Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 3 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Πρώτη και τελευταία κριτική για συνάντηση που δεν έγινε. Μιας και δεν υπάρχει thread μένει μόνο η κριτική. Μόνος σκοπός η ενημέρωση και το ότι η ασυνέπεια δεν πρέπει να επιβραβεύεται ούτε να περνάει στο ντούκου.
Βλέποντας καλά λόγια για τα την εν λόγω κοπέλα από δυο συναδέλφους είπα να δοκιμάσω. Επικοινωνία Κυριακή μεσημέρι, εύκολη, απαντά η ίδια, ευχάριστη φωνή και τόνος. Κλείσιμο συνάντησης ίδια μέρα στις 17.45 σε γνωστό ξενοδοχείο κοντά στο Ωνάσειο. Σε αναφορά μου ότι σίγουρα κλείσαμε, απάντησε «εγώ σε αυτά είμαι εντάξει».Τηλεφωνώ από το ξενοδοχείο στις 17.30 δίνοντας αριθμό δωματίου, απαντά έρχομαι, σαν να μην θυμόταν πάντως το ραντεβού. Στις 17.55 αναπάντητη κλήση, την παίρνω τηλέφωνο και με ρωτάει ξενοδοχείο και αριθμό δωματίου!!! , εκεί είπα να την στείλω στο διάολο, τα ξαναλέω, στο περίμενε. 18.25 παίρνω τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου λέει είμαι είμαστε μπλοκαρισμένοι [οδηγός, γραφείο] στην κίνηση, λέω φεύγω, απαντά όχι σε τρία λεπτά έρχομαι. Μετά από πέντε λεπτά ξαναπαίρνει και μου λέει ότι είναι μπλοκαρισμένη και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φεύγω από το ξενοδοχείο και μετά από πέντε λεπτά μου τηλεφωνεί και μου λέει ήρθα έλα να με δεις ότι τουλάχιστον λέω αλήθεια, προφανώς ήθελε να δείξει συνέπεια μέσα από την ασυνέπειά της για συνάντηση που ήταν γνωστή ώρες πριν.
Συμβουλή δική μου. Μην ασχολείσθε με γραφεία, στην καλύτερη περίπτωση προσφέρουν υπερτιμημένο προϊόν, extra, και πολλές φορές κοροϊδία και αρπαχτή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Μέλος
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2012
Σωστός!!!
30 Νοεμβρίου, 2012
καλα μην κανεις έτσι ρε φιλε συμβαινουν αυτα...
31 Δεκεμβρίου, 2012
εγω ο βλακας να ρωτησω κατι???
αφου η συναντηση δεν εγινε πως λες οτι οι φωτο ειναι ακριβεστατες???
31 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Υπάρχουν οι εξής επιλογές που αφορούν στις φωτό.Ακριβέστατες,ελαφρώς επεξεργασμένες,παραπλανητικές,και ψεύτικες.Τίποτα άλλο.Επέλεξα το πρώτο.Θεώρησα απαραίτητο να σου απαντήσω για να μην θεωρείς τον εαυτό σου βλάκα.
31 Δεκεμβρίου, 2012

σευχαριστω που μου απαντησες φιλε μου καλε.
δηλαδη ηταν μια απο τις 4 επιλογες το ακριβεστατες??
ααααα τυχαια δηλαδη...
να πω και γω τυχαια οτι σε ειδα στα εβερεστ στην καλλιθεα
ηρθες με ενα μερσεντες και εχεις λιγα μαλια
ποιος θα με διαψευσει?
για να μη παρεξηγηθω βλακας ειμαι οτι θελω λεω
01 Ιανουαρίου, 2013

@AntonioMontana: Δεν είσαι βλάκας. Κάτι άλλο είσαι...
01 Ιανουαρίου, 2013

Βλέπω οτι ξεκίνησες κάτι και το συνεχίζεις.Σαφώς υπονοείς οτι αυτά που αναφέρω δεν έγιναν.Μπορεί να τα επιβεβαιώσει πλήρως η ίδια.Εγραψα για το στήσιμο για να μην την πατήσει άλλος,εσυ τι λόγο έχεις να αμφισβητεις;
02 Ιανουαρίου, 2013

τωρα που σου γραφω ειναι διπλα μου και βλεπει οσα εχεις γραψει.
δεν θα απαντησω αλλο οτι και να γραψεις απλα μην λεμε εδω ανακριβιες
03 Ιανουαρίου, 2013

Ας βγεί η ίδια να τα διαψεύσει.Οτι έχω πει ειναι ακριβή μέχρι κεραίας.Δεν θα είχα ασχοληθεί αλλά δεν ανέχομαι την ασυνέπεια και την κοροιδία.
04 Απριλίου, 2013

την εχασα αλλα την ξαναβρηκα. δουλευει πλεον σε γραφειο με το ονομα μαριαννα και την αναγνωρισα απο την φωτο στο site
www.hotathensgirls.com
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10