Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 53 10
Call-Girls
203568
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
η κριτικη του αλεξ απο κατω με βρισκει απολυτα συμφωνο.ειχα στραβωσει στην αρχη μιαες και δεν ειχε πιασει το τηλεφωνο καποια φορα παλιοτερα αλλα μετα απο παροτρυνση φιλου απο εδω και απο τη τζουλι αποφασισα οτι δεν πρεπει να τη χασω.τι να πω τωρα για το ευακι που δεν εχει ειπωθει.μια κουκλα με τελειο σωμα για τα δικα μου γουστα.επειδη ειπα οτι μου αρεσει και η τζουλι δεν θελω να παρεξηγηθω μιας και ειναι διαφορετικες.ιδιαιτερα πραγματα και προσεγμενο ντυσιμο και εμφανιση πεντακαθαρη και περοποιημενη,γυμνασμενη με αψογη περιφερεια για να την κρατας.ο ορισμος του γλωσοφιλου,πιπα αντε γεια με ρουφηγμα στα μπαλακια που με εστειλε.γουσταρει αυτο που κανει με χιλια.νομιζω οτι δεν πρεπει να πω αλλα γιατι θα γραφω για μερες.μου εδωσε αυτο ακριβως που ηθελα και νομιζω οτι με εκανε να βγαλω κοκκινη καρτα σε οτιδηποτε αλλο κινειται.σφηριξε κι εληξα.το απολυτο για μενα στον πληρωμενο ερωτα.νιμιζω οτι με τη τζουλι ειναι το απολυτο διδυμο το οποιο θα τιμησω στην επομενη μου εξοδο.και για να κλεισω το ευακι ειναι η γκομενα που ολοι θα θελαμε να εχουμε διπλα μας.και για να μην το γενικευω μιλαω επι προσωπικου
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί