Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 1 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ταλαιπωρήθηκα πολύ ώρα για να αποφασίσω αν θα βάλω στην ερώτηση για τις φωτογραφίες, αν είναι παραπλανητικές ή αν δείχνουν άλλη γυναίκα. Νομίζω τελικά ότι αυτή είναι αλλά οι φωτογραφίες πρέπει να είναι full photoshop και επιπλέον παλιές. Διότι η Βικτώρια που μπήκε σπίτι μου, είχε πολύ περισσότερα κιλά σε μπούτι και περιφέρεια, καμία σχέση τα χείλη που δείχνουν, και το σώμα ήταν γενικά αγύμναστο. Δεν είναι άσχημη, αλλά δεν την λες και κουκλάρα. Ψηλή, με μεγάλο στήθος (λίγη σιλικόνη στο πάνω τμήμα) και μπόλικο κώλο. MILF που για όσους δεν ενοχλούνται από κυταρρίτιδα κλπ μάλλον θα αρέσει. Εγώ με τα MILF δεν το 'χω (όπως είχα πει και για την Εύα) και γι'αυτό δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Πάντως στη δουλειά της είνα επαγγελματίας, σέβεται τα χρήματα του πελάτη. Κάνει μέτριο προς καλό στοματικό, έχει αρκετό ρεπερτόριο στο σεξ (δοκιμάσαμε 3-4 στάσεις και τις κατείχε) και το βασικότερο, αντέχει στο σφυροκόπημα. Καθότι Ελληνίδα θα πεις και δυο κουβέντες. Μια καλή εμπειρία σε λογική προς ελάχιστα τσιμπημένη τιμή (130+20 το OWO).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα