Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ο 'ορισμός της καύλας'
Αυτό είναι η κοπέλα αυτή....από τη στιγμή που βρεθήκαμε οι ρόγες της ξεχύλιζαν το ήδη ξεχυλωμένο σουτιέν της.
Η Αναστασία είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, η κοπέλα που προβάρει ρούχα στο διπλανό κατάστημα.
Απλή, γελαστή, καθαρή, καυλιάρα, έκφυλη, έτοιμη να χύσει και να περάσει και αυτή και εσύ καλά.
Ο ορισμός του επαγγελματία στο σέξ, ο άνθρωπος που δίνει καύλα απλόχερα και καυλώνει και περνάει καλά και η ίδια.
Η συνάντηση μόλις ξεκίνησε, ξεκίνησε και το μπαλαμούτι με τα ρούχα.........έκανε μπανάκι μαζί μου, και άρχισε μέσα στην μπανιέρα τις πίπες.Ομολογώ από τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν κάνει.
Γλύφει κορμό πούτσας, αρχίδια, κωλοτρυπίδα, σαλιώνει με όλο της το μεγαλείο την γύρω περιοχή και δημιουργεί τεράστια καύλα.Της αρέσει να γαμιέται και το δείχνει αμέσως.Δεν ντρέπεται να σε κατευθύνει και δεν ντρέπεται να σου πεί τι της αρέσει.
Χυνει πολύ εύκολα και γαμόντας την, αλλά και γλύφοντάς της την κλειτορίδα...........θα έλεγα ότι χύνει ακατάπαυστα.
Οι Milfάκηδες θα καταευχαριστηθούν την κατάσταση.Οι ρόγες της είναι τεράστιες, δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ρόγες, τεράστιες στην κυριολεξία και κατακόκκινες.
Η κλειτορίδα της μικρή και τρυφερή, θα έλεγα πολύ τρυφερή..........Η κωλοτρυπίδα της την οποία δεν δίνει είναι στενή και μόλίς πάς να βάλεις δάκτυλο σε σταματάει.
Η γλώσσα της υπερδραστήρια και γρήγορη στις εναλλαγες.Χαμογελάει συνέχεια διασκεδάζει και περνάει καλά.
Την θεωρώ από τις πιό έντοιμες κοπέλες που έχω πάρει.
Πέρασα πολύ καλά μαζί της...........

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
collateral
Σπουδαίος
93
Πόντοι:
3.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2013
"στη κατηγορια της ασφαλως" γιατι αν πηγαινε ο Palermo τι τιτλο θα εβαζε ? οεο Κεφάλι σε τοίχο!
18 Ιανουαρίου, 2013
Πες μου πως θα επικοινωνησω μαζι της για μια συνεδρια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2