Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Πρόσβαση/parking

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Στον καθιερωμένο καφέ του Σαββάτου, με την εκλεκτή μου παρέα, είδα να μπαίνει μια πολύ όμορφη ξανθιά κοπέλα.Γύρω στο 1,67 ύψος, με ωραίες αναλογίες, μας χάρισε το γοητευτικό χαμόγελό της ( για να ακριβολογώ χαμογέλασε στον Cheyenne ), καθώς πέρασε από δίπλα μας.Το όνομά της Αλεξάνδρα.Αυτή ήταν ο λόγος, που ξαναγύρισα το βράδυ.Για να την γνωρίσω καλύτερα.Την πλησίασα ενώ καθόταν σ' ένα από τα σταντ της δεξιάς πλευράς του μαγαζιού κι αφού κανονίσαμε εύκολα τις λεπτομέρειες, ανεβήκαμε σ' ένα ωραίο κι άνετο δωμάτιο του 1ου ορόφου, στο διπλανό ξενοδοχείο.
Από τη στιγμή που μπήκαμε στο ασανσέρ ( τον αντίστοιχο χώρο του σαλοναρίσματος στα στούντιο, σύμφωνα με τον Μάθιου ), η Αλεξάνδρα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ.Τί θέλω, να πω;Ενώ στο μπαρ βλέπεις, μια ήρεμη, σοβαρή κι ελάχιστα διαχυτική με τους τριγύρω της όμορφη κοπέλα, μόλις μπαίνει στο ασανσέρ και κυρίως στο δωμάτιο απελευθερώνεται.Είναι διαχυτική, μόνιμα χαμογελαστή, ομιλιτική, κάνει αστεία και γενικά σου δίνει την εντύπωση, ότι είσαι με κάποια κοπέλα, που ξέρεις καιρό.Απ'την αρχή λοιπόν, κάνει τα πάντα, για να περάσει ο πελάτης καλά.Ενώ απαλλασσόμασταν από τα περιττά ρούχα μας, συζητούσαμε για τα στούντιο που έχω επισκευτεί, αφού είχε πολλές απορίες.Κάτι που βοήθησε, ώστε να σπάσει ο πάγος μεταξύ μας.Ποιά είναι η διαδικασία εκεί, πώς βλέπουμε τις κοπέλες και ούτω καθεξής.Καθώς περνούσε από μπροστά μου ολόγυμνη για να κάνει πρώτη μπάνιο, μπόρεσα να ρίξω μια πιο λεπτομερή ματιά πάνω της.Έχει ωραίο σώμα, σε πολύ καλές αναλογίες, με κανονική περιφέρεια, χωρίς χαλάρωση, αλλά ούτε και σφιχτό, όπως μιας έφηβης.Και 2,5άρι φυσικότατο στήθος, με δυο γκαβλιάρικες ρόγες, το οποίο όμως έχει αρχίσει σιγά-σιγά να χαλαρώνει.Όμως, δε με πείραξε, δεν έδωσα σημασία, αφού από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε πάρα πολύ.Κι όταν την είδα γυμνή, δεν άλλαξα γνώμη.
Στο κυρίως πιάτο η Αλεξάνδρα ήταν πάρα πολύ καλή.Με πλήρη συμμετοχή κατά τη διάρκεια της πράξης, δεν ήταν παθητική κι έπαιρνε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και πολύ καλά προκαταρκτικά, που περιελάμβαναν φιλιά στο λαιμό, το στήθος, στους λοβούς των αυτιών κι απ’τους δυο μας.Στη συνέχεια ξάπλωσα κι αφέθηκα στα χέρια της.Ξεκίνησε με ισπανική, αφού είχα ήδη ερεθιστεί αρκετά και στη συνέχεια μου πέρασε με μαεστρία το προφυλακτικό κι επιδόθηκε σ’αυτό που είναι πολύ γνωστές οι περισσότερες ρουμάνες, στο στοματικό.Δεν έμεινα αμέτοχος και την έφερα μετά από λίγο από πάνω μου για 69, όπου και περιποιήθηκα το πεντακάθαρο μουνάκι της.Το οποίο κοσμούν μια πανέμορφη κλειτορίδα και δύο τεράστια εξωτερικά χείλη.Ο αγώνας μας περιελάμβανε τρία ημίχρονα, ιεραποστολικό με την Αλεξάνδρα στα τέσσερα και μετά από πάνω με την πλάτη γυρισμένη σε μένα, όπου κι επήλθε το τέλος.
Μείναμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και συζητούσαμε διάφορα, προσπαθώντας να ανακτήσουμε τους κανονικούς μας ρυθμούς.Μου είπε, ότι κάνει ακάποτο μόνο αν κάποιος είναι τακτικός της πελάτης και τον ξέρει καλά.Ότι δεν κάνει πρωκτικό, κάποιες δύσκολες και περίεργες συναντήσεις με κάποιους πελάτες της και με αφορμή τις φωνές νεαράς κορασίδος από διπλανό δωμάτιο, που προκαλούντο εξαιτίας «των υπηρεσίων» εκλεκτού συναγωνιστή, μου ανέφερε, ότι δε θα μπορούσε να φωνάζει έτσι, ξεκαρδισμένη στα γέλια.Αφού και πάλι κάναμε εναλλάξ ντουζ, ντυθήκαμε, φιληθήκαμε σταυρωτά στα μάγουλα, την ευχαρίστησα για τις πολύ καλές υπηρεσίες της και κατεβήκαμε παρέα στο μπαρ, χαρίζοντάς μου γι’ακόμη μια φορά το πανέμορφο χαμόγελό της..Απ’ό,τι μου είπαν οι συναγωνιστές, η όλη συνάντησή μας διήρκησε περίπου 50-55 λεπτά.
Αν λοιπόν θέλετε να περάσετε πολύ καλά, παρέα με μια όμορφη κοπέλα, που προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες, χωρίς να βιάζεται, η Αλεξάνδρα είναι μια πολύ καλή πρόταση.Σίγουρα, θα την επισκευτώ ξανά με την πρώτη ευκαιρία.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 29, 2011
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Νοεμβρίου, 2011
Τωρα πλεον η Αλεξανδρα χαμογελαει και σε εσενα..........
17 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό.
17 Νοεμβρίου, 2011
Κάνει ακάποτο με μερικούς πελάτες? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!! τρώει άκυρο απευθείας!
17 Νοεμβρίου, 2011

Ακάποτο στοματικό εννοεί ο συναγωνιστής φαντάζομαι.
Π
Πύρκαυλος
17 Νοεμβρίου, 2011

Ας μας απαντήσει τότε!!!
18 Νοεμβρίου, 2011

Ναι μιλάμε για στοματικό, για τί άλλο;
18 Νοεμβρίου, 2011

Ισπανικό θα μπορούσαμε... ;)
Π