Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 19 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 43937
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Τη Vilma την συνάντησα στο Ν.Κόσμο στο πρώην "στέκι" της όπου και πήγα αργοπορημένος αρκετα...(χάθηκα λίγο Λύπη )
Αφού με κέρασε αναψυκτικό με έστειλε για ντους, δίνοντας μου πεσετα η οποία δεν μου έδωσε εντυπωση μυρωδάτης- πεντακάθαρης (ίσως εντύπωση μου). Βγαινοντας από το ντους έγινε η "εμπορική συναλλαγή" ζητώντας τα λεφτά για 1,5 ωρα αρνούμενη για Αnal, καθώς αρχικά είπε οτι είμαι μεγάλος και μετά λέγοντας ότι δεν έχει διάθεση αυτήν τη στιγμή (το πιθανότερο είναι οτι το έχει για διαφημιστικούς λόγους και δεν τον δίνει καθόλου).
Από εμφάνιση είναι γύρω στο 1,65 και κατω (είμαι κάτω από 1,70 και ήταν αρκέτους πόντους κοντυτερη) και δεν έχει τη μέση δακτυλίδι που περιμένεις βλέπωντας τις φωτο. Αντίθετα έχει μεγάλο και πλατύ, αναλογικά πάντα, κώλο. Επίσης καπνίζει (αλλα δεν μυριζε τσιγάρο) κατι λεπτά τσιγάρα -χρησιμοποιώντας σταχτοδοχείο που κρύβει τις σταχτες με πατημα ενός κουμπιου και όπως μου είπε (μάλλον κατα λάθος) δέχεται μεχρι και 10 πελάτες την ημερα.
Στα του αγώνα: δεν φιλάει στο στόμα και όποτε επιχειρούσα έβγαζε γλώσα για αντίσταση. Πίπα χωρίς πίεση και πολύ ρηχή η οποία με ξενέρωσε.
Από στάσεις (την άφησα να πάρει πρωτοβουλίες -ίσως λάθος μου) έπαιρνε αρκέτες και όπως μου είπε της αρέσει να έιναι απο πάνω.
Πάντως για να πω την αλήθεια εκείνη την ημέρα δεν ήμουν και εγώ στη καλύτερη κατάσταση- και μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα ότι πρέπει να την ξαναεπισκεφτώ ώστε να την δοκιμάσω ξανά. Τελικά σκοραρα 2 φορές και έφυγα.
Η εντύπωση που μου άφησε ήταν της μετριότητας- αλλά μετά μου δημιουργηθηκαν διάφορες αμφιβολίες και προβληματισμοί, αν πρέπει με τόσα λεφτά να πηγαίνουμε σε σπίτια να γαμήσουμε και όχι σε ξενοδοχεία ( με καθαρά σεντόνια και πεσέτες)... αφού η υγιεινή του χώρου δεν με εντυπωσίασε
Αν την ξανασυναντήσω ξανά σίγουρα σε Hotel, αλλα υπάρχουν τόσες πολλές στα υποψην που σίγουρα θα αργήσω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2010
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί