Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016
Μέλη : 156535
Κατάλογος: 9377 καταχωρίσεις & 56021 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Κατερίνα Σπάθη

  Κατερίνα Σπάθη
  Κατερίνα Σπάθη
  Κατερίνα Σπάθη
  Κατερίνα Σπάθη
  Κατερίνα Σπάθη
  Κατερίνα Σπάθη
  Κατερίνα Σπάθη
  H Κατερίνα Σπάθη είναι ίσως η πιο γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ταινιών πορνό. Εξαιτίας του ονόματός της πολλές φορές συγχέεται απ' το κοινό με την Τίνα Σπάθη, την πρωταγωνίστρια των soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του '70 παρόλο που δεν έχει καμία σχέση (μάλιστα σε δύο ταινίες, στο Βάλε τη Διπλή Ταρίφα και το Άγγελοι της Διαστροφής εμφανίζεται στους τίτλους ως Τίνα Σπάθη, κάτι που δημιουργεί περισσότερη σύγχυση).
  Η Κατερίνα Σπάθη πρωτοεμφανίζεται σε πορνογραφικές ταινίες το 1983 (συμμετέχει σε 6 ταινίες) ενώ η καριέρα της συνεχίζεται για άλλα δύο χρόνια, το 1984 όπου συμμετέχει σε 8 ταινίες και τελειώνει το 1985 όπου συμμετέχει μόνο σε 4 ταινίες (αν υπολογίσουμε και την ταινία-κολάζ Στην Ελλάδα Σπάει Καρύδια για την οποία κάποιες πηγές αναφέρουν ως έτος παραγωγής το 1985 ενώ κάποιες άλλες το 1986).
  Ήταν απ' τις πιο όμορφες Ελληνίδες που εμφανίστηκαν στις ελληνικές τσόντες αν και αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο μιας και το επίπεδο ομορφιάς δεν ήταν και ιδιαιτέρως υψηλό. Μελαχρινή, κατσαρομάλλα με ωραίο στήθος και με δυνατό σημείο των κώλο της, γίνεται γρήγορα το sex symbol μιας δεκαετίας και η φαντασίωση μιας ολόκληρης γενιάς. Σε πολλές ταινίες χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Τζοάννα.

  Κριτικές μελών

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 1 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Γενική εντύπωση:
   
  8.0   (1)
   
   

  The best

  Ανεπανάληπτη για τα ελληνικά δεδομένα της εποχής. Πόσες φορές ό λ ο ι οι κάπως μεγαλύτεροι δεν την φαντασιωθήκαμε...

  Γίνε το πρώτο μέλος που του αρέσει αυτή η κριτική.
  Σχόλια (2)