνη από πάνω, έλεγχε ρυθμούς, ταχύτητα, δύναμη, βάθος, άλλαζε καθε τόσο. Δοκίμασε 2-3 παραλλαγές της στάσης. Εγώ θαυμαζα τη θεά και χούφτωνα. Μετά περιστροφή σε ιεραποστολικό όπου έλεγχα εγώ, ανταπέδωσα, και έπιασα 3 παραλλαγές. Λογική συμμετοχή από πλευράς της με τη συμπεριφορά της. Αγκαλιές, φιλιά, χουφτωματα. Εντυπωσιακή η θέα. Έτσι ήλθε το τέλος μου. Κουβέντα μετά, μού πρόσφερε σύντομο μασαζ (δεν είναι του επαγγέλματος αλλά έχει ένα δικό της στυλ και προέκυψε και η ανάγκη εκεί επιτόπου), και αποχαιρετισμός.

Ευγενής και όμορφη παρουσία είναι η Αλεξάνδρα, και λίγο δυναμική σαν προσωπικότητα και σπουδαγμένη. Ατμόσφαιρα πλήρους gfe, ιδιοσυγκρασία για πολιτισμένο σεξ. Καλή είναι. Επίσης, βλέπω ότι η ανάπτυξη οικειότητας μπορεί να βοηθήσει για ακόμη πιό αναβαθμισμένες συναντήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι τις πολλές φορές δεν μπορεί κανείς να τις προλάβει οικονομικά στις μέρες μας. Ίσως καταφέρω κάποιο άλλο ραντεβού όπου να δοκιμάσω και πιό δυναμικές συμπεριφορές και pse καταστάσεις, Ίδομεν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2013
Πτεραρχε μου +1 απο μενα, γιατι περασες καλα και γιατι ενημερωσες αψογα οπως παντα χωρις σαλια και γαρνιτουρες.
Το κορμι παντως οπως το βλεπω στις φωτο, θελει μπρατσα για να το κουμανταρεις, δεν ειναι smart....
Εμενα παντα μου αρεσαν τα "ελαφρα" και "δεμενα" εργαλεια.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1