Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 42 10
Call-Girls
132383
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Κατάρχην να ευχαριστησω τον φιλο που εδωσε το τηλ. με τον πιο ευγενικο τροπο κανοντας με να καταλαβω ποσο σημαντικο ειναι να καταθετουμε τις εμπειριες μας στο forum.Μολις μπηκα σπιτι λοιπον απο την συνευρεση με την εν λογο κορασιδα.Και παμε,κλεινω ευκολα ραντεβου,παω στο hotel ετοιμαζομαι και ξαφνικα μετα απο 35 λεπτα αναμονης μου λεει δεν ξερουν τα taxi που ειναι το hotel οποτε ακυρο.Αμαν επεσα κατω σαν τον μαρμαντιουκ.Βρε χρυσο μου δεν ξερουν τον Κορυδαλλο ;.Με τα πολλα την τουμπαρω και ερχεται ,συνολικη αναμονη περιπου 90 λεπτα.Μαγκες μελανιασα.Τωρα λεω θα μου το πληρωσεις.Η κοπελα ειναι ομορφουλα (μην περεξηγηθω αλλα το ενα ματι πατιναρει λιγο)με ωραιο σωμα κ ωραιο στηθος μπαινοντας αμεσως στο ψητο με ωραιο φιλι χαραζοντας αμεσως πορεια.Μου τραβαει την πετσετα τσακωνει γονατιστη τον μπελεουτσο και δεν με αφηνε να παρω τα ποτα που ειχα παραγγειλει.Ισα που μπορεσα να τα παραλαβω αλλα οχι να δοκιμασω.Η καλυτερη πιπα δεν φτιαχνεται απο ξυλο και το ξερει καλα αυτο.Διαρκειας ,υγρη ακουραστη.Εδω θα αναφερθω σε κατι που θιχτηκε πιο πανω για καποιες οσμες .Ναι αμεροληπτα αυτο πεζει φιλοι μου.Ειδικα χαμηλα,κατεβηκα να της ανταπωδωσω την χαρα και στη αρχη εφαγα μια μικρη μπουνια.Μπλα-μπλα γινεται η καταθεση στο στομα.Χαλαρωνουμε και αρχιζει το καλυτερο.Με παει στο jaccouzi ,αρχιζουν οι μπουρμπουληθρες βαζοντας κοντρα το λιλι της στον εκτοξευτηρα για να φτιαχνεται,αρχιζουν οι κραυγουλες,τσακωνω εγω το whisky μου και αυτη το πουλοπουλο,σπατουλαροντας ολη την περιοχη,απο εξατμιση μεχρι κεφαλι.Μου ριχνει τα κουκια δεν σ'αρεσει το anal ?.I'll think about it-δεν ειμαι fun αλλα της εκανα μια καλη δακτυλοσκοπηση.Συνεχεια κρεβατι,πολλες στασεις ,καταθεση.Και μου λεει το εξης χαριτωμενο "κριμα ,εμενα μ'αρεσει μια κουλουρακι μια μουνακι,εναλλαξ" και παθαινω.Μην σας κουραζω αλλο,ειναι μια τιμια προταση για 1,5 ωρα 150 euro και ολα μεσα χωρις αγχος.Οι οσμες ευχομαι να ειναι συγκυρια και οχι μονιμες.Ελπιζω να μην σας κουρασα.Keep on rocking....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί