Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Call-Girls 31362
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καλησπέρα καλησπέρα..... η πραγματική βαθμολογία από μένα θα ήταν
πρόσωπο 8,5
σώμα 9
διάθεση για σεξ/συμμετοχή 10
γενική συμπεριφορά 9
και τα υπόλοιπα όπως μου επέτρεψε να τα βάλω το σύστημα

η ντάνα είναι μικρή κοπελίτσα που μπορεί κανείς να την καθοδηγήσει και να περάσει καταπληκτικά

εμφάνιση
δεν είναι και μοντέλο αλλά σίγουρα είναι πολύ όμορφη στο πρόσωπο και το σώμα είναι ένα κλικ πριν το 10 αν θεωρήσει κανείς ότι το ύψος δεν παίζει ρόλο.

επικοινωνία
μπορεί να μιλήσει αλλά δεν μπορείτε να πιάσετε και συζήτηση για την πολιτική κατάσταση στην χώρα... γενικά περιοριστείτε στα βασικά και δεν θα υπάρξει πρόβλημα

γενική συμπεριφορά
άψογη τόσο η κοπέλα όσο και ο κώστας ... δεν υπήρξε τίποτα που να με ξενερώσει... ακόμα και τα λεφτά τα πήρε στο τέλος...

διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
έντονη διάθεση για συμμετοχή (δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει πιο έντονη).... δεν ξέρω αν το αισθανόταν αλλά ήταν σαν να είμαι με την κοπέλα μου... πεολειξία που έγραψε ο φίλος μας από κάτω φαντάζομαι ότι εννοεί ότι πάει να στο ρουφήξει κανονικά το όργανο..... πολύ έντονες κραυγές κατά τη διάρκεια του σεξ .. τόσο που πρέπει να ξύπνησαν οι δίπλα... ξέρει να χειρίζεται την γλώσσσα τόσο στο φιλί όσο και στο να σε γλείφει γενικότερα....

vfm
σε σχέση με τα λεφτά που ζητάει νομίζω ότι παρέχει καλές υπηρεσίες γιατί μπορεί κανείς να κάνει σεξ δύο φορές σε μια ώρα χωρίς να πληρώσει δωμάτιο ξενοδοχείου και οι υπηρεσίες να είναι ποιοτικές... εε δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να βρει εύκολα το ίδιο πράγμα πιο οικονομικά

αυτά ελπίζω να βοήθησα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 07, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
gazofonix1980
Μέλος
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2011
Δεν βοηθησες
Δεν ειπες τιμη
09 Δεκεμβρίου, 2011
Φίλε gazofonix1980 προφανώς κατενθουσιάστηκες με την νεαρά... Μπράβο σου πάντως αν πέρασες καλά!
Όμως, εκτός και αν οι φωτό την αδικούν τόσο πολύ, δεν δείχνει να έχει κορμί για 9 η κοπελίτσα, δηλαδή στα μοντέλα με το κορμί λαμπάδα εσύ πόσο θα έβαζες; 20; Από την άλλη και το σχόλιο για VFM (για τα 150 που προφανώς θα έδωσες, εκτός και αν έχεις κάποια ειδική γερή προσωπική έκπτωση) δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της εποχής... Με 150 γενικά βρίσκεις αρκετές κοπέλες με αρκετά καλές (καλύτερες) υπηρεσίες και εμφάνιση, όχι πάρα πολλές αλλά σίγουρα βρίσκεις...
09 Δεκεμβρίου, 2011
καλησπέρα.. σόρρυ το θεώρησα προφανές γιατί το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει στάνταρ 150 ευρώ την ώρα... 1 ώρα έκατσα μαζί της...
09 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλησπέρα φίλε μου ... στο κορμί έβαλα 9 για τα δικά μου γούστα γιατί ήταν σφιχτό και δεν είχε πάχος... αν η κοπέλα ήταν 1.75 με αυτό το κορμί ναι θα ήταν κορμί λαμπάδα... αλλά αφού εγώ είμαι 1.70 δεν με νοιάζει το ύψος και το έγραψα.... αν πάλι εννοείς σώμα πραγματικού μοντέλου να σου πω την αλήθεια μια φορά που είχα δει μια σε καράβι με μαγιό ήταν τόσο λεπτή που φοβόμουν να την ακουμπήσω μην σπάσει... πόσο μάλλον να της κάνω έρωτα ή σεξ... για τα 150 στα οποία να περιλαμβάνεται και το ξενοδοχείο και η 2η εκτόνωση να μην πιάνεται για έξτρα και να έχει και φιλί στο στόμα με γλώσσα βαθύ έχω συναντήσει άπειρες κοπέλες αλλά δεν το έχω βρει.... αν έχεις βρει κάτι τέτοιο πες το μου γιατί θα με γλυτώσει από πολλές φορές που σκάω 150άρια .....
09 Δεκεμβρίου, 2011
Χύσιμο στο στόμα δέχεται;
09 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν το επιχείρησα και δεν ξέρω... δεν γράφει τι ακριβώς προσφέρει σε σχέση με αυτά στο σάιτ τους... έστειλα και μήνυμα στον κώστα και του το είπα... ας γράφει το πρόγραμμα κάθε κοπέλας
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6