Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 4 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επειδη την Σοφια την εχουν παρει αρκετοι απο εδω, κανεις δεν εχει γραψει κατι και πολλοι ρωτατε γι αυτη, αποφασισα να γραψω εγω.Της το χρωσταω γιατι την εχω παρει 4-5 φορες στο παρελθον και περασα ολες καλα.Κατ αρχην η Σοφια ανηκει στην κατηγορια των Ρωσικων Μιλφ που παιζουν στα 50 ευρω την ωρα μαζι με την Αναστασια Ru(εχω την εντυπωση οτι ειναι φιλες) και καποιες αλλες.Ειναι πατημενα 50 και εχει σωμα και επιδερμιδα 30αρας.Μπορειτε να την βρειτε η με ραντεβου σε καποιο σημειο να πατε να την παρετε η αν θελετε ερχεται εκεινη στο σπιτι σας η στο ξενοδοχειο.Το στυλ της ειναι καθαρα ,ειμαστε γκομενοι και παμε να πηδηχτουμε.Στο sex βγαινει η πειρα της ηλικιας της και αν καυλωσει σας πηδαει με ολους τους τροπους και σε ολες τις στασεις περνωντας συχνα την πρωτοβουλια.Κωλο δεν δινει παρα μονο δαχτυλο και αυτο μονο οταν ειναι πολυ καυλωμενη.Ενδιαμεσα θα σας κανει και ενα καλο μασαζ με συζητηση γεμιζοντας σας με την θετικη αυρα που εκπεμπει.Εν ολιγοις με την Σοφια αισθανεσαι οτι τα χρηματα σου επιασαν τοπο και την προτεινω ανεπιφυλακτα στους λατρεις της συγκεκριμενης κατηγοριας...Την βαθμολογησα οχι συμφωνα με την ηλικια της αλλα σαν ολες τις αλλες,διαφορετικα στο σωμα παιρνει αριστα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Μέλος
6
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2012
No offence αλλα με μέσο όρο 7,5 και πρόσωπο 5...δε μας τα λες και πολυ καλα...Αμα αυτο το προσωπο ειναι για 5 τι να πω...Προσωπικα την ειδα και τρομαξα...
01 Μαρτίου, 2012
Ειναι ακριβως ετσι. Και ειναι κριμα να μη τιμουμε λιγο μεγαλυτερες σε ηλικια γυναικες (οσοι φυσικα ειναι λατρεις τους) που σεβονται τα χρηματα μας και το διασκεδαζουν κιολας...
01 Μαρτίου, 2012
στην φωτογραφια ειναι λίγο τρομακτική?Χμμμ;Χμμμ;
01 Μαρτίου, 2012
Μηπως ειναι ευκολο αδερφε να με βοηθησις στο πως μπορω να επικοινωνησω μαζι της/
01 Μαρτίου, 2012
Συγγνωμη ρε φιλε, αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη ο ορος milf εχει αρχισει να παρερμηνευεται. Νομιζω οτι οι περισσοτεροι συναγωνιστες ξερουν απο που προερχεται ο ορος και τι σημαινουν τα 4 αυτα γραμματακια. Η Κυρια για την οποια γραφεις δεν ειναι milf (30-40) αλλα gilf (50+). Tο σωμα και η επιδερμιδα 30αρας (δε ξερω με τι 30αρες εχει παει)δεν αλλαζει τη πραγματικοτητα. Respect στο πακετο που προσφερει, αλλα και 30 ευρω να χρεωνε πιστευω λιγοι συναγωνιστες (βιτσιοζοι ισως) θα πηγαινανε με 50αρα, ποσο μαλλον να γραψεις και κριτικη...Αλλα οκ, υπαρχει και αυτο το target group.Χμμμ;
01 Μαρτίου, 2012
παιδιά όλα βίτσιο είναιστη ζωή. Άλλος μπορεί και ναπλήρωνε 100 και 200 ευρώ για να παει με 50άρα άμα αυτο τον καυλώνει. Εγω προσωπικά γουστάτω μεγάλες και μου φάνηκε πολύ χρήσιμη η κριτική του φίλου
01 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

για μας που μας αρεσουν οι γιαγιαδες,που θα τη βρουμε την κυρια?
02 Μαρτίου, 2012
απλά να προσθέσω ότι η Σοφία πάει μόνο με μεγάλους σχετικά, 35+
Αλλιώς δεν έρχεται
02 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν θα απολογηθω για το προσωπο της αν και δεν ειναι ετσι απο κοντα.Τουλαχιστον δεν το κρυβει
02 Μαρτίου, 2012
που μπορουμε να την βρουμε;μαστορισα φενεταιΓλώσσα
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2