Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
Μέλη: 149110
Online: 855 επισκέπτες και 49 μέλη 
Κατάλογος: 8586 καταχωρίσεις & 50121 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Κριτικές που έχει γράψει ο n.smirni76

  820 αποτελέσματα - εμφάνιση 161 - 200 « Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 Επόμενο » Αποτελέσματα ανά σελίδα:
   
  Αθήνα
   

  Σάρα , δεν ήτάν κακή

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στις 18.50 . Αφού έκανα βόλτα σε όλα τα σπίτια(τα μισά ήταν κλειστά) επέστρεψα με σκοπό να δοκιμάσω μία κοπέλα που δεν έχω πάρει..

  Άδειος ο οίκος , η υπηρεσία τακτοποιούσε το δωμάτιο που είναι φάτσα κάρτα στο σαλόνι(σε αυτό πέρασα). Βγήκε η Σάρα στο σαλόνι , πολύ χαμογελαστή. Με καστανομελί μαλλί , κάποια κιλάκια παραπάνω αλλά αρμονικά κατανεμημένα και 3άρι βυζί.

  Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , δεν άργησε να έρθει . Απο την Αλβανία 25 χρονών είπε. Ελληνικά μιλάει καλά , όσο έπλενα τα χέρια μου στον νιπτήρα μου έλεγε ότι δεν έχει δουλειά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε απο πάνω μου , το στρίνγκ δεν το είχε βγάλει . Άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και λίγο στο στήθος. Κατέβηκε πιο κάτω και έπαιξε για λίγο τον πούτσο μου με τα βυζιά της.

  Πέρασμα προφυλακτικού, πίπα αρχικά λίγο άγαρμπη αλλά σταδιακά απο μόνη της την βελτίωσε πολύ. Με ρώτησε πώς θέλω. Της είπα να ανέβει απο πάνω .Προσπάθησε να δώσει αυτή τον ρυθμό και χοροπηδούσε πάνω στον πούτσο μου αρκετά άγαρμπα. Την σταμάτησα και της είπα να ηρεμήσει. Την έπιασα απο τα κωλομέρια με τα χέρια μου και την ανεβοκατέβαζα στους δικούς μου ρυθμούς. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , αντέχει στο δυνατό πισωκολλητο και έβγαζε και μερικά βογγητά. Όσο την γαμούσα την ρώτησα αν μπορώ να χύσω στα βυζιά της. Δεν αρνήθηκε , βγήκα απο μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό , της είπα να ξαπλώσει ανάσκελα , ανέβηκα απο πάνω της , τοποθέτησα τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της και της τα γάμησα για λίγο. Όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω τον έπαιξα με το χέρι μου και έχυσα στα βυζόμπαλα της , ενώ αυτή με το χέρι της κάλυψε το πρόσωπο της για να να μην έχει κανένα ατύχημα... Σηκώθηκα πήγα πλύθηκα , μου ζήτησε χαρτί για να σκουπιστεί. Σκουπίστηκε και στην συνέχεια σηκώθηκε και πλύθηκε στον νιπτήρα.

  Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο. Η κοπέλα δεν βιάστηκε καθόλου , ήταν γενικά δεκτική , χωρίς να είναι κακή δεν νομίζω να την ξαναπάρω διότι και αρκετές κοπέλες υπάρχουν που ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω και τα στανταράκια μου.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 17-10-2014
  Όνομα κοπέλας Σάρα
  Υπηρεσίες κοπέλας «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Ντενίσα , περνούν τα χρόνια αλλά παραμένει σταθερή αξία

  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 20.30. Αφού πέρασα την πρώτη πόρτα , στάθηκα μπροστά στα μαύρα κάγκελα. Η υπηρεσία πίσω απο την κουρτίνα με έκοψε και μου άνοιξε. Η Ντενίσα δουλεύει μου είπε , την ξέρεις , θα περάσεις με ρώτησε. Η Ντενίσα δεν βγήκε καθόλου στο σαλόνι. Ναι απάντησα. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο που είναι στα δεξιά μόλις μπαίνουμε στον οίκο.

  Ξεντύθηκα και έκανα ένα φρεσκάρισμα στον νιπτήρα. Δεν άργησε να έρθει η Ντενίσα. Τι κάνεις μωρό μου με ρώτησε και πλησιάζοντας μου έδωσε ένα πεταχτώ φιλί στα χείλη. Καιρό έχεις να περάσεις μου είπε. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. Της χούφτωνα τον κώλο και δάγκωνα τις ρόγες τον βυζιών της. Έσκυψε μπροστά μου σε βαθύ κάθισμα παραμέρισε με το χέρι της τον πούτσο μου και άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια.
  Μου είπε να μεταφερθούμε στο κρεβάτι , συνέχισε να μου γλύφει τα αρχίδια αλλά και να ρουφάει τα μπαλάκια μου. Ύστερα κλασσικά άρχισε να γλύφει κατά μήκος τον κορμό του πούτσου μου χωρίς βέβαια να βάζει το κεφαλάκι του πέους μου στο στόμα της.

  Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 , κάτι που έκανε πολύ πρόθυμα. Άρχισα να γλύφω το μουνάκι της καθώς και τα μεγάλα μουνόχειλα της, ενώ ανά στιγμές τα δάγκωνα ελαφρά με τα δόντια μου και τα τράβαγα. Αυτή κλασσικά με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις μου τοποθέτησε το προφυλακτικό με το στόμα της. Τόσα χρόνια το ίδιο πράγμα στο βάζει χωρίς να καταλάβεις τίποτα και νομίζεις ότι σου κάνει ελεύθερο στοματικό. Η πίπα της πάρα πολύ καλά με πολλά σάλια και συνεχόμενα dt.

  Μετά απο κάνα 5λέπτο σε στάση 69 όπου κρατήθηκα και δεν έχυσα, τοποθέτησε κρέμα στο μουνί της και ανέβηκε απο πάνω μου σε ανάποδο cow girl.Καθόμουν και απολάμβανα το να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου αρχικά ενώ στην συνέχεια πιάνοντας με τα χέρια της τους αστραγάλους μου κουνούσε κυκλικά την λεκάνη της. Χωρίς να με ξεκαβαλίσει και χωρίς να βγω καθόλου απο μέσα της έκανε περιστροφή και γύρισε με πρόσωπο προς εμένα. Τώρα άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό ενώ την τράβηξα κοντά μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα.

  Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα. Κλασσικά στήθηκε με κλειστά τα πόδια , την γάμησα λίγο απο μουνί και στην συνέχεια την ρώτησα αν σήμερα μπορώ να την γαμήσω απο κώλο(δεν ανακοινώνεται δεν το κάνει συνέχεια και όχι σε όλους τους πελάτες). Μου είπε για δοκίμασε γιατί έχω καιρό να το κάνω . Έστω και με αρκετή δυσκολία μπήκα και την γάμησα για λίγο απο κώλο. Βγήκα απο μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό , την γύρισα ανάσκελα , ανέβηκα απο πάνω της και με ισπανική έχυσα στα πλαστικά βυζιά της.

  Σηκώθηκε πλύθηκε , μου έφερε και εμένα χαρτί να σκουπιστώ , με ευχαρίστησε , με φίλησε στο μάγουλο και με καληνύχτισε. Στο δωμάτιο έκατσα κοντά 20 λεπτά χωρίς να έχω καμία ενόχληση. Οι περισσότεροι (ειδικά οι παλιοί την ξέρετε)τρομερή συμμετοχή και γουστάρει να γαμιέται , για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει φυσικά και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 13-10-2014
  Όνομα κοπέλας Ντενίσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λουΐζα , με πήρε ο ύπνος....

  Μέσος όρος: 
   
  5.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  4.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  3.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  4.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή μεσημέρι στις 12.15. Αφού έκανα μία μικρή βόλτα μόνο σε 12 σπιτάκια , κατεβαίνοντας να πάρω το αμάξι μου , βρέθηκα σε αυτόν τον οίκο.

  Σήμερα δούλευαν δύο κοπέλες , η Αντριάνα η ξανθιά πιτσιρίκα με τα πιασηματάκια και το 2άρι βυζί και μια νέα κοπέλα η Λουΐζα όπως την είπε η υπηρεσία.

  Πρόκειται για μια μελαχρινή μαυριδερή κοπέλα απο την Βουλγαρία , λεπτή με ωραίο τουρλωτό κωλαράκι και 1.5άρι βυζί. Ηλικία σίγουρα κάτω απο τα 20 ή το πολύ 20 , ελληνικά δεν μιλούσε ούτε Αγγλικά οπότε δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε.

  Είπα να την δοκιμάσω αφού δεν είχα να χάσω τίποτα άλλο παρά μόνο λίγα λεπτά και ένα δέκα ευρώ. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που είναι πίσω απο το τραπεζάκι που κάθεται η υπηρεσία. Δεν άργησε να έρθει η κοπέλα . Αρκετά αμήχανη , αμίλητη μίας και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί .Ανέλαβα πρωτοβουλία και την πλησίασα. Της έβγαλα τα εσώρουχα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να χουφτώνω το κωλαράκι της. Καμία αντίδραση απο πλευράς της. Ξάπλωσα και την ανέβασα απο πάνω μου. Δεν έκανε τίποτα , έπαιξε λίγο τον πούτσο μου . Προσπάθεια για πέρασμα προφυλακτικού . Το έβαλα μόνος μου μίας και δεν το είχε καθόλου.

  Ξεκίνησε πίπα με πολύ χέρι(μου τον έπαιζε πολύ άγαρμπα και τον κρατούσε και πολύ σφιχτά) και με πάρα πολύ αργό ρυθμό , είχα βάλει τα χέρια μου πίσω απο το κεφάλι μου και πραγματικά πήγε να με πάρει ο ύπνος. Δεν μου σηκωνόταν , τον πήρα και τον έπαιξα μέχρι να καυλώσω. Μόλις καύλωσα την έστησα στα τέσσερα , στήθηκε με κλειστά τα πόδια , της διόρθωσα την στάση της με τα χέρια μου και την γάμησα για κάνα 4λέπτο μέχρι που τελείωσα.

  Σηκώθηκε και έφυγε κατευθείαν απο το δωμάτιο. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο. Η κοπέλα δεν είχε καμιά συμμετοχή και έδειξε ότι δεν το έχει καθόλου. Μάλλον θα θέλει(αν και δεν την βλέπω να μένει)καμιά επίσκεψη του billy13 να την βάλει στον σωστό τον δρόμο μίας και είναι του γούστου του σωματικά.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-10-2014
  Όνομα κοπέλας Λουίζα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Αλεξάνδρα , λυσσασμένη πίπα

  Μέσος όρος: 
   
  7.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  3.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απογευματάκι στις 16.00 . Η επίσκεψη ήταν στοχευμένη μίας και δεν είχα τόσο όρεξη για γαμήσι αλλά περισσότερο απλά μια πίπα για να χύσω.
  Λέγοντας Αλεξάνδρα φυσικά εννοώ την πρώην Σάντρα απο Αλκαμένους 117 και για μία εβδομάδα Αγκύρας 12α. Σήμερα αν δεν έχω χάσει το μέτρημα είναι η 21η φορά που περνάω μαζί της. Πρώτη φορά την είχα δει σε μια τσάρκα που είχα κάνει με τον μέγιστο farkeli (όπου η τσάρκα μαζί του είναι απόλαυση μόνο και μόνο για τις ατάκες που πετάει)και τον billy13 , τότε δούλευε Αλκαμένους , την πήρα μία φορά , βγήκα απο το δωμάτιο , πήγαμε να δούμε τι έπαιζε στην Περγάμου και πριν συνεχίσουμε για Λιοσίων , δέκα λεπτά αργότερα τους πήρα και επιστέψαμε στον οίκο για να την ξαναπάρω.
  Ανέβηκα τα σκαλιά και η τσατσα είπε ότι δουλεύει η Αλεξάνδρα , της είπα α μην συνεχίσει το ποίημα και ότι την ξέρω και θα περάσω. Βγήκε η Αλεξάνδρα στο σαλόνι μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και ξαναεπέστεψε στο κουζινάκι για να πάρει τα μωρομάντηλα και το προφυλακτικό.
  Πέρασα στο δωμάτιο , άφησα κινητά και κλειδιά στο τραπεζάκι δίπλα απο τον νιπτήρα ξεντύθηκα και έκανα ένα φρεσκάρισμα. Ήρθε η Αλεξάνδρα στο δωμάτιο , μου έκανε παράπονα γιατί ήρθα δυο φορές χωρίς να περάσω , πήρε χαρτί και έβγαλε το κόκκινο κραγιόν της. Μετά μου ζήτησε να της δείξω τα κινητά μου ότι δεν την τραβάω με την κάμερα. Μου είπε ότι έχει πιάσει αρκετούς να προσπαθούν να τραβήξουν με κάμερα. Εγώ ξέρω έναν που κάνει τέτοια χα χα χα , αλλά δεν ξέρω αν έχει περάσει μαζί της.
  Αρχίσαμε να φιλιόμαστε όρθιοί όπως ήμασταν με εμένα να χουφτώνω τα κωλομέρια της και να δαγκώνω τις ρόγες της . Έτσι εκδικητικά όπως είναι με δάγκωσε στον ώμο και στο μπράτσο. Την έριξα στο κρεβάτι και άρχισα να γλύφω το μουνί της , για λίγο μίας και δεν της αρέσει γιατί γαργαλιέται. Μου είπε να ξαπλώσω , ανέβηκε απο πάνω μου , μου έπιασε τα χέρια για να μην την χουφτώνω και μου είπε να ηρεμήσω. Θέλει να έχει το πάνω χέρι , μού είπε να βγάλω την γλώσσα μου και την έγλυφε. Μετά άρχισε πάλι να με φιλάει λυσσασμένα. Με φιλούσε και με δάγκωνε σε στήθος ρόγες και κοιλιά και μετά κατέβηκε πιο κάτω. Έπιασε τον πούτσο μου με το χέρι της τον έφτυσε και για λίγο με κοιτούσε στα μάτια. Τον χτύπησε αρχικά στα χείλη της , έγλυψε για αρκετή ώρα τα αρχίδια μου και τον πήρε στο στόμα της. Η πίπα της είναι απο της καλύτερες γενικά και ίσως η καλύτερη αν βγάλουμε απο τον συναγωνισμό μιλφ και γκίλφ. Κάνει συνεχόμενα dt , εναλλαγές ρυθμού και έντασης και χτυπήματα σε χείλη και μάγουλα. Εδώ θέλω να πω σε όσους δεν αρέσκονται(όπως και εγώ)προσοχή γιατί προσπαθεί να βάλει κωλοδάχτυλο....
  Πέρασμα προφυλακτικού και συνεχίσαμε σε μια και μοναδική στάση. Αυτή ξαπλωμένη μπρούμυτα με ελαφρός ανασηκωμένη την λεκάνη της και με εμένα στην κυριολεξία ολόκληρος απο πάνω της να την γαμάω δυνατά και αυτή να δαγκώνεται απο την καύλα αλλά και απο τα κιλά που την “πρέσαραν» χα χα χα. Σταμάτησα , γύρισε ανάσκελα , έβγαλε το προφυλακτικό , ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να γαμάω το στόμα της μέχρι που έχυσα μέσα σε αυτό, μου τον στράγγιξε στην κυριολεξία , στάγγιγμα εφάμιλλο Αλίονας. Σηκώθηκε έφτυσε όσα είχε στον νιπτήρα(δεν ξέρω αν κατάπιε και τίποτα)έκανε πλύσεις και αφού με χαιρέτησε έφυγε.
  Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο τέταρτο χωρίς χτυπήματα πόρτας , θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή για όσους ακόμα δεν την έχουν δοκιμάσει.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 09-10-2014
  Όνομα κοπέλας Αλεξάνδρα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λίλη το στανταράκι

  Μέσος όρος: 
   
  7.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Ποιότητα μασάζ:
   
  8.0
  Σχέση αξίας/τιμής:
   
  8.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα στις 7 παρά. Μ ε το που πλησίασα στην είσοδο του ιδρύματος μου άνοιξαν , προφανώς με είδαν απο την κάμερα. Πήρα τον ανελκυστήρα και ανέβηκα στον πέμπτο όροφο. Μια διαδρομή που την κάνω συνήθως με τα πόδια αλλά σήμερα βαριόμουν.
  Με υποδέχτηκε σε ρόλο σερίφησας(και μόνο όπως μου είπε)η κινεζούλα Λούλου , είχα καιρό να την δω , μάκρυναν λίγο και τα μαλλιά της. Μου είπε να κάτσω στον καναπέ και να φωνάξει τα κορίτσια. “Παρέλασαν” η Τζένη , η Έλενα , η Χριστίνα , η Εύα , η άλλη κινεζούλα η Καίτη και η μαυρούλα Βικτόρια(περιγραφές των κοριτσιών έχω κάνει στην ενημέρωση μου).Ρώτησα αν η Λίλη είναι εδώ και η Λούλου μου απάντησε ότι είναι σε πρόγραμμα. Αμφιταλαντεύτηκα για πολύ λίγο για το αν θα περιμένω περίπου 20 λεπτά για να περάσω για μια ακόμη φορά με την Λίλη ή να περάσω με την ξανθιά παχουλή με τα 3άρια βυζιά την Τζένη που μου έκανε κλίκ. Τελικά είπα στην Λούλου ότι θα περιμένω την Λίλη μίας και δεν είχα όρεξη για δοκιμές.
  Πέρασα στο δωμάτιο , ξεντύθηκα , έκανα το μπανάκι μου αν και δεν χρειαζόμουν , πιο πολύ για να περάσει η ώρα και στην συνέχεια χάζευα στο κινητό. Μετά απο περίπου 25 λεπτά ήρθε η Λίλη στο δωμάτιο , αγκαλιές φιλιά και με την Λίλη να επαναλαμβάνει συνέχεια με τα πολύ φτωχά ελληνικά της (τι στο διάολο τόσο καιρό δεν έχει βελτιωθεί καθόλου)εσύ καλό παιδί , εσύ καλό παιδί. Έφυγε να πάει να χαιρετήσει τον προηγούμενο πελάτη της και μετά απο κάνα 3λέπτο επέστεψε.
  Την περίμενα στον καναπέ αν και συνήθως ξαπλώνω στο μασαζοκρέβατο. Με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει .Με ρώτησε αν θέλω μασάζ , κάτι που πρώτη φορά μου το ρωτάει μίας και πάντα κάνω μασάζ με όλες τις κοπέλες που περνάω. Ξάπλωσα , έβγαλε το μαύρο φορεματάκι της , καθώς και το μαύρο στριγκάκι της. Ανέβηκε απο πάνω μου κάθισε στα κωλομέρια μου και ξεκίνησε μασάζ απο την πλάτη μου. Μετά σηκώθηκε όρθια και συνέχισε με πόδια και πατούσες. Στην συνέχεια ήρθε απο μπροστά και ασχολήθηκε με ώμους αυχένα χέρια και για λίγο με το πρόσωπο. Το μασάζ της δεν είναι σούπερ αλλά είναι αρκετά καλό και χαλαρωτικό.
  Αφού τελείωσε με το μασάζ κατά την προσφιλή της συνήθεια πήρε οινόπνευμα και χαρτί και με σκούπισε σε κάθε εκατοστό του κορμιού μου που είχε επαφή. Χωρίς να γυρίσω , ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό στην πλάτη και κατέβαινε όλο και πιο κάτω , χούφτωνε και φιλούσε τα κωλομέρια μου ενώ προσπαθούσε να βάλει το χέρι της κάτω απο το κορμί μου για να πιάσει τον πούτσο μου. Ανασήκωσα λίγο το κορμί μου και περνώντας μια περίεργη στάση άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου. Μόλις μου σηκώθηκε τελείως σηκώθηκα και την έβαλα πλαγιαστά στην άκρη του κρεβατιού. Πιάνοντας με τα χέρια μου το κεφάλι και τα μάγουλά της της έβαζα τον πούτσο μου βαθιά στο στόμα της και την κρατούσα εκεί μέχρι να μην έχει ανάσα , μετά απο μια δύο φορές το έκανε απο μόνη της έτσι τα χέρια μου απελευθερώθηκαν και ασχολήθηκαν με το μουνάκι της. Έγλυφε τον πούτσο με συνεχόμενα dt και γλειψίματα αρχιδιών. Σταμάτησα , την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να την γλύφω το μουνί , πότε αργά πότε δυνατά το αποτέλεσμα είναι πάντα να καυλώνει.
  Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση έτσι όπως ήταν ανάσκελα έμπαινα αργά και δυνατά μέσα της και αυτή ξεφυσούσε και λόγω της σωματικής μας διαφοράς αλλά και λόγω ότι είχε καυλώσει. Γυρνούσε το κεφάλι της αριστερά και δεξιά σαν δαιμονισμένη , αν την δει κάποιος πρώτη φορά μπορεί να γελάσει αλλά εγώ το έχω συνηθίσει. Την σήκωσα και την γάμησα για λίγο στα όρθια , ενώ στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα στον καναπέ. Την γαμούσα δυνατή και παρόλο τον σωματότυπο της αντέχει. Όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω την γύρισα έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα στο μουνί και στα μπούτια της. Είχε πιάσει τον πούτσο μου και τον στράγγιζε , έσκυψε και τον πήρε στο στόμα της και μου τον καθάρισε τελείως , κάτι που το έκανε πρώτη φορά.
  Μπήκε για μπάνιο ,μετά έκανα εγώ και κλασσικά με περίμενε με την πετσέτα για να με σκουπίσει. Όσο με σκούπιζε μου είπε χωρις να την ρωτήσω ότι το καλοκαίρι δούλευε σε κινέζικο στην Συγγρού . Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 50 λεπτά .Εμένα η Λίλη είναι απο τα στανταράκια μου ,είναι καλή στο μασάζ καλή και δεκτική και στο δεύτερο μέρος και έχουμε δέσει. Αποφάσισα να γράψω κριτική για την Λίλη μετά απο σχεδόν ενάμιση χρόνο γιατί η σημερινή μας συνεύρεση ήταν η 17η απο την πρώτη φορά που την πήρα και έτσι ξεπέρασε την Μαριάννα απο Καλλιρρόης 48 που την είχα πάρει 16 φορές.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερομηνία επίσκεψης 08-10-2014
  Κόστος συνάντησης 60
  Διάρκεια συνάντησης 45 λεπτά
  Παρασχεθείσες υπηρεσίες Μασάζ • Σεξ • Γλωσσόφιλα • Πίπα χωρίς προφυλακτικό • Γλειφομούνι
  Όνομα κοπέλας Λίλη
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Ντιάννα , μόνο η πίπα της

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  5.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 14.10 . Φεύγοντας από Ρεμούνδου όπου πέρασα με την πιτσιρίκα την Μαίρι , πήγα από Καλύμνου για να τιμήσω άλλη μια φορά την Πωλίνα μίας και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος με την απόδοση της μικρής.

  Έφτασα Καλύμνου , χτύπησα το κουδούνι μου άνοιξε η υπηρεσία με χαιρέτησε μίας και με γνωρίζει τόσες φορές που με έχει δεί , έκανα μερικά βήματα και κοιτώντας στο σαλόνι περίμεναν 5 άτομα , γύρισα και ρώτησα την υπηρεσία αν θα περάσουν όλοι (ενώ και όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα) και μου απάντησε σίγουρα οι τρείς και οι άλλοι περιμένουν να την δουν. Χαιρέτησα και έφυγα.

  Συνέχισα με σκοπό να πάω Μεταξουργείο μπάς και βρώ κάτι καλό. Στον πηγαιμό συνάντησα και τον φίλο xilnik και τα είπαμε λίγο. Λίγο πρίν φτάσω στο Μεταξουργείο άλλαξα γνώμη και είπα να περάσω από Ιωαννίνων 5 μήπως είναι ανοιχτό για να περάσω με την Εύα που γαμιέται πολύ καλά. Χτύπησα το κουδούνι αλλά δεν άνοιξε κανένας , ήταν κλειστό.

  Έτσι ήρθα δίπλα εδώ. Χτύπησα το κουδούνι με υποδέχτηκε η τσατσα , κάτσε να δεις τις κουκλάρες μου…. Πρώτη σαλονάρισε η ξανθιά μιλφογκίλφ Ντιάννα και δεύτερη μία λεπτή μελαχρινή η Ζάνα που μάλλον ήταν πιωμένη γιατί τρίκλιζε και κάτι πήγε να μου πεί κάτι που τελικά δεν κατάφερα να βγάλω νόημα.

  Είπα να περάσω με την Ντιάννα , πλήρωσα(30 ευρώ) και πέρασα στο δωμάτιο. Γρήγορο ντουσάκι και ερχόμενη η Ντιάννα με πέτυχε να σκουπίζομαι . Με ρώτησε αν έχω ξαναέρθει στον οίκο. Απάντησα ναι , με ρώτησε πια κοπέλα έχω πάρει και της απάντησα τελευταία την Σάσα(Αλεξάνδρα). Ααα φίλη μου είναι είπε , έφυγε να δουλέψει στην Ελβετία ή στην Γερμανία , της είπα ότι δουλεύει εδώ κοντά και με ρώτησε ότι το ξέρει αλλά από πότε έχω να την δώ , είπα κάνα δεκαήμερο , έτσι δεν ξέρω αν η πληροφορία ισχύει η όχι.

  Λοιπόν η Ντιάννα είναι ένα μιλφογκίλφ κοντά στα 45+ , είναι λεπτή με πολύ χαλαρή κοιλιά , 2άρι πολύ νερουλό βυζί και έχει πάρα πολλά σπυριά στην πλάτη , κάτι που είδα όταν την έστησα στα τέσσερα.
  Κάθισε στα γόνατα δίπλα στο κορμί μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό , όταν πλησίασε η ανάσα της μύριζε αλκοόλ , συνέχισε να με φιλάει στις ρόγες και κατέβηκε προς τα κάτω . Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της πολύ καλή , βαθιά , αρκετά υγρή. Ανά διαστήματα έκανε περάσματα και από τα αρχίδια ενώ έκανε και μια απόπειρα για γλυφόκωλάδα αλλά δεν συνέχισε.

  Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση(και μοναδική) την έστησα στα τέσσερα. Εκεί καθώς την γαμούσα παρατήρησα ότι είχε πάρα πολλά κόκκινα σημάδια και σπυριά , για όσους γνωρίζουν ήταν σαν αυτά που είχε η Βικτόρια στο Φωκαίας 27α. Την γάμησα για λίγο αλλά ξενέρωσα με το θέαμα. Της είπα να γυρίσει και να μου τον πάρει στο στόμα , κάτι που έκανε πάρα πολύ πρόθυμα , μερικά λεπτά μετά τελείωσα στο στόμα της.

  Στο δωμάτιο έκατσα πάνω από δέκα λεπτά. Πολύ καλή πίπα αλλά ξενέρωμα με την εμφάνιση της , ίσως και γι αυτό είναι πολύ χαμηλός ο φωτισμός στο δωμάτιο. Πλύθηκε στον νιπτήρα κάνοντάς κα πάρα πολλές γαργάρες. Με χαιρέτησε και μου είπε πώς με περιμένει σύντομα. Δεν θα με ξαναδεί στο δωμάτιο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-10-2014
  Όνομα κοπέλας Ντιάννα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Μαίρη , με βλέμμα τρομαγμένου αγριμιού…

  Μέσος όρος: 
   
  5.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  4.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  1.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  4.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 13.20 . Την είχα δει άλλη μια φορά και είχε λογαριαστεί σαν στόχος. Κλασσικά μαζί της δούλευε και η Κάρλα.

  Περνώντας στο δωμάτιο η υπηρεσία με ρώτησε τι πρόγραμμα θέλω. Πήρα με ακα στα 30 ευρώ. Μόλις πλήρωσα μου είπε μην φοβάσαι είναι καλή , 20 χρονών από Βουλγαρία , άλλοι την βλέπουν και δεν περνούν γιατί την περνούν για μικρότερη(η αλήθεια είναι ότι μοιάζει για πιο μικρή αλλά όχι κάτω από 18.

  Φρεσκαρίστηκα στην ντουζιέρα και η Μαίρη δεν άργησε να έρθει. Πρόκειται για μια μελαχρινή κοπέλα , λεπτή , με 1.5άρι βυζί ελαφρώς πεσμένο , με σκουρόχρωμες θηλές και ρόγα που μεγαλώνει αρκετά μόλις την γλύψεις. Το μαλλί της είναι ίσιο και σχετικά μακρύ και έτσι κρύβει ένα τατού που έχει ψηλά στον αριστερό ώμο , μια καρδούλα με φτερά , έχει και αρκετές ελιές , ενώ και τα μπροστινά της δόντια είναι λίγο στραβά. Ελληνικά μιλάει και καταλαβαίνει λίγο , δεν μιλάει σχεδόν καθόλου και σε κοιτάει κατευθείαν στα μάτια σχεδόν συνέχεια.

  Έβγαλε το λουλούδι κοκαλάκι από τα μαλλιά της και το άφησε στο κομοδίνο. Έβγαλε και την κοντή φουστίτσα που φορούσε καθώς και το στηθόδεσμο της. Προκαταρκτικά καθόλου , όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι , κατευθείαν έσκυψε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της . Παραδόξως η πίπα της αρκετή καλή αν και όχι πολύ βαθιά. Την γύρισα σε στάση 69 και για αρκετή ώρα έγλυψα το μουνάκι της.
  Πέρασμα προφυλακτικού , σάλιωσε λίγο το μουνάκι της και με καβάλησε. Καμία συμμετοχή , αμίλητη και το ότι σε κοιτάει συνέχεια στα μάτια εγώ το βρίσκω κάπως spooky. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό. Αρχικά κάπως δύσκολο να την γαμήσω μίας και είχε κάπως ανασηκωμένα τα πόδια της αλλά στην συνέχεια της έφτιαξα την στάση της. Εξακολουθούσε να με κοιτάει κατάματα κάτι που με άγχωσε . Για να μην την βλέπω έγειρα το κορμί μου περισσότερο κα όσο την γαμούσα ασχολιόμουν με τις ρόγες της. Δεν αλλάξαμε στάση και μετά από μερικά λεπτά τελείωσα.

  Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από δεκάλεπτο , την συνεύρεση μας θα την χαρακτήριζα μετριότατη και απλά ένα ξεφόρτωμα σε ένα πιπίνι. Ντύθηκε δεν πλύθηκε καθόλου(να αναφέρω πάντως ότι έχει μπάνιο δίπλα το κουζηνάκι ) και πρώτη φόρα που δεν με κοιτούσε στα μάτια , με σκυμμένο το κεφάλι είπε μόνο ένα bye και έφυγε από το δωμάτιο.

  Βγήκα από το δωμάτιο και φτάνοντας στην πόρτα για να φύγω με σταμάτησε η υπηρεσία και με ρώτησε πώς πέρασα . Της απάντησα μέτρια και έκανε την έκπληκτη , είπε ότι όλοι οι πελάτες φεύγουν ευχαριστημένοι , της απάντησα ότι τυχαίνει και έφυγα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-10-2014
  Όνομα κοπέλας Μαίρη
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Νατάσα , αποθέωση και πραγματικότητα

  Μέσος όρος: 
   
  5.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  4.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  3.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  3.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  4.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 19.30 . Δεν έκανα μεγάλη βόλτα , στοχευμένα ήρθα για να τιμήσω για άλλη μια φορά την Αλεξάνδρα(Σαντρα). Δεν δούλευε όμως. Στην θέση της είχε την Νατάσα , μια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί , απο την Ρωσία είπε η υπηρεσία αλλά για Αλβανό την έκοψα. Ελληνικά μιλάει πολύ καλά και είπε ότι είναι 25 χρονών. Έκανα να φύγω(για να πάω πιο κάτω στην Αλιόνα που γύρισε) και αρχίζει η υπηρεσία να αποθεώνει την κοπέλα , είναι πολύ καλή περιποιείται τον πελάτη , όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι , κάνει τα πάντα μέσα να σε ευχαριστήσει , μόνο κώλο δεν δίνει , τσιμπουκάκι ελεύθερο τελειωτικό στο στόμα , δεν τα καταπίνει όμως κλπ.. Έφυγα και πήγα στο Διδύμου 18 στην Αλιόνα , τα δωμάτια γεμάτα και αναμονή αλλά δύο άτομα...Επέστρεψα λοιπόν πάλι εδω . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Η Νατασα ήταν σε δωμάτιο και είχε να πάει σε ένα ακόμα πριν έρθει σε μένα. Μετά απο περίπου ένα τέταρτό ήρθε στο δωμάτιο πολύ χαμογελαστή και με καλή διάθεση. Την πλησίασα και άρχισα να φιλάω τα βυζιά της και τον λαιμό της , σε κίνηση μου να την φιλήσω στο στόμα έστρεψε το κεφάλι της απο την άλλη. Μου είπε να ξαπλώσω , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό χωρίς κανένα ίχνος προκαταρκτικού. Κατέβηκε κατευθείαν κάτω χαμηλά στα πόδια μου , πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε μιά ρηχή αερόπιπα πολύ βιαστική . Την σταμάτησα και την ξάπλωσα ανάσκελα , έγλυψα για αρκετή ώρα το μουνάκι της που όπως έδειξε της άρεσε και όσο το έκανα είχε και την μοναδική συμμετοχή της σε όλη την διάρκεια της συνουσίας....έπιασε το κεφάλι μου και το τράβαγε πρός το μουνάκι της. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση ιεραποστολικό , είχε κάπως ανεβασμένα τα πόδια της και δεν βολευόμουν να την γαμήσω . Γρήγορα γρήγορα αλλάξαμε στάση την έστησα στα τέσσερα Αρχικά στήθηκε αρκετά χαμηλά αλλά την έφτιαξα . Την γαμούσα και αυτή αμίλητη κοίταζε απο τον καθρέπτη. Σταμάτησα να την γαμάω και της είπα να μου πάρει πίπα να τελειώσω. Άρχισε πίπα πάλι χάλια και δεν έβλεπα να τελειώνω ,οπότε παίζοντας τον πουτσο μου έχυσα στα χείλη της. Σηκώθηκε πλύθηκε και με ρώτησε με πολύ χαρά αν πέρασα καλά . Της απάντησα έχω περάσει και καλύτερα και μαζεύτηκε λίγο. Βγαίνοντας απο το δωμάτιο με πλησίασε η υπηρεσία και φωναχτά (είχε και δύο παιδία στο σαλόνι)με ρώτησε αν πέρασα καλά . Πολύ ειρωνικά της απάντησα υπέροχα. Δεν κατάλαβε το υφάκι μου και συνέχισε απτόητη , είδες ..για πες μου όταν πέρασες πίστευες ότι θα περάσεις τόσο καλά ξαναρώτησε. Οχι δεν το πίστευα με τίποτα της είπα. Τέλος πάντων στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο και για να γλυτώσει κανείς κανένα 20έυρω το λέω καθαρά ότι η κοπέλα δεν κάνει , αν και χθες απ ότι είδα μάζεψε αρκετά 20 ευρώ το μαγαζί.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 30-09-2014
  Όνομα κοπέλας Νατάσα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λόλα , κουρασμένη

  Μέσος όρος: 
   
  6.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 00.35. Στον οίκο σήμερα δούλευε η Λόλα η ξανθιά Αλβανίδα που συνήθως την πετυχαίνω απόγευμα αλλά αρκετές φορές δουλεύει διπλαβάρδια. Πρόκειται για μία κοπέλα κανονικού αναστήματος(αν και η τσατσα όταν με βλέπει λέει ότι δουλεύει η ψηλή ξανθιά) με κανονικών κιλών σώμα ωραίο κώλο , μικρό βυζί και κάτασπρη επιδερμίδα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο. Ελληνικά μιλάει καλά αν και γενικά δεν είχε πολύ όρεξη για κουβέντα. Όταν την είδα απο κοντά φαινόταν πολύ κουρασμένη. Έβγαλε το άσπρο κολλητό διάφανο φορεματάκι που φορούσε και ξάπλωσε δίπλα μου. Αρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο και την κοιλιά μου , κάναμε και λίγο πλάκα λέγοντας της ότι είμαι έγγειος. Της είπα να ξαπλώσει , ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της καταλήγοντας ανάμεσα στα πόδια της όπου για πολύ λίγο έγλυψα το μουνάκι της. Πέρασμα προφυλακτικού ,πίπα αρκετή καλή , πέρασμα απο αρχίδια να έκανε αλλά δεν ζήτησα κιόλας .Πρώτη στάση της ζήτησα να έρθει απο πάνω μου αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί , έτσι της είπα να στηθεί στα τέσσερα . Καλή στάση σώματος την γάμησα έτσι για κάνα 5λέπτο σε συνθήκες απόλυτης σιωπής... Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό όπου την γάμαγα και αυτή είχε κλειστά τα μάτια. Μετά απο κάνα 3λέπτο τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο , δεν έδειξε να βιάζεται αλλά απο την άλλη δεν είχε και καμιά συμμετοχή. Θέλω όμως να σημειώσω ότι στο τέλος με ρώτησε πώς πέρασα γιατί ήταν κάπως κουρασμένη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 28-09-2014
  Όνομα κοπέλας Λόλα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Άννα , πολύ καλό γαμήσι

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη μεσημεράκι στις 12.05. Έχοντας φτάσει στα μισά της τσάρκας μου , έσκυψα για να μπω στον οίκο ,στην προσπάθεια μου να σπρώξω την πόρτα βρήκα αντίσταση ,απο πίσω ήταν η κοπέλα και μίλαγε στο κινητό. Μου έκανε χώρο πέρασα κατέβηκα τα σκαλάκια και την περίμενα να κατέβει και αυτή. Ήταν η Άννα , Ρουμάνα 25 χρονών , μετρίου αναστήματος κανονικό σώμα με πολύ ωραίο κώλο , 2.5άρι βυζί . Είχε τατού χαμηλά στην μέση και πίρσινγκ στην μύτη και στα χείλη. Σε αυτό το μαγαζί την έβλεπα πρώτη φορά αλλά κάτι μου θύμιζε. Δεν κατάφερα να θυμηθώ που την είχα ξαναδεί , μου θύμισε αρκετές ώρες αργότερα ένας γνωστός μου που του είπα να πάει να την δει. Με πλησίασε και έπεσε στην αγκαλιά μου , μου έδωσε ένα φιλάκι στο μάγουλο και ένα στον λαιμό και άρχισε να χουφτώνει τον πούτσο μου. Ο τσάτσος μου έλεγε το πρόγραμμα και εγώ χούφτωνα τα κωλομέρια της καθώς και το μουνάκι της πάνω απο το στρίνγκ της. Σωματικά η κοπέλα μου άρεσε πολύ , ενώ και το μεγάλο χαμόγελο πελάτη που βγήκε απο το δωμάτιο με έκανε να περάσω. Την πήρα το λοιπόν απο το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο .Αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ έβαζα χέρι στο μουνάκι της , την έστησα στα τέσσερα παραμέρισα το στρίνγκ της και έγλυψα λίγο το μουνάκι της που αμέσως άρχισε να υγραίνεται. Με σταμάτησε , να πάω να φέρω προφυλακτικό είπε , ενώ φυσικά την πλήρωσα κιόλας μίας και δεν το είχα κάνει. Μετά απο κάνα 2λέπτο επέστρεψε κρατώντας τα ρέστα , προφυλακτικό και μωρομάντιλα. Τα άφησε στο κομοδίνο και πλησιάζοντας έβγαλε το στρίνγκ και το σουτιέν της και τα πέταξε στο κρεβάτι. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα ενώ της έβαζα χέρι ι παντού. Με έσπρωξε στο κρεβάτι ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να με φιλάει παντού , λαιμό ώμους , στήθος , κοιλούμπα , φτάνοντας προς τα κάτω με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό . Μ ε σκούπισε με μωρομάντιλο και αφού πρώτα έγλυψε τον κορμό του πούτσου μου 3-4 φορές σε όλο το μήκος του σαν να γλύφει παγωτό , τον έβαλε στο στόμα της. Πίπα πολύ καλή υγρή και βαθιά , με έγλυψε για κάνα 3λεπτο , σταμάτησε και περιποιήθηκε τα αρχίδια για αρκετή ώρα και μετά πάλι πίπα. Σταμάτησε ανέβηκε λίγο πιο πάνω και με τα βυζιά της μου έκανε για λίγο ισπανική αλλά ήταν άτεχνη. Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση ανέβηκε απο πάνω με δική της πρωτοβουλία , έδινε αυτή τον ρυθμό , αρχικά κουνούσε την λεκάνης της κυκλικά και αργά ενώ στην συνέχεια ανεβοκατέβαινε πάνω στον πούτσο μου. Σηκώθηκα και την πήρα μαζί μου ,γαμιόμασταν στα όρθια ενώ αρχίσαμε να ιδρώνουμε μίας και ο κλιματισμός στο δωμάτιο ήταν για τον πούτσο . Την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και για λίγο έγλυψα το μουνάκι της. Μπήκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω σε πολύ έντονους ρυθμούς. Σταμάτησα και της είπα ότι τώρα θέλω το κωλαράκι σου , αρχικά μου είπε να μην σταματάω να την γαμάω αλλά εγώ ήθελα την κωλοτρυπίδα της. Με λίγη δυσκολία και με 2-3 προσπάθειες κατάφερα και μπήκα. Στην αρχή την έπαιρνα χαλαρά αλλά καθώς περνούσε ο χρόνος όλο και σε ποιο έντονους ρυθμούς ενώ και αυτή με την σειρά της άρχισε να αναστενάζει και να παίζει με το χέρι της το μουνάκι της. Την γάμησα για κάνα 5λέπτο και όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω ίσα ίσα που πρόλαβα να την γυρίσω να βγάλω το προφυλακτικό και να αδειάσω στα βυζιά της. Ξάπλωσε στο κρεβάτι πήρα μωρομάντιλα και την σκούπισα. Πλύθηκα πλύθηκε και αυτή και αφού μου έδωσε ένα ρουφηχτό φιλί μου είπε καλό μεσημέρι και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 20λέπτο , η κοπέλα είχε πολύ καλή συμμετοχή , έχει ωραίο σωματάκι και γουστάρει γαμήσι , τουλάχιστον αυτά έζησα εγώ. Ο τσάτσος δεν χτύπησε πόρτα , το μόνο κακό το δωμάτιο που και ο κλιματισμός δεν δουλεύει καλά αλλά έχει και μια μυρωδιά.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 25-09-2014
  Όνομα κοπέλας Άννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Βανέσσα , τυπικό γαμήσι

  Μέσος όρος: 
   
  5.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  4.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  2.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη βραδάκι στις 09.45. Περίμενα στο σαλόνι για κάνα δεκάλεπτο και ως συνήθως όταν δουλεύει η μιλφαρα υπηρεσία δεν έρχεται στο σαλόνι παρά μόνο όταν βγει η κοπέλα απο το δωμάτιο. Σήμερα δούλευε η Βανέσσα . Την έχω πετύχει άλλη μία φορά. Πρόκειται για μια κοπέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2.5άρια βυζιά , έχει και 3 τατού με πιο χαρακτηριστικό μια νεράιδα στην αριστερή ωμοπλάτη. Ηλικία την έκοψα γύρω στα 26-29 μίας και δεν ήθελε να πει , ούτε απο που είναι αν και μιλάει πολύ καλά ελληνικά , οπότε είτε είναι ελληνίδα είτε έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , αυτό που βρίσκεται στο βάθος και το προτιμώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο. Δεν άρχισε να έρθει η Βανέσσα , με καλησπέρισε και με ρώτησε πως με λένε και απο που είμαι , γενικά διάθεση για κουβέντα είχε , για άλλα δεν είχε....Ξάπλωσε δίπλα μου και χάιδευε τον πούτσο μου , χούφτωσα λίγο τα βυζιά της και την φίλησα στον λαιμό , την ξάπλωσα ανάσκελα και για λίγο(όσο με άφησε)δηλαδή για κάνα λεπτό έγλυψα το μουνάκι της. Γρήγορα γρήγορα μου πέρασε το προφυλακτικό ,πίπα καλή πάλι για κάνα λεπτό , σταμάτησε και στήθηκε απο μόνη της ανάσκελα. Δεν είχα όρεψη για γκρίνιες και άρχισα να την γαμάω σε ιεραποστολική στάση , δεν το συζητάω ότι δεν είχε κάποια συμμετοχή . Της είπα να αλλάξουμε στάση και την έστησα στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , εγώ γάμαγα και αυτή ήταν σε φάση ένα παιδί μετράει τ άστρα!!! Μετά απο λίγο τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά , πόρτα δεν χτύπησε . Ήταν απλά ένα ξεφόρτωμα και τίποτα άλλο , η κοπέλα μου άρεσε σαν κορμί αλλά μέχρι εκεί.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 23-09-2014
  Όνομα κοπέλας Βανέσσα
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Νίκη , λίγα πράγματα

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή βράδυ στις 23.15. Μπήκα στον οίκο κάθισα , ήρθε η υπηρεσία με χαιρέτησε και μου είπε ότι δουλεύει η καινούργια η ρωσίδα η Νίκη , δουλεύει εδώ και σχεδόν 20 μέρες αλλά δεν έτυχε να την πετύχω στις βόλτες μου. Περίμενα λοιπόν να βγεί απο το δωμάτιο. Εμφανίστηκε μια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί με συνηθισμένο πρόσωπο. Πέρασα για να την δοκιμάσω . Ήρθε στο δωμάτιο , σε ερώτηση μου απάντησε ότι είναι 26 χρονών. Ελληνικά μιλάει και καταλαβαίνει απο την ψιλοκουβέντα που κάναμε λίγα. Έβγαλε το άσπρο στρίνγκ της και ήρθε απο τα πλάγια του κορμιού μου και κάθισε στα γόνατα της. Έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει. Την έφερα απο πάνω μου και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζιά της ενώ όταν έκανα να την φιλήσω στο στόμα γύρισε το κεφάλι της. Κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό. Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της ενώ ακόμα ήταν πεσμένος και άρχισε να τον γλύφει , έκανε και μερικά γρήγορα περάσματα απο τα αρχίδια. Ο πούτσος μου σιγά σιγά άρχισε να σκληραίνει μέσα στο στόμα της . Η πίπα της αρκετά καλή , την σταμάτησα για να μην χύσω. Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να γλύφω το μουνί της , μετά απο κάνα λεπτό μου τράβηξε το κεφάλι και καλά ότι γαργαλιόταν. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση ιεραποστολικό. Άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα την είδα να κάνει γκριμάτσες , την ρώτησα αν πονάει , κούνησε το κεφάλι της αρνητικά αλλά εγώ στο πρόσωπο της άλλα έβλεπα...Αλλαγή στάσης στήσιμο στα τέσσερα , καλή στάση σώματος , την γάμησα λίγο και μετά της είπα να τελειώσω στο στόμα της. Αρχικά έσκυψε όπως ήμουν γονατιστός στο κρεβάτι και άρχισε πίπα που αυτή την φορά ήταν μέτρια , μου έκανε νόημα να ξαπλώσω , ξάπλωσα συνέχισε την πίπα που τώρα εκτός απο μέτρια ήταν και με πάρα πολύ χέρι , όταν ένιωσε ότι θα τελειώσω έκλεισε τα χείλη της και πλησίασε τον πούτσο μου σε αυτά , δηλαδή δεν τα πήρε στο στόμα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά ,προκαταρκτικά καθόλου , συμμετοχή μέτρια , έμοιαζε αγχωμένη και βιαστική , αρχικά η πίπα της καλή αλλά όπως αποδείχτηκε στο τέλος με φθίνουσα πορεία ενώ και στο τελειωτικό που έκανε ¨έκλεψε¨. Δεν νομίζω να την ξαναπάρω , προτιμώ την Σάντρα που απ ότι έμαθα αυτή την έφερε στην δουλεία αλλά αυτήν μάλλον την έκανε για άλλο οίκο....

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 19-09-2014
  Όνομα κοπέλας Νίκη
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (3)
   
  Αθήνα
   

  Άννι , πορνοσταρ , πορνοσταρ αλλά δεν το έχει..

  Μέσος όρος: 
   
  6.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  4.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  4.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 20.30. Ανέβηκα τις σκάλες απο την πλευρά της Αχαρνών. Δούλευαν δυο κοπέλες η μελαχρινή Αλίνα με τα τατού και η Άννι. Η Αννι είναι μία καστανή κοπέλα που έχει πρωταγωνιστήσει σε μία απο τις μαλακιές τσόντες του Σειρηνακη. Είναι ψιλόλιγνη με 1.5άρι στήθος αλλά αυτό που με τράβηξε σε αυτήν είναι το χαμόγελο της και το πρόσωπο της , φέρνει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εχει και ένα τατού στα δεξιά πλευρά της , δεν ξέρω αν θα το ολοκληρώσει δεν ρώτησα , αλλά τώρα είναι μια μισοτελειωμένη ζαρτιέρα....Λέει ότι είναι Ελληνίδα(δεν θα έβαζα το χέρι μου στο ευαγγέλιο), μιλάει καλά ελληνικά , αν και μέσα στο δωμάτιο είναι λιγομίλητη και είναι 22 χρονών. Την είχα δει κάποιες μέρες πριν και ήθελα να περάσω αλλά είχα ξεχάσει τα λεφτά μου σε άλλο παντελόνι και έφυγα άπραχτος...σήμερα μια δοκιμή επιβαλλόταν. Πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαρίστηκα στον νιπτήρα και την περίμενα , μίας και πριν είχε να πάει σε άλλο πελάτη. Μετά απο κάνα δεκάλεπτο ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και με πολύ καλή διάθεση , μιλήσαμε λίγο. Ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να μου χαϊδεύει το στήθος και τον πούτσο , την έφερα πιο κοντά μου και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της , ενώ ταυτόχρονα χούφτωνα τα κωλομέρια της. Ήταν δεκτική γενικά ακόμα και όταν άρχισα να παίζω με το μουνάκι της αλλά γενικά δεν είχε ούτε αντιδράσεις ούτε συμμετοχή. Μόλις μου σηκώθηκε με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με καθάρισε με μωρομάντιλο , έκανε ένα αστραπιαίο πέρασμα απο τα αρχίδια μου και ξεκίνησε πίπα. Πίπα αρκετά μέτρια με πολύ χέρι , όχι βαθιά και με ψεύτικα μουγκρητά...Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση της είπα να ανέβει απο πάνω μου , όπως προείπε καμία απολύτως συμμετοχή , απλά χαμογελούσε κάτι που με έκανε υποσυνείδητα να σκεφτώ αν έχει πάρει τίποτα....Τέλος πάντων της είπα να στηθεί στα τέσσερα , αρχικά καλή στάση αλλά μετά όλο και γλιστρούσε προς τα εμπρός ενώ δεν ήταν και για πολλά πολλά.. Μερικά λεπτά αργότερα τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο , δεν έχω να θυμάμαι κάτι , μια απλή κατάθεση σε μια κοπέλα με ωραίο(κατά την γνώμη μου)πρόσωπο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 15-09-2014
  Όνομα κοπέλας Άννυ
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Κλεοπάτρα , λίγο γάμησα

  Μέσος όρος: 
   
  4.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  3.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  3.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  2.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απόγευμα στις 20.10. Την Κλεοπάτρα την έχω δει πολλές φορές σε τσάρκες μου , κυρίως στο Ιουλιανού 71 , μερικές φορές εδώ αλλά και τα παλιότερα χρόνια σε διάφορους οίκους. Δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της. Αυτό που με έκανε να περάσω μαζί της ήταν το μπούστο της και η προσδοκία ότι σαν μίλφ μπορεί να κατέχει την τέχνη της πίπας. Τέλος πάντων , στην πορεία όλα διαψευστήκαν. Καταρχήν πρόκειται για μιά ξανθιά μιλφογκίλφ ηλικία λίγο πάνω απο τα 40 , είναι ψηλή πάρα πολύ χοντρή και χαλαρή , έχει τεράστια κοιλιά όπου μαεστρικά κρύβεται με αυτά που φοράει , τα βυζιά της 4άρια+ πολύ πεσμένα και αυτά φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα με αυτά που φοράει. Έχει και ένα μεγάλο τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη , μια νεράιδα. Πέρασα και όταν ήρθε στο δωμάτιο με πέτυχε να πλένομαι , τα κάνεις τα μπάνια σου μου λέει(λόγω μαυρίσματος)έλα εδώ να σε περιποιηθώ...Την πλησίασα και αμέσως ασχολήθηκα έτσι όρθιοι όπως ήμασταν με τις βυζάρες .Μου είπε να ξαπλώσω , αρχικά ήρθε απο το πλάι μου και έπαιζε τον πούτσο μου , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό, πήρε μωρομάντιλο και με σκούπισε. Κατέβηκε χαμηλά στα πόδια μου , έγλυψε λίγο τα αρχίδια και μετά πήρε τον πουτσο μου στο στόμα της. Η πίπα της επιεικώς μέτρια , πάρα πολύ αργή και μονότονη χωρίς βάθος , όση ώρα και να με έγλυφε δεν νομίζω να τελείωνα ...Της είπα να σταματήσει , πέρασμα προφυλακτικού , στήθηκε στα τέσσερα και ένιωσα σαν να απλώνεται μια πεδιάδα μπροστά στα μάτια μου , μπήκα στο μουνί της το οποίο είναι τεράστιο , ένιωθα σαν να σκίζω τον αέρα παρά να γαμάω...ούτε ένα λεπτό μετά της είπα να γυρίσει ανάσκελα , έβγαλα το προφυλακτικό , ανέβηκα απο πάνω της , της είπα να μου κάνει ισπανική και μετά να τελειώσω στο στόμα της. Έβαλα τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της αλλά δεν είχε καμία προθυμία ή συμμετοχή για ισπανική όλα τα έκανα μόνος μου , μετά της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της , όπου μετά απο λίγο και περισσότερο με την χρήση του χεριού της παρά μέ πίπα έχυσα , λίγα στο στόμα της και τα υπόλοιπα στα βυζιά της. Μου ζήτησε χαρτί να σκουπιστεί , της έδωσα , όπως και η Ήρα στο Κωνσταντινουπόλεως έτσι και αυτή δεν μπήκαν στον κόπο να πλησιάσουν τον νιπτήρα. .Στο δωμάτιο έκατσα βαριά δεκάλεπτο και δεν θα έχω τίποτα το θετικό να θυμάμαι.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 11-09-2014
  Όνομα κοπέλας Κλεοπάτρα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Έρρικα , πίπα κώλο

  Μέσος όρος: 
   
  7.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη στις 01.10. Μαζί με συναγωνιστή κάναμε βόλτα Λιοσίων και πέριξ και στο τέλος επιστρέψαμε εδώ. Δούλευαν δύο κοπέλες. Ντιάννα καστανή με κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί και η Ερρικα μελαχρινή με κόκκινες ανταύγειες κανονικό σώμα πεταχτώ κωλαράκι και 2άρι βυζί. Και οι δύο κοπέλες πρόγραμμα με ακα , ενώ η Ερρικα με 30 κάνει και πρωκτικό. Πήρα την Ερρικα στο πρόγραμμα των 30 ευρώ. Πρόκειται για μια κοπέλα 30 χρονών απο Ρουμανία , έχει μπλέ μάτια , ελληνικά μιλάει πολύ καλά και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που την έχω ξαναδεί. Ούτε του φίλου μου αν και πολύ έμπειρος και γνώστης δεν του θύμιζε κάτι. Έχει και 3 τατού , χαμηλά στην μέση , στην δεξιά ωμοπλάτη και στο αριστερό στήθος. Στο δωμάτιο ήρθε κάπως αγχωμένη και ο λόγος όπως κατάλαβα εκ των υστέρων ήταν ότι θα έκανε πρωκτικό μετά απο πάρα πολύ καιρό. Έβγαλε τα εσώρουχα της και ανέβηκε απο πάνω μου , λίγα φιλάκια στον λαιμό και στο στήθος και κατευθείαν στο ψητό. Κατέβηκε χαμηλά , ένα γρήγορο πέρασμα απο αρχίδια και πήρε τον πούτσο της στο στόμα της. Πίπα αρκετά καλή αλλά μικρής διάρκειας , σε άλλη περίπτωση μπορεί να με πείραζε αλλά τώρα ήμουν ήδη καυλωμένος. Πέρασμα προφυλακτικού και με ρωτάει πως θέλω , της είπα στα τέσσερα με σκοπό να την γαμίσω πρώτα απο μουνί ,έβαλε τζέλ τόσο στο μουνί όσο και στην κωλοτρυπίδα της και στήθηκε , καλό στήσιμο , έπιασε τον πούτσο μου και αντί για το μουνί έκανε προσπάθειες να τον βάλει κατευθείαν στον κώλο της. Δεν είχα πρόβλημα , σιγά σιγά και ύστερα απο 3-4 προσπάθειες κατάφερα να μπω μέσα της , παρόλο το τζέλ η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ σφιχτό. Την γάμισα έτσι για αρκετή ώρα μέχρι που τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο και ήταν απλά ένα ξεφόρτωμα χωρίς πολλά πολλά , μόνο πίπα και κώλο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 11-09-2014
  Όνομα κοπέλας Έρρικα
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Επιτέλους πέρασα με την μουνάρα Αντζελίνα

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Ποιότητα μασάζ:
   
  5.0
  Σχέση αξίας/τιμής:
   
  8.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 14.30. Περισσότερο πήγα επειδή ένας φίλος μου ήθελε να δει απο κοντά , όλη αυτήν την καλτίλα που του είχα πει σε συζητήσεις μας. Παρκινγκ κλασσικά στο υπαίθριο θέατρο και μερικά μέτρα περπάτημα. Κάτω απο το σπίτι τηλέφωνο στην κα.Γιάννα να μας ανοίξει. Εμείς ανεβήκαμε και άλλοι κατέβαιναν , γενικά είχα πολύ δουλειά , καταφέραμε και βολευτήκαμε σε ένα απο τα σαλονάκια , έκλεισαν και οι κουρτίνες με μανταλάκι για αποφυγή ανεπιθύμητων συναντήσεων μίας και είχε συμφόρεση απο συναγωνιστές . Σήμερα δούλευαν 5 κοπέλες ενώ η Ελένη λείπει στην πατρίδα της. Ο φίλος μου πέρασε με την Φαμπίανα και εγώ επιτέλους πέτυχα ελεύθερη την Αντζελίνα και πέρασα μαζί της. Έκανα ντους(δίπλα απο το δωμάτιο που πέρασα)και περίμενα να έρθει η Αντζελίνα. Δηλώνει Σέρβα 22 χρονών. Πρόκειται και ένα μελαχρινό(στην συνεδρία μαζεύει τα μαλλιά της και έχει δυο τρεις ξανθές τούφες , καθώς και ένα μικρό τατού στον αυχένα) πιπίνι με όμορφο πρόσωπο , κανονικό σώμα , ωραίο κώλο , υπέροχο 3+άρι βυζί και πίρσινγκ στον αφαλό. Μπήκε στο δωμάτιο χαιρετηθήκαμε και με ρώτησε πώς την βλέπω , της απάντησα να κάνει μια στροφή...Ήταν με την πλάτη της προς τα εμένα ,χούφτωσα τα υπέροχα κωλομάγουλα της και της κατέβασα το εσώρουχο. Την γύρισα της έβγαλα το σουτιέν και άρχισα να φιλάω της βυζάρες της και να την χουφτώνω , αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και όπως καταλαβαίνετε , το όποιο μασάζ πήγε περίπατο. Στο δωμάτιο που πέρασα έχει και κρεβάτι και μασαζοκρέβατο. Αρχικά την ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και για ώρα απόλαυσα το υπέροχο καλοξυρισμένο μουνάκι της , μετά την σήκωσα και την πήγα στο μασαζοκρέβατό πάλι ανάσκελα συνέχισα να την γλύφω , την σήκωσα όρθια να στηρίζεται στο μασαζοκρέβατο και γονατιστός πίσω της απολάμβανα τόσο το μουνάκι της όσο και την κωλοτρυπίδα της. Ξαναπήγαμε στο κρεβάτι , ξάπλωσα και ήρθε απο πάνω μου , άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος και κατέβηκε ακόμα πιο κάτω. Αρχικά ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια μου με την γλώσσα της και να τα βάζει και ένα ένα στο στόμα της , στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της πολύ καλή υγρή και προσπαθεί να τον καταπιεί , την σταμάτησα και την γύρισα σε στάση 69 όπου συνεχίσαμε να γλύφουμε ο ένας τον άλλο για πάρα πολύ ώρα. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση ανέβηκε απο μόνη της απο πάνω μου , αρχικά έκανε βαθιά καθίσματα πάνω στον πούτσο μου ενώ στην συνέχεια έγειρε το κορμί της προς τα εμένα , την γάμαγα και αυτή με φιλούσε ενώ της έβαζα και δάχτυλο στην κωλοτρύπιδα της χωρίς να διαμαρτύρεται ίσια ίσα που της άρεσε. Σηκώθηκα χωρίς να βγω απο μέσα της και με ρώτησε που πάμε βόλτα? πάμε βόλτα της λέω περπάτησα μερικά βήματα μέχρι την πόρτα αλλά όταν έκανα να την ανοίξω και να βγούμε στο διάδρομο γέλασε και με ρώτησε , τι κάνεις είσαι τρελός? Την τοποθέτησα ανάσκελα στο μασαζοκρέβατο και την γάμαγα , σε πιο δυνατούς και γρήγορους ρυθμούς. Σταμάτησα ,έσκυψα ξαναέγλυξα λίγο το μουνάκι της το οποίο δεν χόρταινα , την σήκωσα και την έστησα στα τέσσερα αυτή την φορά στο κρεβάτι , πολύ καλή στάση σώματος και υπέροχη θέα , τόσο του κώλου της όσο και των βυζιών της να πάλλονται πέρα δώθε και να τα βλέπω απο τον καθρέπτη . Συνέχισα σε αυτή την στάση μέχρι που τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 25 λεπτά χωρίς να υπολογίζω το μπάνιο πρίν και μετά και χωρίς καθόλου μασάζ....Πραγματικά το ευχαριστήθηκα που επιτέλους την τίμησα , μιας εκτός απο πολύ ωραία παρουσία(και κορμάρα και όμορφη)έχει συμμετοχή και προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερομηνία επίσκεψης 07-09-2014
  Κόστος συνάντησης 40
  Διάρκεια συνάντησης 30 λεπτά
  Παρασχεθείσες υπηρεσίες Σεξ • Handjob (μαλακία) • Γλωσσόφιλα • Πίπα χωρίς προφυλακτικό • Γλειφομούνι
  Όνομα κοπέλας Αντζελίνα
  Σχόλια (12)
   
  Αθήνα
   

  Ήρα , κατώτερη των προσδοκιών....

  Μέσος όρος: 
   
  5.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  5.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 02.15. Το απόγευμα του Σαββάτου είχα δύο μέτριες έως κακές καταθέσεις με αποτέλεσμα να μείνω ανικανοποίητος. Ετσι προγραμμάτισα να κατέβω το βράδυ Μεταξουργείο και Κωνσταντινουπόλεως μπάς και πετύχω κάτι που θα μου κάνει κλίκ. Στο Μεταξουργείο πέτυχα τον συναγωνιστή billy7 και τσαρκάραμε μαζί , δεν με τράβηξε κάτι και συνέχισα για εδώ. Στο δίπλα σπίτι δούλευε η μετριότατη Άντζελα οπότε χαίρεται ενώ εδώ δούλευε τόσο η Σουζάνα(αν δεν δοκίμαζα την Ηρα με αυτήν θα πέρναγα μίας και δύο φορές έχω περάσει πολύ καλά μαζί της)όσο και η Ηρα , περίμενα να δώ την περίφημη Ηρα την ταρτάρα....εμφανισιακά της έβαλα ένα 5 , αλλά επέλεξα να περάσω μαζί της μπάς και τελικά είναι γνωστή για τις υπηρεσίες της...Πρόκειται για μιά μελαχρινή γκίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους αρκετά χοντρή , με τεράστια κωλάρα και βυζιά το πολύ 3,5+ . Πέρασα στο δωμάτιο και φρεσκαρίστηκα στον νιπτήρα , ήρθε στο δωμάτιο και με πέτυχε να πλένομαι , αφού σκουπίστηκα την πλησίασα και έκατσα στην άκρη του κρεβατιού , αυτή έβγαλε την κιλότα της και κατέβασε το σουτιέν της κάτω απο τα βυζιά της , η αλήθεια είναι ότι με το σουτιέν τα βυζιά της φαίνονται μεγαλύτερα . Ήρθε απο τα πλάγια του κορμιού μου σε μιά περίεργη στάση , το ένα της πόδι στο χαλί και το άλλο στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει στα πλευρά και να μουγκρίζει.....Στην συνέχεια κάθισε γονατιστή στο χαλί , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , αρχικά περιποιήθηκε τα αρχίδια μου και αυτό μπορώ να πώ ότι το έκανε καλά , μετά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της μετριότατη θα την χαρακτήριζα αεροπιπα ενώ φαινομενικά έχει την διάθεση και την συμμετοχή να σου πάρει πίπα στην ουσία πιο πολύ μουγκρίζει , την άφησα να συνεχίζει να με γλύφει μπάς και βελτιωθεί αλλά τίποτα , την σταμάτησα για να την γαμήσω . Αφού έκανε κάποια δευτερόλεπτα για να σηκωθεί απο το χαλί μου πέρασε το προφυλακτικό και με ρώτησε πώς θέλω , της είπα και στήθηκε στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού . Μπήκα μέσα της και ήταν σαν να γάμαγα σε πηγάδι και μάλιστα χωρίς να βάλει τζέλ , όσο την γάμαγα έπαιξα λίγο με την κωλοτρυπίδα της , γύρισε το κεφάλι της και μου είπε ότι αν θέλω κωλαράκι κανονικά είναι 20 ευρώ αλλά για μένα θα το άφηνε στα 10 ευρώ...της είπα ότι δεν θέλω , την γάμησα ένα δύο λεπτά ακόμη και της είπα να ξαπλώσει , έβγαλα το προφυλακτικό και ανέβηκα πάνω της , έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της αφού με έγλυψε δυό τρείς φορές μου είπε ότι δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα και αν θέλω να χύσω στο σώμα της. Οκ της είπα και τοποθέτησα τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της , άρχισα να της τα γαμάω με αυτήν να έχει κλείσει τα μάτια της και κλασσικά να αναστενάζει...έπιασα με τα χέρια μου τα βυζιά της και συνέχισα να της τα γαμάω , μετά απο 1-2 λεπτά σαν πίδακας πετάχτηκαν τα φλόκια μου τα οποία τα πρώτα κατέληξαν στο στόμα της(πρέπει να κατάπιε και μερικές σταγόνες)μέχρι να τον ελέγξω με το χέρι μου και να αδειάσω τα υπόλοιπα στα βυζιά. Δεν παραπονέθηκε είναι η αλήθεια και πιο πολύ της ένοιαξε αν πήγαν στα μαλλιά. Να σημειώσω ότι απλά σκουπίστηκε με χαρτί χωρίς πλυθεί. Στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά και γενικά η κατάθεση ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών που ίσως μόνος μου εγώ είχα δημιουργήσει ,ακούγοντας πολλούς να λένε για την περίφημη Ηρά την ταρτάρα το στουνιοκόριτσο....Ειδικά στην πίπα αν μη τι άλλο περίμενα περισσότερα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 07-09-2014
  Όνομα κοπέλας Ήρα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Μίκη , πρώτη μέρα στην δουλειά

  Μέσος όρος: 
   
  6.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Σάββατο απόγευμα στις 18.25. Ανέβηκα τα σκαλιά του οίκου και μπήκα στο σαλόνι . Βγήκε η υπηρεσία και μου είπε ότι δουλεύει καινούργια κοπέλα σήμερα .Πρώτη της βάρδια. Ρωσίδα είπε 20 χρονών , Μίκη το όνομα της .Περίμενα κάνα 15λέπτο μέχρι να βγεί απο το δωμάτιο. Εμφανίστηκε στο σαλόνι ένα πετίτ μελαχρινό ζυμαράκι , με κανονικό σώμα ωραίο πεταχτώ κωλαράκι και μικρό βυζί .Βγήκε μέχρι την πόρτα χωρίς να προχωρήσει παραπέρα με κοίταξε και μετά χαμήλωσε το βλέμμα της προς τα κάτω , έκανε μιά επιτόπια στροφή και έφυγε για το κουζινάκι. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Μερικά λεπτά αργότερα ήρθε και η Μίκη , δεν μιλάει καθόλου ελληνικά αλλά ούτε αγγλικά. Φαινόταν πολύ χαμηλών τόνων , σχεδόν φοβισμένη και σίγουρα εντελώς άγουρη στην δουλειά. Την πλησίασα και την βοήθησα να βγάλει το φορεματάκι που φορούσε καθώς και τα εσώρουχα της. Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα στηθάκια της και αυτή καθόταν ακίνητη και αμέτοχη. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της. Την έγλυψα για αρκετή ώρα , καθόταν ανέκφραστη χωρίς καμιά αντίδραση απο την πλευρά της. Ξάπλωσα και την ανέβασα απο πάνω μου. Μέ φίλησε λίγο στο στήθος και με το ένα χέρι της άγαρμπα έπαιζε τον πούτσο μου. Άνοιξε το προφυλακτικό με το στόμα της μίας και όταν επιχείρησε να το κάνει με τα χέρια της της γλιστρούσε...Προσπάθησε να μου φορέσει το προφυλακτικό αλλά δεν το είχε , έτσι το τοποθέτησα μόνος μου. Την ανέβασα απο πάνω μου και την γαμούσα στους δικους μου ρυθμούς μίας και ενώ ήταν δεκτική στο οτιδήποτε δεν είχε καμιά συμμετοχή και φαινόταν στον κόσμο της , ακόμα και όταν την τράβηξα κοντά μου και επιχείρησα να την φιλήσω δεν τραβήχτηκε αλλά δεν ανταποκρίθηκε κιόλας , έτσι σταμάτησα. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό , αφού συνέχισα να την γαμώ για λίγο ακόμα , σταμάτησα μίας και δεν ένιωθα καθόλου καλά. Σηκώθηκα έβγαλα το προφυλακτικό και πήγα πρός τον νιπτήρα για να πλυθώ. Αυτή είχε μείνει ακίνητη και το μόνο που κουνιόταν ήταν τα μάτια της που ένιωθα το βλέμμα της να με ακολουθεί. Της είπα ότι είναι εντάξει και μπορεί να φύγει , αρχικά στα ελληνικά που βγήκε φυσικά και στην συνέχεια στα αγγλικά με κινήσεις. Φόρεσε τα εσώρουχα της και το φορεματάκι της , κοντοστάθηκε λίγο στην πόρτα με κοίταξε και έφυγε. Δεν έχω να πώ κάτι για την κοπέλα μίας και ήταν ολοφάνερο ότι είχε κάποιο πρόβλημα. Μού φαίνεται ότι και αυτή η κοπελίτσα είναι ίδια περίπτωση με μιά άλλη κοπέλα που είχα πάρει στο Βέργας 3 στον όροφο πρίν απο μήνες.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 06-09-2014
  Όνομα κοπέλας Μίκη
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (7)
   
  Αθήνα
   

  Ναταλία , απογοητευτική ...............

  Μέσος όρος: 
   
  5.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  3.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  2.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  3.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Σάββατο απόγευμα στις 17.30 , εδώ και περίπου 10 μέρες σε αυτόν τον οίκο πετυχαίνω μαζί με την κλασσική Ρενάτα και την Ναταλία. Πρόκειται για μιά ρωσίδα 24 χρονών , ξανθιά με πιασηματάκια που δεν σε χαλάει σαν εικόνα και με ωραία 3άρια γεμάτα βυζιά. Πιστός στην συνήθεια μου να δοκιμάζω κοπέλες αποφάσισα να περάσω. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο. Μετά απο λίγο ήρθε στο δωμάτιο , αγέλαστη(που σχεδόν πάντα είναι κακό σημάδι)και αμίλητη. Θέλω να πώ ότι δεν είμαι σίγουρος αν μιλάει ελληνικά ή απλά δεν θέλει και γιατί το λέω , σε ανύποπτο χρόνο κάτι της είπα και αντέδρασε...πάντως σε ερώτηση μου έγνεψε ότι δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ξάπλωσε και αυτή δίπλα μου χωρίς να βγάλει το στρινγκ της. Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να χουφτώνω το στήθος της , ενώ σε απόπειρα μου να την φιλήσω τραβήχτηκε...Την έβαλα να ξαπλώσει ανέβηκα απο πάνω της και άρχισα να φιλάω τα βυζιά και τις ρόγες της μετά την κοιλιά της ενώ όταν επιχείρησα να γλύψω το μουνάκι της έκλεισε τα πόδια της και μου έσπρωξε το κεφάλι.....Ξάπλωσα , ξαναήρθε απο τα πλάγια μου και άρχισε να μου παίζει τον πούτσο μου κάπως άγαρμπα. Πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε πίπα κακή με πολύ χέρι ενώ είχε τραβήξει και το σώμα της μακριά απο το δικό μου ώστε να μην μπορώ να την φτάσω. Κατάλαβα ότι έπεσα σε φόλα την σταμάτησα και την έστησα στα τέσσερα , αρχικά στήθηκε με κλειστά τα πόδια , άρχισα α την γαμάω αλλά δεν με βόλευε καθόλου η στάση της. Την έβαλα να στηθεί καλά και την γάμησα απλά για να χύσω χωρίς να αλλάξω άλλη στάση. Στο δωμάτιο δεν έκατσα ούτε δέκα λεπτά και πραγματικά ήταν σκέτη απογοήτευση. Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω και δεν την προτείνω σε κανέναν και για κανέναν λόγω αν και ώς γνωστών άλλος μπορεί να περάσει καλά. Γενικά σήμερα η μέρα δεν με ήθελε μίας και η επόμενη μου κατάθεση το απόγευμα καθώς και η άλλη μετά τα ξημερώματα(θα ακολουθήσουν κριτικές)ήταν μετριότατες...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 06-09-2014
  Όνομα κοπέλας Ναταλία
  Προκαταρκτικά Όχι
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Ειρήνη , ρωσίδα γκιλφ VFM

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Ποιότητα μασάζ:
   
  7.0
  Σχέση αξίας/τιμής:
   
  8.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα . Σήμερα έκανα μια μικρή βόλτα κυρίως σε λαδομάγαζα του κέντρου. Σε όλα βάραγαν μύγες , η μόνη εξαίρεση εδώ , που στις τόσες φορές που το έχω επισκεφτεί δεν είχα δει ποτέ πελάτη να είναι σε δωμάτιο ή να φεύγει… Με υποδέχτηκε η ψηλή λεπτή ξανθιά κοπέλα που όλο ξεχνάω το όνομα της. Με πέρασε στο δωμάτιο και με ρώτησε αν θέλω κάτι να πιώ. Απάντησα όχι και μου είπε να μου στείλει να δω τις κοπέλες. Σήμερα δούλευαν 3 κοπέλες. Αλέσια ξανθιά με ωραία μάτια κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ωραίο κώλο. Εύα ξανθοκάστανη με κανονικό σώμα και μικρό βυζί και τέλος
  Ειρήνη ξανθοκάστανη γκίλφ κοντή με πιασηματάκια αλλά γενικά σφιχτό κορμί και 2.5άρια βυζιά. Αν και κατά την γνώμη μου η πιο ωραία είναι η Αλέσια , δεν μου έκανε κάποιο κλίκ κα έτσι επέλεξε την Ειρήνη. Ήρθε στο δωμάτιο με ρώτησε αν θα κάνω μπάνιο και απάντησα καταφατικά. Το μπάνιο βρισκόταν στα αριστερά του δωματίου. Το δωμάτιο πολύ λιτό , μασαζοκρέβατο πολύ μικρών διαστάσεων (ξαπλωμένος μπρούμυτα περίσσευα από τα καλάμια και κάτω)και καναπές ο οποίος γίνεται κρεβάτι. Παντόφλες μιας χρήσης δεν έχει(μόνο τις κλασσικές κολυμβητήριου)ενώ και η πετσέτα δεν είναι σφραγισμένη. Έκανα το μπανάκι μου και περίμενα την Ειρήνη ξαπλωμένος μπρούμυτα , δεν άργησε να έρθει , άνοιξε το αιρ κοντίσιον , έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε μ τα άσπρα εσώρουχα της . Πολύ επικοινωνιακή άρχισε να με ρωτάει για το που πηγα διακοπές που πήγε αυτή κλπ… Ειπε ότι είναι από την Ρωσία , 47 χρονών(βέβαια το σώμα της θα το ζήλευαν πολλές). Με ρώτησε αν θέλω ταλκ ή λάδι για το μασάζ. Ξεκίνησε μασάζ από τα πόδια και συνέχισε σε όλο το υπόλοιπο σώμα μου , το μασάζ της άνω του μετρίου και πιο πολύ χαλαρωτικό. Μετά από κάνα 25λέπτο μασαζ , έβγαλε τα εσώρουχα της , ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να τρίβει τα βυζιά της στο σώμα μου , ενώ άρχισε να με φιλάει στα αυτιά στον λαιμό και στην πλάτη , όσο με φιλούσε έβαλε το χέρι της κάτω από το σώμα μου και άρχισε να τρίβει τον πούτσο μου , δεν γύρισα αμέσως και απολάμβανα τα χάδια της. Γύρισα και άρχισα να φιλάω τα βυζιά της και να χουφτώνω τα κωλομέρια της , έπαιζα με το μουνάκι της , όταν ξεκίνησα να το κανω αυτό άρχισε να με φιλάει παθιασμένα .Σηκώθηκα, πήγα από πίσω της έσκυψα και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , το κωλαράκι της δεν με άφησε να το γλύψω όπως και να της βάλω δάχτυλο. Μου είπε περίμενε μισό λεπτό και άνοιξε τον καναπέ και έγινε κρεβάτι , έστρωσε πάνω ένα σεντόνι και ξάπλωσε , συνέχισα να την γλύφω και είχε φτιαχτεί πολύ , μου έσπρωχνε το κεφάλι και με τράβαγε από τα μαλλιά. Σταμάτα σταμάτα φώναξε , ξάπλωσε η σειρά μου τώρα. Ξεκίνησε ένα πολύ καλό ρουφόμπαλο και στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα πάρα πολύ καλή , βαθιά και υγρή . Την σταμάτησα για να μην χύσω. Σηκώθηκε μου φόρεσε το προφυλακτικό. Την ξάπλωσα ανάσκελα κάθετα στο μασαζοκρέβατο και μπήκα στο μουνάκι της το οποίο είχε πλημμυρίσει από υγρά , την γαμούσα έτσι ενώ αυτή έφερνε το κεφάλι της μπροστα ώστε να την πλησιάσω και να την φιλήσω. Τα φιλιά της πολύ παθιασμένα όπως είπα και πρίν. Αλλαγή στάσης , όρθια και με τα χέρια της να στηρίζονται στον καναπε/κρεβάτι την γάμαγα πολύ δυνατα πισωκολλητα , ύστερα στα τέσσερα στην άκρη αυτού. Ηθέλα να την χύσω στο στόμα αλλά δεν πρόλαβα από την καύλα , βγήκα από μέσα της , αφαίρεσα το προφυλακτικό και πρίν προλάβω να της τον δώσω στο στόμα τα χύσια εκτοξευτήκαν στα κωλομέρια την πλάτη της και έφτασαν μέχρι τα μαλλιά της….. Σηκώθηκε με φίλησε και μου έδωσε χαρτί , μου είπε να πάω να κάνω μπάνιο για να κάνει και αυτή. Στο δωμάτιο χωρίς τα μπάνια έκατσα σχεδόν 45 λεπτά. Το μασάζ καλό και στο μπριζόλιασμα ακόμα καλύτερο. Πλήρωσα 60 ευρω και τα τίμησε μέχρι τελευταίο σεντς

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερομηνία επίσκεψης 02-09-2014
  Κόστος συνάντησης 60
  Διάρκεια συνάντησης 45 λεπτά
  Παρασχεθείσες υπηρεσίες Μασάζ • Σεξ • Handjob (μαλακία) • Γλωσσόφιλα • Πίπα χωρίς προφυλακτικό • Γλειφομούνι
  Όνομα κοπέλας Ειρήνη
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Σοφία , καλό ξεκώλιασμα

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  2.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 19.40. Σήμερα στον οίκο δούλευε η Σοφία ενώ θα πήγαινε και η Μαρίνα η οποία είχε αργήσει…Η Σοφία είναι μια κοπέλα από την Αλβανία 25 ετών , ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα πίσω , κανονικών κιλών σώμα 2.5άρι βυζί , έχει πίρσινγκ στον αφαλό και ένα τατουάζ από κάτω. Κάνει απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και δίνει και κώλο στα 15 ευρώ. Πλήρωσα τα 15 ευρώ και πέρασα σε ένα από τα καλτ δωμάτια του οίκου στα δεξιά από το κουζινάκι στο μέσα μέσα. Η Σοφία ήρθε σχεδόν αμέσως στο δωμάτιο , ελληνικά μιλάει καλά . Έβγαλε τα εσώρουχα της και πήγε να ανέβει από πάνω μου , της είπα να μην το κάνει και να στηθεί στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , σηκώθηκα όρθιος και πήγα από πίσω της και άρχισα να χουφτώνω το υπέροχα στημένο κωλαράκι της , έπαιξα λίγο με τα δάχτυλα μου με το μουνάκι της και ελαφρώς την κωλοτρυπίδα της. Είχα καυλώσει και της είπα να μου φορέσει το προφυλακτικό , της είπα ότι δεν θέλω πίπα . Την ξαναέστησα στα τέσσερα μπήκα στο μουνάκι της και άρχισα να την γαμάω πισωκολλητα , δεν είχα όρεξη για άλλη στάση και αφού την γάμησα για κάνα 5λέπτο της ζήτησα κώλο. Έβαλε λίγο τζέλ και σχετικά εύκολα μπήκα στην κωλοτρυπίδα της η οποία αν και οπτικά αλλά και στο δαχτύλιασμα φαινόταν μικρή άνοιξε απίστευτα εύκολα. Την γαμούσα αυξάνοντας σιγά σιγά την ένταση μέχρι που έχυσα . Στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά και η συνέβρεση στην ουσία ήταν σε στήνω και σε γαμάω , τίποτα περισσότερο μίας και σήμερα δεν ήθελα κάτι άλλο και στην κυριολεξία ταυτίστηκα και εγώ με την φράση του φίλου farkeli ότι μερικές φορές γαμούμε από συνήθεια. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για την κοπέλα αφού ούτε πίπα ήθελα ούτε αλλάξαμε στάσεις , πάντως στο πρωκτικό δεν κλέβει.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-09-2014
  Όνομα κοπέλας Σοφία
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Βιολέτα , πίπα και χύσιμο στην μούρη

  Μέσος όρος: 
   
  5.8
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 01.30. Μαζί με τον φίλο crazy ivan είδαμε σε καφετέρια τα χάλια μας με τον Παναιτωλικό και μετά κατεβήκαμε για βόλτα στην πιάτσα. Αφού κάναμε την βόλτα πήγαμε να φάμε κάτι , όταν τελειώσαμε αφου μου έκλεισε η όρεξη από το φαι , μου άνοιξε για να χύσω . Δεν καιγόμουν να γαμίσω έτσι σκέφτηκα ότι μια καλή λύση είναι η Βιολέτα όπου στο πρόγραμμα της έχει άκα και χύσιμο παντού. Πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα από την Μολδαβία μέτριας εμφάνισης , παχουλή με 2άρια βυζιά , δεν μιλάει ελληνικά παρά μερικές λέξεις (καληνύχτα και γεία…)αλλά ούτε αγγλικά. Πάντως οφείλω να πώ ότι τα δωμάτια συνέχεια γέμιζαν. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο και την περίμενα να πάει σε δύο δωμάτια άλλα πρίν από εμένα. Κάποια στιγμή ήρθε στο δωμάτιο . Χαμογελαστή αλλά αμήχανη μίας και δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της. Ανέβηκε από πάνω μου και απλά με φίλησε λίγο στο στήθος , μετά κατέβηκε προς τα κάτω και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της μέτρια και με πάρα πολύ χέρι , έπιασα το χέρι της με το χέρι μου και της το έβγαλα από τον πούτσο μου , ενώ παράλληλα της έδειξα να μου γλύψει τα αρχίδια κάτι που έκανα. Ξανά πίπα αλλά πάλι με χέρι. Πέρασμα προφυλακτικού και την έστησα κατευθείαν στα τέσσερα , αυτή τοποθέτησε κάτω από το σώμα της τα δυό μαξιλάρια του κρεβατιού και ξάπλωσε πάνω τους , την γάμισα για λίγο πισωκολλητά αλλά είχε πάρει άβολη στάση , την γύρισα , έβγαλα το προφυλακτικό , ανέβηκα από πάνω της και έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισα να της το γαμάω , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω έπιασα τον πούτσο μου και παίζοντας τον έχυσα στο πρόσωπο της όπου την έκανα χάλια μίας και πετάχτηκαν αρκετά και στα μαλλιά της. Σηκώθηκε με κλειστά τα μάτια ξέπλυνε το πρόσωπο της και έκανε και μερικές γαργάρες…Μετά αφού είχε ανοίξει τα μάτια της προσπαθούσε με μωρομάντιλο να καθαριστεί στα μαλλιά. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω από δεκάλεπτο. Μέτρια εμφανισιακά με μέτρια πίπα , από γαμήσι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά για ένα ξελάφρωμα με χύσιμο στην μούρη δεν είναι κακή.

  Υ.Γ το 10 στο πάρκινγκ διότι πάρκαρα ακριβός έξω απο το υπογειάκι

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Βιολέτα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Υβόννη , την δοκίμασα και εγώ.

  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στις 19.30. Το στανταράκι μου σε αυτόν τον οίκο είναι η Κάρλα , είτε σε απλό είτε σε φουλ πρόγραμμα , έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω πάει τους τελευταίους μήνες με την Κάρλα , που αν και μέτριας εμφάνισης στο δωμάτιο κάνει παπάδες. Η άλλη κοπέλα η Λίντα δεν μου κάνει καθόλου κλικ και η 3η κοπέλα του οίκου που δουλεύει μόνο Τετάρτη και Παρασκευή δεν είχε τύχει να την δώ ζωντανά μπροστά μου παρά μόνο σε φωτογραφίες. Σήμερα περίμενα αρχικά ένα τέταρτο στο σαλόνι για να την δω , βγήκε απο το δωμάτιο και πήγε στο μπάνιο να πλυθεί. Εμφανίστηκε στο σαλόνι μια πολύ αεράτη μίλφ απο την Βουλγαρία (το λέει και με καμάρι αν την ρωτήσεις)μαυρισμένη με καστανομελί ίσο μαλλί , μετρίου αναστήματος, την έκοψα κοντά στο 1.70 , με κανονικών κιλών σώμα όπως φαινόταν απο το φορεματάκι με το ανοιχτό ντεκολτέ που φορούσε και δεν έκρυβε καθόλου το 2.5άρι καλοφτιαγμένο στήθος της , βέβαια μετά στο δωμάτιο χωρίς το φόρεμα είχε μερικά θεματάκια απόρροια βέβαια και της ηλικίας , ενώ το πρόσωπο της , δεν ξέρω αν σας έχει τύχει και σε εσάς απο κάποιες γωνιές την έβρισκα όμορφή και απο κάποιες άλλες μέτρια....Εννοείτε ότι πλήρωσα και φυσικά πέρασα με φουλ πρόγραμμα. Πήγα στο δωμάτιο έκανα το μπανάκι μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι να την περιμένω, στο συγκεκριμένο δωμάτιο το αιρ κοντίσιον πέφτει κατευθείαν πάνω στο κρεβάτι και το ψιλοδάγκωσα λίγο...Μετά απο κάνα τέταρτο αφού πρώτα χτύπησε την πόρτα ήρθε στο δωμάτιο , κατευθείαν με ρώτησε για το αιρ κοντίσιον αν το θέλω ή να το κλείσουμε και μάλιστα μου είπε να μην προτιμώ αυτό το δωμάτιο....Πήγε στο κουζινάκι έφερε το κοντρόλ και το έκλεισε. Με ρώτησε αν θέλω και μασαζάκι , απάντησα καταφατικά , ξαναπήγε στο κουζινάκι και έφερε μιά κρέμα σώματος .Έβγαλε το φορεματάκι της που έτσι κι αλλιώς δεν άφηνε και τίποτα στην φαντασία κανενός και κάθισε στο κάτω μέρος του κρεβατιού με τον κορμό της να ακουμπάει στο κάγκελο και άνοιξε τα πόδια της , όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα με τράβηξε ελάχιστα πρός το μέρος της και ακούμπησε τα πόδια μου πάνω στα μπούτια της. Πασάλειψε τα πόδια μου με κρέμα σώματος και άρχισε το μασάζ , πολύ καλό μασάζ στα πόδια , κάτι που μου αρέσει και απο μέσα μου έλεγα λές και το ήξερε , εκτός απο χαλάρωση ένιωσα και ξεκούραση ειδικά όταν για αρκετή ώρα επέμενε στις πατούσες και τα πέλματα. Δεν θα πω ψέματα ότι είχα κλείσει τα μάτια και πήγε να με πάρει ο ύπνος. Αφού τελείωσε το μασάζ στα πόδια μου ήρθε γονατιστή ανάμεσα σε αυτά , έτριβε με αργές κινήσεις το εσωτερικό μέρος απο τα μπούτια μου , τα ακροδάχτυλα της βασανιστικά έφταναν αλλά δεν ακουμπούσαν τόσο τα αρχίδια μου όσο και τον πούτσο μου. Όταν ποιά μου είχε γίνει τούμπανο , τον έβαλε σχεδόν όλο στο στόμα της και άρχισε πίπα , πίπα καλή βαθιά και υγρή , παιχνίδια με την γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο και περάσματα απο τα αρχίδια , σταμάτησε για λίγο και άλλαξε θέση , τώρα είχε έρθει στα πλάγια του σώματος μου έτσι είχα πρόσβαση και χάιδευα τις τρυπούλες της , συνέχισε την πίπα και η αλήθεια είναι ότι θα είχα χύσει ήδη αν πριν δεν είχα πάει για ξεφόρτωμα στον απέναντι οίκο με την πιτσιρίκα Λώρη. Σταμάτησε το τσιμπούκι και ανέβηκε απο πάνω μου και με το μουνί της έτριβε τον πούτσο μου , την έπιασα απο το κεφάλι και την φίλησα στον λαιμό , μετά πήγα να την φιλήσω στο στόμα αλλά μου είπε όχι και με φιλιόμασταν πεταχτά στα χείλη. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα όπου έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και για λίγη ώρα έγλυψα το μουνάκι της. Πέρασμα προφυλακτικού και στα καπάκια έβαλε τζέλ τόσο στο μουνί της όσο και στην κωλοτρυπίδα της(το μόνο που με χάλασε κάπως απ όλη την συνεδρία) , μπήκα μέσα της και την γαμούσα σε ιεραποστολική στάση , αυτή με κάρφωνε μέσα στα μάτια ενώ με τα χέρια της με είχε πιάσει απο τα κωλομάγουλα μου και με τραβούσε πιο βαθιά μέσα της. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , πρώτα απο μουνί και μετά απο κώλο. Της γαμουσα την κωλοτρυπίδα με γρήγορο ρυθμό ενώ καύλωνα ακόμα περισσότερο βλέποντας την να γυρίζει το κεφάλι της και να με κοιτάει ..Δεν αλλάξαμε άλλη στάση και συνέχισα να της γαμάω τον κώλο μέχρι που έχυσα. Αφού μου έβγαλε το προφυλακτικό πλησίασε το στόμα της στο δικό μου και μου είπε , τώρα μπορείς και για λίγο φιληθήκαμε. Στο δωμάτιο έκατσα 25 λεπτά γεμάτα και πέρασα πολύ καλά , την επόμενη φορά που θα την πάρω(γιατί σίγουρα θα την ξαναπάρω)θα περάσω στο μαζί της και στο απλό πρόγραμμα(κάτι που έκανα και με την Κάρλα)για να δώ διαφορές..

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 29-08-2014
  Όνομα κοπέλας Υβόννη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Λώρη , ένα απλό ξεφόρτωμα

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στις 19.00. Μπήκα στον οίκο και περίμενα στην καγκελόπορτα να μου ανοίξει η υπηρεσία. Στο σαλόνι μύριζε έντονα μπογιά , μίας και απ ότι διαπίστωσα είχαν βάψει τις πόρτες των δωματίων. Σήμερα δούλευε η Λώρη , που όταν δουλεύει η Ντενίσα είναι συνήθως στην πρώτη βάρδια. Ξανθιά ρουμάνα 21 χρονών , κοντούλα με κανονικό σώμα ωραίο κώλο και στητό 1.5άρι βυζί . Πέρασα στο δωμάτιο και η πιτσιρικά ήρθε αμέσως , χαμογελαστή σε αντίθεση με το σαλονάρισμα της και μου είπε ότι με θυμάται απο τις βόλτες που κάνω. Ξάπλωσα την ανέβασα απο πάνω μου και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και στα βυζάκια της , ενώ χούφτωνα τα κωλομέρια της. Δάχτυλα ευγενικά τα αρνήθηκε ενώ ούτε 69 κάνει . Με την σειρά μου ξάπλωσα και ήρθε στο πλάι μου , μου φίλησε και μου χάιδεψε το στήθος ενω με το δεξί της χέρι έπαιζε τον πούτσο μου. Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή , βαθιά και με αυξομειώσεις ρυθμού , χωρίς χέρι και δόντι. Πρώτη στάση την ανέβασα απο πάνω όπως μου αρέσει , την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου και αυτή δάγκωνε τα χείλη της. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , καλή στάση σώματος και ωραία θέα , δεν άλλαξα άλλη στάση μίας και ήμουν αρκετά “φορτωμένος” και απλά ήθελα να ξεφορτώσω για να περάσω στον απέναντι οίκο με την Υβόννη , έτσι μετά απο μερικά λεπτά τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά , δεν με χάλασε κάτι ιδιαίτερα ίσως γιατί κ ο σκοπός της επίσκεψης δεν ήταν άλλος παρά ένα ξεφόρτωμα με ένα ωραίο πιπίνι.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Λώρη
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Άννα , καλή κωλοκατάθεση

  Μέσος όρος: 
   
  6.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  6.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη βράδυ στις 21.45. Σήμερα στον διπλό οίκο δούλευαν , δεξιά η βυζαρού μοντέλα φόλα Τερέζα και σε αυτόν τον οίκο πέτυχα μια ξανθιά κοπέλα να δοκιμάζει εσώρουχα στο σαλόνι , κανονικό σώμα ωραίο κορμί ωραίο κώλο και 2άρι στητό βυζί , ήταν η Άννα , μου έκανε κλικ αμέσως , πριν πω αν θα περάσω ή όχι η υπηρεσία μου είπε ότι δουλεύει κι άλλη κοπέλα , την ρώτησα πια αλλά και καλά δεν θυμόταν το όνομα της , έτσι περίμενα να την δώ , απο το δωμάτιο βγήκε η Μάντα/Μαγδα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο στα αριστερά του σαλονιού. Έβγαλα τα ρούχα μου φρεσκαρίστηκα και περίμενα να έρθει η Άννα. Αυτή βέβαια όπως άκουγα ακόμα διαπραγματευόταν την τιμή για ένα σετ εσώρουχα που πήρε. Κάποια στιγμή ήρθε στο δωμάτιο .Σηκώθηκα όρθιος την πλησίασα και χούφτωσα τα ωραία σφιχτά κωλομέρια της και έγλυψα τις ρόγες της. Μού είπε βιάζεσαι και μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στους ώμους ναι στους ώμους και στο εσωτερικό μέρος των μπράτσων , αργά και αισθησιακά , κατέβηκε προς το στήθος και μετά στον αφαλό και τέλος πιο κάτω στα μπούτια , έπιασε τον πούτσο μου και τον έπαιξε ελαφρά με το χέρι της. Πήγε να ανοίξει το προφυλακτικό να μου το περάσει και της ζήτησα χωρίς(στο σαλόνι ανακοινώθηκε μόνο κώλος), μου είπε ότι δεν κάνει και της είπα ότι θα την πληρώσω , της είπα 5 ευρώ και αυτή δέχτηκε αμέσως , μάλλον η Μάντα την έχει συμβουλέψει. Τέλος πάντων άρχισε πίπα η οποία ήταν μέτρια και με αρκετό χέρι. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση αυτή απο πάνω , καλή συμμετοχή ενώ ανά διαστήματα της έφευγαν ψευτοκραυγούλες ειδικά όταν κουνιόταν πάνω μου και εγώ της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Αλλαγή στάσης την έστησα στα τέσσερα , πριν μπω στο μουνάκι της , το έγλυψα τόσο αυτό όσο και το κωλοτρυπηδάκι της. Μπήκα στο μουνάκι της και την γαμούσα πισωκολλητα ενώ της “έσκασα” και 2-3 κωλοσκάμπιλα ....μετά απο λίγα λεπτά της ζήτησα κώλο. Έβαλε λίγη αλοιφή και μπήκα μέσα της , αρχικά δυσκολεύτηκα αλλά στην συνέχεια στην κυριολεξία την ξεκώλιασα και δεν καταλάβαινε χρηστό......Όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω έβγαλα το προφυλακτικό με αστραπιαία κίνηση και έχυσα στην κωλοτρυπίδα και την πλάτη της. Με έκανες χάλια φώναξε αλλά μέχρι εκεί , απλά μου ζήτησε να την σκουπίσω γιατί δεν βλέπει...Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο δεκάλεπτο , καλά προκαταρκτικά , καλή συμμετοχή , τον κώλο της τον δίνει κανονικά χωρίς να κλέβει αλλά θέλει βελτίωση στην πίπα της που ήταν μέτρια.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 27-08-2014
  Όνομα κοπέλας Άννα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λαβίνια , σαν τα κρύα τα νερά ,αλλά θέλει δουλίτσα

  Μέσος όρος: 
   
  6.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη βράδυ στις 21.00. Ανέβηκα τα σκαλιά και βρέθηκα στο σαλόνι του οίκου το οποίο ήταν γεμάτο απο νεαρούς που περίμεναν , ήταν ο μόνος οίκος μαζί με το Φωκαίας 27β κάτω που είχε κόσμο. Αφού περίμενα κάνα 5λέπτο βγήκε απο το δωμάτιο η Λαβίνια. Μελαχρινή λεπτή ωραίο κορμί με στητό 2άρι βυζί καλοσχηματισμένο , μοντελάκι σκέτο , το μαλλί της μακρύ ίσιο ,πιασμένο αλογοουρά έφτανε μέχρι λίγο πιο κάτω απο την μέση την μέση της ,στο πρόσωπο χάνει κάπως, ακόμα μου έκανε εντύπωση ότι βγήκε με αρκετό αέρα και αυτοπεποίθηση στο σαλονάρισμα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , περίμενα αρκετή ώρα μίας πριν απο εμένα είχε να περάσει απο άλλα δύο δωμάτια. Μετά απο κάνα 20λέπτο περίπου ήρθε στο δωμάτιο , χαμογελαστή , με χαιρέτησε και ξάπλωσε δίπλα μου. Την έπιασα και την έφερα απο πάνω μου και άρχισα να φιλάω τον λαιμό κυρίως αλλά και τα υπέροχα βυζιά της. Μετά την έστησα ανάσκελα και για λίγο απόλαυσα το μουνάκι της μίας και γαργαλιόταν.....Ξάπλωσα και ήρθε αυτή απο πάνω μου. Με φίλησε αρχικά πεταχτά στα χείλη και μετά κατέβηκε πιο κάτω στο στήθος μου. Με το χέρι της ελαφρά χάιδευε τα αρχίδια και τον πούτσο μου. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση με αυτή απο πάνω. Δεν είχε γενικά καμία ιδιαίτερη συμμετοχή στις στάσεις που αλλάξαμε αλλά ήταν δεκτική. Σηκώθηκα και την πήρα μαζί μου και συνεχίσαμε για λίγο στα όρθια. Τρίτη και τελευταία στάση την έστησα στα τέσσερα , της έφτιαξα πολλές φορές την λεκάνη της και γενικά δεν ήταν για πολλά πολλά στο πισωκολλητό. Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο , δεν είχε κάποια συμμετοχή αλλά ήταν δεκτική και σε αφήνει να έχεις το πάνω χέρι. Εχει ωραίο κορμί και απ όσο έχω δει δουλεύει σχεδόν συνέχεια(απο το ένα δωμάτιο στο άλλο), παρόλο που θα χαρακτήριζα την συνεδρία λίγο πιο πάνω απο μέτρια σε κάνα δύο βδομάδες(αν είναι ακόμα εδώ)θέλω να την ξαναδοκιμάσω.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 27-08-2014
  Όνομα κοπέλας Λαβίνια
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Ιωάννα , μία απο τις χειρότερες που έχω πάει την τελευταία δεκαετία

  Μέσος όρος: 
   
  5.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  2.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  2.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγευμα στις 19.20. Την Ιωάννα την είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά σε αυτόν τον οίκο. Μελαχρινή ψιλόλιγνη με μικρό βυζί , πρόσωπο παντελώς αδιάφορο με την μύτη της να της το χαλάει ακόμα περισσότερο , βέβαια για μένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το σώμα και όχι το πρόσωπο(δεν θα της κυκλοφορήσω κιόλας)και έτσι μπήκε στα προσεχώς. Σήμερα η βόλτα μου στην περιοχή προγραμματισμένη με σκοπό στο τέλος να τιμήσω την νεαρά. Μπήκα στον οίκο και απο το κουζινάκι βγήκε η υπηρεσία , η μελαχρινή μίλφ με τις βυζάρες που πιο παλιά δούλευε στο Αχιλλέως 48β και είναι αρκετά γαμέυσιμη και μάλλον αν πήγαινα με αυτή θα περνούσα καλύτερα....την πλήρωσα και μου είπε να περάσω σε όποιο απο τα δύο δωμάτια θέλω. Πέρασα στο δωμάτιο στο βάθος , πλύθηκα στον νιπτήρα και περίμενα στο κρεβάτι. Μετά απο κάνα 5λεπτο αν και δεν είχε ψυχή ήρθε η Ιωάννα στο δωμάτιο. Ήταν αγέλαστη και ανέκφραστή όπως και στο σαλονάρισμα της αλλά όπως και την πρώτη φορά που την είδα , ποιο πολύ έμοιαζε με θλιμμένη. Την χαιρέτησα πιο πολύ για να δώ σε τι γλώσσα θα μιλήσουμε...ελληνικά δεν γνωρίζει , την ρώτησα για αγγλικά και είπε ότι γνωρίζει μερικά. Τέλος πάντων πρόκειται για κοπέλα απο την Ουκρανία 25 χρονών όπως είπε. Έβγαλε το στρίνγκ και το σουτιέν της , αλλά τις πλατφόρμες που φορούσε στα πόδια της δεν τις έβγαλε. Το σώμα της όπως είπα καλό αν και πολύ λεπτή και το μικρό βυζί της θεόστητο. Κάθισε στα γόνατα δίπλα μου , κανένα προκαταρκτικό , κατευθείαν έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε την πίπα , το μόνο καλό ότι άφηνε να τρίβω το μουνάκι της. Η πίπα της κάτω του μετρίου και περισσότερο χρησιμοποιούσε το χέρι της τραβώντας μου μαλακία. Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 αλλά δεν κατάλαβε τι της έλεγα , της έδειξα με κίνηση τι ήθελα και με το χέρι της κατηγορηματικά μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν θέλει. Πέρασμα προφυλακτικού ,ξαναέβαλε το κεφαλάκι του πούτσου μου ίσα ίσα στο στόμα της και με το χέρι της μου τον έπαιζε τόσο γρήγορα προσπαθώντας να με κάνει να χύσω. Την σταμάτησα και απο μόνη της πήγε να στηθεί ανάσκελα , της έδειξα να στηθεί στα τέσσερα και ψιλοδυσανασχέτησε.....Στην αρχή στήθηκε καλά αλλά όσο την γαμούσα όλο και “γλιστρούσε” προς τα εμπρός....μετά απο κάνα 3λέπτο απόλυτης μούγκας έχυσα. Σηκώθηκε φόρεσε τα εσώρουχα της και χωρίς να πλυθεί καθόλου αποχώρησε απο το δωμάτιο .Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναπάρω και ό μόνος λόγος που θα την πρότεινα θα ήταν μόνο για αυτούς που αρέσκονται στον σωματότυπο της και δεν τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 25-08-2014
  Όνομα κοπέλας Ιωάννα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (2)
   
  Αθήνα
   

  Τάνια , πολύ καλή κατάθεση

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στις 17.20 . Όταν είχε γράψει ο μέγιστος PIATSAS ότι σε αυτόν τον οίκο δουλεύουν δύο έκφυλα κομμάτια η Μόνα και η Τάνια , ήθελα να περάσω να τις δώ απο κοντά. Σε έξι βόλτες μου δεν τις πέτυχα. Σήμερα Παρασκευή πέρασα πριν πάω για καφέ στοχευόμενα για αυτές αν τις πετύχω. Ανέβηκα τις σκάλες και με υποδέχτηκε ο Άρης ο τσάτσος , βρε βρε καλός τον φίλο μου , σήμερα έχω δυο κούκλες για αυτό έμεινα να δουλέψω και το απόγευμα , κάνουν τα πάντα μέσα στο δωμάτιο εκτός απο κώλο. Πρώτη βγήκε η Τανια ξανθιά σώμα με πιασηματάκια όχι άσχημα πολλά τατού και 1.5άρι βυζί , δεύτερη βγήκε η Μόνα μελαχρινή μαυριδερή με μέτρια φάτσα 1.5άρι βυζί και πολύ αεράτο σαλονάρισμα. Βασικά ήθελα να περάσω με την Μόνα αλλά είχε να πάει σε δύο δωμάτια , έτσι πέρασα τελικά με την Τάνια. Μικρό το κακό αφού και οι δύο ήταν στο στόχαστρο μου για να τις δοκιμάσω ,απλά άλλαξε η σειρά χα χα χα. Πλήρωσα τον Άρη και πέρασα στο δωμάτιο. Στο δωμάτιο έχουν αλλάξει την φορά του κρεβατιού , παλιά όπως έμπαινες ήταν κάθετα στον τοίχο , τώρα είναι παράλληλα , ποιός ξέρει , φενγκ σούι ίσως???? Έβγαλα τα ρούχα και πήγα στον νιπτήρα να φρεσκαριστώ. Την ώρα που πλενόμουν μπήκε στο δωμάτιο η Τάνια , με χαιρέτησε στα αγγλικά(μόνο αγγλικά μιλάει) πήγε στην άκρη του κρεβατιού μου γύρισε την πλάτη της , έβαλε τα χέρια της σε αυτό έσκυψε λίγο και άρχισε να μου κουνάει την κωλάρα της χαμογελώντας. Αφού σκούπισα τα χέρια μου την πλησίασα απο πίσω χούφτωσα τα βυζάκια της και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και να δαγκώνω την πλάτη της. Της άρεσε , μετά χούφτωσα τα κωλομέρια της και της έβαλα δάχτυλο , βασικά πήγα να της βάλω πάνω απο το εσώρουχο αλλά φορούσε αυτά που έχουν την σχισμή , έτσι έβαλα κατευθείαν στο μουνάκι της , έσκυψα πίσω της και άρχισα να γλύφω τόσο το μουνί της όσο και την κωλοτρυπίδα της για λίγη ώρα. Γύρισε με σήκωσε όρθιο και μετά με την σειρά της έσκυψε μπροστά μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της καλή ενώ έκανε και πέρασμα απο τα αρχίδια , μου είπε να ξαπλώσουμε στο κρεβάτι για να είμαι πιο άνετα . Ξάπλωσα και πήγε χαμηλά στα πόδια μου , ξαναπήρε το καυλί μου στο στόμα της και τώρα η πίπα της έγινε ακόμα καλύτερη , ακόμα πιο βαθιά ρουφήγματα και πιο υγρή , έκλεισα τα μάτια και την απολάμβανα ενώ με ρώτησε αν μου αρέσει , συνέχισε έτσι και σε κάποια στιγμή γύρισε απο μόνη της σε στάση 69 φέρνοντας το μουνί της και την κωλάρα της σε απόσταση αναπνοής...συνεχίσαμε έτσι γλύφοντας ο ένας τον άλλο για αρκετή ώρα. Την σταμάτησα για να μην χύσω , πέρασμα προφυλακτικού που μου έκανε εντύπωση ότι την δυσκόλεψε λίγο. Πρώτη στάση ανέβηκε απο πάνω απο μόνη της , καλή συμμετοχή , όσο την γάμαγα της έβαλα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα , φάνηκε να της αρέσει , έγειρε το κορμί της πάνω μου και άρχισε να με φιλάει . αλλαγή στάση στα τέσσερα πολύ καλή στάση ενώ με καύλωσε ασυναίσθητα ακόμα πιο πολύ που την γαμούσα και αυτή φορούσε το εσώρουχο μ την σχισμή, την γαμούσα με αρκετή ένταση και αυτή βογκούσε . Βγήκα απο μέσα της και την γύρισα ανάσκελα , ανέβηκα πάνω της έβγαλα το προφυλακτικό και τελείωσα στον λαιμό και στα βυζάκι της .Μου ζήτησε χαρτί να σκουπιστεί και στην συνέχεια πήγε στον νιπτήρα και πλύθηκε. Στα δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά , είχε καλή συμμετοχή δεν βιάζεται και έχει κορμί για γαμίσι.

  ΥΓ1 μου είπε ότι είναι 23 χρονών απο Τσεχία , αλλά μοιάζει μεγαλύτερη.
  ΥΓ2 στο πρόσωπο φέρνει στην Ντενίσα την Τσέχα αλλά στο πιο νέο.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 22-08-2014
  Όνομα κοπέλας Τάνια
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Νατάσα , χωρίς ρολόγια και βιασύνες

  Μέσος όρος: 
   
  8.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τετάρτη απόγευμα στις 19.00 . Αρκετές εβδομάδες είχα να περάσω απο αυτόν τον οίκο . Κατά καιρούς φέρνει αξιόλογες παρουσίες και σε συνδυασμό του ότι είναι ένας οίκος απομακρυσμένος και χωρίς ιδιαίτερη κίνηση σου δίνει το περιθώριο της άνεσης χρόνου αλλά και της ανακάλυψης κάτι καλού. Σήμερα δούλευε η Νατάσα , μια κοπέλα κοντά στα 30 απο την Ρωσία σύμφωνα με την υπηρεσία , ξανθιά με το μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόσωπο κάπως άγριο , κανονικό σώμα , σφιχτό , με ωραίο κώλο και 2άρι+ βυζί κάπως μακρόστενο .Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , λιτό αλλά πάντα καθαρό. Δεν άργησε να έρθει , ήρθε χαμογελαστή και με διάθεση ,έβγαλε το στρίνγκ της , ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεβάτι και ξεκίνησε να με ρωτάει για διακοπές και διάφορα άλλα. Ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό στο στήθος στην κοιλιά , στους αγκώνες και στο εσωτερικό μέρος τον μπράτσων , γενικά σχεδόν ολόκληρο απο την μέση και πάνω. Έκανε μια παύση και έφερε τα βυζιά της στο στόμα μου , τα έγλυψα και τα ψιλοδάγκωσα ,έπιασε με τα χέρια της τα μάγουλα μου με τράβηξε και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και για πολύ ώρα , φυσικά και εγώ ανταποκρίθηκα. Μετά κατέβηκε κάτω στα πόδια μου και άρχισε να με φιλάει στα μπούτια ενώ με το χέρι της ελαφρά και με πολύ αργό ρυθμό χάιδευε τον πούτσο μου .Ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια μου ενώ έκανε περάσματα με την γλώσσα της στον κορμό του πούτσου μου χωρίς να τον βάζει στο στόμα της , είχα γίνει τούμπανο και αυτή σαν να ήθελε να με βασανίσει ή να με καυλώσει περισσότερο , όπως το δείς κανείς συνέχιζε έτσι. Ώσπου με μία κίνηση τον έβαλε στο στόμα της βαθιά σχεδόν όλο , ξεκίνησε πίπα πολύ υγρή και βαθιά ενώ ανα διαστήματα έγλυφε μόνο με την γλώσσα της το πουτσοκέφαλο , την σταμάτησα για να μην χύσω και την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα , της είπα τώρα η σειρά μου , έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , έδειξε να τις αρέσει ενώ μετά απο μερικά λεπτά που πήγα να σταματήσω μου έπιασε το κεφάλι και μου είπε συνέχισε κάτι που έκανα για λίγο ακόμα. Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση αυτή απο πάνω , καλή συμμετοχή έδινε τον ρυθμό και εγώ είχα αφεθεί σε αυτόν. Αλλαγή στάσης στα τέσσερα , καλό στήσιμο και πριν μπω στο μουνάκι της την ξαναέγλυψα ,την γάμαγα δυνατά και άρχισε τα βογγητά. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό μια στάση που δεν την προτιμώ με πληρωμένες αλλά ούτε μου αρέσει να χύνω σε αυτή , όμως κάτι ότι με έδεσε με τα πόδια της κάτι ότι με τραβούσε βαθιά μέσα της καθώς και τα παθιασμένα γλωσσόφιλα της με έκαναν να μην αλλάξω άλλη στάση και μετά απο ώρα να τελειώσω σε αυτή Στο δωμάτιο έκατσα κοντά μισάωρο , καμία βιασύνη , απίστευτη συμμετοχή χωρίς χτυπήματα πόρτας και ξερόβηχα...Την συστήνω ανεπιφύλακτα με βάση το τί έζησα εγώ. Αν και δεν τον επισκέπτομαι συχνά τον οίκο αυτό οι δύο τελευταίες μου καταθέσεις εδώ ήταν σούπερ.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 21-08-2014
  Όνομα κοπέλας Νατάσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Πωλίνα , αξιόλογη παρουσία

  Μέσος όρος: 
   
  7.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  9.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 19.20. Με υποδέχτηκε ο πολύ ευγενικός τσάτσος με τα γυαλάκια. Να πω για τον συγκεκριμένο ότι είναι απο τους λίγους-ες που όταν τον ρωτάς για κάποια κοπέλα σου απαντάει πχ τι βάρδια και σε ποιον οίκο. Σήμερα στον οίκο της Ρωσοφιλανδής πορνοστάρ δούλευε η Πωλίνα , πρόκειται για μιά ξανθιά κοπέλα , σώμα με πιασηματάκια 2άρι βυζί και δυνατό σημείο την χορταστική τουρλωτή κωλάρα της. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που όπως έχω πει και άλλες φορές τόσο σε κριτικές μου όσο και σε ενημερώσεις μου , είναι σαν να είσαι σε studio. Ήρθε η κοπέλα και την ρώτησα απο που είναι και πόσο χρονών είναι. Δεν είχε διάθεση να απαντήσει , ηλικιακά την έκοψα γύρω στα 25 ενώ εθνικότητα απο το τι σημασία έχει χα χα χα. Σηκώθηκα όρθιος την πλησίασα και χούφτωσα κατευθείαν την κωλάρα της. Παραμέρισα το λεπτό εσώρουχο που φορούσε και έγλυψα τις ρόγες της. Την γύρισα έσκυψα απο πίσω της , της φίλησα τα κωλομάγουλά της και στην συνέχεια τα άνοιξα με τα χέρια μου για να γλύψω το μουνάκι της. Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι , ξάπλωσα την ανέβασα απο πάνω μου , άρχισε να με φιλάει στον λαιμό αλλά γρήγορα κατέβηκε προς τα κάτω , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μωρομάντιλο , ξεκίνησε πίπα η οποία στην αρχή ήταν αερόπιπα αλλά στην συνέχεια και χωρίς να της πω κάτι βελτιώθηκε , υγρή , βαθιά και με αυξομειώσεις ρυθμού. Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση στα όρθια δίπλα στον καθρέπτη , αφού βρήκαμε το ύψος που μας βόλευε άρχισα να την γαμάω δυνατά κρατώντας την απο τα βυζιά της. Αλλαγή στάσης , δεύτερη και τελευταία , την έστησα στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , καλή στάση σώματος και θέα την κωλάρα της που φυσικά στημένη στα τέσσερα δείχνει ακόμη καλύτερη. Μετά απο μερικά λεπτά τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω απο δέκα λεπτά , ήταν δεκτική αν και στην αρχή που μιλήσαμε νόμιζα απο τις απαντήσεις που μου έδωσε ότι θα φάω φόλα , αν βελτιώσει τα προκαταρκτικά της και λίγο την συμμετοχή της θα είναι σούπερ , τώρα απλά αξιόλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 20-08-2014
  Όνομα κοπέλας Πωλίνα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Γκαλίνα , για πίπα και χύσιμο στα βυζιά

  Μέσος όρος: 
   
  5.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  2.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Τρίτη απόγευμα στις 19.00 . Μπήκα στον οίκο και βγήκε στο σαλόνι μια υπηρεσία που δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Καλησπέρα μου λέει έχουμε δύο κοπέλες , είναι στο δωμάτιο , ελεύθερο τσιμπουκάκι και όλες τις στάσεις , περιμένετε. Ποίες κοπέλες δουλέυουν την ρωτάω , εσύ ποια ψάχνεις μου απαντάει με υφάκι , καμιά συγκεκριμένη της κάνω , γιατί ρωτάς τις ξέρεις όλες τις κοπέλες μου κάνει , όχι της λέω απλά ρώτησα , δεν σε έχω ξαναδεί μου κάνει μάλλον έρχεσαι πρωινά λέει πάλι με ύφος , ναι απαντάω μόνο πρωινά έρχομαι , με απαξιωτικό ύφος μου λέει το πρωί έχει κάτι αλβανίδες , εμένα οι κοπέλες μου είναι Βουλγάρες...περίμενα λίγο και μετά απο λίγο βγήκαν οι κοπέλες , η πρώτη ήταν η Τάνια μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και μικρό βυζί , την έχω πεύχει πολλές φορές σε αυτόν τον οίκο . Η άλλη ήταν η Γκαλίνα ξανθιά τσιγγανοπούλα χοντρούλα με 3.5άρια βυζιά. Το σκέφτηκα λίγο και τελικά επέλεξα να περάσω με την Γκαλίνα. Πέρασα στο μικρό δωμάτιο που ήταν άδειο. Δεν άργησε να έρθει η Γκαλίνα , 23 ετών απο Βουλγαρία , ελληνικά λίγα. Έβγαλε την φουστίτσα και το τόπ που φορούσε . Ξάπλωσε δίπλα μου , την ανέβασα πάνω μου και άρχισα να γλύφω και να χουφτώνω τις βυζάρες της , το μόνο που άξιζε απο το σώμα της. Κατέβηκε προς τα κάτω και πήρε κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα αρκετά καλή αν και χρησιμοποιούσε αρκετά το χέρι της. Έγλειψε τα αρχίδια μου μετά απο προτροπή μου. Όσο μου έπαιρνε πίπα έπαιζα με το μουνάκι της αλλά δεν μου έκανε κλικ για να την γλύψω. Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη και μοναδική στάση στα τέσσερα. Αντέχει δυνατό γαμήσι αδιαμαρτύρητα αν και να πώ την αλήθεια γενικά δεν μιλούσε....Της είπα να γυρίσει ανάσκελα , ανέβηκα πάνω της και χωρίς να της πώ τίποτα έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στις βυζάρες της. Πάλι δεν είπε τίποτα , σηκώθηκε σκουπίστηκε με χαρτί δεν πλύθηκε πήρε τα ρούχα της στο χέρι και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα κάτω απο δεκάλεπτο ,μόνο για να φύγουν τα χοντράδια θα την πρότεινα

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 19-08-2014
  Όνομα κοπέλας Γκαλίνα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Άννα , σχεδόν πέντε χρόνια μετά

  Μέσος όρος: 
   
  6.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή απόγευμα στις 18.50. Έχοντας διαβάσει απο ενημερώσεις ότι εμφανίστηκε στην πιάτσα η Νέλη , που μέχρι το 2010 δούλεψε στα Φυλής 71α και 67 , με την πρώτη ευκαιρία πήγα να την τσεκάρω. Πιο πολύ πήγα για να την δώ εμφανισιακά μίας και απο υπηρεσίες και παλιά που πήγα δεν έλεγε τίποτα....Ανέβηκα τα σκαλιά του ορόφου άνοιξα την πόρτα μπήκα μέσα και αμέσως εμφανίστηκε η υπηρεσία με ένα χαμόγελο στα χείλη και με μεγάλη υπερηφάνεια άρχισε να μου λέει για το ότι έχει εκπληκτική κοπέλα , πολύ ωραία και πολύ καλή στο δωμάτιο.....Δεν άργησε να εμφανιστεί και η Νέλη , ξανθιά με κανονικό σώμα σπασμένη στο πρόσωπο σχεδόν 3άρι σιλικονάτο βυζί με τα χαρακτηριστικά τατού της αλλά λίγο αδυνατισμένη σε σχέση με παλιά που είχε σαν αντίκτυπο να έχει χαλάσει λίγο η παλιά κωλάρα της. Μόλις την είδα της είπα είσαι η Νέλη σε θυμάμαι απο Φυλής , με πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και χαμογελώντας μου είπε η Νέλη δεν υπάρχει την έχω διαγράψει...με χάιδεψε στο πρόσωπο και αποσύρθηκε στο κουζινάκι. Πλήρωσα την υπηρεσία και πέρασα στο δωμάτιο με την προσδοκία και την περιέργεια για το αν έχει αλλάξει κάτι μετά απο αυτά τα πέντε χρόνια που την είχα πρωτοδοκιμάσει , τότε που δεν ήμουν ακόμη μέλος του σαίτ. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Ήρθε στο δωμάτιο η Άννα χαμογελαστή και μου είπε πέρασες τελικά εεε? Ναι της είπα , για να θυμηθούμε τα παλιά......Κάθισε παράλληλα στο κορμί μου και μου έπαιζε τον πούτσο , κανένα προκαταρκτικό , με ρώτησε αν θα βάλουμε προφυλακτικό , πήρε μωρομαντηλο και σκούπισε σχολαστικά τον πούτσο μου. Άρχισε σε αργό ρυθμό να γλύφει με την γλώσσα της τον κορμό του πούτσου μου , μετά τον πήρε στο στόμα , η πίπα της πολύ καλή και καλύτερη απ ότι θυμόμουν , βαθιά υγρή ενώ έκανε και περάσματα απο τα αρχιδια χωρίς να της το πω, βέβαια είχε καθίσει μακριά μου και δεν μπορούσα να την χουφτώσω. Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 αλλά συνέχισε την πίπα και έκανε σαν να μην άκουσε , δεν είχα διάθεση να χαλαστώ και το άφησα να περάσει... Πέρασμα προφυλακτικού. Πρώτη στάση της είπα να ανέβει απο πάνω , κάτι που έκανε , ανέβηκε και άρχισε να κάνει βαθιά καθίσματα πάνω στον πούτσο μου για 3-4 φορές και γρήγορα μου είπε να αλλάξουμε στάση , απροθυμία αλλά το χειρότερο ήταν ότι είχε βάλει απο πριν πάρα πολύ κρέμα , κάτι που το έκανε και στο παρελθόν και σε συνδυασμό ότι δεν έχει και στενό μουνί , δεν ένιωθα τίποτα. Της είπα να στηθεί στα τέσσερα , κάτι που έκανε , η θέα καλή αλλά με το που μπήκα μέσα της σήκωσε την λεκάνη της και δεν μπορούσα να την γαμήσω καλά , την διόρθωσα αλλά ξανά τα ίδια συν ότι τραβιόταν μπροστά , της είπα να γυρίσει , έβγαλα τα προφυλακτικό ήρθα στο πλάι του κορμιού της και έχυσα στα βυζιά της . Σηκώθηκε πλύθηκε είπε ένα ξερό γεια και έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκάλεπτο , το μόνο που άξιζε στην συνεδρία ήταν η πίπα και τίποτα άλλο , τελικά δεν άλλαξε τίποτα άλλο στην κακή συμμετοχή που πάντα είχε.....

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 17-08-2014
  Όνομα κοπέλας Άννα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Χριστίνα με όρεξη και υπομονή

  Μέσος όρος: 
   
  7.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το βραδάκι στις 20.15 . Σήμερα στον οίκο είχε ένα τσάτσο πάρα πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Η κοπέλα στο δωμάτιο , τον ρώτησα ποια κοπέλα δουλεύει και μου απάντησε η Χριστίνα , καινούργια κοπέλα σε αυτόν τον οίκο. Μου είπε ότι κάνει φούλ πρόγραμμα και περίμενα για να την δώ. Βγήκε από το δωμάτιο μία κοπέλα με καστανοκόκκινα μαλλιά πιασμένα πάνω , με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί, έχει και τατού ένα τριαντάφυλλο στην δεξιά ωμοπλάτη . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο .Φρεσκαρίστηκα και περίμενα στο δωμάτιο. Ήρθε στο δωμάτιο και έκανε ουάου…αλλά με παράπονο. Έχει να πάει δύο χρόνια για μπάνιο και της άρεσε το μαύρισμα μου. Η Χριστίνα είναι από την Βουλγαρία , 27 χρονών , ελληνικά μιλάει πολύ καλά μιάς και είναι στην Ελλάδα από 7 χρονών. Πριν από εδώ δούλευε στην Πάτρα. Άφησε μωρομάντιλα , κρέμα και ξυλοκαίνη στην άκρη του κρεβατιού. Κάθισε στο πλάι από το κορμί μου και τούρλωσε την κωλάρα της την οποία είχα θέα από τον καθρέπτη , άρχισα να τρίβω το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της , η κωλοτρυπίδα της είναι πολύ στενή. Άρχισε να με φιλάει στο στήθος και να μου χαϊδεύει τα μπράτσα αλλά και την κοιλούμπα μου…κατέβηκε πιο κάτω και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της πίπα καλή που αν ήταν και πιο υγρή θα ήταν σούπερ , της είπα να γυρίσει να την γλύψω και εγώ κάτι που έκανε πρόθυμα , έγλυφα το μουνάκι της αλλά και την κωλοτρυπίδα της που βλέποντας από απόσταση αναπνοής αναρωτιόμουν πώς θα μπεί ο πούτσο μου εκει μέσα…Πέρασμα προφυλακτικού και πρώτη στάση ανέβηκε από πάνω μου καλή συμμετοχή ενώ σε αυτή την στάση έπεσαν και γλωσσοφιλα , αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , πολύ καλή στάση σώματος , άρχισα πρώτα να την γαμάω από μουνί πισωκολλητα όπου αντέχει δυνατό σφυροκόπημα , συνέχισα έτσι για λίγη ώρα και της είπα ότι θέλω το κωλαράκι της , την ρώτησα αν θέλει να της βάλω αλοιφή , μου απάντησε ναι βάλε μου από το μικρό σωληνάριο(ξυλοκαινη) το μεγάλο είναι για το μουνάκι είπε γελώντας , έβαλα ξυλοκαίνη στην κωλοτρυπίδα της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο , έκανα μια προσπάθεια να μπω αλλά μάταια , έκανα και δεύτερη αλλά πάλι τίποτα ενώ άρχισε και να μου πέφτει…μου είπε να μου πάρει πίπα για να έρθω στα ίσα μου , κάτι που έκανε , ξαναστήθηκε στα τέσσερα και με την 3η προσπάθεια κατάφερα να μπώ στον κώλο της βέβαια μέχρι την μέση , την γάμησα για κάνα 3λέπττο σε αργό ρυθμό και της είπα να μου πάρει πίπα για να χύσω , είπε οκ αλλά να μην χύσω στο στόμα της . Έβγαλα το προφυλακτικό , την ξάπλωσα ανάσκελα και πήγα στο πλάι της στο ύψος του κεφαλιού της , άρχισε πίπα , τώρα πότε τον έπαιρνε βαθιά στο στόμα της πότε έγλυφε μονο με την γλώσσα της το κεφαλάκι , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω τον έβγαλα από το στόμα της και έχυσα στα βυζάκια της. Της έφερα χαρτί να σκουπιστεί και μετά καθαρίστηκε και με μωρομάντιλο σχολαστικά. Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά , ο τσάτσος δεν ενόχλησε καθόλου , η Χριστίνα είχε όρεξη και ήταν υπομονετική , σήμερα το απόγευμα ήταν η πρώτη της μέρα εδώ και από αύριο λόγω των αδειών θα δουλεύει πρώι και απόγευμα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 05-08-2014
  Όνομα κοπέλας Χριστίνα
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (3)
   
  Αθήνα
   

  Υβέτ απροσδόκητα καλό φούλ πρόγραμμα στην πολυθρόνα

  Μέσος όρος: 
   
  7.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 00.45 . Στον οίκο αυτό σήμερα το βράδυ δούλευε η Υβέτ .Πρόκειται για Ρουμάνα 26 χρονών καστανόξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους , λεπτό κορμί όχι στυλιάρι και 2.5άρια + βυζιά. Η υπηρεσία είπε ότι κάνει άκα και κώλο και πλήρωθηκε(όπως λέει και ο φίλος Φανούρης) Η υπηρεσία μου είπε να περάσω στο δωμάτιο που είναι ακριβός απέναντι από τον διάδρομο της εισόδου αλλά της είπα ότι θέλω να πάω στο μέσα δωμάτιο. Δεν είχε πελάτη έτσι πέρασα. Φρεσκαρίστηκα στον νιπτήρα και την περίμενα καθιστός στην πολυθρόνα . Μπήκε στο δωμάτιο και ξαφνιάστηκε όπως έδειξε και είπε διότι δεν ήμουν στο κρεβάτι αλλά στην πολυθρόνα. Με πλησίασε μου γύρισε την πλάτη και άρχισε να μου χορεύει και να τρίβεται πάνω μου όπως κάνουν οι στριπτητζούδες. Την ανέβασα πάνω μου και άρχισα να γλύφω τα βυζιά της ενώ αυτή τριβόταν πάνω στον πούτσο μου(δεν είχε βγάλει ακόμα το εσώρουχο της)την σταμάτησα , σηκώθηκα και της είπα να καθίσει , της έβγαλα το στρίνγκ της και έσκυψα και έγλυψα το μουνάκι της , έγλυφα την κλειτορίδα της και έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι της και δειλά σειλά στο κωλαράκι της. Καύλωσε και υγράνθηκε , σηκώθηκα όρθιος μπροστά της και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα υγρή βαθιά αλλά και με αρκετό χέρι , φτυσίματα και χτυπήματα του πούσου μου στα χείλη της , έκανε και ένα καλό πέρασμα από αρχίδια , πέρασμα προφυλακτικού , κάθισα στην πολυθρόνα και την ανέβασα από πάνω μου , την ανεβοκατέβαζα πάνω στον πούτσο μου ενώ της έβαζα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της , άρχισε να με φιλάει παθιασμένα . Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα στην πολυθρόνα , αρχικά την πήρα πισωκολλητα από μουνί και μετά της ζήτησα κωλαράκι , έβαλε λίγο τζέλ στην κωλοτρυπίδα της και λίγο πάνω στον πούτσο μου. Η αλήθεια είναι ότι μπηκα μέσα της σχετικά εύκολα , την γαμούσα μια αργά μια γρήγορα και δυνατά για να επιβραδύνω το τελείωμα , μετά από κάνα 5λέπτο έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στην κωλοτρυπιδα της και στα κωλομάγουλα της …δεν είπε τίποτα απλά μου ζήτησε να την σκουπίσω. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από 15 λεπτά και πέρασα πολύ καλά . Με συμμετοχή και δεκτική , λογικά θα ξανατιμήθει σύντομα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 03-08-2014
  Όνομα κοπέλας Υβέτ
  Υπηρεσίες κοπέλας Πρωκτικό σεξ • Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Λάουρα , πολύ καλή κατάθεση

  Μέσος όρος: 
   
  7.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  2.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη στις 02.15. Σε αυτό τον οίκο έφαγα τον περισσότερο χρόνο της τσάρκας μου. Δεκαπέντε λεπτά που περίμενα για να δώ την κοπέλα και σχεδόν είκοσι που έκατσα μαζί της στο δωμάτιο , αλλά άξιζε. Σήμερα σε αυτόν τον οίκο δούλευε η Λάουρα πρόκειται για μία 25χρόνη Ρουμάνα μελαχρινή αλλά έχει και ένα πολύ λεπτό τσουλούφι ξανθό , μαυριδερή με κανονικό σώμα , 3άρια βυζιά με μεγάλη ρόγα , έχει πίρσινγκ κάτω από τα χείλη του στόματος της και δύο τατού , ένα στον ώμο και ένα στην ωμοπλάτη. Στο σαλόνι ήταν κάπως απότομη αλλά ο σωματοτυπος της και κυρίως τα βυζιά της με έκαναν να περάσω . Ήρθε στο δωμάτιο τόπλες και φορώντας μόνο ένα ρόζ στριγκάκι κα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της , καμία σχέση δηλαδή με το σαλόνι. Μου έπιασε την συζήτηση από πού είμαι πόσο χρονών κλπ. Έβγαλε το στρίνγκ της και το άφησε δίπλα από το μαξιλάρι. Ανέβηκε από πάνω μου και μου “πρόσφερε ”τις βυζάρες της για γλείψιμο. Φιλούσα τις βυζάρες της τις χούφτωνα και χιλοδάγκωνα τις μεγάλες ρόγες της . Σταμάτησα , άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και κατέβηκε στο στήθος , έκανε στάση για να κάνει σχόλιο για το άρωμα μου και την καθαριότητα μου λέγοντας μάλιστα ότι δεν μπορώ να φανταστώ τι βρόμια συναντάει κάθε μέρα , συμφώνησα αλλά δεν μπορούσα να μην της πώ ότι και οι κοπέλες πολλές φορές δεν είναι καθαρές. Χαμογέλασε και έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στις βυζάρες της και άρχισε μια καλή ισπανική. Πέρασμα προφυλακτικού , πίπα καλή και βαθιά , της είπα να γυρίσει σε στάση 69 κάτι που έκανε , συνεχίσαμε να γλύφουμε ο ένας τον άλλο και όπως ήμασταν σήκωσε το σώμα της κατέβηκε πιο χαμηλά στο σώμα μου και με καβάλησε σε ανάποδο cow girl , πολύ καλή συμμετοχή , αλλαγή στάσης την σήκωσα όρθια για πισωκολλητό , αφού βρήκαμε την κατάλληλη γωνία άρχισα να την γαμάω δυνατά χουφτώνοντας τις βυζάρες της. Τρίτη στάση την έστησα στα τέσσερα και καθώς την γαμούσα την ρώτησα αν μπορώ να χύσω στα βυζιά της . Ζήτησε άλλα δέκα ευρώ , της είπα πέντε και δέχτηκε. Βγήκα από μέσα της έβγαλα το προφυλακτικό και την έβαλα να καθίσει στην άκρη του κρεβατιού και έχυσα στις βυζάρες της. Στο δωμάτιο κάθισα σχεδόν 20 λεπτά και ο τσάτσος χτύπησε δύο φορές την πόρτα . Η Λάουρα τον έγραψε δεν έδειξε ούτε μία φορά σημάδια βιασύνης και είχε πολύ καλή συμμετοχή. Θεωρώ ότι είναι καλή περίπτωση για Μεταξουργείο. Στο τέλος τελικά της έδωσα δεκάευρω διότι δεν είχα πεντάευρω πάνω μου αλλά χαλάλι της.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 31-07-2014
  Όνομα κοπέλας Λάουρα
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Ιωάννα , στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα…..

  Μέσος όρος: 
   
  4.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  2.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  4.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  5.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  2.0

  Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη στις 00.20. Συνήθως σε αυτό το χαμαιτυπείο δουλεύουν δύο κοπέλες. Σήμερα δούλευε μόνο μία που δεν θυμάμαι αν την έχω ξαναδεί. Χριστίνα με κόκκινα κοντά μαλλιά κανονικό σώμα ωραίο στρογγυλό κώλο και 1.5άρι βυζί. Πέρασα για να δοκιμάσω. Έδωσα το 10εύρω στην υπηρεσία και μου είπε να περάσω στο δωμάτιο που είναι στα δεξιά και μετά αριστερά από το σαλόνι. Το πιο μικρό και το πιο χάλια δωμάτιο του οίκου , όχι ότι τα άλλα δωμάτια είναι τίποτα το ιδιαίτερο… Ξεντύθηκα και περίμενα , κάνα πεντάλεπτο μετά έρχεται η Ιωάννα κρατώντας τσιγάρο στο χέρι…το αστείο είναι ότι στην ουσία δεν κάπνιζε απλά φυσούσε προς τα έξω!!! Περίμενα και καλά να το τελειώσει και την ρώτησα από πού είναι δεν απάντησε ούτε σε αυτό , αλλά ούτε και στο πόσο χρονών είναι . Λογικά αλβανέζα είναι ενώ ηλικία την έκοψα όχι πάνω από 21-22. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και αυτή κάθισε γονατιστά δίπλα μου και σχετικά μακριά από το σώμα μου . Άρχισε να μου τον παίζει κάπως άγαρμπα και γρήγορα. Βιαστικά βιαστικά έπιασε το προφυλακτικό το άνοιξε και το πέρασε , είχα καταλάβει ότι θα φάω φόλα αλλά δεν μπορώ αυτή την μιζέρια μερικών , έκλαψα το δεκάρικο κλπ , από την στιγμή που έχυσες δεν κλαις κανένα δεκάρικο , πουθενά στην Ευρώπη δεν γαμάς με ένα δεκάρικο διάολε …μην περιμένετε παπάδες ,απλά μην ξαναπάτε ,απλά τα πράγματα. Τέλος πάντων της είπα να ανέβει από πάνω κάτι που έκανε με βαριά καρδία…καμιά συμμετοχή καμιά αντίδραση ενώ την φωνή της την άκουσα μόνο πριν μπώ στο σαλόνι που απάντησε κάτι στην υπηρεσία. Αλλαγή στάσης στα τέσσερα όπου συνέχισα έτσι μέχρι που τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά , δεν την προτείνω για κανένα λόγω και εννοείτε ότι δεν θα την ξαναπάρω. Πάντως είναι σχετικά ωραία κοπέλα με καλό κορμί.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 31-07-2014
  Όνομα κοπέλας Χριστίνα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Σουζάνα , ξανθό μιλφ τσιμπουκορουφήχτρα....

  Μέσος όρος: 
   
  7.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου πρός Κυριακή στις 01.30. Κλασσικά σε αυτόν τον οίκο δουλεύουν σχεδόν πάντα απο δύο και πάνω κοπέλες.
  Σήμερα δούλευε η Τατιάνα η βυζαρού(την εχω πάρει στο Μαραθώνος 59 με μέτριες εντυπώσεις)και η Σουζάνα. Σε αυτόν τον οίκο έχω πάρει μιά άλλη Σουζάνα
  και αρχικά όταν η τσατσα είπε ότι δουλεύει και η Σουζάνα νόμισα ότι θα είναι αυτή...Τελικά ήταν άλλη , εμφανίστηκε στο σαλόνι ένα ξανθό μιλφογκίλφ
  με πολύ αεράτο σαλονάρισμα , ξανθιά 42 χρονών όπως είπε από Ρωσία , με κανονικό σώμα και 2.5άρια βυζιά. Με πλησίασε στο σαλόνι και βλέποντας με
  φώναζε ενθουσιασμένη μποντιμπίλντερ μποντιμπίλντερ και εγώ γελώντας της απάτησα μάσα μπίλντερ μάσα μπίλντερ SmileSmileSmile
  Αρχικά έφυγα να δώ τι παίζει και στο δίπλα και στην συνέχεια ξαναγύρισα. Πλήρωσα την τσαρσα και πέρασα στο δωμάτιο , ήρθε η Σουζάνα και πρίν
  μπει όλη μέσα στο δωμάτιο με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε παρτούζα με την Τατιάνα , της είπα όχι και πέρασε μέσα. Με πλησίασε και μου έλεγε για το μαύρισμα μου
  ενώ εγώ πιάνοντας την κοιλιά μου και γελώντας της έλεγα μποντιμπίλντερ κάτι που την έκανε να γονατίσει(στην κυριολεξία) απο τα γέλια. Σηκώθηκε έβλαλε
  τα εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου. Αρχισε να με φιλάει στην κοιλιά στο στήθος και ανέβηκε πιο πάνω στον λαιμό μέχρι που καταλήξαμε να γλωσσοφιλίομαστε.
  Την έφερα πάνω μου και άρχισα να γλύφω τα βυζιά της και να βάζω χέρι στο μουνί της. Αρχισε να αναστενάζει και έκλεισε τα μάτια της, Την γύρισα ανάσκελα
  και σύρθηκα ανάμεσα στα πόδια της , άρχισα να γλύφω την μουνάρα της και να δαγκώνω την κλειτορίδα της ..είχε καυλώσει και αναστέναζε ενώ με τα χέρια της μου
  τραβούσε τα μαλλιά μου ενώ έσπρωχνε και το κεφάλι μου πρός το μουνί της. Αφού έκανε πώς έχυσε μου είπε ξάπλωσε η σειρά μου...Αρχικά έβαλε τον πούτσο μου
  ανάμεσα στα βυζόμπαλα της και άρχισε ισπανική...μετά κατέβηκε πιο κάτω και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , πίπα καλή , χωρίς χέρια ,βαθιά πολύ υγρή ,
  με φτυσίματα και χτυπήματα στα χείλη...φώναζε χύσε στο στόμα μου , χύσε , θέλεις να με γαμήσεις εεεε? Της είπα να κάνουμε λίγο σέξ και μετά θα σε χύσω.
  Βέβαια αν δεν είχα καταθέσει μερικά λεπτά πιο πρίν θα είχα χύσει ήδη. Πέρασμα προφυλακτικού και ανέβηκε πάνω μου σε ανάποδο cow girl , ανεβοκατέβαινε πάνω στον
  πούτσο μου ενώ χούφτωνε τα βυζιά της.Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα. Καλή στάση και την έπσρωχνα όσο ποιο δυνατα γίνεται , δεν χαμπάριαζαι τίποτα...
  συνεχίσαμε για λίγο έτσι , βγήκα απο μέσα της αφαίρεσα το προφυλακτικό και της είπα να μην σηκωθεί , πήγα όρθιος μπροστά της και της έδωσα τον πούτσο μου στο στόμα της
  με έγλυψε μέχρι που έχυσα , το μόνο που με χάλασε ήταν ότι όταν άρχισα να χύνω ,ένωσε τα δόντια της και έτσι τα χύσια αντι για το στόμα της πήγαν στα χείλη της και μετά
  κύλησαν στο σεντόνι. Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο 20 λέπτο , δεν βιάστηκε καθόλου , έδειξε υπομονή(της είπα ότι μόλις είχα γαμήσει ξανά και ίσως να αργούσα)καλή πίπα και
  σούπερ συμμετοχή , άξιζε η βραδινή εξόρμηση και μάλλον θα την ξανατιμήσω.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 27-07-2014
  Όνομα κοπέλας Σουζάνα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Γλωσσόφιλα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Βικτόρια , αυτή ήταν πίπα....

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή στις 01.00. Η Βικτόρια είναι ένα μιλφάκι απο την Ουκρανία 32 χρονών.
  Έχει κόκκινα μαλλιά πιασμένα κότσο πάνω , πράσινα μάτια , σώμα με πιασιματάκια κυρίως στα μπούτια και 1.5άρι βυζάκι , έχει πολλές φακίδες
  στην πλάτη. Ελληνικά μιλάει λίγα και απ ότι κατάλαβα ακομά λιγότερα καταλαβαίνει μίας και άλλα της έλεγα άλλα απαντούσε , πάντως το προσπαθούσε...
  Πέρασα στο δωμάτιο και περίμενα μίας και είχε άλλο πελάτη . Ήρθε στο δωμάτιο και κάτι είπε στην γλώσσα της όταν με είδε ξαπλωμένο ανάσκελα.
  Προκαταρκτικά τίποτα , βούρ στο ψητό. Κάθισε γονατιστή κάτω στα πόδια μου με τουρλωμένη την κωλάρα της. Άρχισε να γλύφει τα αρχίδια για αρκετή ώρα
  , πότε σαν να γλύφει παγωτό πότε ρουφώντας τα μπαλάκια μου και μετά να τα φτύνει... Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο , τον έπιασε και με τα δύο
  χέρια της , για να σας δώσω να καταλάβετε όπως πιάνουν τα σκιουράκια τα φιστίκια και άρχισε με την γλώσσα της να γλύφει το κεφαλάκι του πούτσου μου
  καθώς και την σχισμή του....μετά τον έφτυσε και τον έβαλε στο στόμα της , πίπα βαθιά και υγρή και με αυξομοιώσεις ρυθμούς , ενώ έκανε εναλλαγές
  γλύφοντας πάλι τα αρχίδια , αφού την σταμάτησα για να μην χύσω μου έβαλε το προφυλακτικό και στήθηκε απο μόνη της στα τέσσερα , καλή στάση χωρίς να
  προσπαθήσει να κλέψει τον πήρε βαθιά μέσα της και άρχισε να μουγκρίζει παίζοντας με το χέρι της την κλειτορίδα της.Δεν αλλάξαμε άλλη στάση και μετά
  από ένα 5λέπτο την γύρισα ανάσκελα , αυτή νομίζοντας ότι θα συνεχίσω να την γαμάω άνοιξε τα πόδια της και έπαιζε το μουνάκι της αλλά εγώ έβγαλα το προφυλακτικό
  ανέβηκα απο άνω της φέρνοντας τον πούσο μου μπροστά στο στόμα της. Άρχισε να ρουφάει το καυλί μου όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω έβγαλα τον πούτσο μου
  απο το στόμα της και απο μιά απόσταση 10-15 εκατοστών έχυσα στο στόμα της αλλά φλόκια την πήραν στα μάγουλα και στο λαιμό , δεν διαμαρτηρήθηκε καθόλου ,
  ίσα ίσα που ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και τον έγλυφε για αρκετή ώρα. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω απο 15 λεπτά , χωρίς καμιά ενόχληση .
  Πολύ καλή πίπα θα την έχω στα υπόψιν όταν θα θελήσω πάλι να κατέβω για τσιμπουκοδρομίες , τώρα για το γαμήσι δεν μπορώ να πώ πολλά μίας
  και μόνο σε μιά στάση την γάμησα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 27-07-2014
  Όνομα κοπέλας Βικτώρια
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   
  Αθήνα
   

  Δοκιμή με την Αννα

  Μέσος όρος: 
   
  6.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη απόγευμα , αρχικά πέρασα απο Αλκαμένους 113 για να τιμήσω το στανταράκι μου την Βαλέρια ,αλλά ήταν σε διπλό ραντεβού και
  δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω καμιά ώρα και βέβαια ούτε να περάσω με την φολάρα την Νίκη που δούλευε μαζί της. Την Αννα την είχα δεί πρώτη φορά σε τσάρκα μου
  στις 06/07 και σήμερα είπα να την δοκιμάσω. Πρόκειται για ένα γκίλφ μελαχρινό γύρω στα 45 με κοντό αγορίστικο μαλλί , σώμα με αρκετά πιασίματα και 2.5άρι σιλικονάτο
  βυζί. Ελληνικά μιλάει , την ρώτησα αν έχει ξαναδουλέψει πουθενά και είπε όχι.Πέρασα στο δωμάτιο που είναι στα δεξιά όπως μπαίνεις στο σαλόνι. Δεν άργησε να έρθει στο
  δωμάτιο και το πρώτο που έκανε ήταν σχόλιο για το μαύρισμα μου....Άφησε χαρτομάντιλα και προφυλακτικό στο κομοδίνο και έβγαλε το μαύρο μπείμπι ντολ που φορούσε μένοντας
  με το μαύρο στρίνγκ της που χανόταν στην κωλάρα της(σε μέγεθος)Λίγη κουβέντα για αρχή , προκαταρκτικά μόνο κάτι χαδέματα στο στήθος στην κοιλία και λίγα φιλιά
  στην κοιλιά και στον αφαλό , ερώτηση αν θέλω προφυλακτικό. Με σκούπισε με μωρομάντιλο και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , αρχίδια δεν πλησίασε καθόλου. Πίπα γενικά μέτρια
  χωρίς χέρι βέβαια αλλά πολύ ρηχή. Πέρασμα προφυλακτικού και μόνο μία στάση σεξ. Την έστησα στα τέσσερα , στάση κακή που με ανάγκασε να την διορθώνω συνέχεια ενώ απο την πρώτη
  διείσδυση άρχισε να σκούζει λές και την κάρφωνε κανας πουτσαράς και έβλεπε αστράκια...άρχισα και εγώ το δούλεμα και την ρώταγα αν την γαμάω καλά και αν της αρέσει και
  αυτή εκστασιασμένη απαντούσε ναι μωρό μου JerkingJerkingJerking , συνέχισα το αδιάφορο γαμήσι κάνα πεντάλεπτο και όταν ήρθε η ώρα να τελειώσω έβγαλα την καπότα και έχυσα
  στα βυζιά της. Στο δωμάτιο έκατσα ένα δεκάλεπτο . Εμπειρία που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Άννα
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (0)
   
  Αθήνα
   

  Αλίκη , καλό μιλφοζυμαράκι....

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Ποιότητα μασάζ:
   
  7.0
  Σχέση αξίας/τιμής:
   
  7.0

  η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα απόγεμα γύρω στις 17.00. Μ ε υποδέχτηκε η Τζένη , ξανθιά κατσαρομάλλα μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα κοιλίτσα και 2άρι βυζί ,δούλευαν ακόμα
  η Ντίνα το όρθιο χιλιόμετρο καστανή μιλφογκίλφ αρκετά ψηλή και αδύνατη με 1.5άρι βυζί ,η Σάρα μαυρούλα μαυρούλα με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί και
  η Αλίκη ξανθό μιλφοζυμαράκι λεπτό με μικρό βυζί. Πέρασα με την Αλίκη η οποία είναι απο την Ουκρανία 35 χρονών. Πέρασα στο δωμάτιο το οποίο είναι λυτό . Μασαζοκρέβατο μικρών διαστάσεων ,ένας
  καναπές κρεβάτι , στρωμένο με κουβέρτα ένα κάτω από το μαξιλάρι είχε επιμελώς κρυμμένο ένα διπλωμένο σεντόνι , γιατί άντε να κάνεις σέξ πάνω σε κουβέρτα καλοκαιριάτικα. Ντους δεν είχε μέσα στο
  δωμάτιο αλλά ήταν λίγα μέτρα πιο μακριά(φώτο με ρομαντικό κάδρο από το δωμάτιο http://s24.postimg.org/th5kz3wx1/0811.jpg)Ελληνικά μιλάει πολύ καλά αν και δεν είναι ομιλητική , μόνο αν της πείς
  κάτι απαντάει αλλιώς μούγκα....δουλεύει 3 χρόνια σε αυτό το μαγαζί. Με ρώτησε αν θέλω λάδι ή ταλκ...Έβγαλε το άσπρο φόρεμα και το σουτιέν της και έμεινε με ενα ρόζ μπραζίλιαν , ξεκίνησε μασάζ απο την μέση και στην πλάτη συνέχισε στα πόδια και μετά στα χέρια. Όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά γενικά το έχει. Μετά από κάνα 25λέπτο μασάζ άρχισε να με φιλάει και να τρίβει τα κωλομάγουλά μου , μετά την πλάτη τον λαιμό και τα αυτιά , ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να βάλει το χέρι της κάτω απο το κορμί μου και να χουφτώσει τον πούτσο μου. Μου ψιθύρισε αν θέλω να γυρίσω , κάτι που έκανα , κάθισα
  στην άκρη του κρεβατιού την έφερα κοντά μου και ασχολήθηκα με τις ρόγες των μικρών βυζιών της και με το δεξί μου χέρι έτριβα το μουνάκι της . Αλλάξαμε και κάποια γλωσσόφιλα. Ανέβασε την πλάτη του μασαζοκρέβατου και μου είπε να ξαπλώσω. Έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου και το κρατούσε και άρχισε να περιποιείται με την γλώσσα της για πολύ ώρα τα αρχίδια μου , ενώ έγλυφε και τον πούτσο μου αλλά μόνο τον κορμό χωρίς να βάλει τον πούτσο μου στο στόμα της. Σταμάτησε και ανέβηκε απο πάνω μου , άρχισε να τρίβεται πάνω μου με το μουνάκι της στον πούτσο μου που είχε γίνει κάγκελο , της είπα να μου βάλει προφυλακτικό για να μην έχουμε τίποτα απρόοπτα...πίπα για λίγο(μίας και με είχε καυλώσει ήδη)αλλά μέτρια. Ανέβηκε απο πάνω μου και άρχισε στην ουσία να γαμάει τον πούτσο μου με το μουνάκι της , έδινε αυτή τον ρυθμό κουνώντας την λεκάνη της μαεστρικά , άλλοτε σε αργούς ρυθμούς και άλλοτε σε ποιο γρήγορους. Ημουν έτοιμος να χύσω και την σταμάτησα . Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα στο μασαζοκρεβατο και για να κερδίσω λίγο χρόνο άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , έδειξε να της αρέσει. Την έφερα στην άκρη του κρεβατιού και μπήκα ξανά μέσα στο μουνάκι της όπου άρχισα να διεισδύω σε αυτό με πολύ γρήγορους ρυθμούς και όσο πιο βαθιά μπορούσα να μπώ , συνέχισα να την γαμάω έτσι με τα γλωσσόφιλα πια να έχουν γίνει παθιασμένα , μετά απο μερικά λεπτά τελείωσα. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 40 λέπτα και γενικά πέρασα καλά , ίσως αν μιλούσε λίγο περισσότερο να ήταν καλύτερα.

  Πληροφορίες Συνάντησης

  Ημερομηνία επίσκεψης 21-07-2014
  Κόστος συνάντησης 60
  Διάρκεια συνάντησης 45 λεπτά
  Παρασχεθείσες υπηρεσίες Μασάζ • Σεξ • Handjob (μαλακία) • Γλωσσόφιλα • Πίπα με προφυλακτικό • Γλειφομούνι
  Όνομα κοπέλας Αλίκη
  Σχόλια (1)
   
  820 αποτελέσματα - εμφάνιση 161 - 200 « Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 Επόμενο » Αποτελέσματα ανά σελίδα: