Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με υποδέχτηκε ένα δροσερό κορίτσι, γεμάτο φρεσκάδα και πολύ ενέργεια. Χαμογελαστή, πρόσχαρη και πολύ ερωτική. Πιτσιρίκα όμως που λόγω του συνδυασμού της ικανοποίησης της γυναικείας θελκτικότητάς της και της αποκόμισης υψηλών οικονομικών απολαβών, έχει χάσει λίγο ίσως το μέτρο. Ενταγμένη και αυτή στον αγώνα για την εκπλήρωση του δικού της μικροαστικού ονείρου για ένα πολυτελές σπίτι, ένα ακριβό αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα και φυσικά την πολυπόθητη πλαστική βυζιών. Της είπα ότι σχεδόν σε κανέναν άντρα δεν αρέσει το σιλικονούχο, ότι το στήθος της είναι μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνει δυνητικά την υγεία της με εμφυτεύματα. Μου απάντησε με παιδική αφέλεια, ότι είναι το όνειρό της, είναι σαν να αγόραζε ένα ακριβό αυτοκίνητο... περίεργη προσέγγιση για το σώμα της έχει. Σέβομαι πάντως το γεγονός ότι τα λεφτά που βγάζει τα τιμά και με το παραπάνω ενώ θα μπορούσε εύκολα να τυλίξει κάποιον πλούσιο και να παντρευτεί. Θέλει όπως μου είπε να παντρευτεί κάποιον που θα τον γουστάρει. Τίμιο εκ μέρους της.
Πρόσωπο καλύτερο από τις φωτό. Έχει μετριάσει το έντονο μακιγιάζ, το οποίο την παραμόρφωνε. Σώμα εκπληκτικό, με ωραίες αναλογίες και κώλο μαγεία. Λίγο κοντούλα αλλά δεν το προσέχεις ιδιαίτερα. Χείλη ωραία, μάλλον σιλικονούχα. Φιλάει ωραία, αλλά χωρίς γλώσσα. Ξεκίνησα με γλύψιμο στο γατάκι της και προσποιήθηκε ότι έχυσε. Γενικά κάνει τα πάντα για να σε ανεβάσει. Τσιμπούκι βαθύ από μέρους της και ξεκίνημα πυελικών ωθήσεων από μπροστά. Το δυνατό της σημείο είναι στα τέσσερα όπου τα δίνει όλα και σπρώχνει δυνατά. Δεν χορταίνεις να ζουπάς τα κωλομάγουλά της. Της ζήτησα να περιποιηθώ την αφοδευτική της οπή και φυσικά δεν είπε όχι. Την περιποιήθηκα καλά και πολύ ώρα. Εκεί μας τα χάλασε λίγο και είπε ότι δεν άντεχει άλλο επειδή κάνει πολύ ζέστη. Μου βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει το ανελέητο γουργούρι. Δεν άφησε ούτε σταγόνα. Είναι το αγαπημένο της παγωτό όπως μου είπε. Η απόδοσή της καλή αλλά όταν κάνει 10 ραντεβού την ημέρα δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις. Ούτε να φάει δεν προλαβαίνει. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια δήλωση βόμβα που μου έκανε και έμεινα λίγο μαλάκας. Στην προσπάθειά μου να της εξηγήσω ότι είναι μέγα λάθος αυτό που κάνει, μου έδωσε μια αστεία απάντηση με ύφος μικρού παιδιού που έχει κάνει μια αταξία. Δεν πρόκειται να αναφερθώ στο τι ακριβώς μου είπε, γιατί ξέρω ότι δεν είναι η μόνη που το κάνει. Έτσι και αλλιώς το παιχνίδι αυτό που παίζουμε όλοι, μας προσφέρει ισχυρές δόσεις ηδονής γιατί έχει υψηλά επίπεδα ρίσκου πονταρίσματος. Και το ποντάρισμα δεν είναι μόνο σε σχέση με τα χρήματα που επενδύουμε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέγας
26
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2012
Πολλα υπονοουμενα για επικινδυνες πρακτικες χωρις να λες καθαρα αυτο που θες...
Καλυτερα να τα λες ολα ή τιποτα...
με την θολουρα και δεν προστατευεις κανεναν και δημιουργεις εντυπωσεις...
σου προτεινω να πεις καθαρα αυτο που θελεις, μοιρασου την εμπειρια σου και ασε τους υπολοιπους να κρινουν, τα μισολογα ειναι το χειροτερο...
19 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πολυ σωστο αυτο που λεει ο jorgekavlares..... δεν ειναι δυνατον μια κοπελα που την γλειφουν ολοι εσενα να σου προτεινε κατι που σχεδον ολοι φανταζομαστε τι και μην το λες καθαρα αφηνοντας μια κατασταση που μπορει να εξελιχθει επικινδυνα για πολλους.....πρεπει να μιλαμε αλλο να μην ξερεις και αλλο η συνειδητη αγνοια...αυτο ειναι εγκλημα!!!!Θυμός
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2