Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 23 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ραντεβού απογεματάκι στο γνωστό ... Τρωϊκό ξενοδοχείο του κέντρου, με "μισή καρδιά" γιατί η Πένυ που ήταν η 1η μου προτίμηση, να μην μπορεί πριν τις 8μμ. Ο Μάριος από το γραφείο, εξαιρετικός: ευγενέστατος, ακριβής. Το δωμάτιο υπέροχο: αφρικανική σουίτα με τζακούζι, μεγάλο ντους και πολύ χώρο. Η Έλλη είναι λεπτούλα, είχε τα καστανά μαλιά της λυμένα, φορούσε ένα "άνιμαλ πρίντ" μπικίνι και έδειχνε πολλή γλυκιά. Με καλωσόρισε και πήγα για ντουζάκι. Με την επιστροφή μου, άρχισε την "περιποίηση": αρκετά γλωσόφιλα, με τη γλώσσα μέσα, βαθιά πίπα, χωρίς χέρια, κλειστό συνεχώς το στοματάκι της, δεν άφηνε την τσαπού καθόλου. Τη γύρισα στο 69, άρχισα να γλείφω το ξυρισμένο και πεντακάθαρο νινάκι της και το τρυπιδάκι της, χωρίς να φέρνει καμιά αντίρρηση. Το γλέντι με 69 και δαχτυλάκια κράτησε ένα τέταρτο και μετά με στράγγιξε μέχρι τελευταία σταγόνα, με τα χειλάκια της κολλημένα πάντα στην τσαπού.

Ντουσάκι και μετά κουβέντα: γνωρίζει πολλά, δε βαριέσαι, μιλάει 3 γλώσσες (και κινέζικα !!!), είναι πολύ ευχάριστη η παρέα της που άμα δεν το προσέξεις, θα περάσει η ώρα με κουβεντούλα Μεγάλο χαμόγελο Την έκοψα όμως, της έγλειψα τα πολύ μικρά βυζάκια της (είναι σχεδόν πλάκα, παιδιά, έχει ρώγες καβλωμένες, αλλά τί να τις κάνεις αμα δεν υπάρχουν τα βυζόμπαλα; ;Λύπη ) άρχισε πάλι το φλάουτο με προθυμία και περάσαμε στο "ανάποδο καουμπόυ" με το κωλαράκι της να στριφογυρίζει μπροστά στα μάτια μου και το νινάκι της να αρμέγει την τσαπού, εξαιρετικό. Την πήρα μετά πισωκολλητά, μίλαγε και πρόστυχα ελληνικά, οπότε δεν άργησε η 2η κατάθεση...

Δεν ξέρω αν θα την ξαναδώ: το κρομάκι της πολύ λεπτό, γυμνασμένο δε λέω, αλλά από βυζί τίποτα, ρε παιδί μου!! Αν δίνει όμως "κουλουράκι" θα το σκεφτώ σοβαρά: τον παίρνει πολύ καλά, το γουστάρει το τσιμπούκι, αν δίνει και το γκρόβερ με την ίδια χαρά και αγαλλίαση, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ αξίζει τα λεφτά της !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί