Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016
Μέλη : 156429
Κατάλογος: 9371 καταχωρίσεις & 55972 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Όλες οι κριτικές για Ντέλια  - Συγγρού 144

  Δείτε φωτογραφίες της κοπέλας αυτής (Ντέλια)

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.4
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.9
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.5
  15 αποτελέσματα - εμφάνιση 1 - 15 Αποτελέσματα ανά σελίδα:
   

  Πρωινός καφές με την Ντέλια……

  Μέσος όρος: 
   
  8.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Άδεια για τον στρατευμένο lagonissian και μεσημεριανό καφεδάκι στο X-bar, μιας και από καιρό θέλαμε να το δούμε και στην απογευματινή του μορφή. Λίγος κόσμος και λίγες κοπέλες. Μια από αυτές η Ντέλια. Μια κοπέλα που είχα δει και είχα ξεχωρίσει σε παλιότερες επισκέψεις μου, τόσο εδώ όσο και από το Πειραιώς 193-Λ.Α. 318-Κηφισού 30 που είχε θητεύσει, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον για την στενότερη γνωριμία.

  Η Ντέλια : Ρουμάνα, μικροκαμωμένη, καστανόξανθη με σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους. Πολύ ωραίο σώμα, αρκετά γυμνασμένο, χωρίς σημάδια χαλάρωσης. Ενισχυμένο στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια, Χαρακτηριστικά τα τατουάζ της στους δύο μηρούς. Μεγάλα εκφραστικά μάτια, γλυκό χαμόγελο, πρόσχαρη και ευδιάθετη, μας θυμήθηκε και ήρθε δίπλα μας για τις πρώτες κουβέντες. Αφού ήπιαμε τον καφέ μας, της πρότεινα να ανέβουμε επάνω, για τη στενότερη γνωριμία σε πρόγραμμα με 69 στο κόστος των 70 ευρώ.
  Η επιλογή δωματίου εύκολη, αφού όλα ήταν άδεια, και έτσι το σκηνικό της συνάντησης μας διαδραματίστηκε στο καλύτερο δωμάτιο (κατά την Ντέλια) με το μεγάλο τζακούζι.

  Πριν ακόμα τελειώσω του ντους μου, μπήκε στο δωμάτιο και όσο σκουπιζόμουν έκανε και αυτή ντους με την σειρά της. Ξάπλωσε δίπλα μου γελαστή, μιλήσαμε για λίγο και τα πρώτα χαδάκια και πεταχτά φιλάκια ξεκίνησαν.
  Ζεστή, τρυφερή. Δεχόταν σε πρώτη φάση τις δικές μου περιπτύξεις, παρά έκανε. Έφερε τις θηλές της το στόμα μου, δέχτηκε με αναστεναγμούς ηδονής το πιπίλισμα μου, όπως επίσης και τα φιλία μου στον λαιμό, την κοιλιά, τους μηρούς και τους ώμους της.
  Πήρε με την σειρά της την σκυτάλη, φιλώντας με και γλύφοντας με στον, λαιμό, τις θηλές , και το υπόλοιπο σώμα μου. Αλλάξαμε και πάλι ρόλους και συνέχισα να τη περιποιούμαι. Σε κάποια στιγμή με καβάλησε και γονατιστή έφερε το «γατάκι της» στο στόμα μου, για να ξεκινήσω το oral sex, ενώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα.
  Αφού πέρασαν έτσι κάποια λεπτά, έκανε στροφή 180 μοιρών για να σκύψει και να ξεκινήσουμε το «πατροπαράδοτο» 69. Με καλό στοματικό, χωρίς χρήση χεριών, βαθύ κατά διαστήματα, ελάχιστη επαφή με την γύρω περιοχή.

  Νέα προκαταρκτικά ταυτόχρονα και από τις δυο πλευρές σε γονατιστή, αντικριστή στάση. Την ξάπλωσα για δεύτερο γύρο στοματικής περιποίησης από πλευράς μου, κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει, μιας και οι προτροπές της, οι αναστεναγμοί της, τα λόγια της και τα βογγητά της, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

  Στοματικό και πάλι από την Ντέλια, με εμένα ανάσκελα και αυτή να με κοιτάζει με πρόστυχες ματιές όσο ασχολιόταν με τον «μικρό Cheyenne». Στο ρεπερτόριο της προστεθήκαν σε σχέση με αυτό του 69, κάποια φτυσίματα, χτυπήματα του κορμού στην γλώσσα και το πρόσωπο της, μέχρι την στιγμή που ιεραποστολικά ξεκινήσαμε το sex.
  Η συμμετοχή της δυνατή με αγκαλίτσες, αναστεναγμούς και βογγητά. Λίγα λεπτά στάση του λωτού και συνέχεια cow girl μέχρι το τέλος, το οποίο δεν άργησε να έρθει, αφού τα τόσα προκαταρκτικά και στοματικό σε συνδυασμό με την κάποιων ημερών αποχή μου, δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια.

  Χωρίς βιασύνη έκατσε δίπλα μου, μιλήσαμε, αστειευτήκαμε για κάποια λεπτά. Πήγε για ντους, ντύθηκε, με περίμενε να κάνω και εγώ ντους και να ντυθώ, κατεβήκαμε παρέα στο μπαρ, για να συζητήσουμε για αρκετή ώρα έχοντας στην συντροφιά μας και την Ρωξάνη, μια καλή της φίλη όπως μας αποκάλυψε, μέχρι την οριστική αποχώρηση μας.  Η Ντέλια με άφησε ευχαριστημένο. Χωρίς να μου προσφέρει την super συνεδρία, κάτι για το οποίο υπεύθυνος είμαι και εγώ, μιας που λόγω της επταήμερης αποχής μου δεν άντεξα πολύ. Μια πολύ καθαρή κοπέλα (και πριν και μετά την συνάντηση μας έκανε ντους), πρόσχαρη, δεκτική, πρόθυμη, υπάκουη, ας μου επιτραπεί η έκφραση, αφού δεν έφερε αντίρρηση σε ότι της ζήτησα. Η συμμετοχή της καλή, μου πρόσφερε αυτό που χρειαζόμουν, σε πλήρη άνεση χρόνου, χωρίς καμία ενόχληση στα 30 λεπτά που ήμασταν μαζί, μιας και οι συνθήκες και ο λιγοστός κόσμος συνηγορούσαν..

  Με την ευκαιρία, ας μου επιτραπεί να «παραθέσω» κάποια συμπεράσματα μου :
  Στην σημερινή μου επίσκεψη στο X-bar και στην Ντέλια κατ΄επέκταση, ήταν 3 κοπέλες με 4 ελεύθερα δωμάτια στο studio. Έτσι δεν υπήρχε «πίεση» για ελεύθερο δωμάτιο, η άνεση χρόνου μεγάλη, η διάθεση από τη πλευρά της κοπέλας υψηλή, συστατικά που «προδίκαζαν» μια επιτυχημένη συνάντηση.
  Όταν τα βράδια υπάρχει διψήφιος αριθμός κοριτσιών και φυσικά ο αριθμός των δωματίων δεν αλλάζει, κάπου είναι λογικό να υπάρχει άγχος χρόνου, και να κρατείται αυστηρά το «πρωτόκολλο χρόνου» από την πλευρά της επιχείρησης, με αποτέλεσμα και οι κοπέλες ίσως και παρά την θέληση τους να αναγκάζονται να γίνονται βιαστικές, για να μην χαθούν πελάτες, αν και αυτό προσωπικά το θεωρώ λάθος..

  Από την άλλη εξίσου λογικό είναι ο επισκέπτης να δυσανασχετεί, εάν περάσουν κάποια επιπλέον λεπτά και ενοχληθεί, αφού το κόστος της επίσκεψης δεν είναι ευκαταφρόνητο, και να υπάρξει μουρμούρα, αγανάκτηση και δυσφορία
  Ιδανική λύση θα ήταν, εάν βέβαια είναι εφικτό, από στατικής ή πολεοδομικής πλευράς σε πρώτη φάση, η προσθήκη ενός ορόφου με επιπλέον δωμάτια, που θα έδινε λύση στο πρόβλημα. Βέβαια το κόστος για την υλοποίηση της, δεν είναι μικρό και κατ΄επέκταση δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμφέρον……..

  Αυτά για την εμπειρία μου με την Ντέλια , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 12-06-2013
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
   

  Ντελια - μονο για μια φορα

  Μέσος όρος: 
   
  5.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  3.0

  Ντελια-Νταλια δεν ειμαι σιγουρος. Ωραιο το μαγαζακι κ οτι πρεπει να πας με παρεα να πιεις μια μπυρα κ να εχεις μια συζητηση πριν διαλεξεις τεμαχιο.
  Παρασυρθηκα απο την εμφανιση (μου φανηκε η πιο ωραια απο τις παρουσες) κ διαλεξα την Ντελια. Μου εκανε νοημα ο φιλος μου "οχι" γιατι καθως την χουφτωνα στο τραπεζι, την χουφτωσε κ αυτος κ τον ξενερωσε λεγοντας του κατι κ του εβγαλε το χερι. Μετα μου ειπε οτι ηταν τοσο αποτομη που δεν υπηρχε περιπτωση να ειναι καλη μεσα, αλλα ηταν ηδη αργα.
  Διεκπαιρεωτικη συνευρεση, οχι πως δεν γαμας ενα ωραιο κορμι, αλλα οταν σε στουντιο αντιδρα η τυπισσα οταν της πιανεις τα βυζια (χωρις σφιξιμο), σορρυ αλλα κατι δεν παει καλα...
  Ευτυχως που πηρα το απλο των 50.
  Συστηνεται αμα ντε κ καλα γουσταρετε να την παρετε, προσωπικα δεν θα την ξαναεπαιρνα ουτε για πλακα.
  Υπαρχουν αλλωστε τοσες επιλογες στην κατηγορια των 50+ ευρω.

  (Η πιο γλυκια στην επικοινωνια μου φανηκε η Τζεσικα, λογω ανοιχτης λεκανης δεν την πηρα, μαλακια μου καθως αυτο ειναι το πλεονεκτημα του μαγαζιου, μιλας απο πριν κ χρησιμοποεις το ενστικτο για πιο πετυχημενη επιλογη).

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 07-04-2013
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
   

  Ντέλια:Ανάμεικτα συναισθήματα...

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Η Ντέλια ήταν μια από τις παραστρατημένες κορασσίδες, η οποία είχε μπει στο στόχαστρό μου τον τελευταίο καιρό που επισκέπτομαι το Χ ΒΑR...την έβλεπα με τα γυαλάκια της, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, να χορεύει και φυσικά να είναι από τις κοπέλες που έκανε τα πιο πολλά "δρομολόγια" και είπα κάτι καλό πρέπει να συμβαίνει εδώ...Πρόκειται για μια petite παρουσία,27χρονη Ρουμάνα, με καλή γνώση Ελληνικών, όχι πάνω από 1.65, πλέον έχει κόψει αρκετά το μαλλί της, είναι στο ύψος του ώμου, γλυκό και αρμονικό πρόσωπο,με ωραία μάτια καφέ και ένα κορμί που κολάζει ακόμα και άγιο...Τρομερά γυμνασμένη κοιλιά με σκουλαρίκι στον αφαλό, κώλος σφιχτός και αγέρωχος(κατηγορία Ίνα για τους γνώστεςSunglasses) και ωραία πόδια. Στήθος 3άρι ενισχυμένο...Όταν έπεσε η πρόταση για επίσκεψη για ποτάκι στο μαγαζί παρότι ήμουν σε άλλο mood,δεν μπόρεσα να αντισταθώ και βρέθηκα με καλή παρέα σε λιγοτερο από μια ώρα στο μαγαζί. Μέσα ελάχιστος κόσμος, δυνατή μουσική, το γνωστό ζεστό και ερωτικό περιβάλλον και αμέσως σκάναρα το χώρο για το "στόχο" μου. Όταν την είδα, αν μπαίνοντας είχα διάθεση 50%, η διάθεσή μου έφθασε στο 500%SmileBig. Στενό δερμάτινο παντελόνι, όπου τόνιζε καταπληκτικά το καλοσμιλεμένο κωλαράκι της, see through μαύρη δαντελωτή μπλούζα, που τόνιζε ακόμα περισσότερο στο στήθος της, πιασμένη ψηλά, ώστε να είναι ακάλυπτη η γυμνασμένη κοιλιά της. Το σετ συμπληρωνόταν με μαύρες γόβες.Δυστυχώς χθες είχε ξεχάσει τα γυαλιά της σπίτι...Sad Ήρθε στην παρέα μας και αφού της εξέφρασα την επιθυμία μου για τα περαιτέρω, μου έσκασε το "παραμύθι", για κέρασμα κλπ...Angry Τουλάχιστον είχε την ευθιξία να με ρωτήσει αν θέλω να παραγγείλει απλό ή σπέσιαλ... Αφού τα ήπιαμε και τα...είπαμε ανηφορίσαμε προς τα άνω δώματαSunglasses. Διαλέγω το πρόγραμμα των 80 ευρώ για περισσότερο χρόνο, μπαίνω για μπανάκι στο δωμάτιο ακριβώς απέναντι από την πόρτα, σε μαύρες κ γκρι αποχρώσεις, διπλό κρεβάτι, ντουσιέρα στη γωνία και νιπτήρας και μηχάνημα χαρτιού. Παρουσία σφραγισμένης πετσετούλας...Έρχεται κ η Ντέλια μετά από λίγο, γδύνεται και μπαίνει κ κείνη να φρεσκαριστεί. Καθόλη τη διάρκεια, πολύ επικοινωνιακή, μιλάγαμε, βρεθήκαμε μα έχουμε και μια κοινή γνωστή....
  Είχε έρθει η ώρα της δράσης...Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα τι επρόκειτο να αντιμετωπίσω...Sad
  Μια όμορφη και ελκυστική αθλήτρια η οποία έχει μάθει να εκτελεί άριστα και χωρίς αλλαγές το πρόγραμμά της! Ξεκίνημα με γλυψίματα στο στήθος μου, κατέβηκε χαμηλά αμέσως, πέρασμα προφυλακτικού στον ήδη έτοιμο "λαγό" και περιποίηση της γεννητικής μου περιοχής. Το στοματικό της καλό, γρήγορο κάποιες φορές, αργό κάποιες άλλες, δεν έφαγε @@, λίγο παίξιμο με τη γλώσσα της με τη βάλανο...Μετά από λίγο και χωρίς να ζητήσω τίποτα τέτοιο, ήρθε από πάνω μου σε στάση 69 για να τη γευτώ. Ωραίας μορφολογίας αιδοίο, "κλειστό", με ωραία κλειτορίδα και παχία χειλάκια...άρχισα να τη γλείφω, όσο μου επέτρεπε μιας και η στάση της δε με άφηνε για πλήρη περιποίηση. Έβγαζε κάποιους αναστεναγμούς, ενώ παράλληλα με έγλειφε με ρυθμό...(Ξανά) μόνη της, απομακρύνεται από μένα και μου λέει "πως με θέλεις"?? Ξεκίνημα με ιεραποστολίκο, μπήκα αργά μέσα της, εδώ να πω ότι η κοπέλα έχει από τους πιο σφιχτούς κόλπους που έχω συναντήσει και αμέσως άρχισε τα "γαλλικά"...Tongue "Σκίσε τη μουνάρα μου, καυλιάρη μου κλπ." που όπως έχω ξαναγράψει σε άλλες κριτικές, δεν είμαι ιδιαίτερα φαν... Στην κίνηση μου να την πλησιάσω να τη φιλήσω στο λαιμό, με έσπρωξε(!!) ελαφριά,θεωρώντας ότι μάλλον έγινε τυχαία, ξαναπροσπαθώ να την προσεγγίσω, γυρνάει λίγο και τραβιέται,οπότε κατάλαβα....μου λέει από αυτήν την πλευρά δε μου αρέσει...Ωραία λέω, πάω αριστερά....αμ δε...Angry τα ίδια...Angry οπότε η προσπάθεια για επιπλέον οικειότητα και ερεθισμό πήγε περίπατο...Έγλειψα λίγο τις ρώγες της, εκείνη συνέχιζε να "μιλάει"...έφερα τα πόδια της στο ύψος του προσώπου μου, όμορφα πατουσάκια και μαλακά, λίγο παίξιμο μιας και μου τα τράβηξε μακριά...Γύρισμα στα 4, για να απολαύσω τη θέα των οπισθίων, και πάλι μέτριο στήσιμο, καλή εφαρμογή του πέους και γρήγορη διείσδυση βλέποντας το τατού στη μέση της και δίνοντας της μερικά σκαμπίλια και με δική της παρότρυνση στα κωλομέρια... Ξαπλώνω ανάσκελα για cowgirl, μπαινω μέσα της, αρχίζει να μπαινοβγάινει μανιασμένα και ενώ την είχα πιάσει από πίσω για να ελέγχω εγώ το ρυθμό, μου λέει να βγάλω τα χέρια μου, για να με γαμήσει εκείνη(!!!)...Ήταν φανερο ότι ήθελε να ελέγχει εκείνη το ρυθμό και το παιχνίδι... Εν τω μεταξύ διέκρινα και μια ελαφριά δυσανασχέτηση...Ξαναγύρισμα σε ιεραποστολικό, όπου μου λέει και το αμίμητο" έλα μωρό μου τελείωνε, γιατί θα με περιμένουν κάτω"...τα παίρνω στο κρανίο, αρχίζω ένα σφυροκόπημα άνευ προηγουμένου για να προλάβω και την πρόσκαιρη ελαφριά χαλάρωση της στύσης από το ξενέρωμα και κάπως έτσι με δικές της προτροπές και "καύλες" της τα έδωσα όλα μέσα της...
  Ανάμεικτα συναισθήματα λοιπόν βγαίνοντας από το δωμάτιο με συνόδευαν μέχρι να ξαναβρώ στο μπαρ το παρεάκι...Βρέθηκα με μια κοπέλα όμορφη, γυμνασμένη, κοντά στα εμφανισιακά μου πρότυπα, πολύ επικοινωνιακή, πετύχαμε τον αντικειμενικό σκόπο της συνάντησης, αλλά μπορώ να πω ότι για 80 ευρώ περίμενα κάτι παραπάνω...Έχω περάσει πολύ καλύτερα με τα ίδια και με λιγότερα λεφτά...Και η αίσθηση της τήρησης του απαρέγκλιτου προγράμματος, ανεξάρτητα από τις ανάγκες του παρτενέρ(της είχα ξεκαθαρίσει ότι προτιμούσα να το πάμε χαλαρά) δε βοηθάει στο να χαλαρώσεις...Για μια δοκιμή αρκεί...πάμε για άλλα...
  Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...Sunglasses

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 27-03-2013
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
   

  Ντέλια, και καυλιάρα και υπομονετική!

  Μέσος όρος: 
   
  8.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Μετά απο αρκετά σχόλια και συζητήσεις γύρω από τις υπηρεσίες της εν λόγω αλυσίδας και κυρίως των προγραμμάτων σε σχέση με το χρόνο, πήρα την απόφαση να επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί προκειμένου να έχω ιδία άποψη. Βέβαια με μια επίσκεψη δεν μπορεί να κρίνει κανείς μια επιχείρηση ούτε καλά ούτε κακά, αλλά σίγουρα είναι μια ένδειξη, οπότε ας καταγράψουμε την εμπειρία όπως ακριβώς συνέβη.

  Προκειμένου να μην μεγαλώσω το ρίσκο του να μην περάσω καλά, δεν επέλεξα τυχαία την βάρδια, ήξερα ότι δουλεύει η Ντέλια η οποία είναι στα στανταράκια μου, έχουμε βρεθεί πολλές φορές και πάντα με επιτυχία. Μάλιστα είχαμε βρεθεί και την ακριβώς προηγούμενη μέρα σε μαγαζί άλλης αλυσίδας. Τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι η κοπέλα δουλεύει όντως και ο ευγενέστατος κύριος μου επιβεβαιώνει με χιούμορ ότι η Ντέλια με περιμένει καυλωμένη.

  Άφιξη στο μαγαζί κατά τις 17:45, πάρκινγκ ακριβώς απέξω άνετα, αλλά νομίζω ότι αν πάει κανείς πρωί μάλλον θα δυσκολευτεί λόγω του κεντρικού σημείου. Μπαίνεις πρώτα σε έναν διάδρομο ώστε να μην φαίνεσαι και χτυπάς το κουδούνι μιας καγκελόπορτας όπου και σου ανοίγουν ηλεκτρικά. Μικρή σκαλίτσα και είσοδος σε ένα μικρό αλλά από τα πιο κομψά και περιποιημένα σαλόνια. Ο κύριος με καλησπερίζει ευγενέστατα και αφού τον ενημερώνω ότι γνωρίζω την κοπέλα με οδηγεί στο δωμάτιο ανακοινώνοντας μου τα προγράμματα, αρκετά πιο απλά και σαφή απο άλλα μαγαζιά. 50 € το απλό, 70 € το full. Δεν έχει καμία αναφορά απο τον κύριο ούτε σε χρόνους παραμονής,ούτε για σεντόνια μιας χρήσης ούτε σε τίποτε άλλο παράξενο. Μια που ξέρω την κοπέλα και μια που ήμουν αρκετά κουρασμένος και απο την δουλειά και απο την σεξουαλική δραστηριότητα της προηγούμενης νύχτας παίρνω το full κυρίως για να έχω περισσότερο χρόνο.

  Το δωμάτιο ούτε μικρό ούτε μεγάλο, δεν του λείπει κάτι, ντουζ, σαμπουάν, μπανιέρα (τζακούζι), πετσέτα και παντόφλες σφραγισμένες, νιπτήρας, κρεμοσάπουνο, χαρτί απο μηχάνημα με φωτοκύτταρο, κομοδίνα, μακρόστενο σκαμπό για να βάλεις τα ρούχα, και πολύ καθαρό.

  Βγαίνω απο το ντουζ και έρχεται το μωρό. Η Ντέλια είναι Ρουμάνα 27 χρονών, τα μαλλιά της είναι μέχρι τους όμους και τα έχει βάψει από μαύρα που ήταν σε καστανά (νομίζω με ανταύγειες - μπας και βλέπω τίποτα μέσα στα σκοτάδια, βάλτε ρε παιδιά κάνα ροοστάτη να δυναμώνουμε το φως όσο θέλουμεTongue). Έχει σώμα γυμνασμένο 20άρας, είναι 1,67 περίπου, κλασσική κατηγορία petite προσωπικά την θεωρώ πολύ καυλιάρα. Είναι μόνιμα χαμογελαστή και ευδιάθετη.

  Στο αγωνιστικό μέρος, αρκετά προκαταρκτικά, δέχεται και κάνει τα πάντα χωρίς να διαμαρτύρεται, (εκτός από φιλιά με γλώσσα το πήρα απόφαση, δεν δίνειSad),είναι πολύ ενεργητική, παίρνει πρωτοβουλίες αλλά δέχεται και να την παίξεις εσύ όπως θέλεις. Γενικά αν πετύχεις χημεία φτιάχνεις το μενού απο κοινού μαζί της. Μου πρότεινε μασάζ, αλλά δεν ήθελα καθώς δεν με πολύ φτιάχνει, άσε που δεν γουστάρω και τα λάδια. Μου πρότεινε όμως 69 που αν και αρχικά δεν ήθελα, τελικά δέχτηκα και ήταν μεγάλη καύλα. Η πίπα της βαθιά, υγρή με εναλλαγές στον ρυθμό από τις καλύτερες. Στο κυρίως πιάτο δοκιμάσαμε και ιεραποστολικό και στα τέσσερα,δυστυχώς όμως θες η κούραση, θες το ότι το προηγούμενο βράδυ είχα πολύ έντονη σεξουαλική δραστηριότητα η στύση μου δεν ήταν στο 100% και λόγω του ότι η Ντέλια είναι πολύ στενή, αυτό δυσκόλεψε τα πράγματα. Με την μεγάλη της υπομονή όμως και την πολύ ευγενική συμπεριφορά της πετύχαμε ικανοποιητικό αποτέλεσμα με αυτή από πάνω και κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Είναι μεγάλη υπόθεση απο εκεί που δεν έχεις την πρέπουσα στύση να καταφέρνει μια κοπέλα να σε φτάσει να τελειώσεις κιόλας. Για εμένα εκεί φαίνονται οι επαγγελματίες στα δύσκολα δηλαδή, και όχι όταν είσαι full καυλωμένος ή όταν έχεις να γαμήσεις 10 μέρες. Στο τέλος μιλήσαμε αρκετά και έφυγα με καλή ψυχολογία.

  Ο χρόνος παραμονής αρκετά μεγάλος και δεν μας ενόχλησε κανείς. Βέβαια η ώρα δεν ήταν αιχμής.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 26-09-2012
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
   

  ντελια=δυνατα γαμισια

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  μολις γυρισα απ το συγγρου 144 και ειμαι σε παρα πολυ καλη διαθεση εξαιτιας της ντελιαςSmileBigSmileBigστο θεμα μας τωρα,το παρκαρισμα δυσκολο αν εχεις λιγο υπομονη ομως κατι θα βρεις στα στενα,το μαγαζι πεντακαθαρο και η κυρια της υποδοχης ευγενεστατη και κατατοπιστικη,για τη ντελια ειναι μια κοντουλα ρουμανα με νορμαλ προσωπο αλλα μαγκες εχει απιστευτο σωμα,μιλαμε για ενισχυμενες βυζαρες(τα εγλειφα συνεχεια)λεπτο αλλα πολυ σφιχτο σωμα και μια κωλαρα βγαλμενη απ τα καλυτερα αντρικα ονειρα.στα του αγωνα ειναι φωτια πιπα χωρις χερια(οπως πρεπει δηλαδη)και το δουλευει τελεια το πνευστο,αλλαξαμε 4-5 στασεις(αυτη απο πανω,εγω απο πανω,αναποδα ψαλιδια πανω στο μονοζυγο,στα 4,μισοφεγγαρο)σε κανενα σημειο δεν την ειδα να δυσανασχετει αντιθετα μου ελεγε να τη γαμισω πιο δυνατα.χρονος παραμονης 25 λεπτα


  ξεχασα να αναφερω οτι πηρα το απλο προγραμμα και οτι την συναντησα για πρωτη φορα(σιγουρα θα ξαναπαω)

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 18-11-2011
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
   

  Καλά ήταν δεν πέρασα και άσχημα

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Μπαίνοντας στο ιντερνετ να δω τι παίζει στα studio βλέπω τις φώτο της Ντέλιας.Δεν φαινόταν πρόσωπο αλλά απο κώλο έσκιζε.Λεω θα την επισκεφτώ.Και ξεκινάω για Συγγρού 144.Φθάνω μου ανοίγει η τσατσα,πρώτη φορά που παω ωραίος χώρος,ζεστός και περιμένω.Βγαίνει η κοπέλα ξανθιά μετρίου αναστήματος με σιλικονάτο βυζί.Λεω για πες το πρόγραμμα.Μου το λεει.100 φουλ προγραμμα μου λέει.Λεω και 2 εκτονώσεις;Μου λέει τότε 50+50.Μαζί με το φουλ προγραμμα;Λεει οχι ξεχωριστά.Το σκέφτομαι λίγο και αποφασίζω 2 εκτονωσεις.Πληρώνω και μπαίνω στο δωμάτιο.Μετά απο ώρα έρχεται το μωρό.Καλή και απο κοντά.Ρουμάνα στην καταγωγή.Ξεκινάω με χάδια και φτάνει σε τσιμπούκι.Καλό δυνατό.Μετά της λεω κάτσε πάνω και αρχίζει το καβάλημα.Μετά την γύρισα στο πλαι.Και τέλος ιεραποστολικό όπου κατέθεσα.Πάει η 1η εκτόνωση.Λέει θα έρθω σε 2 λεπτά γιατί δεν θα σου σηκώνεται κατευθειαν!!!Έρχεται λοιπόν ξαναβάζει σκουφάκι και αρχίζει.Μετά την παίρνω στα τέσσερα αλλά μιας και είχα χύσει πριν λίγη ώρα δεν τελείωνα και έτσι έπεσε πολύ δυνατό σφυροκόπημα.Ήρθε έκατσε πάνω μου τίποτα πάλι.Θα μου πεις γκρινιάζεις που γαμάς και δεν χύνεις και μάλιστα σε studio?ThinkingΤον βγάζω μου τον παίζει τίποτα,στα τέσσερα τίποτα,τον παίζω και εγώ τίποτα!!!Κουράστηκα και της λεω δεν πειράζει.Συζητήσαμε λίγο για την χώρα της,αν την προτιμά τώρα ή με τον κομμουνισμό(προτιμάει λέει τον κομμουνισμο όπως λέει και οι μεγαλύτεροι της 25 χρονών πουτάνα δεν πρόβαλε πολλά πράγματα)ώσπου με ευχαρίστησε και έφυγε.Συμπέρασμα:Πρώτη φορά είχα 2ο γύρο σε studio και είδα οτι είναι μαλακία να σε κόβει όταν χύνεις.Πρέπει να σε αφήνει μέχρι να σου φύγουν οι κάβλες.Γιατί και μετά το χύσιμο το πουλί μας είναι κατάρτι...και θέλει και άλλο φαιTongue

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 17-09-2011
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
   

  ξεφορτωμα σε short εκδοση.

  Μέσος όρος: 
   
  6.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  καθως εχω γυρισει ολα τα στουντιο και δεν βρισκω τπτα αξιαγαμητο το μεσημερακι λεω δεν παω απο συγγρου? ..εχω καιρο να παω! βεβαια το ρισκο ειναι παντα στις πιθανοτητες γιατι οσες φορες εχω παει 1 στις 2 ειναι ψιλομουφα..αλλα λεω οτι γινει γιατι ειχα κουραστει και ηθελα να ξεφορτωσω!μπαινω μεσα και βγαινει το μωρο ενα κοντοπου/νο με καστανοκοκκινο μαλλι χαμογελαστο(ρουμανα)..συνηθως με τρελαινουν τα κοντα μωρακια και επειδη ειχα κουραστει σκεφτομουνα να μπω..η τσατσα μου λεει μπες και δεν θα χασεις..τι λεω σιγουρα??..λεει ακου που σου λεω!...τεσπα μπαινει το μωρο αρχιζει και ξεντυνεται..

  στα θετικα ..απιστευτη πιπα χωρις χερια με τεχνικη σβουρα με τα χειλια μονο!..και τρελο στρογγυλο κωλαρακι οπως και βυζακι με ωραια καβλομενη ρογα!η γκομενα το εχει το πηδημα σε διαφορες στασεις με ωραιο στενο μουνακι.
  στα αρνητικα..λιγο παγωμενη στα προκαταρκτικα σαν να μην ηξερε πως να χειριστει την κατασταση..δεν αφηνει ελευθερα πιασιματα στο νινι(λογους υγιεινης..καλο βεβαια αυτο γλιτωνουμε τα μικροβια)..και δεν γλυφει γενικως το υπολοιπο σωμα.

  για το ξεφορτωμα που χρειαζομουν ηταν καλη αλλα δεν θα την τοποθετω στα στανταρ.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 29-11-2010
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Όχι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
   

  ωραιο απλο δυνατο πρωινο

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  πρωι δευτερας πηγα στο κλασσικο μου στουντιακι 144. το κλασσικο ψιλοπροβληματακι με το παρκιν αλλα δεν πτοηθηκα.μπαινω μεσα και η τσατσα ερχαριστα μου λεει καλημερα παιδι μου..περνα μεσα..να κερασω τιποτα..εχω πιει ηδη καφε της λεω..παμε στα βασικα τωρα..ονομα κοπελας νελια μου φαινεται..κοντη καστανο μαλλι σιλικονατο βυζι 4αρι..προγραμματα παιδια τα πολυ βασικα..ουτε ελευθερο στοματικο δεν επαιζε..ξενερωσα στην αρχη να πω την αληθεια..η τσατσα ομως μου ειπε περνα μεσα και δεν θα στεναχωρηθεις..οκ..φαβα αρχισα να μυριζομαι...αλλα λεω αφου το κανω παμε ισπανιξκο λεω..τα λεφτα μπροστα και παμε..η κοπελα τωρα με χαμογελο μπαινει μεσα ενω ακομα γδυνομουν και μου λεει περιμενε..και αρχισε να με γδυνει εκεινηενω ηταν απο πισω μου..αρχισε να μου χαιδευει με το νυχακι ελαφρια τα αρχιδια μου μου που αρχισαν να ανεβαινουν..αρχισε να με φιλαει στο λαιμο να μου γλυφει την ρογα και κατεβαινε..ηταν ηδη ψιλοσηκωμενος..εβλεπα τον στρογγυλο της κωλο και δεν αντεχα..γδυνεται και μου βαζει προφυλακτικο καιμου παιρνει μια πιπα αλλο πραγμα..βαθια υγρη και χωρισ χερια παρακαλω ενω με κοιταζε στα ματια και με παροτρυνε να της τον βαλω ολο και πιο βαθια στο στομα χτυπωντας μου το κωλομερι..η γκομενα τυα εσπαγε.καγκελωσα τελειως..ελα μου λεει..εναλαγεσ πολλων στασεων με την κοριφαια στα 4..δεν παιζοταν το θεαμα..μου ερχοταν να χυσω εκεινη την ωρα και μου λεει περιμενε..γυρναει επιτοπου και μου τον βαζει στα βυζια..φτυνοντας τον..εχυσα σαν τρελος..μπορει η κοπελα μα μην εχει τρελη γκαμα προγραμματος αλλα στην συμεττοχη τα σπαει..και μου αρεσε που δεν επαιρνε ελευθερο στοματικο για λογους υγειιηνης κυριως..αυτο ειναι δικο μου σκαλωμα..αλλα ηταν ενα παρα πολυ ωραιο πρωινο ξεκινημα..αυτα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 08-11-2010
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας «Ισπανικό»
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
   

  Για petite καταστάσεις

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Μετά την δουλειά μιας και περνούσα απ'έξω κατα της 14:30 σκέφτηκα να περάσω απο περιέργεια να δω τι σόι φρούτα έχει το μαγαζί. Εκεί είδα την Ντέλια Ρουμανάκι απο ότι μου είπε 23. Σε όποιον τα γούστα του περιλαμβάνουν κοντές καυλιάρες με τατοο θα πάθουν πλάκα!!! Η γκόμενα 1.50 με τα χέρια στην ανάταση αδύνατη με πέτρα κορμάκι και μέτριο προς μεγάλο βυζί έχει τατοο στην μέση και άλλα δύο δεξια και αριστερά στα πόδια της δίπλα απο το γατάκι της. Ομιλητικότατη με πολλή καλή πίπα και με μεγάλη ενέργεια στο καβάλημα!!! Εκεί που έπαθα την πλάκα μου όμως και ο λόγος που μου αρέσουν οι μινιόν είναι το βάθος!! θα νιώθετε ότι τερματίζετε.!! Μετά την πίπα και με το που ανέβηκε επάνω με τελείωσε σε χρόνο ντετε. Η τσατσά μου την έδωσε λίγο που είχε μια φάτσα ξινισμένη λες και έκανε αγγαρεία και το ότι το δωμάτιο δεν είχε μια τηλεόραση ούτε νιπτήρα. παρόλα αυτά η διάθεση της κοπέλες και το χαμόγελο της με αποζημίωσαν με το παραπάνω. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-06-2010
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
   

  Πολύ στενό

  Μέσος όρος: 
   
  6.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Ειπα να φτιαξω και εγω τον Μαι μου κανοντας μια περατζαδα απο τα γνωστα στουντιστεκια ξεκινωντας απο Βριλλησσου .Δεν βρηκα κατι καλο ομως και κατηφωρησα προς Συγγρου. Εκει ειπα να ανεβω και στο 144 αφου δεν βρηκα κατι αλλο στην γυρω περιοχη ,εκει προς μεγαλη μου χαρα

  αντικρισα ενα μικροσωμο Ρουμανακι περιπου 1,57 εδω ειμαστε λεω, περναω και δεν διαψευστηκα

  πολυ φιλικη και πολυ στενη ισως η πιο στενη που εχω παρει το μονο αρνητικο ηταν οτι

  βιαζοταν λιγο γιαυτο και το 5 στην βαθμολογια

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 01-05-2008
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
   

  Κοντοπούτανο Ντέλια

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Το κοντοπουτανο την Ντελια την ειχα ξαναπαρει οταν ειχε πρωτοπιασει στην Τριγγετα οπου ηταν λιγο ντροπαλη.

  Κοντη με βυζους σιλικονατους πιπα καλη και καλο στησιμο στα 4.

  Για ενα 50αρακι καλο ειναι χωρις βεβαια να με ξετρελενει αλλα για ενα γρηγορο ξεμπουκωμα ειναι οκ.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 24-03-2008
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
   

  Ρουμανική καύλα

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  τι βροχη ηταν αυτη ρε παιδια.λουτσα εγινα,μπηκα στο στουντιο μουσκιδι.λεω της τσατσας πες μου οτι εχεις κατι πολυ καλο κ δεν εγινα μουσκεμα τσαμπα.ρελια ντελια δεν το επιασα.μικροκαμομενη με σιλικονατο βυζι κ ωραιο κωλο.δεν μου γεμησε το ματι ομως.η τσατσα μου ειπε οτι ηταν πολυ καλη στο δωματιο.πηρα το 69 προγραμμα.παιδια το κωλοκοριτσο αν κ μικροκαμμωμενο γαμιεται απιστευτα.πιπα απιστευτη πολυ καθαρο μουνακι για γλυψιμο αλλα εκει που επαθα ηταν με την κωλαρα της.δυνατο γαμησι στα τεσσερα μεχρι που την ισιωσα στο κρεββατι.δεχοταν κ χαστουκακια στον κωλο.απλα τρελααααααααα.......την συνιστω ανεπιφιλακτα.κριμα που δεν δινει την κωλαρα της.αν τον δωσει ποτε θα φαει πολλες επισκεψεις.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 28-03-2008
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
   

  Ντέλια κοντοπούτανο

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Με καύλες σήμερα και πετάχτηκα στο μουσειακό στουντιάκι της Συγγρού και το σβήσιμο της σηκωμάρας μου.εκεί με καυλουποδέχτηκε η Ντέλια ένα κλασσικό κοντοπούτανο με καυλέ ναζιάρικο στυλάκι που με έκανε να περάσω μέσα η ξεβρακοκέφαλη.με αρχίζει στο τσιμπούκι και μου έκανε και γαργάλημα στα φρεσκοξυριμένα μου μπαλάκια.βασικά περίμενα να μου τα έγλυφε αλλά δεν το έκανε και αυτό είναι μείον αλλά συνεχίζουμε για γαμήσι τουρλόνωντας την γκωλάρα της που είναι απίστευτη θέα.στο σπρώξιμο φωνές και συμετοχή το καυλοπούτανο μέχρι να ρίξω το υγρό πύρ μου.δυστυχώς το κωλότρυπό της δεν το δίνει γιατί την ρώτησα αλλά ήταν αρκετή καλή στο δωμάτιο παρόλο τα σκαλώματά της όπως όταν πήγα να της γλύψω την ρόγα με απέσυρε κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο.για μια φορά πάντως δεν είναι άσχημα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 26-02-2008
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
   

  Ντέλια πρέπει να το δείτε

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  χωρις να μακρυλογω.το στουντιο καθαρο η συμπεριφορα της τσατσας λιγο μαλακισμενη.παμε στα ζουμια.η κοπελα ονομα Ντελια υψος 1,56 σουπερ κορμι σιλικονατο βυζι κ μια τατουαζια πανω απο τον κωλο θανατηφορα.πηρα το φουλ προγραμμα,χαμογελαστη μπηκε στο δωματιο.η κοπελα δεν βιαζοταν σαν κατι αλλες,πιπα αρχοντικη βασανιστικη ακαπακοτη κ χαρχαλεμα τ αρχιδια με το χερι,στο γαμησι πολλες αλλαγες στασεων,γαμειστε την στα 4 μονο για την θεα,η κωλαρααααααααα,χωρις να κατσουφιαζει.η γκομενα γαμιεται επειδη της αρεσει κ δεν το κανει αγγαρεια.γουσταρει να γαμιεται.τελεισα βλεπωντας τον κωλο της.το μονο αρνιτικο δεν γουσταρει να της γλυφεις τα βυζια κ δεν δεχεται φιλαι στο στομα.καλα γαμησια.....

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 11-02-2008
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69
   

  Ρουμανική Επιλογή

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Εχθες περι τις 11 το βραδυ στο συγγρου 144. Καστανο κοντοπουτανο απο την ρουμανια Dellia στο ονομα. Πολυ καλο και γυμνασμενο κορμι τελειος μικρος σφιχτος και ατακτα πεταχτος κολαρακος. Ωραιο και στιτο βυζι Νο 2-3. Αδειο το καταστημα περνα με το απλο τον 50. ματα 5 λεπτων ερχεται και το ρουμανιακι τσιτσιδωνεται και την πευτη στο κρεβατι. αρχιζει τα χαδακια και σαν το εργαλειο ορθωνεται του φοραει το αδιαβροχο με το στομα και ορμαει στο τσιμπουκι γαματη παθος. Πολυ καλη πιπα. την στινο στα 4 και ω τι ομορφη θέα, αρχιζω να την τιμωρω χτιποντας της τα κολομερια μεχρι που την ισωσα μπρουμιτα στο κρεβατι γαμοντασ την δυνατα. Πολυ καλη η σημετοχη τησ ως εδω βε βογκιτα και καλες κινησεις. Ξεχασα να πω οτι οσο ηταν στα 4 κουνουσε τοσο καλα τον κολο της που απλα την αφησα να γαμιεται μονη της με την πουτσα μου. Μετα την εβαλα απο πανω με "πλατη στο καλαθι", γα να εξακολουθισω να εχω την υπεροχη θεα του κολου της και μετα πο λιγο, δεν την βολεβαι και τοσο αυτη η σταση, το γυρισαμε στο ιεραποστολικο οπου και κατεθεσα μετα απο κανα 10λεπτο. Μονο αρνυτικο το οτι δεν δεχοταν γλιπσιμο στα βυζια και γενικα στο σωμα της.

  Συμπερασμα: πολυ θετικη εμπειρια, καλη συμετοχη και πολυ καλο κορμι, ευχαριστη και γελαστη παρουσια.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-10-2007
  Όνομα κοπέλας Ντέλια
  Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69