Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Call-Girls 12008
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μου ήρθε η όρεξη για μελανούρι ! Άμεση συνεννόηση με το γραφείο ,όπως πάντα, και το μωρό στην ώρα του, σε ημιδιαμονή. Πολύ μελαχρινή ,σαν τον Παϊτέρη ή σαν τον Τεν Κάτε για τους ποδοσφαιρόφιλους. Αστειεύομαι ,δεν βγάζει κάτι το γύφτικο, δεν έχει τρίχωμα είναι χαμογελαστή, δροσερή, πιτσιρίκα και Minion.Νομίζω καλύτερη από τις φωτο. Κορμί πολύ ωραίο ,βυζάκι σε ωραίο μέγεθος, ρώγες chocolat ? κωλαράκι σπέσιαλ με κάποιες ραγάδες (για πολύ παρατηρητικούς) που φαίνονται στο σκληρό χούφτωμα του πισωκολλητού ,που της αρέσει κιόλας. Ένα ωραίο μελαχρινάκι εκ Βουλγαρίας , εύκολα διαχειρίσιμο να το βάλεις κάτω και να το κάνεις ….να σιχαθεί την πούτσα !
Πιπώνει πολύ καλά ,τύπου Ηoover, και ασχολείται με τα πέριξ ,πάντα χαμογελαστή.
Είναι πολύ καθαρή ,έφερε αφρόλουτρο CAMAY (που γαμάει) και όταν κάπνισε στο ενδιάμεσο (αφού πήρε οκ ) έπλυνε στόμα και έφαγε τσίχλα. Ο πρώτος γύρος έληξε με πλήρη αποστράγγιξη της χυσαμόλης. Μπουκωμένη και χαμογελαστή τα σκότωσε στο μπάνιο.
Σημειώνω πως δεν της αρέσει να ασχολείσαι με τον κώλο της και συμπεραίνω ότι αν και αναφέρεται ως διαθεσιμότητα ,δεν τον δίνει μάλλον , ή το αποφεύγει. Εγώ δεν ζήτησα αλλά ο ΄΄γιατρός΄΄ το αναφέρει προηγούμενα. Τέλος πάντων , γαμιέται με πάθος , σε κοιτάζει πονηρά και το μουνάκι της είναι μικρό, γλόμπος, με σοκολατί πέταλα. Ομοίως και η κλειστή ,φαινομενικά , κωλοτρυπίδα. Τελικό χύσιμο πάνω της με άπλωμα όπου κάνει πολύ ωραία αντίθεση το άσπρο με το μαύρο .Κρέμα –σοκολάτα !
Είπαμε ,τα βίτσια και οι μαλακίες πληρώνονται οπότε οι ομοϊδεάτες σπεύσατε. Νομίζω ότι όσοι το αντέχουν οικονομικά ΄΄αξίζει να το γαμείς΄΄. Μου φαίνεται θα το γυρίσω στα μελαχρινά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
31
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Νοεμβρίου, 2012
Συναγωνιστή μπορεις να μου στειλεις σε p.m το link επικοινωνιας για το μελαχρινο πατούρι ή κάποιο τηλέφωνο.
06 Νοεμβρίου, 2012
Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; Συναγωνιστή δώσε ένα link που την βρήκες ως Nataly. Όσο και να ψάχνω την βρίσκω μονο ως Nicole , πιο ακριβή ( αν και εχει περασει καιρο απο την συναντηση σου) και παρεμπιπτόντως είναι ολοίδια.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2