Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 19733
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Συναγωνιστές ,όπως στην Πόκα «πληρώνεις περιέργεια» για να καταλάβεις πως σκέφτεται ο άλλος παίχτης, έτσι και εγώ αποφάσισα να «πληρώσω περιέργεια» για να μάθω τι ρόλλο παίζει αυτό το νέο CG που εμφανίστηκε με το όνομα Έλενα.Ευτυχώς που είχα αυτή την ψυχολογία γιατί αλλιώς θα έκλεγα τα λεφτά μου πολύ, που τώρα μάλλον τα κλαίω λιγώτερο. Λοιπόν παρ’ όλο που επιθυμώ τις πιο ώριμες ,αυτή λόγω φωτογραφίας μου ‘χτύπησε’ αν και δήλωσε 22 χρονών και πραγματι είναι τόσο απ’ όσο την έκοψα. Η συνάντηση ήταν λίγο δύσκολη γιατί επειδή είναι πολύ καινούργια στην πιάτσα-περίπου 10 ημέρες-ήταν πολύ επιφυλακτική.Η συνάντηση τελικά έγινε.Μόλις μπήκε μέσα αντίκρυσα μια πραγματικά όμορφη γυναίκα με αδύνατο σωματότυπο ως μοντέλλου- αυτό δήλωσε και για επάγγελμα- με ύψος 1,75. Το πρόσωπό της είναι οστέεινο με μεγάλο στόμα και λεπτά χείλη και ματια καστανά όλα πολύ σωστά τοποθετημένα με αποτέλεσμα ένα ωραίο πράγματι πρόσωπο. Το κορμί της είναι από τα λίγα τόσο ωραία που έχω συναντήσει (μιάζει λίγο με της Kimberlly αλλα στο πιο αδύνατο) με πολύ όμορφο δέρμα. Το στήθος μέγεθος C αλλά με μεγάλη βάση που τού έδινε ¨αλλο αέρα¨ με μέτριες αλλά επιθετικές ρώγες. Το μ@@νι της κλειστού τύπου με μικρά εσωτερικά χείλη αλλά πλήρως αδιάφορο κατά την συνάντηση. Ο κόλος στενός ως μοντέλου αλλα καλοσχηματισμένος. Η γενική εμφάνιση δήλωνε άνθρωπο που προσέχει τον εαυτό του ,τον περιποιείται και τον κρατάει καθαρό. Όλα έως εδώ άριστα. ΟΜΩΣ όταν άρχισε το παιγνίδι άρχισα να πέφτω από την μια λακούβα στην άλλη. Δεν ήταν το πρόβλημα ότι δεν φιλούσε στα χείλη μια και αυτό το είχε ξεκαθαρίσει αλλά ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν αλλού με συμμετοχή μηδέν και την πίπα την κάνει με άκομψο τρόπο και με χρήση προφυλακτικού . Όμως την πραγματική ψυχρολουσία την έπαθα μετά το τέλος του 1ου γύρου, όταν μου δήλωσε ότι τα 200 που πλήρωσα για μία ώρα τα οποία μάλιστα όπως δήλωσε είναι πολύ λίγα για τα προσόντα της , αντιστοιχούν μόνον σε ενα γύρο, ανεξάρτητα του υπολοιπομένου χρόνου ,ο οποίος στην προκειιμένη περίπτωση ήταν ακριβώς, γιατι κοίταξα το ρολόϊ ,38 λεπτά!!!!! Σε αυτό το θέμα παρέμεινε αμετακίνητη δηλώνοντας ότι τον υπόλοιπο χρονο κάθεται μόνον για να συζητήσει!!! Εδώ θυμήθηκα την μακαρίτισσα την γιαγιά μου, που όταν άκουγε κάτι κουφό σταυροκοπιότανε και έλεγε «Έλα μουνί στον τόπο σου». Και τώρα μάθετε και το άλλο το πιό κουφό. Ο δείκτης του IQ της δεν ξεπερνούσε με τίποτα ,μα με τίποτα πιστέψτε με ,το 70 και ήταν παντελώς ανίκανη να παρακολουθήσει και την οποιαδήποτε κριτική συζήτηση.Μετά από όλα αυτά και έχοντας «πληρώσει την περιέργεια» όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει στην πόκα και στο sex,της ζήτησα ευγενικά να φύγει γιατί ο παίχτης έπρεπε μετά από αυτά να μείνει με την μοναξιά του....
Η ζωή να σας έχει όλους καλά και εύχομαι σε όλους σας να μην «πληρώσετε περιέργεια» μια που την πλήρωσα εγώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί