Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 16 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε συνέχεια της Μάγδας ...είχα διπλομπουκάρει με διαφορά μισής ώρας...ήρθε η Αλεξάνδρα γιά να συνεχισθεί το άθλημα της ημέρας ...η καλή πίπα.
Λυγερόκορμη, ομορφούλα,χαμογελαστή, μιλώντας τσυπριακά που με φτειάχνανε.Πολύ ευγενική ανταποδίδοντας το έλάχιστο ευγένειας από μέρους μου.
Πολύ ωραίο κορμάκι,φυσικά βυζάκια που τρελλαινόμασταν να τα γλείφω.Οι καμπύλες...πολύ καλύτερες από τις φωτογραφίες της.
Εναρξη (ή μάλλον συνέχεια γιά μένα) με φοβερή πίπα χωρίς χέρια που με διέγειρε με το γύρισμα της γλώσσας της.Μετά πολύ μα πολύ ώρα πίπας κατάθεση στο στόμα της που τα φτύνει.Κουβεντούλα και λές να ήταν κουρντισμένη (ή καβλωμένη...ενώ δεν είχε αφήσει καθόλου από τα χέρια της το παίδαρο)ξανάρχισε ΤΗ ΠΙΠΑ.Τη γύρισα όμως σε ένα πέρασμα όλων των στάσεων παντού.Η πίσω πόρτα δεν παίζει.Μετά το μπανάκι καθότι καταιδρωμένοι , άρχισε να ντύνεται (όπερ το 8 γιά τη διάθεση, και σχέση απόδοσης).Παρόλα αυτά ντυμένη βλέποντας ότι υπολείπονταν 10 λεπτά από το meeting ήρθε και ξάπλοσε ντυμένη δίπλα μου.Κουρασμένος από και το προηγούμενο meeting μου, έδωσα λήξη του αγώνα.Πιστεύω ότι είναι καλή και γιά long meetings.Πολύ καλύτερη από ξεχαρβαλωμένες τουρίστριες ,ειδικά το τελευταίο καιρό

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί