Ναι ζω σ΄ενα χωριο. Εχω το θυλικο boxer που ειδες, αλλο ενα ημιαιμο αρσενικο τον Σατραπη και 3 γατια. Αυτα που αναφερω κυκλοφορουν ελευθερα μεσα εξω στο σπιτι ή στην αυλη. Το βραδι ομως οταν θα παω για υπνο και κλεισω πορτες βγαινουν εξω. Δε γουσταρω να κοιμαμε αγκαλια με σκυλια ή γατες, προτειμω μια γυναικα. Οταν ερχοταν η πρωην μου σπιτι να μεινει δεν τα εβαζα μεσα γιατι δεν τα ηθελε και το σεβομουν. Δεν ειμαι κυνηγος, τα κουνελια δεν μπορω να τα αφησω ελευθερα γιατι θα τα χασω ή θα τα φανε οι αλεπουδες, οι κοτες ειναι ελευθερες την ημερα και τα κατσικια σταυλιζονται ελευθερα σ΄εναν πολυ μεγαλο χωρο. Δεν μπορω να πω οτι βγαζω λεφτα απο αυτα. Τα εχουμε περισοτερρο επειδη μας αρεσει, ετσι μαθαμε. Εχω αρκετη επικοινωνια με τα ζωα μου που και να στην περιγραψω δεν προκειτε να καταλαβεις γιατι νομιζει πως αν εχεις μια γατα ή ενα σκυλι στο διαμερισμα εγινες φιλοζωος. Ακομα και το κατσικι που θα σφαξω το αγαπαω, αλλα αυτη ειναι η μοιρα του για αυτο γεννηθηκε για να θρεψει ανθρωπους. Το μπιφτεκι που τρως καποτε ηταν μοσχαρι, πιστευω θα το ξερεις. Και το ψαρακι που τρως καποτε ηταν ελευθερο στο πελαγος.
Οσο για τα πιωματα σου ειπα προτειμω να τα πινω με τους φιλους μου.