Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Πρόσβαση/parking

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΣΟΔΟΜΑ

Μάτια θολά, βλέμμα απλανές χαμένο στον επίπλαστο και ψευδεπίγραφο παράδεισο της λευκής Παραμυθιάς.
Σώματα καταρρακωμένα, σπασμένα θά ’λεγε κανείς, τσακισμένα χωρίς σκελετικό σύστημα, αποσαθρωμένα πλάσματα ενός άλλου κόσμου που καταγράφουν όμως λεπτομερώς και επακριβώς τη σημερινή κοινωνική κρίση και καταβαράθρωση που εξωθεί όλο και περισσότερους στο λούμπεν προλεταριάτο.
Εκεί στην πλατεία της "Βαθειάς" κρίσης και Μαιζώνος, παρατηρώντας τις σκελετωμένες νεκροζώντανες υπάρξεις, κατευθύνθηκα για μια ακόμα φορά στο Amnezia. Βάδιζα χαμένος στις σκέψεις μου στον πεζόδρομο της Μαιζώνος, στην μνήμη του στρατάρχη Μαιζών ο οποίος γεννήθηκε στο Επιναί (Epinay-sur-Seine) και κατατάχθηκε στα γαλλικά επαναστατικά στρατεύματα.
Πήρε μέρος στους Ναπολεόντειους πολέμους, όπου και διακρίθηκε φτάνοντας στον βαθμό του αντιστράτηγου. Στη συνέχεια προσχώρησε στους Βουρβώνους. Το 1828 ο βασιλιάς Κάρολος Ι΄ του ανέθεσε την ηγεσία των γαλλικών δυνάμεων της Πελοποννήσου και τον επιφόρτισε με την εκδίωξη του Ιμπραήμ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του Μοριά.
Ο Μαιζών κατέλαβε αμαχητί τα φρούρια της Μεθώνης, του Ναβαρίνου και της Κορώνης ενώ τον Οκτώβριο απελευθέρωσε, ύστερα από πολιορκία, τα φρούρια της Πάτρας και του Ρίου. Το 1829 ανακλήθηκε από την Ελλάδα και τιμήθηκε με τον βαθμό του στρατάρχη. Επί Λουδοβίκου Φιλίππου διετέλεσε υπουργός εξωτερικών και στρατιωτικών ενώ αργότερα χρημάτισε πρεσβευτής της Γαλλίας στην Βιέννη και στην Αγία Πετρούπολη.Πέθανε στο Παρίσι το 1840. Στην πόλη της Πάτρας υπάρχει μια κεντρική οδός της πόλης που φέρει το όνομα του.
Πέρασα την είσοδο στις 12,30 και μέχρι την 13,30 για πρώτη φορά στις δεκάδες φορές που έχω επισκεφθεί το σχεδόν θρυλικό μπάρ για μισή και πλέον ώρα δεν υπήρχε ούτε μία ιέρεια της Αφροδίτης. Την ώρα που μπήκα υπήρχαν τρείς καινούριες αφήξεις της αριστερής πλευράς που όμως και αυτές αποχώρησαν οδεύοντας μάλλον για φαγητό . Για χρονικό διάστημα περισσότερο της μισής ώρας μόνον οι δύο σερβιτόρες αποτελούσαν την θηλυκή επάνδρωση του μεγάρου.
Γύρω στις 14,00 εμφανίστηκε η Νικόλ και πήρα βαθειά ανάσα. Πήρα βαθειά ανάσα σαν το δύτη που έχει βουτήξει και βγαίνει ανακουφισμένος στην επιφάνεια να γεμίσει με οξυγόνο τα πνευμόνια του. Την στιγμή της βαθειάς ανάσας που γέμισαν τα πνευμόνια με οξυγόνο την ίδια επακριβώς στιγμή αποφάσισα το άδειασμα της τσέπης μου κατα 73 ευρώ.
Έκανε μπάνιο και της ζήτησα να φορέσει τα εσώρουχά της πριν πέσει στο κρεβάτι. Τράβηξα απαλά τον στηθόδεσμό της που αποκάλυψε δύο ρόγες κατακόκκινες, στητές πάνω σε παιδικά σχεδόν μικρά στητά στήθη. Ολόλευκη σάρκα και γαλαζοπράσινα μάτια, σε ένα όχι και τόσο όμορφο προσωπάκι αλλά αρκετά συμπαθητικό.Σώμα αδύνατο, λιπόσαρκο αλλά απόλυτα συμμετρικό, με ωραία χυτά πόδια και απαλό βελούδινο σχεδόν δέρμα.
Μου χάιδευε απαλά το πέος και την φιλούσα απαλά πίσω από το αυτί της και στον μακρύ λαιμό της.Έσκυψε και την γύρισα στο πλάι προς την κοιλιά μου, ενώ ταυτόχρονα τραβήχτηκα ψηλά ώστε να την βλέπω από το πλάι να έχει μέσα στο στόμα της το πέος μου. Κρατούσα το κεφάλι της με το αριστερό μου χέρι και της το πίεζα απαλά ώστε να τον βάζει βαθύτερα και να τον γλύφει.
Πριαπισμός μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση. Ο όρος προέρχεται από τον μυθικό Πρίαπο, ο οποίος ήταν θεός της γονιμότητας και των ανδρικών γεννητικών οργάνων. Αυτό αλριβώς ένιωσα, επώδυνη στύση και το γενετήσιο ένστικτο με ωθούσε ανεξέλεγκτα σχεδόν να την καταγαμήσω.
Την γύρισα μπρούμυτα και καβάλησα πάνω στους μηρούς της. Κράτησε τα κωλομέρια της ανοιχτά και αφού σάλιωσα την περικαυλίδα και την έδρα της που ρόδιζα με τον αντίχειρά μου έχωσα το πέος μου βίαια στον πρωκτό της. Βόγκηξε κι έσφιξε τα δόντια της δείχνοντας να πονάει ή και να ηδονίζεται καθώς κουνούσε το κεφάλι της αριστερά δεξιά.
Προσπάθησα να ελέγξω τα ανεξέλεγκτα, να καθυποτάξω τα ανυπότακτα και να παρατείνω αυτές τις στιγμές της υπέρτατης ηδονής. Γρύλισα κι αλύχτησα σαν λυσσασμένος σκύλος καθώς τα κύματα ηδονής έρχονταν ανταριασμένα πυκνά νέφη συγκλονίζοντας τη σάρκα μου. Γόγγυξα σα γουρούνι την ώρα που για μια ακόμη φορά το σπέρμα ζήτησε την φυσική του διέξοδο αλλά ψόφησε βίαια πάνω στην περιφαλλίδα.
Απόμεινα χαμένος να χαϊδεύω απαλά με τρυφερότητα σχεδόν το μάγουλο της ιέρειας της θεάς της Πάφου που είχε κάνει την δουλειά της με απόλυτο επαγγελματισμό και έλαβε πανάξια τα 50 ευρώ.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2011
Doperman1
Μέλος
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2011
βλέπω ότι τέσσερεις αναγνώστες έσπευσαν να δηλώσουν ότι δεν τους βοήθησε αυτή η κριτική......

Προφανώς γνώριζαν τον Γάλλο στρατηγό προς τιμήν του οποίου ονομάζεται έτσι το καλντερίμι του Αμνεζια και είμαι σίγουρος ότι και την Νικόλ τη γνωρίζουν και θα ξέρουν και για το χιούμορ της και για την τρυφερή της συμπεριφορά, καθώς και για το άριστο τσιμπούκι της!
Σίγουρα θα γνωρίζουν και τις λεπτομέρειες της κωλοτρυπίδας της και θα συμφωνούν για το πόσο της αξίζουν τα 50 για αυτό που παρέχει δίχως να νοιάζεται για το χρόνο!

Ε με αυτά τα δεδομένα καλά έκαναν και τσέκαραν το "ΝΟ" στο αντίστοιχο κουτάκι!

Αει σιχτίρ.....................................
30 Δεκεμβρίου, 2011
ΑΨΟΓΟΣ , ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ
30 Δεκεμβρίου, 2011
Τύπε πρέπει να γυρήσεις cult τσόντα με χλαμύδες εσύ...
30 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτο δεν ειναι κριτικη!ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΥΓΕ!
12 Ιανουαρίου, 2012
Respect!!!! Παλικαρι, να γραφεις πιο συχνα διοτι με το γλαφυρο σου στυλ μας χορταινεις και στο μυαλο και στη φαντασια, με εκανες να νοιωθω οτι ημουνα εκει και ζουσα το σκηνικο. Εισαι μοναδικος και πολυεπιπεδος!
13 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπράβο σου κύριε συναγωνιστά. Άριστα ξηγήθηκες, άριστα μας τα παρέστησες, μας έβαλες και στη φάση, μας μόρφωσες εγκυκλοπαιδικά περί Πρίαπου και περί Μαιζωνάκη και πολύ φχαριστηθήκαμε το κειμενάκι σου. Να μας γράφεις πιό συχνά, και πιό μεγάλα κείμενα. Έχουν τσιμπλιάσει τα μάτια μας διαβάζοντας γκρηκλις και ελληνικούρες, ασύντακτα, ανορθόγραφα κείμενα, όλο μμπού και νντού. Γράφε να αναπνεύσουμε. Αέρα ρρεεεεεεεε .
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6