Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 21 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Νομίζω ότι θα είναι λάθος μου να μην παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου όχι μόνο με την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και με τις υπόλοιπες που έχω βρεθεί(θα προσθέσω και άλλες κριτικές)
Ξεκινάω με το ΤΟΡ στανταράκι μου και το καλύτερο VFM μου
Ημερομηνία δεν βάζω γιατί έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές.Εξ αρχής 2ωρα
Από την πρώτη στιγμή αναπτύχθηκε μια υπέροχη σχέση μεταξύ μας και η χημεία αυτή βοηθάει και τους δυο μας να περνάμε υπέροχα στο κρεβάτι
Υπέροχο σώμα(σφιχτό,λεπτό,καλίγραμμο), τα στήθη της-παρά την δυσαναλογία όσο αφορά το αδύνατο του σώματος του μεγέθους τους(προσωπικά μ'αρεσει το στυλ λεπτό σωμα μεγάλο βυζί)-στητά,σφιχτά και τρελένεσαι να παίζεις μαζί τους,κωλαράκι σκέτη πανσέληνος - από άποψη ομορφιάς έτσι?!-(γαμώ τις θεες στα 4!!),σφιχτή τρυπουλα.
Συμπεριφορά είναι εξαιρετική.Γουστάρει να σε εξυπηρετεί!Το θέλει ρε παιδί μου δεν σ'αφηνει να φύγεις με άσχημη διάθεση και ανικανοποιητος!Φωνουλες ικανοποιητικές και οχι fake και πάθος πολυ(όταν είναι από πάνω και την έχεις αγκαλιά την νιώθεις να σπαρταράει σαν το ψαρι από το κουνημα που κάνει και η αίσθηση του αιδιου που σε σφίγγει με καυλώνει απίστευτα).Αντέχει το σφυροκόπημα και μπορεί να σταθεί και σαν GFE & σαν PSE(εντάξει όχι σαν τις πορνσταρ αλλά σε καλά επίπεδα).Ασχοληθείτε με το αιδίο μαζί της και θα ανταμοιφθείτε!
Social time πάρα πολύ καλο.Γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, μπορεί να σταθεί σε ότι κουβέντα της ανοιξεις και το καταλαβαίνεις ότι έχει επίπεδο και μόρφωση.Δεν θα σου φάει χρόνο.Ακόμα και αν ξεχαστείς θα σου θυμίσει αυτή ότι για άλλο βρεθηκατε και όχι για το αν έκανε καλά ο Little George που μας πήγε στο ΔΝΤ
Καθαρότατη,μοσχομυριστή,δεν κοιτάει το ρολοι,ευγενέστατη,πάντα χαμογελαστή,χατίρι δεν θα σου χαλάσει.

Εν κατακλείδι είναι πάντα πρώτη στις προτιμήσεις μου και θα εξακολουθεί να είναι.Δεν βρεθήκαμε σε αυτό το tour αλλά στο επόμενο standard!!Κατά την γνώμη μου από τις καλύτερες καταθέσεις που θα κάνετε στο χώρο του αγοραίου έρωτα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
320€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα