Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015
Μέλη: 144620
Online: 1304 επισκέπτες και 225 μέλη 
Κατάλογος: 8128 καταχωρίσεις & 46575 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Συγγρού 144 Προτεινόμενα

  Συγγρού 144
  Συγγρού 144
  Συγγρού 144
  Συγγρού 144
  Συγγρού 144
  Συγγρού 144
  Συγγρού 144

  Πληροφορίες

  Διεύθυνση Συγγρού 144
  Πόλη Αθήνα
  Περιοχή/Προάστιο Καλλιθέα
  Τιμή 50€
  Ανοιχτό μέχρι 07:00
  Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-92.29.627
  Website http://www.siggrou144.com/
  Website2 http://x-bar.gr/


  Κριτικές μελών

  Δείτε όλες τις κριτικές

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 225 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.7   (225)
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.5   (225)
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.3   (225)
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.3   (225)
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.8   (225)
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.3   (225)
   

  Κοπέλες που έχουν αξιολογηθεί μέχρι στιγμής

   
   

  Άννα(γκα) και Θεοί πείθονται.

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πάει στο X-BAR για ποτό. Είναι λίγες όμως οι φορές που ανέβηκα στον όροφο με κάποια κοπέλα. Και αυτό όχι γιατί δεν έχει όμορφες κοπέλες. Αντίθετα. Ο λόγος είναι ότι την τελευταία φορά που δοκίμασα, εδώ και καιρό, να συνευρεθώ με κάποια από τις εργαζόμενες στο Μπαρ, είχα μια αρνητική εμπειρία, που είχε να κάνει περισσότερο με τον χρόνο παρά με την διάθεση/απόδοση της κοπέλας.

  Η Άννα είναι μια από τις κοπέλες που εδώ και πολύ καιρό, είχα ξεχωρίσει, Την είχα πρωτοδεί όταν ξεκίνησε την «καριέρα της» στην Αθήνα στο R.I.P. (?) Η. Πολυτεχνείου 37, όμως για λόγους που δεν γνωρίζω και φυσικά δεν με αφορούν, έπαψε να εργάζεται στα studio της αλυσίδας και την βρίσκουμε μόνο στο ίδρυμα της οδού Συγγρού.
  Ψηλή, ξανθιά με μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή μόνιμα, αγαλματένιο κορμί, ενισχυμένο στήθος με πολύ καλή αφή. Μακριά χυτά πόδια, καλοσχηματισμένη περιφέρεια. Είναι ένα απο τα κορίτσια, που χορεύουν στα live shows του X-BAR. Έχουμε μιλήσει αρκετά στις επισκέψεις μου στο Μπαρ, και κάποια σχετική οικειότητα υπήρχε. Η παλιά κακή μου εμπειρία όμως ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην απόφαση μου να ανέβω τις σκάλες προς τα ενδότερα. Όμως η επιθυμία μου να συνευρεθώ με την Άννα, σε συνδυασμό ότι δεν μπορώ να την βρω σε κάποιο studio αποδείχτηκε ισχυρότερη των αναστολών μου (εξ' ου και ο τίτλος, πόσο μάλλον αφού δεν είμαι «Θεός») και έτσι αποφάσισα την συνεύρεση μας σε πρόγραμμα μισής ώρας για να αποφύγω θέματα με τον χρόνο.

  Δεν είχα ακόμα τελειώσει το φρεσκάρισμα μου, όταν έκανε την εμφάνιση της στο μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι. Έβγαλε τα ρούχα της, έκανε και αυτή ντους και ξάπλωσε δίπλα μου. Λίγη κουβέντα και ανέλαβε δράση. Σχετικά «επιθετική» στην αρχή κάτι που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, για να αναλάβω τα ινία του παιχνιδιού, να την χαλαρώσω και να προσαρμοστεί στους ρυθμούς μου. Χάδια, φιλάκια, αγκαλίτσες γλειψίματα τα πρώτα προκαταρκτικά. Ασχολήθηκα με το υπόλοιπο κορμί της, κάτι που έδειχνε πως τη άρεσε. Επικεντρώθηκα στο «γατάκι της», για να ανταποκριθεί άκρως θετικά στην περιποίηση μου, με δυνατά βογγητά, χάδια στο κεφάλι μου και έντονους αναστεναγμούς. Μετά από κάποια λεπτά με σταμάτησε για να πάρει αυτή το πάνω χέρι. Φιλάκια στο στήθος μου, τον λαιμό μου την κοιλία μου, ισπανική, για να καταλήξει στον «μικρό Cheyenne» σε ένα στοματικό, που χωρίς να είναι κακό δεν μου έμεινε αξέχαστο. Αφού κατάφερε να με φέρει στο maximum της στύσης μου, με καβάλησε για να ξεκινήσουμε το sex με cow girl. Μου άρεσε αρκετά η όλη φάση αφού συμμετείχε ενεργά και με σωστά στησίματα, δίνοντας καλό ρυθμό, και δεν θέλησα να αλλάξω στάση για να μας βρει έτσι το τέλος.
  Μασάζ περιελάμβανε το menu για την συνέχεια, κάτι που έδειξε να κατέχει, αφού με χαλάρωσε αρκετά. Ντους και πάλι από πλευράς της και λίγη κουβέντα όσο ντυνόταν. Πειράζοντας την με χαμόγελο, είπα: «Δεν με άφησες να ασχοληθώ, παραπάνω μαζί σου», αναφερόμενος στο στοματικό μου, που με δική της πρωτοβουλία σταμάτησε. Και εκεί (ξανά) προέκυψε το θέμα του χρόνου, λέγοντας μου ότι δεν ήθελε να καταναλώσουμε το «μετρημένο» χρόνο μας εκεί, αλλά να τον αξιοποιήσει για να με ικανοποιήσει περισσότερο, έχοντας αυτή τον ενεργητικό ρόλο. Φιλάκι ευχαριστίες και με ένα «θα τα πούμε κάτω» αποχώρησε.
  Χωρίς να πιάσει «ταβάνι» η συνάντηση μου με την Άννα με άφησε ευχαριστημένο. Αφενός γιατί έκανα sex με μια όμορφη κοπέλα που από καιρό το ήθελα, αφετέρου γιατί και η απόδοση της, δεν είχε κάποιο μελανό σημείο. Στην σεξουαλική διαδικασία ήταν πρόθυμη, με καλή συμμέτοχη και γνώσεις στο αντικείμενο, με θέληση να με ικανοποιήσει, αλλά και στο Μπαρ μετά, ήταν πολύ φιλική, χαμογελαστή, ευχάριστη, ήρθε αρκετές φορές στην παρέα μου για λίγη κουβεντούλα και με χαιρέτησε πολύ τρυφερά όταν μετά από πολύ ώρα αποχώρησα σκεπτόμενος εάν θα πρέπει να «ξανατολμήσω» την άνοδο μου στα δωμάτια του ορόφου, με δυο ακόμα κοπέλες που μου αρέσουν πολύ. Αλλά αυτό θα είναι μια άλλη ιστορία……….
  Αυτά για την εμπειρία μου με την Άννα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Άννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Ρεμπεκα, το δαχτυλο!!

  Μέσος όρος: 
   
  8.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Υστερα απο μικρη τσαρκα μπηκα στο 144 και ειδα τη Ρεμπεκα. Την ειχα ξαναδει σε αλλο μαγαζι να σαλοναρει απο μακρια και δεν μου ειχε κανει εντυπωση, ολα οταν την ειδα απο κοντα ηταν καλυτερη!
  Εδωσα λοιπον το παραβολο και περασα. Μπανακι κι ερχεται η κοπελα την ωρα που χαζευα τη βιτρινα με τα παιχνιδια....
  Ειναι γυρω στο 1,70, με γλυκο προσωπο, μικρο στηθος στητο, ωραια ποδια και φοραγε κλασικες γοβες, αυτες με εκαναν να περασω, τα κλασικα στριπτιτζοπεδιλα δεν με καυλωνουν... Ποδι νουμερο 38-39 και επικοινωνια στα ελληνικα μια χαρα.
  Ξεκινησαμε με εμενα να της γλυφω τα ποδια, και το πρωτο σοκ ηρθε οταν ακουμπησα τις γαμπες της. Βελουδο! Πρωτη φορα ακουμπαω τετοιο ποδι....! Αυτη αρχισε να με ανοιγει με δαχτυλο, οπου ηρθε το δευτερο σοκ. Το κανει καλυτερα απο οποιαδηποτε αλλη εχω δοκιμασει, κι εχω δοκιμασει παρα πολλες! Την σταματησα για να μην χυσω και ξεκινησαμε στραπον. Καναμε στασεις με διαρκεια, οσο ηθελα εγω κι αυτη ανταποκρινοταν μια χαρα. Μετα της ειπα να μου ξαναβαλει δαχτυλο και με πατουσε κατω με το ποδι της στο προσωπο μου, οπου και ηρθε το τελος πολυ ευκολα με τα δαχτυλα της στον κωλο μου....
  Βγαινοντας επεσα πανω στην Αλισα, η οποια ειναι κοντουλα πολυ ομορφη, αν δεν ειχα καπου να παω θα περναγα και με αυτην.... Στοχοποιηθηκε!
  Καλες τσαρκες!

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 12-09-2014
  Όνομα κοπέλας Ρεμπέκα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Αυταρχικό
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  Κιάρα

  Μέσος όρος: 
   
  7.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η ημνία είναι ενδεικτική, η συνάντηση έγινε πριν από ένα μήνα, αλλά εφόσον η κοπέλα είναι ενεργή και μάλιστα στον ίδιο όμιλο, έχει νόημα η δημοσίευση της και τώρα.

  Το κατάστημα είναι λίγο πολύ γνωστό, η καθαριότητα και ο χώρος σε υψηλά επίπεδα τουλάχιστον σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

  Η υπηρεσία ευγενική και αναλυτική χωρίς να γίνεται κουραστική.

  Η Κιάρα δηλώνει Ελληνοαγγλίδα. Το σώμα της είναι όπως ακριβώς στις φωτογραφίες ενώ συνοδεύεται με ένα όμορφο πρόσωπο που πιθανόν και να πείθει για τις Αγγλικές ρίζες.

  Η άφιξη της στο δωμάτιο δεν είχε ιδιαίτερη χαρά ούτε και δυσαρέσκεια, άχρωμη θα την χαρακτήριζα. Γδύθηκε, ήρθε στο κρεβάτι και για προκαταρκτικά αρκέστηκε στις δικές μου πρωτοβουλίες με μηδενική δική της συμμετοχή αλλά και χωρίς να δυσαρεστείται ή να βιάζεται.

  Το πέρασμα του προφυλακτικού επαγγελματικό, το στοματικό της έμπειρο αλλά διεκπαιρεωτικό και άχρωμο.

  Στο κυρίως πιάτο και στις τρεις στάσεις, με εκείνη απο κάτω, στα τέσσερα, και με εκείνη απο πάνω, δεν υπήρχε ίχνος βιασύνης ή ιδιοτροπίας από μέρους της, αλλά δεν υπήρχε και τίποτα που να προμηνύει ότι θα ξαναβρεθούμε. Άχρωμη, απλά ήταν εκεί σωματικά αλλά σαφώς το μυαλό της ήταν αλλού.

  Μετά το τέλος όπως αναμενόταν έφυγε κατευθείαν.

  Η Κιάρα είναι μια κοπέλα με υψηλά στανταρντ εμφάνισης, σαφώς κατηγορίας studio και πάνω, δεν έχει ιδιοτροπίες, δεν βιάζεται καθόλου, είναι χαλαρή και δεν εκβιάζει καταστάσεις Αν τα παραπάνω για κάποιον είναι αρκετά θα περάσει καλά. Εγώ θέλω μια χημεία, ένα πάθος, και μια επικοινωνία που δεν μου την έδωσε.

  Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Κιάρα και το Studio Συγγρού 144. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-11-2014
  Όνομα κοπέλας Κιάρα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (4)
   

  Ζανέτ:Με αιφνιδίασε....

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Βράδυ Παρασκευής και μετά από μια όμορφη βόλτα σε διάφορα στούντιο της Αθήνας, συντροφιά με καλούς φίλους καταλήξαμε στο XBAR για να απολαύσουμε το ποτό μας και ό,τι προκύψει....και αυτό που προέκυψε ακούει στο όνομα Ζανέτ. Μια κοπέλα που έχει μια αρκετά μεγάλη πορεία στο χώρο και στον συγκεκριμένο όμιλο. Όταν πρωτοξεκίνησε είχε μακριά κόκκινα μαλλιά, ενώ από τότε που την είχα πρωτοδεί μου είχε κάνει εντύπωση το υπέροχο και σφιχτό κορμί της. Έκτοτε τα ίχνη της ψιλοχάθηκαν μέχρι πρότινος που ξαναεμφανίστηκε στο μπαρ. Πλέον με μελί/ξανθά μαλλιά, το ίδιο όμορφο πρόσωπο και το υπέροχο κορμί της να τονίζεται από το εφαρμοστό φόρεμά της. Την κάλεσα στο τραπέζι για να τα πούμε/πιούμε και μετά από κάμποσο διάστημα και αφού με είχε "κερδίσει" και με τον γενικότερο τρόπο της πήραμε το δρόμο για το δωμάτιο. Πληρωμή στη ευγενική υπηρεσία για φουλ πρόγραμμα και είσοδος στο ευρύχωρο δωμάτιο πίσω από τη ρεσεψιόν. Φρεσκαρίστηκα στην ευρύχωρη ντουζιέρα και μετά από λίγο ήρθε και η Ζανέτ. Γδύθηκε και εκείνη για να κάνει μπάνιο και πραγματικά έμεινα εκστατικός να την θαυμάζω. Υπέροχες καμπύλες, στην περιφέρεια και στα πόδια της, σφιχτά και "γεμάτα", ωραίο το στήθος της, ενώ και η κοιλιά της επίπεδη και γυμνασμένη. Μόλις τελείωσε και εκείνη ήρθε κοντά μου...

  Ο απόλυτος αιφνιδιασμός εκ μέρους της με βρήκε να μη μπορώ να πάρω ανάσα!! Έπεσε πάνω μου με ορμή, ξεκίνησε με "επιθετικά" χάδια, τριψίματα σε όλο μου το κορμί ενώ με εκατέρωθεν παθιάρικα και υγρά φιλιά η θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα. Αναστεναγμοί πνιχτοί και λόγια πικάντικα με έκαναν να αναρωτιέμαι για το τι θα επακολουθήσει. Την ξάπλωσα ανάσκελα και αφού ασχολήθηκα με κάθε εκατοστό του κορμιού της, έφτασα στο πεντακάθαρο και περιποιημένο αιδοίο της. Στο στοματικό μου η ανταπόκρισή της ήταν εξαιρετική, με κλειστά μάτια, να πιάνει και να τρίβει το στήθος της, να μου αρπάζει το κεφάλι, για να χωθώ ακόμα πιο βαθιά με τη γλώσσα μου, σύντομες διακοπές ξανά για φιλιά, περιμετρικές κινήσεις με τη γλώσσα μου και εκείνη με την αληθοφανή αντίδρασή της να με κάνει να μη θέλω να τελειώσει η διαδικασία. Η δική της περιποίηση, περιελάμβανε πολλά φιλιά, δαγκώματα, γλειψίματα σε όλο μου το κορμί μέχρι να φτάσει στο ερεθισμένο μου πέος. Εκπληκτικό στοματικό,με ένταση, βαθύ, υγρό, με οπτική επαφή, κάθε τόσο σταματούσε, καθόταν σε απόσταση και μου τον έφτυνε και ορμούσε με δύναμη κατά πάνω του...Γύρισμα και σε 69 για να έχω την ευκαιρία να την ξαναπεριποιηθώ όπου μείναμε αρκετά έτσι. Δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με την ευρύτερη περιοχή για αρκετή ώρα με μπόλικο σάλιο και πολύ πάθος...

  Ξεκίνημα στο σεξ με ιεραποστολικό, με αργούς ρυθμούς και πολύ καλή αίσθηση, εκείνη να ανταποκρίνεται θετικά και αληθοφανώς, σταδιακά οι ρυθμοί ανέβηκαν, με σούπερ ευλυγισία έφερε τα πόδια της πίσω στο ύψος του κεφαλιού της και η διείσδυση έγινε ακόμα πιο έντονη. Γύρισμα στα 4 με άψογο στήσιμο και η θέα του πανέμορφου και σφιχτού κωλαράκου της με προκάλεσε για μπόλικα παιχνίδια. Γρήγοροι ρυθμοί, έντονη διείσδυση και ρυθμός και ήδη ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι ενώ με προέτρεπε να τη χτυπάω στα κωλομέρια. Στην πορεία μετατράπηκε σε κλασσικό πισωκολλητό με εκείνη τελείως ξαπλωμένη και εμένα στηριζόμενο στα χέρια μου, όπου ήταν από τις καλύτερες στιγμές της συνάντησής μας η αίσθηση και το θέαμα που αντίκρισα. Ξανά ιεραποστολικό πλαγιαστό αυτή τη φορά, όπου είχα την ευκαιρία να την τεστάρω και στην ποδολαγνεία όπου αποδείχτηκε άψογη και με διάθεση. Μικρό διάλειμμα για ανάσες και εκατέρωθεν περιποίηση και συνέχεια σε cowgirl με εκείνη να επιλέγει δυνατές διεισδύσεις και ρυθμό και εγώ να μη χάνω την ευκαιρία να παίξω με το στήθος της. Τελευταία στάση αυτή του λωτού, με τα κορμιά μας ενωμένα και με τρομερό κούνημα του κορμιού της πάνω στο πέος μου με έκανε άμεσα να σφυρίξω τη λήξη του αγώνα τρελαμένος από ηδονή αλλά και εξάντληση...

  Όπως λέω και στον τίτλο η Ζανέτ πραγματικά με αιφνιδίασε με τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή της. Ένα κορίτσι που αρχικά ήμουν διστακτικός μιας και η φήμη που τη συνόδευε δεν ήταν και η καλύτερη,αλλά φαίνεται με το χρόνο βρήκε τα "πατήματά" της και πλέον θεωρώ είναι μια εκπληκτική επιλογή για όποιον θέλει να περάσει αξέχαστες στιγμές...Τρομερό πάθος, ποικιλία υπηρεσιών και με προσοχή, άνεση χρόνου, αληθοφάνεια και ευχάριστος χαρακτήρας συνθέτουν τον καμβά του πίνακα της Ζανέτ για να κάνει τον παρτενέρ της να παραπατάει φεύγοντας από το στούντιο....όπως έγινε και με εμένα δηλαδή...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 07-11-2014
  Όνομα κοπέλας Ζανέτ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   

  Ζανεταρα! !!!!

  Μέσος όρος: 
   
  9.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  10.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  Ημερομηνια ενδεικτικη όπως πάντα..Tongue
  ένας και μόνο σκοπος εκείνης της βραδιάς ήταν να γαμησω τη ζανετ,μια απο τις αγαπημένες μου κοπελες στο χώρο..
  εκεινο το βράδυ φορούσε ένα λεοπαρ κοντο και στενό φορεματακι και ήταν σκέτη καυλα.η τσατσα μου την έσπασε λίγο καθώς όταν ανακοινωσα ότι θα μπω με απλο προγραμμα στραβομουτσουνιασε..Τέλος πάντων αυτό δε με πτοησε καν μιας και οι καύλες χτυπουσαν κόκκινο..
  το μωρό μπήκε στο δωμάτιο και ύστερα από τις χαιρετουρες ξεκίνησε να με γλειφει στο σωμα και τα απανωτά γλειψιματα κατεληξαν σε τρελα γλωσσοφιλα..ξάπλωσα, μου πέρασε το πλαστικό και ξεκίνησε μια φοβερή πιπα που για μένα τουλάχιστον είναι από τις κορυφαίες που μου έχουν κάνει σε στουντιο. Βαθιά, υγρή και με πνιξιματα τα οποία προσωπικά με τρελαινουν.
  ξεκίνημα στο σεξ με αυτή να με καβαλάει όπως ήμουν στα γόνατα και η καυλα να έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς χτυπιοταν πάνω στο καυλι μου λέγοντας διάφορα βρωμολογα..στη συνέχεια την κατεβασα, βάζοντας την στο πλάι και γαμοντας τη για λίγο έτσι και για το τέλος άφησα το καλύτερο βάζοντας την στα 4 και γαμωντας τη με όλη μου τη δυναμη καθώς χαζευα τη φοβερή και τρομερή γυμνασνενη κωλαρα της μέχρι που έχυσα κουβαδες μέσα στην τρύπα της!Εδώ να τονίσω πως η κοπέλα διαθέτει πολύ γυμνασμένο και σφιχτό σώμα με γεμάτα μπουτια (όχι χοντρα) και κωλο.για τους φαν του είδους νομίζω ότι είναι must.
  Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και να γαματε αβέρτα!!

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ζανέτ
  Υπηρεσίες κοπέλας Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Νατάσα:Ένα έμπειρο "αματούρι"

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Με μεγάλη παρέα θεσμικών και εξωθεσμικών συναγωνιστών βρεθήκαμε να πίνουμε τις ποτάρες μας στο μπαρ και να έχουμε ενδιαφέρουσα και άκρως παραγωγική συζήτηση για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου η διάθεση και περίπτωση να κάνω κάτι με κάποια κοπέλα, μέχρι που η συζήτηση διακόπηκε μιας και στο τραπέζι μας ήρθε μια γλυκιά, ξανθιά κοπέλα η Νατάσα. Κατόπιν υπόδειξης της παρέας, εκείνη ήρθε δίπλα μου και "αναζήτησε" λίγο χώρο. Φυσικά σαν τζέντλεμαν που είμαι της έκανα χώρο να καθίσει. Πρόκειται για μια καινούρια κοπέλα στη δουλειά, δεν έχει ξαναδουλέψει όπως μου είπε, κατάγεται από την Ουκρανία, και συγκεκριμένα από το εμπόλεμο Λουγκάνσκ. Όπως προείπα, έχει ξανθά μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, με τα κλασσικά χαρακτηριστικά της φυλής της, λευκή απαλή επιδερμίδα, ωραία εκφραστικά μάτια. Κορμί με αρκετές καμπύλες και πιασίματα, με 3άρι φυσικό στήθος, ωραία πόδια και γενικά όλο το σύνολο ήταν μέσα στις προδιαγραφές μου. Καλή χρήση της γλώσσας μας, μιας και είναι καμιά 10αρια χρόνια στην Ελλάδα, βοήθησε να έχουμε μια ωραία συζητησούλα και να σπάσει ο πάγος, μέχρι που της πρότεινα να είμαι ο...πρώτος της...Εκείνη δέχτηκε χαμογελώντας και πήραμε την άγουσα προς το πορνοδωμάτιο....70 ευρώ έκαναν φτερά από το πορτοφόλι μου για πρόγραμμα 69 και εγώ έκανα το σταυρό μου...

  Κλείνοντας η πόρτα του δωματίου, τα κορμιά μας ήρθαν κοντά, ο ένας βοήθησε να αποχωριστεί ο άλλος τα ρούχα του, μέσα σε πολύ όμορφο και αργό ρυθμό και οδηγηθήκαμε στη ντουζιέρα μαζί. Εκεί κάναμε μαζί ντουζάκι, πολλά παιχνίδια με το σαπούνι, είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με το όμορφο στήθος της και κείνη με το πέος μου και ήδη είχα ανάψει για τα καλά...Μεταφορά στο κρεβάτι με μένα να αναλαμβάνω πρωτοβουλία, με πολλά φιλιά παντού, αργά και αισθησιακά, χάδια μέχρι να ασχοληθώ για ώρα ξανά με τις ωραίες ρώγες της και να φτάσω στο όμορο, περιποιημένο και μοσχομυριστό αιδοίο της. Η ανταπόκρισή της πολύ καλή στο στοματικό μου, αληθοφανής, ήρεμη, "εσωτερική" θα μπορούσα να πω. Για αρκετή ώρα έδειχνε να απολαμβάνει την περιποίησή μου. Στη συνέχεια και με τη στάση του σώματός μου της έδωσα να καταλάβει ότι ήταν η σειρά της να αναλάβει δράση. Εκείνη μέσα στο ίδιο κλίμα, επέδειξε εξαιρετική φροντίδα στην περιποίησή νου, με ωραία φιλιά, γλειψίματα σε όλο μου το κορμί μέχρι να αναλάβει το όμορφο στοματικό της. Πολύ καλό, χωρίς χέρι, υγρό, με παιχνίδια με τη γλώσσα της, ενώ περιποιήθηκε και τη γύρω περιοχή με επιμέλεια κάτι που μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα για ένα άτομο που δούλευε πρώτη μέρα....

  Στο σεξ ξεκίνημα-και τελείωμα όπως αποδείχτηκε- με ιεραποστολικό. Μέσα σε "τρελό" κλίμα gfe, ήμαστε για ώρα σε αυτή τη στάση, με αργό ρυθμό και παθιάρικο, εκείνη να με έχει "κλειδώσει" με τα πόδια της, η αίσθηση κατά τη διείσδυση πολύ καλή, συνεχής οπτική επαφή και χαμόγελα εκατέρωθεν κάτι που έδειχνε και το ωραίο κλίμα αλλά και ότι είχε χαλαρώσει αρκετά. Αρκετές παραλλαγές αυτής της στάσης, απόλαυσα δεόντως τα πανέμορφα πατουσάκια της με το γαλλικό πεντικιούρ και αυξάνοντας στη συνέχεια το ρυθμό ένιωσα το λυτρωτικό τέλος να φτάνει , κάτι που έγινε μετά από λίγο, μέσα της, μη θέλοντας να αποχωριστώ τη ζεστασιά του κόλπου της...

  Μια συνάντηση που είχα καιρό να βιώσω τέτοια ένταση και πάθος. Ένα κορίτσι, καινούριο ή τουλάχιστον "καινούριο" στη δουλειά, έδειξε ότι τελικά ότι όταν η γυναίκα θέλει να αποδώσει και να "απογειώσει" έναν άνδρα και ξέρει το πως και μπορεί εύκολα. Παρότι αγχωμένη, μέσα στο δωμάτιο ξεδίπλωσε τα γυναικεία της θέλγητρα και με παρέσυρε σε μια εμπειρία γεμάτη αισθησιασμό, πάθος και ένταση. Πιστεύω ότι θα αποτελέσει αναφορά για όποιον επιζητεί ήρεμες καταστάσεις, gfe κλίμα και αληθοφάνεια...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 12-09-2014
  Όνομα κοπέλας Νατάσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   

  Βανέσα: Αχ αυτά τα σχιστά ματάκια σου...

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Επίσκεψη μετά από μήνες στο συγκεκριμένο στούντιο, για ποτάκι αρχικά κάτω στο μπαρ. Όση ώρα έπινα το ποτάκι μου παρέα μου κράταγε η Βανέσα, μια πολύ όμορφη κοπέλα, εξαιρετικά ομιλητική και κοινωνική. Έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά, σχιστά ματάκια, μακριά μελαχρινά μαλλιά, ωραίο σώμα, ενισχυμένο στήθος, ωραία πόδια και περιποιημένο μανικιούρ πεντικιούρ εκπληκτικό. Εντελώς φυσικά και αβίαστα και χωρίς να πιεστούν καταστάσεις και σε συνδυασμό με τη φαντασίωσή μου να βρεθώ κάποια στιγμή με μια Ασιάτισσα ανεβήκαμε στο στούντιο. Με έκανε να νιώσω χαλαρά, ήρεμα, ότι είμαι με μια φίλη. Η καλή γνώση Ελληνικών μιας και είναι από ότι μου είπε Ελληνοταυλανδέζα βοηθάει σε αυτό το κλίμα. Επιλογή προγράμματος με 69 και είσοδος στο πολύ ωραίο δωμάτιο με το τζακούζι. Ευρύχωρο, με μεγάλη ντουζιέρα, σφραγισμένες πετσέτες και κλιματισμός εν λειτουργία.

  Δεν άργησε να έρθει και το κορίτσι, μπανιαρίστηκε με επιμέλεια μπροστά μου και αφού είχαμε φρεσκαριστεί και οι 2, πέσαμε στο κρεβάτι. Ωραίο ξεκίνημα από μέρους της, με χάδια και με τα νύχια της να "τρέχουν" όλη την πλάτη μου, κάτι που μου προκάλεσε μια ωραία ερωτική ανατριχίλα. Αρκετά φιλιά περιμετρικά, στο λαιμό της, στο στήθος της με τις ωραίες ρώγες, στην κοιλιά της μέχρι να φτάσω στο όμορφο, μοσχομυριστό και περιποιημένο αιδοίο της, περιελάμβανε η διαδικασία. Αρκετά καλή ανταπόκριση στο στοματικό μου, με σιγανούς αναστεναγμούς, χάδια στο κεφάλι μου...Μετά από κάμποσο, πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα του στοματικού της. Χωρίς να είναι ιδιαίτερο σε ποικιλία ή σε ένταση, το έκανε καλά, με ρυθμό κάτι που με ερέθισε ακόμα περισσότερο. Δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή. Την έφερα και σε στάση 69 όπου είχα την ευκαιρία να την ξανασχοληθώ με το αιδοίο της...

  Πρώτη στάση με τη Βανέσα σε reverse cowgirl, με πολύ καλή αίσθηση κατά τη διείσδυση, εξαιρετικά στενή. Η θέα όμορφη με το κωλαράκι της στα χέρια μου να ελέγχω τη διείσδυση εγώ. Αλλαγή σε ιεραποστολικό με αύξηση του ρυθμού από μέρους μου που έδειξε ότι αντέχει κιόλας. Αρκετό παιχνίδι με τα όμορφα πατουσάκια της, κάτι που το επιδιώκει άλλωστε και έτσι συνεχίσαμε για αρκετά λεπτά. Τελευταία στάση στα 4, με καλό στήσιμο, χωρίς να προσπαθήσει να "κλέψει", έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα και στους δυνατούς ρυθμούς και μένοντας έτσι για τα εναπομείναντα λεπτά, το τέλος ήρθε σε αυτή τη στάση, πάνω στο κωλαράκι της...

  Η Βανέσα επιβεβαίωσε και στο δωμάτιο την καλή διάθεση που δείχνει και κάτω στο μπαρ, μου προσέφερε μια όμορφη συνεδρία μέσα στα πλαίσια που ζητούσα, χωρίς ακρότητες και εξεζητημένα πράγματα. Το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη και κάνει μπάνιο τόσο πριν όσο και μετά τη συνεύρεση μπροστά στον πελάτη δείχνει ότι προσέχει ιδιαίτερα και σέβεται και τον ίδιο τον παρτενέρ της ενώ σε αντίθεση με το γενικότερο κλίμα έγραψε...εκεί που δεν πιάνει μελάνι χρονικούς περιορισμούς και άγχη...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-09-2014
  Όνομα κοπέλας Βανέσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (5)
   

  Μαρία – Αγχωτική συνάντηση......

  Μέσος όρος: 
   
  6.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  3.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  4.0

  Ο κόσμος είναι πολύ μικρός τελικά. Σε πορνο-έρευνες μου το περασμένο καλοκαίρι στην Κω, εγχώριοι συναγωνιστές μου συνέστησαν για κατάθεση την Μαρία την Ροδίτισσα από το Angels club που λειτούργει στο νησί του Ιπποκράτη. Την είδα, μου άρεσε, άλλα δεν έτυχε να «γνωριστούμε»
  Προ μηνών σε μια από τις επισκέψεις μου στο X-Bar είδα μια κοπέλα που κάτι μου θύμισε. Ο φίλος και μέγας πόρνος lagonisian την τίμησε με άριστες εντυπώσεις, και από κουβέντα που είχαμε όλοι μαζί μετέπειτα προέκυψε ότι είναι η κοπέλα που είχα δει στην Κω. Έκτοτε την είχα ξαναπετύχει στο X-Bar, είχαμε μιλήσει λίγο και σήμερα αποφάσισα την στενότερη γνωριμία σε πρόγραμμα με 69.

  Η Μαρία είναι μια νεαρή όμορφη κοπέλα με ίσια μαύρα μαλλιά λίγο κάτω από τις ωμοπλάτες. Σώμα με σωστές αναλογίες, φυσικό νεανικό στήθος, περιφέρεια με ελκυστικές καμπύλες, πικάντικη φατσούλα. Δεν είχα ξεκινήσει ακόμα να κάνω ντους όταν μπήκε στο δωμάτιο.

  Γδυνόταν όσο σκουπιζόμουν και μιλούσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα. Σχολίασε το τατουάζ μου, με ρώτησε το ζώδιο μου, λέγοντας μου ότι αυτή είναι παρθένος.
  «Θα πρέπει λοιπόν να σου φερθώ τρυφερά σαν παρθένα» της είπα χαριτολογώντας για να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα οικειότητας που προμήνυε μια ωραία συνεδρία.
  Ήρθε επάνω μου, χαδάκια φιλάκια, γλυψείματα, ως επί το πλείστον από πλευράς μου και λιγότερο από αυτήν για να μην πω καθόλου.
  Την ξάπλωσα ανάσκελα και την φίλησα σε όλο της το σώμα μέχρι να καταλήξω στο γατάκι της. Πρώτο alarm! Ανταπόκριση ισάξια παγοκολόνας, χωρίς καμία συμμετοχή εμφανώς αναληθή βογγητά, δείχνοντας καθαρά «ότι δεν ήταν εκεί».....

  Με σταμάτησε λέγοντας μου : «Έλα μωρό μου να σε αναλάβω εγώ, γιατί θα τελειώσει ο χρόνος μας και δεν θέλω να σε αφήσω έτσι». Δεύτερο alarm που με έκανε να ξαφνιαστώ, αφού δεν είχα ακούσει πότε κάτι τέτοιο και φυσικά να μειώσει την ερωτική μου διάθεση.
  Χωρίς κάποια προκαταρκτικά επικεντρώθηκε σον «μικρό Cheyenne» σε ένα πολύ μέτριο στοματικό με πολύ χέρι, μονότονο και χωρίς καμία επαφή με την γύρω περιοχή και για πολύ λίγη χρονική διάρκεια. Της ζήτησα να συνεχίσει για λίγο ακόμα και χωρίς χέρι αφού σε καμία περίπτωση δεν ήμουν «έτοιμος» για διείσδυση.

  «Υπάκουσε», κάτι έγινε και με τα πολλά ήρθε επάνω μου μετέπειτα από δικό μου αίτημα, κάτι που όπως κατάλαβα από τους μορφασμούς της δεν ήθελε. Μετα από λίγο μου ζήτησε ιεραποστολικό, δεν της χάλασα το χατίρι, όμως η συμμέτοχη της ήταν τέτοια, με αναστεναγμούς/βογγητά και εκφράσεις που πιο πολύ σε πόνο παρέπεμπαν παρά σε «απόλαυση» και αντί να σε φτιάχνει έφερναν το αντίθετο αποτέλεσμα. Ήδη έπαιρνα την κατιούσα, την γύρισα στα τέσσερα άλλα η στύση μου πλέον δεν ήταν η κατάλληλη και δεν.......

  Της ζήτησα να τελειώσουμε με στοματικό για να κάνει και να πει το Θεϊκό :
  Από το διπλανό κομοδίνο, παίρνει το κινητό της, το κοιτάζει και μου λέει: «έχουμε 4 λεπτά ακόμα»!!!!
  «ΟΚ, άστο» της λέω και ανέλαβα μόνος μου δράση ζητώντας της να με φιλάει στον λαιμό και το στήθος κάτι που με ερεθίζει αρκετά και σε συνδυασμό με σκέψεις από παλιές ένδοξες στιγμές του παρελθόντος ήρθε στο τέλος κακήν/κακώς μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο. (Απορώ ακόμα που τα κατάφερα)

  Σηκώθηκε, έκανε ντους, ντυνόταν την κοιτούσα, δεν άντεξα και της λέω :
  Che : «Πολύ άγχος βρε κοπέλα μου, γιατί έτσι? ».
  Σαφώς κατάλαβε ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος για να μου απαντήσει :
  Μ : «Γάμισε τα, μας πιέζουν πολύ με τον χρόνο. Λίγο παραπάνω να καθυστερήσουμε μας βάζουν πρόστιμο. Αγχώνομαι. Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Με τον φίλο σου (lagonisian) που είχε περάσει με μεγάλο πρόγραμμα τον έβγαλα νοκ άουτ»
  Che: « Γιατί δεν πας τότε στα studio που είναι πιο ελαστικά με τον χρόνο?»
  Μ: «Δεν συμφέρει. Τι ? Να κάθομαι τόση ώρα με πελάτη? Εδω μπορεί να βγάλω σε μια ώρα περισσοτερα»
  Δεν συνέχισα την συζήτηση, έφυγε, ντύθηκα και κατέβηκα στο μπαρ για να πιω την μπύρα μου συντροφιά με τους φίλους μου, που έμειναν εμβρόντητοι ακούγοντας την περιπέτεια μου.....

  Επειδή προσπαθώ να είμαι δίκαιος άνθρωπος, και αφού δεν έχω ακούσει την άλλη πλευρά, στην περίπτωση που τα λεγόμενα της Μαρίας ισχύουν, τότε θεωρώ πως η διεύθυνση της επιχείρησης έχει κάνει μεγάλο φάουλ και χάνει πελάτες. Να δεχτώ ότι έχει σαφή οδηγία για τήρηση του προβλεπόμενου χρόνου, άλλα με τέτοιου είδους δηλώσεις και πράξεις σίγουρα δεν βοηθάει την κατάσταση. Αντίθετα.....
  Για να είμαι όμως σωστός τις προηγούμενες 2 φορές σε συνεδρίες μου στο X-Bar ( Ντέλια και Ζέτα) δεν αντιμετώπισα θέμα χρόνου και είχα περάσει αρκετά καλά με ανάλογα προγράμματα..

  Δεν θα τα «τσουβαλιάσω» όλα, και δεν είναι του χαρακτήρα μου να προβώ σε ακραίους χαρακτηρισμούς, αφού στον όμιλο έχω περάσει θαυμάσια με άλλες κοπέλες (στα studio), όμως με την Μαρία βίωσα μία από τις χειρότερες εμπειρίες μου. Ίσως η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση, ίσως η Μαρία να μην είναι καλή επαγγελματίας, ίσως να ήταν κακοδιάθετη, ίσως να δέχεται πιέσεις όσον αφορά τον χρόνο, πολλά ίσως.....
  Απλά πλέον θα προτιμώ να συνευρίσκομαι με κάποια από τα ομολογουμένως όμορφα κορίτσια της αλυσίδας στα studio και όχι στο X-Bar. Βέβαια κάποιες εργάζονται αποκλειστικά εκεί. Θα ζήσω και χωρίς αυτές...........

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Μαρία, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-03-2014
  Όνομα κοπέλας Μαρία
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (4)
   

  Νικόλ (ρουμάνα)

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  6.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Η επίσκεψη στη Νικόλ έγινε πριν καιρό. Είχα ακούσει τα καλά λόγια των συναγωνιστών (τους οποίους και ευχαριστώ για τον κόπο που κάνουν και τα ρίσκα που παίρνουν να δοκιμάζουν κοπέλες ) για αυτήν την κοπέλα και έτσι στην πρώτη ευκαιρία την επισκέφθηκα .
  Πάντα μου έκαναν εντύπωση οι φωτογραφίσεις της, οι οποίες είναι η μια καλύτερη από την άλλη . Έχει αρκετή φωτογένεια η κοπέλα.
  Εμφανισιακά είναι όπως στις φωτογραφίες . Κουκλάκι και φινετσάτη. Το πολύ 25 χρονών , με μικρό βυζάκι .
  Αρκετά καθαρή , έκανε μπάνιο στο δωμάτιο πριν αρχίσουμε .
  Στα του δωματίου , όπως έχει τονιστεί και από τα άλλα παιδιά δεν ενδείκνυται για pse καταστάσεις. Είναι για πιο σοφτ πράγματα. Πλησιάζει το GFE , το σέρβις της. Λέω πλησιάζει γιατί υπήρχε και κάποια σχετική απόσταση, ίσως επειδή ήταν η πρώτη μου φορά μαζί της και δεν είχα και εγώ τόση άνεση .
  Τα τυπικά προκαταρκτικά με φιλάκια στο σώμα κλπ. , εκεί ανέλαβα εγώ δράση και άρχισα να την γλείφω .
  Χωρίς κάποιο παράπονο για τον χρόνο , μετά από κάμποση ώρα ανέβηκε πάνω μου και ξεκινήσαμε το σεξ μέχρι τέλους.
  Καλή ήταν , όπως είπα ενδείκνυται κυρίως για GFE πελάτες ή και για πρωτάρηδες.
  Κάποιος με χιλιόμετρα στον χώρο ίσως την βρει ψιλοτυπική , αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πεις ότι δεν άξιζε την δοκιμή.
  Τα δωμάτια γεμάτα από κόσμο , και στο σαλόνι επίσης.
  Αυτά

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-02-2014
  Όνομα κοπέλας Νικόλ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (4)
   

  Τζέσικα:Explosive!

  Μέσος όρος: 
   
  7.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Η μορφή που παίρνει το μαγαζί με τη λειτουργία του XBAR από κάτω μετά της 23:00 τείνει να εξελιχθεί σε μια χρυσή εφεδρεία όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ξεμένεις από στόχους κατά τη διάρκεια της τσάρκας σου...Έτσι και βράδυ Σαββάτου μην έχοντας βρει κάτι που να με συναρπάσει, με συντροφιά τους μόνιμους πια συνοδοιπόρους μου, cheyenne,mpouzoklidos,px75 βρεθήκαμε γύρω στης 3:30 τα ξημερώματα στο μπαρ. Παρόλο το προχωρημένο της ώρας, ο κόσμος πολύς, η μουσική σούπερ και τα κορίτσια πολυάριθμα! Έχοντας άριστες συστάσεις από καλό φίλο για τις υπηρεσίες της Τζέσικας με το που την εντόπισα στο χώρο,της έκανα νόημα να με πλησιάσει...Πολύ όμορφο κορίτσι, αδύνατο, με φυσικό, μικρό στήθος, πανέμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια, ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και καλλίγραμμα πόδια αδύνατα και σφιχτά και μικρή περιφέρεια αλλά λαχταριστή. Πολύ καλή στην παρέα, συνεννόηση κυρίως στα Αγγλικά, πολύ γέλιο και πάνω στη συζήτηση μου λέει "i am explosive"....της λέω " let me see it"...και άνοδος στον επάνω όροφο και πέρασμα στο δωμάτιο με πρόγραμμα των 70 ευρώ για 69....

  Δεν άργησε να έρθει, πέσαμε κατευθείαν στο κρεβάτι, με πολλά φιλιά να δίνουν και να παίρνουν, τρομερή ενέργεια,γέλια και της έβγαλα με ένταση τα ρούχα όπου μου αποκαλύφθηκε το κορμί της και και εκείνη τα δικά μου και μεταφερθήκαμε στη ντουζιέρα όπου και "παίξαμε" αρκετά μέχρι που ξανά στο κρεβάτι και αφού της έκανα λίγο μασάζ που το ήθελε, ξεκίνησε ένας έντονος "αγώνας" που παραλίγο να μου κόψει την ανάσα...όσο αθώα τη βλέπεις, τόσο άγρια είναι στο δωμάτιο....Ξεκίνησα να την περιποιούμαι εγώ, στο στήθος της, στην κοιλιά της, μέχρι που έφθασα στο πεντακάθαρο και καλοσχηματισμένο αιδοίο της. Έντονα και δυνατά βογγητά πλημμύρισαν το χώρο κατά τη διάρκειά της ενασχόλησής μου μαζί της και ενώ νόμιζα ότι είναι υπερβολικά, στην πορεία κατάλαβα ότι δεν ήταν...Ανταπόδοση με τη σειρά της, με αρκετή ώρα να φιλιόμαστε έντονα, με δάγκωνε στο στήθος, στο λαιμό, μέχρι που έφθασε στο πέος μου και πέρασμα προφυλακτικού. Το στοματικό της έντονο, γρήγορο σε ρυθμό, με συνεχή οπτική επαφή, κοπανήματα στη γλώσσα της του κεφαλιού του ενώ στιγμιαία περιποιήθηκε και τα @@ μου...

  Ξεκίνημα της κυρίως δράσης με καλό στήσιμο στα 4. Αρκετά δύσκολη διείσδυση στην αρχή, αργοί ρυθμοί αλλά στην πορεία ανέβηκαν κατακόρυφα,με εκείνη να με προτρέπει να της ρίχνω σφαλιάρες στο κωλαράκι της και εκείνη να έρχεται με δύναμη προς το μέρος μου...Έντονα βογγητά και πικάντικα λόγια στα Αγγλικά...Σε κάποια στιγμή ανασηκώνει τη μέση της και με το κεφάλι της στο κρεβάτι ακουμπισμένο, ήταν τόσο τουρλωμένο το κωλαράκι της, πραγματικό τεστ στις αντοχές μου...Επόμενη στάση και τελευταία όπως αποδείχθηκε ιεραποστολικά, σε αρκετές παραλλαγές. Με τα πόδια της ανοιχτά και έντονη διείσδυση, ενωμένα μπροστά μου και τελευταία σταυρωτά μπροστά στο στήθος μου όπου είχα την ευκαιρία να περιποιηθώ και τα πανέμορφα πατουσάκια της με το άσπρο πεντικιούρ και τα ωραία δαχτυλάκια της. Οι ρυθμοί ήταν τόσο έντονοι και σφυροκοπούσα τόσο δυνατά όπου τα βογγητά της ακούγονταν μέχρι έξω, σε σημείο που της έβαλα το μαξιλάρι στο στόμα για να το δαγκώνει και να μην ακούγεται...Σε αυτή τη στάση και ενώ ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι μετά από λίγο τελείωσα μέσα της με εκέινη να μου δίνει ένα ζεστό φιλί διαρκείας....

  Τελικά ο χαρακτηρισμός που απέδωσε η ίδια στον εαυτό της της ταιριάζει "γάντι" μιας και πραγματικά είναι εκρηκτικός χαρακτήρας αλλά και στο κρεβάτι το ίδιο...Μου προσέφερε μια "δυνατή" εμπειρία, πέρασα όμορφα, έκανε τα πάντα για να με αφήσει ικανοποιημένο,ενώ για μια ακόμη φορά ο χρόνος δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και ήμαστε ήρεμοι και ανενόχλητοι. Τίμησε τα λεφτά που της έδωσα και σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναπροτιμήσω. Η συγκεκριμένη κοπέλα εργάζεται και στα άλλα στούντιο της αλυσίδας οπότε είναι εύκολο να την πετύχει κανείς...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 22-03-2014
  Όνομα κοπέλας Τζέσικα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Τζούλη: Είναι γάτα, η ψηλή με τη γραβάτα...

  Μέσος όρος: 
   
  8.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Παραφράζοντας το γνωστό άσμα, νομίζω ταιριάζει "γάντι" στη συνάντησή μου με τη Τζούλη, μια κοπέλα αρκετά γνωστή στο στουντιακό κοινό μιας και έχει εργαστεί σε αρκετά ιδρύματα με πλέον πρόσφατο πέρασμα και από το Φ104....Εντυπωσιακή κοπέλα, όμορφη, ψηλή, πάνω από 1,80, καστανόξανθη, με εκφραστικά μάτια και γλυκό πρόσωπο, ενισχυμένο μεγάλο στήθος 4άρι και γενικά καλλίγραμμο κορμί, χωρίς να είναι ανορεξική. Μια γυναίκα η οποία δεν είναι μέσα στα πρότυπά μου όσον αφορά το "έτερον ήμισυ", όχι επειδή είναι άσχημη-προς Θεού-, αλλά λόγω εμφανισιακών διαφορών....Ντυμένη με ένα μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και μαύρη γραβάτα στο λαιμό της, ξεχώριζε μέσα στο χώρο...

  Ωστόσο κατά την παραμονή μου στο Χ Bar, με τον τρόπο της με έκανε να δω κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά...Ομιλητικότατη, ευγενική, μιλάγαμε για αρκετή ώρα, χωρίς προσποιήσεις και άγχος και όταν με τρόπο αντέκρουσα την πρότασή της για άνοδο στα δωμάτια, είχε τον τρόπο και την εξυπνάδα να "γυρίσει" το παιχνίδι υπέρ της, με αισθησιασμό και εξυπνάδα...Παραβλέποντας τα πειράγματα της παρέας μου, ανεβήκαμε στο δωμάτιο μετά από μεγάλη αναμονή....Επιλογή φουλ προγράμματος για χρονική άνεση κυρίως...

  Γρήγορο ντουζάκι για φρεσκάρισμα και δεν άργησε να έρθει και η Τζούλη, η οποία και εκείνη φρεσκαρίστηκε....Η κουβεντούλα συνεχίστηκε και στο κρεβάτι,μέχρι που άρχισαν τα πρώτα προκαταρτικά από μέρους μου, με φιλιά στο λαιμό, στο στήθος της, στην κοιλιά της, μέχρι να καταλήξω στο όμορφο αιδοίο της...Εξαιρετική ανταπόκριση στην περιποίησή μου, με κλειστά μάτια, με αναστεναγμούς αληθοφανείς, μετά από κάποιο σημείο, άρχισε να τρίβει και η ίδια την κλειτορίδα της έντονα, με τα χέρια της κατηύθυνε το κεφάλι μου και μου επιδείκνυε τα σημεία που της άρεσαν....Εξαιρετική πραγματικά, μέχρι που με πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα, ξεκίνησε το δικό της έργο...Εκπληκτικό καραμέλωμα των @@, με διάρκεια και με ποικιλία, δαγκώματα, ρουφήγματα. Το στοματικό της πολύ καλό, βαθύ, κυρίως σε αργό ρυθμό, βασανιστικό, με κοπανήματα στο στόμα της...

  Με δική της πρωτοβουλία ξεκινήσαμε το σεξ με εκείνη στημένη στα 4...Δε θυμάμαι άλλη φορά να έχω παραμείνει τόσο πολύ σε αυτή τη στάση με κοπέλα, αλλά κατάλαβα ότι της άρεσε τρομερά έτσι, καθώς και οι αυξομειώσεις ρυθμού, αλλά και οι μικρές αλλαγές των ποδιών της και το σπάσιμο της μέσης της, όπως επίσης και οι διακριτικοί αναστεναγμοί της, με οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα...Αλλαγή σε ιεραποστολικό, αρχικά με τα πόδια της γύρω από τη μέση μου, σε αργούς ρυθμούς και στη συνέχεια με άριστη ευλυγισία εκ μέρους της, παρόλο το ύψος της, με τα πόδια της, πίσω, συνεχίσαμε σε πιο έντονους ρυθμούς...όλα καλά και η απόλαυση σε υψηλά επίπεδα, αλλά αργούσα να τελειώσω, μιας και η ζέστη στο δωμάτιο ήταν αφόρητη(κάτι με το οποίο δυσανασχέτησε και η κοπέλα κάποια στιγμή)...ήξερα ότι είχαμε ξεπεράσει λίγο το χρόνο, οπότε της είπα να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω, αλλά προς τιμήν της, μου αφιέρωσε όσο χρόνο χρειαζόταν μέχρι να με βρει ικανοποιημένο το τέλος πάνω στο υπέροχο και καλοσχηματισμένο στήθος της, με μια μείξη ωραίων στησιμάτων εκ μέρους της, χειρομάλαξης και γλειψιμάτων...

  Η Τζούλη, αποδείχτηκε πολύ καλή στα ενδότερα(άλλωστε οι μαρτυρίες συναγωνιστών συνηγορούσαν σε αυτό), τρομερά ευχάριστη και ερωτική, με υψηλά επίπεδα συμμετοχής, ειδικά στο στοματικό, ενώ το μόνο της ενδιαφέρον ήταν να περάσω καλά μαζί της χωρίς να ασχοληθεί με χρονικούς περιορισμούς κλπ. Μια γυναίκα, όπως είπα, που δεν θα επέλεγα να έχω δίπλα μου στη ζωή, μιας και οι διαφορές είναι κραυγαλέες, αλλά χάρηκα που είχα αυτήν την εμπειρία μαζί της, στα επαγγελματικά πλαίσια, χαρίζοντας μου "δυνατες" στιγμές και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να "ξαναβρεθούμε"...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 28-02-2014
  Όνομα κοπέλας Τζούλη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Ίνγκριντ:Δείξε μου τη φίλη σου, να σου πω ποια είσαι....

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Δεν ήταν στα σχέδια μου χθες....Ούτε να περάσω από το X BAR, και φυσικά ούτε να περάσω δωμάτιο με την Ίνγκριντ...Αλλά....Αυτό το αλλά που υπάρχει και ανατρέπει τα πάντα χθες έκανε την εμφάνισή του....Έχοντας περάσει υπέροχα με την παρέα μου σε μουσική σκηνή, κατευθυνόμουν προς το σπίτι μου, όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και στο ακουστικό μου άκουσα τη φωνή του τιτανοτεράστιου προέδρου sotirof... "Λαγέ, έλα XBAR, θα χάσεις το μυαλό σου"...Και πράγματι....το έχασα....Είσοδος μετά από κανά 20λεπτο στο μαγαζί, όπου ήταν τίγκα από κόσμο και βρέθηκα προ εκπλήξεως μιας και τα περισσότερα κορίτσια ήταν ντυμένες με στολές...Μπατσίνες, νοσοκόμες, διαβολάκια κλπ...Η μουσική πολύ ωραία, σε latin ρυθμούς και χορευτικούς...

  Η συζήτηση και το ποτό μου "διακόπηκε" από την Ίνγκριντ, η οποία με πλησίασε χορεύοντας, με χαμόγελο και άρχισε να με "προκαλεί"...Τα κορμιά μας ενώθηκαν, έκατσε πάνω μου, άρχισε να με χαιδεύει....Λίγες κουβέντες στα Αγγλικά, λόγω και του δυνατού ήχου και τα ρούχα μου πλέον δεν ήταν ικανά να κρύψουν αυτό που μου είχε προκαλέσει η Ίνγκριντ...Η άνοδος στο δωμάτιο ήταν αναπόφευκτη....Αλλά η πορεία μας "διακόπηκε" από την Αντρέα-με την οποία γνωριζόμαστε αρκετά καλά-, λέγοντάς μου με την παιχνιδιάρικη φωνή της "να προσέχεις τη φίλη μου"...ΤΖΑΚ ΠΟΤ!! είναι φίλη της Αντρέας?είπα από μέσα μου....Μια χαρά θα περάσω...

  Ευτυχώς υπήρχε ελεύθερο δωμάτιο, οπότε γρήγορη είσοδος και ντουζάκι, σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες μιας χρήσης παρούσες, έχει γίνει μια αλλαγή στο χώρο, μιας και μίκρυνε το συγκεκριμένο δωμάτιο και αλλαξε η θέση του κρεβατιού, προκειμένου να δημιουργήσουν δίπλα τα νέα δωμάτια, για φρεσκάρισμα μέχρι να έρθει και η Ίνγκριντ.Δεν άργησε να έρθει η κοπέλα και πλέον είχα την ευκαιρία να την παρατηρήσω καλύτερα....Είναι πλέον μελαχρινή(ξεχάστε τα κόκκινα κοντά μαλλιά!), με ίσια μακριά μαλλιά, έχει πραγματικά υπέροχο πρόσωπο με πράσινα μάτια που σε ζαλίζουν, ωραία χείλη. Στήθος μεγάλο 4άρι, καλοσχηματισμένο, ωραίες καμπύλες σε όλο το κορμί της, με ωραία καλλίγραμμα πόδια και σφιχτή, στρογγυλή περιφέρεια. Περιποιημένα πάνω και κάτω άκρα με "γαλλικό"....Έκανε ένα ντουζάκι κ κείνη να φρεσκαριστεί και δεν άργησε να έρθει στο κρεβάτι φορώντας μόνο το κολιέ της και τα σκουλαρίκια της...

  Αστειευτήκαμε αρκετά-στα Αγγλικά πάντα-, διαθέτει χιούμορ πολύ, είναι χαλαρός και ευχάριστος χαρακτήρας, όσο της έκανα λίγο μασάζ για να χαλαρώσει, κάτι που απόλαυσε, κρίνοντας από την ανταπόκρισή της...Σιγά σιγά γύρισε από την μπροστινή πλευρά οπότε ξεκινήσαμε με πολλά χάδια, πολλά φιλιά σε όλο το κορμί, λίγα πεταχτά στο στόμα....Δεν έχασα την ευκαιρία για μια πρώτη "γνωριμία" με το στήθος της, κάτι που μου άρεσε πολύ, έτσι όπως το είχα μπροστά μου...Εκείνη με περιποίηση και χάδια στο στήθος μου, στο λαιμό μου, με τριψίματα του στήθους της παντού, κατάφερε και με έφερε στην επιθυμητή κατάσταση...Έριξε λίγη κρέμα στο πέος μου και μου προσέφερε ένα υπέροχο ισπανικό, απαλό, αισθησιακό ενώ παράλληλα με κοίταζε ναζιάρικα....Πέρασμα προφυλακτικού και το στοματικό της αντάξιο της ρουμάνικης σχολής...Ωραίος ρυθμός, βαθύ, αρκετό σάλιο, καθόλου χέρι και με διάρκεια, ενώ σταδιακά άρχισε να παίζει και με τη γλώσσα της μαζί του.Δεν ασχολήθηκε με τη γύρω περιοχή...Σειρά για να την απολαύσω κ εγώ λίγο, ακολουθώντας τη διαδρομή, λαιμό, στόμα, στήθος, κοιλιά, πόδια, μέχρι να φτάσω στο αιδοίο της. Πεντακάθαρο και απαλό, δέχτηκε την περιποίησή μου με ικανοποίηση. Η ανταπόκριση της Ίνγκριντ θα είναι κάτι που θα θυμάμαι για καιρό....Κλειστά μάτια, ρυθμικό κούνημα της λεκάνης της και του κορμιού της, πνιχτοί αναστεναγμοί, παίξιμο με τα μαλλιά της και τα δικά μου. όλα αυτά σε τρομερά αργούς ρυθμούς, αισθησιακούς και σε κλίμα ρομαντισμού...

  Στον ίδιο ρυθμό έγινε και η είσοδος μέσα της, με κάποια δευτερόλεπτα να περνάνε, μέχρι να μπω, μιας και ήταν πολύ σφιχτή, αλλά και κείνη ελέγχοντας τη διείσδυση αρχικά, ήθελε να με νιώσει αργά αργά-όπως μου είπε-...Τα κορμιά μας ενωμένα, αργές κινήσεις, εκείνη να με έχει "κλειδώσει" με τα πόδια της από τη μέση μου. Πολλά φιλιά, αναστεναγμοί και κάποια στιγμή μπερδεύτηκα για το που και με ποια βρίσκομαι....EmbarrasedΣτη συνέχεια,με τα πόδια της ανοιχτά μπροστά μου, έχοντας και την πρώτη ευκαιρία να ασχοληθώ με τα πανέμορφα πατουσάκια της και τα δαχτυλάκια της με το γαλλικό πεντικιούρ, ενώ εκείνη, έτριβε αισθησιακά το αιδοίο της...Ανέβασα λίγο ρυθμούς, κάτι στο οποίο ανταποκρίθηκε καλά, με πιο έντονους αναστεναγμούς και γραντζουνιές στο στήθος μου...Γύρισμα σε cowgirl, όπου ξεκινήσαμε στην αρχή χαλαρά, απολαμβάνοντας εγώ και το υπέροχο στήθος της, αλλά στην πορεία, ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να χοροπηδάει μανιασμένα πάνω μου, αλλά με χάρη, σε σημείο που νόμιζα ότι θα σπάσει το κρεβάτι...Και τελικά τα βρομόλογα στα Αγγλικά είναι ακόμα πιο sexy...Διάλειμμα όπου πριν αλλάξουμε στάση, μου προσέφερε μια όμορφη footjob, ενώ και εγώ ξανασχολήθηκα με τα πατουσάκια και το αιδοίο της...Τελευταία στάση στα 4...Άριστο στήσιμο εκ μέρους της, το θέαμα εξαιρετικό μιας και διαθέτει υπέροχη περιφέρεια, σφιχτή και όμορφη, όπου με μια μείξη αργού και γρήγορου ρυθμού ένιωσα το τέλος να πλησιάζει, και αφού μου έδωσε το ok, τελείωσα στα όμορφα πατουσάκια της....

  Όπως είπα και στον πρόλογο, ήταν μια απρόσμενη συνάντηση, εκτός προγράμματος, η οποία όμως εξελίχθηκε θετικότατα, πέρασα υπέροχα με μια κοπέλα που φαίνεται ότι μετά την αρχική δυσκολία να προσαρμοστεί, πλέον έχει βρει τα πατήματά της...Ήταν τρομερά θετική, ευχάριστη, ζεστή, δεν ήταν καθόλου πιεστική στον τρόπο που με προσέγγισε, ενώ και το στο δωμάτιο αποδείχθηκε τρομερά δεκτική, υπομονετική,με καλή τεχνική με πρωτοβουλίες και με διάθεση να με κάνει να περάσω καλά χωρίς να μου χαλάσει χατήρι, στις λογικές μου απαιτήσεις και μου προσέφερε μια από τις πιο δυνατές αισθησιακές εμπειρίες...Πως να γινόταν και διαφορετικά άλλωστε, αφού είναι και φίλη της Αντρέας...

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 21-02-2014
  Όνομα κοπέλας Ίνγκριντ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   

  Και εγώ σε kinky ρυθμούς....

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Την Κατερίνα την γνωρίζω αρκετό καιρό από τότε που εργαζόταν στη Βριλησσού.Πέρασε και από κάποια άλλα ιδρύματα,αλλά το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με την παραπάνω αλυσίδα.
  Το τελευταίο καιρό αρκετοί συναγωνιστές είχαν βρεθεί μαζί της με αποτέλεσμα να ακούω πολύ θετικά σχόλια,κάτι το οποίο με αφύπνισε στο να την επισκεφτώ ξανά...
  Πέμπτη απόγευμα λοιπόν και αφού ενημερώθηκα πως θα βρίσκεται στο στούντιο της Συγγρού κατευθύνθηκα για εκεί.Παρκάρισμα εύκολο και γρήγορα γρήγορα ανέβηκα τα σκαλιά όπου με υποδέχτηκε ο κύριος της υποδοχής.Μου παρουσίασε την Κατερίνα και αμέσως κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο.
  Εδώ θέλω να σταθώ λίγο,ως προς το χώρο.Λοιπόν μετά τη συνεργασία με το x-bar τα δωμάτια δέχτηκαν κάποια ανακαίνιση πράγμα το οποίο αυτές τις μέρες δείχνει να μην έχει γίνει.Τουλάχιστον το δωμάτιο που πέρασα αυτή τη φορά ήταν κατώτερο, σε σχέση με αυτά που είχα περάσει το καλοκαίρι.Ελπίζω η διεύθυνση του στούντιο να ρυθμίσει το θέμα ως προς την αναδιαμόρφωση του χώρου αυτού,δεν μπορεί τα μισά δωμάτια να είναι loux και τα υπόλοιπα χάλια...

  Αφού έκανα ένα ντουζάκι ξάπλωσα για να περιμένω την Κατερίνα.Δεν άργησε να έρθει κοντά μου και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε δίπλα μου με "kinky" διάθεση...Άρχισε να με πειράζει καθώς είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε,και έτσι με διάφορα παιχνιδάκια ξεκίνησε τα προκαταρκτικά.Φιλιά σε όλο μου το σώμα με ωραίο ναζιάρικο ύφος για αρκετή ώρα.Αφού δεν άφησε κανένα σημείο του σώματος μου παραπονεμένο κατέβηκε προς τα κάτω κάνοντας μία special περιποίηση στα α@@@κια.Αρκετό καραμέλωμα και πέρασμα του προφυλακτικού για έναρξη στοματικού.Πολύ καλό με ωραίο ρυθμό χωρίς χρήση χεριού και χωρίς να διακόψει τη περιποίηση στα α@@@κια.Κάπου την διέκοψα καθώς θα είχαμε πρόωρο ατύχημα και η συνάντηση μας θα τελείωνε πολύ γρήγορα.Αφού πιπίλισα το στήθος της και ανταλλάξαμε κάποια πεταχτά φιλιά σειρά είχε μία special ισπανική περιποίηση με το πλούσιο στήθος της...
  Έναρξη στο σεξ με τη Κατερίνα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου με άψογη συμμετοχή πέρασαν κάποια λεπτά.Γυρίσαμε στα πλάγια για λίγο και για τελευταία στάση αφήσαμε το ιεραποστολικό όπου με δυνατούς ρυθμούς και αληθοφανείς αναστεναγμούς από μέρους της μας βρήκε το τέλος...

  Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε αρκετά χωρίς ίχνος βιασύνης παρά τα σχόλια που δείχνουν την αλυσίδα να έχει πίεση με το χρόνο.Μάζεψε τα εσώρουχά της και με ένα φιλί πεταχτό αποχώρησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

  Συμπερασματικά δεν έχω να πω πολλά,η Κατερίνα για πολλούς από εσάς αποτελεί στάνταρ επιλογή.Όσοι δεν την έχουν επισκεφτεί προτείνω να περάσουν μία βόλτα και δεν θα βγουν χαμένοι,αρκεί να είναι έτοιμοι για ρυθμούς kinky...!


  Αυτά για την Κατερίνα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 30-01-2014
  Όνομα κοπέλας Κατερίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   

  και οι 4 ΕΙΠΑΝ υπέροχη

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Cheyene, mpouzoklidos, lagonisian, Μπαρούχος, 4 συναγωνιστές που λίγο πολύ ταιριάζουν τα γούστα μας και εμπιστεύομαι άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο στα λεγόμενά τους και τις κριτικές τους, μου μίλησαν για την Τζούλια με τα καλύτερα λόγια. Αμέσως μπήκε στα υπόψη για testdrive και μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες να την συναντήσω, η 3η ήταν και η φαρμακερή..
  Άφιξη στο στούντιο το μεσημέρι και αναμονή στο σαλόνι γιατί ήταν σε μεγάλο πρόγραμμα. Μόλις εμφανίστηκε αντίκρυσα μια μελαχρινή κοπέλα, με ωραία πόδια και πίσω σύστημα και με μεγάλο της ατού το 4άρι ενισχυμένο στήθος της. Αμέσως πέρασα δωμάτιο με απλό πρόγραμμα όπως πάντα.

  Ντουζάκι και μικρή αναμονή.
  Μόλις μπήκε μέσα με χαιρέτησε ευγενικά και ήρθε και έπεσε πάνω μου, λέγοντας μου να χαλαρώσω και να αφεθώ στα χέρια της. Σιγά σιγά μου τράβηξε την πετσέτα και άρχισε να με φιλάει. Ξεκίνησε από πάνω και αφού είχα περάσει τα χέρια μου γύρω της, μου έγλυφε αυτιά λαιμό και κατέβαινε όλο και προς τα κάτω. Προκαταρτικά που κράτησαν αρκετή ώρα για να φτάσει στα @@ όπου τα περιποιήθηκε πολύ καλά με την γλώσσα της να φτάνει ως το κορμό. Φυσικά ήμουν έτοιμος από ώρα και μου πέρασε προφυλακτικό για να ξεκινήσει μια πίπα πολύ καλή. Με άριστη τεχνική, αργά βασανιστικά για αρχή, με πολλά deep, και αύξηση του ρυθμού. Εντύπωση μου έκανε ότι είχα την αίσθηση πως δεν φόραγα προφυλακτικό, τόσο ωραία το ένιωθα.

  Ξεκίνημα του σεξ με εκείνη από επάνω και αργούς ρυθμούς ενώ είχε πέσει πάνω μου και με φίλαγε. έπειτα σηκώθηκε προς τα πίσω, πήρε τα χέρια μου και τα έβαλε στη στήθος της. Πολύ καλή αίσθηση αν και ενισχυμένο όπως είπα. Αλλαγή σε ιεραποστολικό όπου είδα το πιο όμορφο αιδοίο που έχω δει ποτέ μου. Ξυρισμένο, περιποιημένο και πανέμορφο, μου έκανε φοβερή εντύπωση. Μπήκα μέσα της και δεν χόρταινα. Εκείνη είχε ρίξει το καφάλι της πίσω και κάποια βογγητά ακουγόντουσταν. Της σήκωσα τα μακριά πόδια της και τα έφερα στους ώμους μου, όπου δεν χόρταινα να την βλέπω. Γύρισμα στα 4 με ωραίο στήσιμο και όπως ήταν μετά από λίγο και χωρις να βγω, ξάπλωσε και μπρούμητα έχοντας βάλει τα χέρια κάτω από το στήθος της. Αφού καταλάβαινα ότι το τέλος πλησίαζε, της ζήτησα να με τελειώσει με πίπα, πράγμα που έκανε. Ξάπλωσα στα 2 μαξιλάρια και απόλαυσα ακόμα μια φορά την τέλεια πίπα της και το μοιραίο ήρθε. Με χαιρέτησε ευγενικά και αποχώρησε.

  Η Τζούλια, μια κοπέλα που θα θυμάμαι έντονα την άψογη τεχνική της στο στοματικό, και το πανέμορφο αιδοίο της αλλά και γενικά το σέρβις της κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 20 λεπτά, δεν ήμουν και για παραπάνω τη συγκεκριμένη στιγμή και πάλι καλά που άντεξα και τόσο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 12-01-2014
  Όνομα κοπέλας Τζούλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (3)
   

  Μαρίνα:Όταν ακόμα και το ηφαίστειο φαντάζει κρύο...

  Μέσος όρος: 
   
  9.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  Κυριακή πρωί και πριν ξεκινήσω να βρεθώ με την παρέα για μπαλίτσα, σερφάριζα στο ίντερνετ για να "σκοτώσω" την ώρα μου μέχρι που είδα ότι είχε βάρδια η Μαρίνα στο συγκεκριμένο ίδρυμα...Με τη Μαρίνα γνωριζόμαστε και από τη θητεία της στο Φυλής 104, όπου και οι 2 συνεδρίες μας είχαν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και η χημεία μεταξύ μας ήταν φανερή. Στο μεσοδιάστημα έμπλεξα με το στρατό, εκείνη έφυγε, σταμάτησε, άλλαξε ίδρυμα αλλά τα ωράριά της δεν ταίριαζαν με τα δικά μου, οπότε και η συνάντηση έπαιρνε συνεχώς αναβολή...Χθες όμως ήταν η τέλεια περίσταση...

  Άφιξη στο Συγγρού 144 γύρω στης 12:30 και υποδοχή από την ευγενέστατη υπηρεσία, η οποία προσφέρθηκε να με κεράσει και ένα ποτήρι νερό. Βγαίνει και η Μαρίνα και η έκπληξή μου ήταν ολοφάνερη....Ουδεμία σχέση έχει με ό,τι θυμόμουν από την εποχή του προηγούμενου ιδρύματος. Φανερά αδυνατισμένη, έχει χάσει τα περιττά κιλά, χωρίς όμως να είναι εις βάρος των καμπυλών της, εκπληκτική περιφέρεια, στρογγυλή και καλοσχηματισμένη, μικρό φυσικό στήθος 2άρι, μακριά μελαχροινά ίσια μαλλιά και πολύ γλυκό μα συνάμα πονηρό πρόσωπο και βλέμμα.

  Έχουν γίνει και κάποιες αλλαγές στη χωροταξία του στούντιο. Δημιουργήθηκαν άλλα 2 δωμάτια , αρκετά μεγάλα και πολυτελή. Εγώ οδηγήθηκα από την υπηρεσία σε ένα εξ αυτών, το οποίο θα ήταν κατάλληλο και για αγώνες γκολφ. Ευρύχωρο, με τζακούζι, με μπανιέρα, σε 2 επίπεδα φτιαγμένο, ωραίο διπλό κρεβάτι και ωραίοι γκρι/μαύροι χρωματισμοί. Επιλογή φουλ προγράμματος για άνεση και ηρεμία, φρεσκάρισμα και μικρή αναμονή...

  Είσοδος της Μαρίνας στο δωμάτιο, λίγη κουβεντούλα παράλληλα με μασαζάκι που το απόλαυσα μιας και έχει βελτιωθεί και σιγά σιγά τα πράγματα πήραν το δρόμο τους....Εξαιρετικά προκαταρτικά, με πολλά φιλιά, πνιχτούς αναστεναγμούς, δαγκώματα, γλειψίματα. Στήθηκε στα 4 και με θέα το υπέροχο θέαμα είχα την ευκαιρία να περιποιηθώ το πολύ όμορφο αιδοίο της. Πεντακάθαρο και μυρωδάτο δε χόρταινα να ασχολούμαι μαζί του ενώ και κείνη έδειχνε να της αρέσει και να συμμετέχει. Η στοματική της περιποίηση υψηλότατου επιπέδου και με διάρκεια. Δεν είπε σε τίποτα όχι...Τι mouthfucking, τι βαθιές διεισδύσεις, φτυσίματα, περιποίηση και της γύρω περιοχής,κοπανήματα στη γλώσσα της...ξαφνιάστηκα με την ποικιλία που διέθετε...

  Στην κυρίως δράση ξεκινήσαμε στα 4, με τη θέα να είναι απολαυστική. Αργές διεισδύσεις, αισθησιακές κινήσεις και με σπάσιμο της μέσης της, τα χέρια μου δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν πάνω από τα υπέροχα οπίσθιά της. Αλλαγή για ιεραποστολικό με καταπληκτική ευλυγισία και τέρμα ανοιχτά τα πόδια της και βαθιές διεισδύσεις χωρίς να δυσανασχετεί στο παραμικρό. Αληθοφανή βογγητά τα οποία ήταν κατάλληλα για να φτιάξουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Μικρό διάλειμμα για 69 και εκατέρωθεν απόλαυση και συνέχεια με cowgirl σε αργούς ρυθμούς για αρκετή ώρα.Ξανά ιεραποστολικό με ενωμένα τα πόδια και γρήγοροι ρυθμοί και αρκετό παιχνίδι με τα όμορφα πατουσάκια της. Ένιωθα το τέλος να πλησιάζει με τόση δράση και με τέτοια γυναίκα στο πλευρό μου και κείνη πονηρά χωρίς να μου τίποτα, μου βγάζει το προφυλακτικό και αρχίζει μια εκπληκτική footjob με τα όμορφα πατουσάκια της με το κόκκινο πεντικιούρ, όπου μετά από λίγο λυτρωτικά, με ξεζούμισε στην κυριολεξία...

  Η Μαρίνα ήξερα και θυμόμουν ότι ήταν πολύ καλή και άριστη επαγγελματίας. Όμως πλέον έχει αλλάξει επίπεδο, έχει χαλαρώσει πολύ, νιώθει προφανώς πιο σέξυ και η ίδια και στο δωμάτιο δίνει ρεσιτάλ συμμετοχής και ερωτικής ποικιλίας. Καταλαβαίνει τι στυλ αρέσει στον παρτενέρ της και αμέσως προσαρμόζεται και ξέρει να σε οδηγήσει στα όμορφα μονοπάτια της ηδονής...Τιμάει τα λεφτά που παίρνει και χωρίς χρονικούς περιορισμούς αλλά και "απαγορευτικά" σε κάνει να φύγεις από το δωμάτιο ευχαριστημένος.

  YΓ: Απεριόριστο RESPECT στην ευγενέστατη υπηρεσία που δεν μας ενόχλησε στιγμή παρότι καταχράστηκα τη φιλοξενία της στο έπακρο...Sunglasses

  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 15-12-2013
  Όνομα κοπέλας Μαρίνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό» • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   

  Λίγα λόγια για την Βικτώρια

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Την Βικτώρια την γνώρισα πριν από πολύ καιρό στο Million Babies, και αν και έκτοτε έχουμε κάνει παρέα αρκετές φορές, ακόμα παραμένει χαραγμένη στην μνήμη μου η πρώτη φορά που την αντίκρισα.

  Έκανε την εμφάνισή της ενδεδυμένη με ένα σετ απλά, πλήν όμως πολύ κομψά, εσώρουχα. Άλλωστε η αρμονική και καλλίγραμη σωματική της διάπλαση, ομού με την φινέτσα που αποπνέει ως θήλυ, εκτός του ότι βοηθούν ιδιαίτερα στο να αναδεικνύονται επάνω της τα ενδύματα, προξενούν και από μόνα τους εντύπωση.Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω με περισσότερες λεπτομέρειες την εμφάνισή της, και τούτο διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες την απεικονίζουν με ιδιαίτερη πιστότητα. Για να μην "παραπλανήσω" όμως, θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι πρόκειται περί κυρίας ηλικιακά, και ότι ως εκ τούτου και εκ του σύνεγγυς, δύναται να ανακαλύψει κανείς επάνω της κάποιες από τις συνέπειες του πανδαμάτωρος χρόνου, τις οποίες όμως καταφέρνει να διαχειρίζεται πολύ καλά μέχρι στιγμής.

  Προσωπικά έχω αρκετά πράγματα για να θυμάμαι από την πρώτη μας γνωριμία: Την αβρή, γλυκιά και τρυφερή συμπεριφορά της, το υπέροχο στοματικό της, την θερμή αίσθηση της φύσης της (που σημειωτέον είναι μια από τις ομορφότερες φύσεις που έχω δεί και που ομολογουμένως μου δημιούργησε ακόλαστους λογισμούς), τις εκφράσεις οίστρου που σχηματίζονταν στο όμορφο πρόσωπό της όσο ήμουν μέσα της, την έκπληξη που ένοιωσα όταν αναπάντεχα βύθισε την γλώσσα της στο στόμμα μου την στιγμή που κατάλαβε ότι έφθανα στο τέλος κ. α. π.

  Καταλαβαίνω όμως και δικαιολογώ κι αυτούς που δεν έχουν τίποτα να θυμούνται. Ή που -ακόμα περισσότερο- προσπαθούν να σβήσουν από την μνήμη τους την συνάντησή τους μαζί της. Και αυτό γιατί η Βικτώρια είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση που χρήζει επίσης ιδιαίτερου χειρισμού.

  Η Βικτώρια μπορεί να μην το ζητά με λόγια, μπορεί να μην το δείχνει με πράξεις, αλλά όλη της η συμπεριφορά φανερώνει ότι αποζητά (ή τουλάχιστον αναμένει) από τον εκάστοτε πελάτη, να επιδείξει φιλόφρωνα διάθεση απέναντι της και να της συμπεριφερθεί με μειλιχιότητα και ευγένεια. Σίγουρα θα παρεξηγηθεί από μερικούς αυτό που θα γράψω• εντούτοις όμως δεν θα διστάσω να το γράψω: Η Βικτώρια, μπορεί μεν να μην απαιτεί• αλλά σίγουρα επιθυμεί , οι πελάτες να την αντιμετωπίζουν ως μια γυναίκα που τυγχάνει εκδιδόμενο πρόσωπο και όχι ως ένα εκδιδόμενο πρόσωπο που τυγχάνει γυναίκα. Κοντολογίς, να της δείχνουν κάποιο είδος σεβασμού. Όσοι λοιπόν φρονούν ότι μπορούν να υποχωρήσουν των αρχών και των επιθυμιών τους, και συνεπώς διατίθενται να της κάνουν αυτήν την παραχώρηση, εικάζω ότι θα μείνουν λίαν ευχαριστημένοι. Οι υπόλοιποι πιθανόν να βιώσουν μια τυπική (εώς και απόμακρη) επαγγελματική συμπεριφορά.

  Προσωπικά πάντως πιστεύω ακράδαντα, πως κάθε gentleman που σέβεται τον εαυτό του, επιβάλλεται να έχει μια συνάντηση με την Βικτώρια στο παλμαρέ του.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Βικτώρια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (19)
   

  Βικτώρια - στο άπειρο και ακόμα παραπέρα

  Μέσος όρος: 
   
  9.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  Από καιρό ήθελα να δοκιμάσω την Βικτώρια. Οι φωτογραφίες της, το στυλ της, τα καλά λόγια που είχα ακούσει, με έκαναν να τη θέλω πολύ. Βρήκα επιτέλους την ευκαιρία σήμερα. Στην παρουσίαση ήταν και μια ακόμα κοπέλα παρούσα - ένα πανέμορφο, τσαχπίνικο πιπινάκι (Μπιάνκα νομίζω;) που λίγο έλειψε να με κάνει να χάσω το focus και αντί για τη Βικτώρια, να πάρω αυτό.
  Όχι όμως, για έναν λόγο είχα πάει και αυτός ήταν η Βικτώρια. Δεν χρειάζεται να την περιγράψω, οι φωτογραφίες της είναι ακριβείς. Πρόκειται πράγματι για μια κλασάτη γυναίκα, όμορφη, γλυκιά και με πανέμορφο χαμόγελο. Μου μίλησε στα Αγγλικά, δεν ξέρω αν μιλά καθόλου Ελληνικά, δεν το προσπάθησα και δεν με ένοιαξε κιόλας.
  Η όλη εμπειρία ήταν σούπερ gfe, ίσως η καλύτερη που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Δεν χρειάζεται να περιγράψω, απλά να πω ότι η πίπα ήταν εξαιρετική και βαθιά και ότι ανταλλάξαμε πολλά γλωσσόφιλα! Και με άλλες έχουμε φιληθεί, αλλά αυτή τη φορά ήταν το κάτι άλλο. Κάτσαμε αρκετή ώρα αγκαλιά, και στο τέλος αισθάνθηκα ότι εγώ την άφησα και όχι ότι εκείνη έφυγε από το δωμάτιο. Τι να πω, πολύ καιρό είχα να βάλω 10 στη "Σχέση απόδοσης/τιμής" αλλά το αξίζει η Βικτώρια. Επίστης σε "Συμμετοχή/διάθεση" θα ήθελα να βάλω παραπάνω από 10...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-10-2013
  Όνομα κοπέλας Βικτώρια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   

  Νικόλ, απλά πράγματα!

  Μέσος όρος: 
   
  8.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  10.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Πολλές φορές στην αναζήτηση νέων εμπειριών, όλοι μας κάνουμε συνευρέσεις με κοπέλες που υπόσχονται πρωτότυπα πράγματα και που η εμφάνιση τους παραπέμπει σε κάτι μη συνηθισμένο που ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί και στο δωμάτιο. Αυτό άλλοτε πετυχαίνει και άλλοτε όχι όμως παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα να αφήσει ένα κενό το οποίο δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια από πού προέρχεται. Αυτό κατά την γνώμη μου συμβαίνει διότι η συνθετότητα μειώνει αυτόματα την αυτοσυγκέντρωση και κατά συνέπεια την απόλαυση. Και όπως είπε και ο Αινστάιν «αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις με απλά λόγια, ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά».

  Και μετά από το πρόλογο με την φιλοσοφική αναζήτηση όπου ήδη σαν να ακούω τις φωνές των μελών, «τι μαλακίες λέει τώρα αυτός», προχωράω στην κριτική.

  Η Νικόλ, είναι το αντίθετο από τα παραπάνω. Είναι πολύ όμορφη μεν, από τις ομορφότερες γυναίκες των studio αλλά και εκτός κατά την γνώμη μου, αλλά χαρακτηρίζεται από απλότητα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην συμπεριφορά της. Είναι φυσικής ομορφιάς χωρίς τεχνητές βελτιώσεις σε κανένα σημείο του σώματος της, με αποτέλεσμα εμφανισιακά να μοιάζει με συνηθισμένη καθημερινή γυναίκα. Είναι ήρεμη, μιλάει χαμηλόφωνα, και κάνει απλό και αληθοφανές sex, παρούσα στο δωμάτιο 100%. Σέβεται τα χρήματα και τον πελάτη και δεν βιάζεται. Δεν εκβιάζει το τέλος της συνεύρεσης, ούτε το πώς αυτή θα κυλίσει. Δεν υπόσχεται ούτε πραγματοποιεί pse θεατρινισμούς, ούτε βογγητά βγαλμένα από σκετς του Σεφερλή. Κάνει δυσδιάκριτα τα όρια στο αν η συνάντηση είναι επαγγελματική ή προσωπική.

  Το σαλονάρισμα της ήρεμο, με αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα σεμνό. Προκαταρκτικά σε χαλαρό ρυθμό εκτός από την απουσία φιλιών δεν εντόπισα άλλο αρνητικό. Το πέρασμα του προφυλακτικού δείχνει ότι υπάρχει εμπειρία χρόνων.
  Στο στοματικό η στάση του σώματος επιτρέπει να αγγίξει κανείς οπουδήποτε, ενώ είναι βαθύ, υγρό, με εναλλαγές ρυθμού και προς το τέλος εξαιρετικά βαθύ, deep throat.

  Στο κυρίως μέρος η συμμετοχή ήταν πλήρης και στις δύο στάσεις (ιεραποστολικό, στα τέσσερα) ενώ η ποικιλία των κινήσεων από μέρους της σε συνδυασμό με το ότι δεν εκβιάζει το τελείωμα επιταχύνοντας τον ρυθμό, μεγάλωσαν τον χρόνο της απόλαυσης παρόλο που ήμουν έτοιμος.

  Στο social time άψογα Ελληνικά και πολύ καλό επίπεδο.

  Απλό πρόγραμμα 50€, παραμονή στο δωμάτιο 15 λεπτά.

  Ο χώρος καλός, ευρύχωρος, ντουζιέρα, αφρόλουτρο, τουαλέτα, νιπτήρας, κρεμοσάπουνο, χαρτί από μηχάνημα, αντισηπτικό, πεντακάθαρος.

  Ο κύριος της υπηρεσίας ευγενικός, κατατοπιστικός και διακριτικός.

  Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Νικόλ και το Studio Συγγρού 144. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 16-09-2013
  Όνομα κοπέλας Νικόλ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (2)
   

  Νικόλ:Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον...

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Νικόλ είναι ένα από τα κορίτσια του "γερμανικού" ομίλου που τη συνοδεύουν από καλές έως άριστες κριτικές, τόσο από άποψη υπηρεσιών αλλά και στο περιβόητο θέμα της διαχείρισης του χρόνου...Εμφανισιακά για τα γούστα μου είναι αυτό που λέμε "ταμαμ"!! όμορφο κορίτσι, με πολύ γλυκό πρόσωπο, καρέ μαλλί,καστανό, ωραία εκφραστικά μάτια και πολύ όμορφο κορμί χωρίς λίπη και περιττά βάρη. Φυσικό στηθάκι 2άρι, όμορφη γυμνασμένη κοιλιά και αδύνατα, σφιχτά καλλίγραμμα πόδια με μικρό και σφιχτό κωλαράκι!! Το σύνολο συμπληρωνόταν από υπέροχα περιποιημένα άκρα τόσο πάνω, όσο και κάτω, με γαλλική τεχνοτροπία...
  Ξεκινώντας τη βόλτα μου με έναν πολύ καλό μου φίλο, πραγματικό στήριγμα και συνοδοιπόρο τόσο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα, η στόχευσή μας ήταν διαφορετική, είχα βάλει άλλη κορασσίδα στο μικροσκόπιο και για αυτό άλλωστε κινηθήκαμε και σε διαφορετική περιοχή..Όπως λένε όμως και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον"...Έτσι μετά από μια σειρά ατυχών περιστατικών και αναποδιών, μιας και δεν καταφέραμε να βρούμε τη...λεγάμενη, θυμήθηκα ότι είχα δει στα προγράμματα της βίβλου του πληρωμένου έρωτα(bou.com),ότι στο Σ144, θα δούλευε η Νικόλ. Ένα κορίτσι που θέλω τόσο καιρό να βρεθώ μαζί του, αλλά πάντα κάτι τύχαινε και δεν τα κατάφερνα! Έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη βρεθήκαμε σύντομα να καθόμαστε στους αναπαυτικούς καναπέδες και τον ευγενή κύριο να μας παρουσιάζει τη Νικόλ...Μέσα στο πορτοκαλί μαγιώ της ήταν υπέροχη. Το σαλονάρισμά της γρήγορο, τυπικό, με ένα "ξερό" γεια...Μην κάνετε όμως το λάθος να σας κάμψει αυτό το γεγονός...Πληρωμή για πρόγραμμα 69 και βουρ στο δωμάτιο για μπανάκι και φρεσκάρισμα...Πριν προλάβω να τελειώσω είχε έρθει ήδη η Νικόλ και με περίμενε γυμνή στο κρεβάτι...
  Αρχίσαμε να μιλάμε για να σπάσει ο πάγος περί ανέμων κ υδάτων, για διάφορα θέματα της δουλειάς κλπ και αποδείχτηκε πολύ επικοινωνιακή και ναζιάρα...Με δική μου πρωτοβουλία ξεκίνησα να της κάνω λίγο μασάζ για να έχω την ευκαιρία να απολαύσω την μαλακή κ λεία επιδερμίδα της και το σφιχτό κορμί της κάτι που έδειξε να απολαμβάνει και για αυτό το λόγο μου το ανταπέδωσε αργότερα με ευχάριστα αποτελέσματα...SmileBig
  Ξεκίνημα του αγώνα, με εκείνη να είναι από πάνω μου, να έχει φέρει το στήθος της στο πρόσωπό μου και εγώ να περιποιούμαι τις ρώγες της αργά αισθησιακά και κείνες να ανταποκρίνονται άμεσα...Μικρά, πνιχτά βογγητά ήταν η αληθοφανής συμμετοχή της... Σιγά σιγά άρχισε να κατεβαίνει πιο χαμηλά, φιλώντας με στο κορμί μου μέχρι που έφτασε στον "πρωταγωνιστή"...Άρχισε να περνάει αργά τα νύχια της από όλη την περιοχή, σαν απαλό χάδι, κάτι που ήταν λες και με χτύπαγε ρέυμα...φοβερή αίσθηση. Μόλις είχαμε πλήρη ανόρθωση, πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα στης στοματικής της περιποίησης. Καλό το στοματικό της, χωρίς εξάρσεις, αρκετά βαθύ και υγρό, με περιστροφές γλώσσας και κεφαλιού. Δεν περιποιήθηκε καθόλου τη γύρω περιοχή. Έδωσε τη δέουσα προσοχή για αρκετό χρόνο και είχε τέτοιο στήσιμο που μου επέτρεπε να έχω επαφή με το κορμί της...Ξάπλωσε μετά και είχε έρθει η σειρά για τη δικιά μου περιποίηση. Ξεκινώντας φιλιά από το λαιμό της, τα μάγουλά της, περνώντας από το στήθος της, έφτασα στο αιδοίο της. Πεντακάθαρο, μοσχομυριστό, τέλειο ανατομικά, με μεγάλα χειλάκια και μικρό. Απολάμβανα να το περιποιούμαι, κυκλικές κινήσεις κατόπιν δικής της προτροπής και έδειχνε να της αρέσει...Παράλληλα με το ένα της πόδι ασχολιόταν με τον "μικρό λαγό" ανεβάζοντας έτι περαιτέρω την ευχαρίστηση.
  Ξεκίνημα του ταξιδιού προς την κορύφωση με ιεραποστολικό, με πολύ καλή αίσθηση κατά τη διείσδυση, στην αρχή αργά,με μικρές κινήσεις, με εκείνη να με κοιτάει στα μάτια και να κουνάει τη λεκάνη της ρυθμικά. Απέφυγε διακριτικά οποιαδήποτε επαφή των στομάτων μας και σιγά σιγά ανέβηκαν οι ρυθμοί. Εκείνη ακολουθούσε το ρυθμό, έκανε κάτι μορφασμούς πολύ ερεθιστικούς. Στη συνέχεια ενωμένα τα πόδια της μπροστά μου, μιας κ ήθελε όπως μου είπε να να με νιώθει βαθιά μέσα της(την πιστέψαμε...Tongue) Επόμενη στάση στα 4, με θέα τον όμορφο κωλαράκο της, ωραίο στήσιμο, με σπάσιμο της μέσης, καλή εφαρμογή και με δυνατό σφυροκόπημα συνεχίσαμε για αρκετά λεπτά μέχρι που γυρίσαμε σε reverse cowgirl με δική της πρωτοβουλία. Ωραία η θέα του πίσω μέρους του κορμιού της στο μισοσκόταδο καθώς ανεβοκατέβαινε πάνω στο έτοιμο να εκραγεί πέος μου...
  Το τελείωμα μας βρήκε αντικρυστά, με μένα να απολαμβάνω τα υπέροχα πατουσάκια της με το γαλλικό πεντικιούρ στα καλοσχηματισμένα δαχτυλάκια της και μετά από λίγο να αφήνω πάνω τους τη συσσωρευμένη ενέργεια τόσων ημερών.
  Μια πολύ καλή συνάντηση συμπερασματικά με τη γλυκιά Νικόλ, σε κλίμα σαφώς gfe, δεκτική, υπομονετική και με καλή συμμετοχή! Τιμάει τα λεφτά που παίρνει και ανεβάζει αρκετά το επίπεδο και τον ανταγωνισμό στον όμιλο!!
  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.Sunglasses

  ΥΓ: Μικρό μελανό σημείο, μιας και μετά από καιρό έκανε την επανεμφάνισή του το γνωστό σύστημα της αυξομείωσης της μουσικής, στον ευγενικό κατά τα άλλα κύριο επί της υποδοχής. Δεν είχα κάτσει δα και τόσο πολύ...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 31-08-2013
  Όνομα κοπέλας Νικόλ
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   

  Μαζί σου Αντρέα...

  Μέσος όρος: 
   
  8.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  10.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η Αντρέα βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο μου καθώς όσοι συναγωνιστές έχουν περάσει μαζί της (από την εποχή που δούλευε στη Φωκαίας ως Σελένα μέχρι πρόσφατα) μίλαγαν με τα καλύτερα λόγια για τις υπηρεσίες της. Εμφανισιακά δεν ετίθετο θέμα καθώς πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές στουντιακές παρουσίες: ψηλή, μελαχρινή, με μια άγρια ομορφιά στο πρόσωπο κι'ένα σώμα πλούσιο σε καμπύλες. Στήθος σιλικονάτο όπου έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, δύσκολα το καταλαβαίνεις.
  Εν ολίγοις μια γυναίκα που κάθε άλλο παρά περνάει απαρατήρητη, όπως διαπίστωσα και σε κάποιες εμφανίσεις της στο X-Bar ως υπεύθυνη βάρδιας/δημόσιες σχέσεις. Χαρακτηριστική επίσης η φωνή της που θυμίζει Μίνι Μάους.

  Άφιξη στο ίδρυμα λίγο πριν τη λήξη της βάρδιας και σχετικά εύκολο παρκάρισμα. Πρόγραμμα των 70 ευρώ καθότι με τα προσόντα της Αντρέα είναι αμαρτία να μην πάρεις το ισπανικό. Έτσι ακριβώς άλλωστε ξεκίνησε και η συνεδρία, μ'εκείνη καθιστή στο κρεβάτι κι'εμένα όρθιο να απολαμβάνω την "περιποίηση" της.
  Παραμένοντας στην ίδια στάση μου έβαλε το προφυλακτικό και συνέχισε την εργασία της, αυτή τη φορά με το στόμα, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι Ρουμάνες στον συγκεκριμένο τομέα είναι άφθαστες.

  Στη συνέχεια ξαπλώσαμε αμφότεροι στο κρεβάτι όπου, παρά τις παλαιότερες μαρτυρίες συναδέλφων, δεν έφερε καμία αντίρρηση όταν της ζήτησα να έρθει από πάνω μου.
  Τελείωμα στα τέσσερα μετά από πεντάλεπτο σφυροκόπημα, κατά τη διάρκεια του οποίου πήρε τέτοια στάση ώστε είχα την ευκαιρία να παίζω με το πλούσιο στήθος της.

  Αφού έκανε το μπάνιο της (είχε κάνει και όταν μπήκε στο δωμάτιο) ακολούθησε social time όπου μιλήσαμε για την πατρίδα της, τις διακοπές από τις οποίες μόλις είχε επιστρέψει, το Χ-Bar και κάποιους ...αγενείς πελάτες που επιδίδονται σε δαγκώματα, γρατζουνιές και άλλα τέτοια extreme sports.

  Κλείνοντας την παρούσα κριτική μπορώ να πω ότι η Αντρέα δικαίωσε την καλή φήμη που την ακολουθούσε. Πρόκειται για μια ακόμη τίμια εργάτρια του αγοραίου σεξ από τη Ρουμανία, μια άψογη επαγγελματία που δίνει τον καλύτερο της εαυτό στο στίβο της μάχης και δεν επαφίεται μόνο στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-08-2013
  Όνομα κοπέλας Αντρέα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   
   
  Δείτε όλες τις κριτικές