Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 4 10
Call-Girls
40274
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επειδη την Σοφια την εχουν παρει αρκετοι απο εδω, κανεις δεν εχει γραψει κατι και πολλοι ρωτατε γι αυτη, αποφασισα να γραψω εγω.Της το χρωσταω γιατι την εχω παρει 4-5 φορες στο παρελθον και περασα ολες καλα.Κατ αρχην η Σοφια ανηκει στην κατηγορια των Ρωσικων Μιλφ που παιζουν στα 50 ευρω την ωρα μαζι με την Αναστασια Ru(εχω την εντυπωση οτι ειναι φιλες) και καποιες αλλες.Ειναι πατημενα 50 και εχει σωμα και επιδερμιδα 30αρας.Μπορειτε να την βρειτε η με ραντεβου σε καποιο σημειο να πατε να την παρετε η αν θελετε ερχεται εκεινη στο σπιτι σας η στο ξενοδοχειο.Το στυλ της ειναι καθαρα ,ειμαστε γκομενοι και παμε να πηδηχτουμε.Στο sex βγαινει η πειρα της ηλικιας της και αν καυλωσει σας πηδαει με ολους τους τροπους και σε ολες τις στασεις περνωντας συχνα την πρωτοβουλια.Κωλο δεν δινει παρα μονο δαχτυλο και αυτο μονο οταν ειναι πολυ καυλωμενη.Ενδιαμεσα θα σας κανει και ενα καλο μασαζ με συζητηση γεμιζοντας σας με την θετικη αυρα που εκπεμπει.Εν ολιγοις με την Σοφια αισθανεσαι οτι τα χρηματα σου επιασαν τοπο και την προτεινω ανεπιφυλακτα στους λατρεις της συγκεκριμενης κατηγοριας...Την βαθμολογησα οχι συμφωνα με την ηλικια της αλλα σαν ολες τις αλλες,διαφορετικα στο σωμα παιρνει αριστα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα