Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.4 5 10
Call-Girls
36119
Γενική βαθμολογία
1.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
ΑΛΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ......!!!!!!!!
το μονο θετικο τα μαλλια της σπαστα-καστανοξαναθα με ανταυγιες.
αφου δεν ειδα πουθενα μια κριτικη επρεπε να το ψυλιαστω....αυτη που βλεπετε περιπου στην φωτο ειναι....ρουμανα με max καμια 10αρια λεξεις στα ελληνικα (για τα φραγκα βασικα).....αγγλικα αρχιδια...συννενοηση φυστικι δηλαδη ,με νοηματα σαν τους πρωτογονους στην κρητιδική περίοδο....και παμε τωρα στο θεμα....προσεξτε φαση....συννενοηση με "γραφειο" ...80 € για μια ωρα συν 20 € ακαποτο ,αυτα τα δυο για μια εκτονωση .....συν 20 € η δευτερη εκτονωση ,δε γαμιεται λεω ας δουμε....στη μαχη τωρα (αφου αργησαν να την φερουν καμια ωρα) συννενοηση με νοηματα οπως προειπα ,τσιμπουκι τρισαθλιο ,με τα δυο χερια και με το ζορι ,να μπαινει στο στομα εως 2-3 εκατοστα max και με πιεση απο εμενα...βυζια πεσμενα 1.5 νουμερο ,μουνι καραδουλεμενο ,κωλαθρα ,γενικα σωμα μετριο προς χαλια ,με τα πολλα αφου σηκωθηκε η ψολη ,της δειχνω βαλε καποτα(πηγε να την σκισει η μαλακω και γαμω τα τεντωματα) και ανεβαινει πανω....εδω αρχιζει η ξεπετα...ισα-ισα που κουνιοταν συμμετοχη ΜΗΔΕΝΙΚΗ,κλειστα ματια ουτε ενα ,μα ουτε ενα ,αχ βαχ ,εστω στα ρουμανικα ,για το γαμωτω-δηθεν...ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΔΕΝ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ.....γυρνα στα 4 της λεω μπας αλλαξει κατι....ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ουτε καν κουνιοταν ρε πουστη μου.....παμε ιεραποστολικο....ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ακινητη ,αμετοχη ,αθλια....εκει η ψολη επεσε .....παμε της λεω πιπα-μαλακια μπας και χυσω...προσεξτε τωρα ..βγαζει καποτα και μου λεει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....20€ για 2η πιπα....εμεινα καγκελο(δεν ειχα χυσει ακομα) ,ετσι λεει γκραφειο μου λεει....μαγκες πως κρατηθηκα να μην αρχισω τα μπινελικια.......δηλαδη αμα βγει η καποτα(και δεν εχεις χυσει )συν 20 € η συνεχεια συν-συν-συν ,δεν ξερω εγω τι αλλο ....παιξτον να τελειωνουμε -χυσιμο και πουλο...πατε καλα ρε μαλακες εσεις του "γραφειου"...τι ειναι τα εικοσαρικα .....μαρουλια ....αει στο διαολο....αλλα δεν φταιει η γκομενα....αυτα ξερει ,αυτα λεει ,αυτα μπορει να κανει......τι νομιζετε ρε με τα ψεμματα - αθλιες γκομενες - αθλιες υπηρεσιες - μουφα συννεοησεις κ.λ.π αθλιοτητες μπας και κανετε καμια αρπαχτη ......θελετε να λεγεστε και "γραφειο"....
ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!!!!!!!!!!!!
το μονο θετικο τα μαλλια της σπαστα-καστανοξαναθα με ανταυγιες.
αφου δεν ειδα πουθενα μια κριτικη επρεπε να το ψυλιαστω....αυτη που βλεπετε περιπου στην φωτο ειναι....ρουμανα με max καμια 10αρια λεξεις στα ελληνικα (για τα φραγκα βασικα).....αγγλικα αρχιδια...συννενοηση φυστικι δηλαδη ,με νοηματα σαν τους πρωτογονους στην κρητιδική περίοδο....και παμε τωρα στο θεμα....προσεξτε φαση....συννενοηση με "γραφειο" ...80 € για μια ωρα συν 20 € ακαποτο ,αυτα τα δυο για μια εκτονωση .....συν 20 € η δευτερη εκτονωση ,δε γαμιεται λεω ας δουμε....στη μαχη τωρα (αφου αργησαν να την φερουν καμια ωρα) συννενοηση με νοηματα οπως προειπα ,τσιμπουκι τρισαθλιο ,με τα δυο χερια και με το ζορι ,να μπαινει στο στομα εως 2-3 εκατοστα max και με πιεση απο εμενα...βυζια πεσμενα 1.5 νουμερο ,μουνι καραδουλεμενο ,κωλαθρα ,γενικα σωμα μετριο προς χαλια ,με τα πολλα αφου σηκωθηκε η ψολη ,της δειχνω βαλε καποτα(πηγε να την σκισει η μαλακω και γαμω τα τεντωματα) και ανεβαινει πανω....εδω αρχιζει η ξεπετα...ισα-ισα που κουνιοταν συμμετοχη ΜΗΔΕΝΙΚΗ,κλειστα ματια ουτε ενα ,μα ουτε ενα ,αχ βαχ ,εστω στα ρουμανικα ,για το γαμωτω-δηθεν...ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΔΕΝ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ.....γυρνα στα 4 της λεω μπας αλλαξει κατι....ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ουτε καν κουνιοταν ρε πουστη μου.....παμε ιεραποστολικο....ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ακινητη ,αμετοχη ,αθλια....εκει η ψολη επεσε .....παμε της λεω πιπα-μαλακια μπας και χυσω...προσεξτε τωρα ..βγαζει καποτα και μου λεει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....20€ για 2η πιπα....εμεινα καγκελο(δεν ειχα χυσει ακομα) ,ετσι λεει γκραφειο μου λεει....μαγκες πως κρατηθηκα να μην αρχισω τα μπινελικια.......δηλαδη αμα βγει η καποτα(και δεν εχεις χυσει )συν 20 € η συνεχεια συν-συν-συν ,δεν ξερω εγω τι αλλο ....παιξτον να τελειωνουμε -χυσιμο και πουλο...πατε καλα ρε μαλακες εσεις του "γραφειου"...τι ειναι τα εικοσαρικα .....μαρουλια ....αει στο διαολο....αλλα δεν φταιει η γκομενα....αυτα ξερει ,αυτα λεει ,αυτα μπορει να κανει......τι νομιζετε ρε με τα ψεμματα - αθλιες γκομενες - αθλιες υπηρεσιες - μουφα συννεοησεις κ.λ.π αθλιοτητες μπας και κανετε καμια αρπαχτη ......θελετε να λεγεστε και "γραφειο"....
ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!!!!!!!!!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2011
Φιλε με εσωσες...
antxris
01 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
αν βαζαμε ολοι τις προσωπικες εμπειριες μας με ειλικρινια και σκληρη-ποιοτικη κριτικη και οχι με μουφα κριτικες ....αυτα τα "γραφεια" του κωλου θα ειχαν μειωθει .....αλλα πατε γαματε και δεν μιλατε.....δεν το λεω για εσενα φιλε ...αλλα για ολο το φορουμ.
CIVIL111
01 Σεπτεμβρίου, 2011
Πραγματικά είχα σκεφτεί κι εγώ να το πάρω... Και καλά ως μάχιμο μιλφ, όπως και διαφημίζεται άλλωστε... Ευτυχώς.
T
talibanezos
01 Σεπτεμβρίου, 2011
άλλος ένας σωσμένος από την κριτική σου. έχω πάρει κ γω από το ίδιο γραφείο κ ήταν κ αυτή πτώμα φίλε. αναρωτιέμαι αν τις ποτίζουν κάτι..
silverpalm
02 Σεπτεμβρίου, 2011
ολα παιζουν πανω στην "λαιμαργια" για το κερδος.
CIVIL111
02 Σεπτεμβρίου, 2011
φιλε συναγωνιστη τετοια μπαζα σε συμπεριφορα κ σε εμφανιση πρεπει να τους ριχνουμε ολοι μαυροοοοο....
pigasos_
06 Σεπτεμβρίου, 2011
ευχαριστούμε φίλε. Έτσι, να μαυρίζονται οι απατεώνες.
eridon1877
15 Σεπτεμβρίου, 2011
στην πουτσα και στην αρπαχτη....να πανε να γαμηθουνε.εχδει και σλογκαν ΑΝ ΣΟΥ ΑΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ..ΡΕ ΟΘΣΤ ΡΕ ΧΕΚΟΛΙΑΡΙΔΕςς
fortigatzas
15 Σεπτεμβρίου, 2011
δηλαδη συγνωμη τι το θετικο ειχαν αυτα τα καστανοξανθα μαλλια της με τις υποτιθεμενες ανταυγιες? εκτος αν εχεις φετιχ με αυτα
S
sebastian2
15 Σεπτεμβρίου, 2011
Εσύ νομίζεις ότι δεν τις ποτίζουν τίποτα; Εγώ έχω πλέον καταλήξει ότι μόνο στα μεγάλα και γνωστά γραφεία οι πουτάνες κάνουν τη δουλειά με τη θέλησή τους και το βλέπουν αποκλειστικά ως επάγγελμα. Στα κωλο-γραφεία μαϊμούδες, θεωρώ ότι το πράγμα είναι μυστήριο. Ή χάπια παίρνουν οι γκόμενες οπότε είναι συνήθως κομμάτια, είτε φουλ αλκοόλ, είτε συνδυασμούς των δύο, ή ό,τι άλλο "μυστήριο" μπορείς να φανταστείς. Πιθανόν λοιπόν να τους δίνουν τίποτα χάπια και να τις εξαναγκάζουν να γαμιούνται με διάφορους τρόπους. Πώς λοιπόν να έχουν απόδοση στο κρεβάτι;
T
talibanezos