Νέα

Περίεργες - αστείες ιστορίες σε μασατζίδικα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα athens23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
12
Πόντοι
766
Αποχή διαρκείας απ' όλα
 

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Μηνύματα
895
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι για σας στα τοσα χρονια που γυροφρενω τα ιδρυματα μαλαξεως εχουν δει πολλα τα ματια μου και ακουση τα αυτια μου.    θα αναφερω δυο περιστατηκα που ειναι για γελια και κλαματα  σε ιδρυμα  στην πλατεια βικτωριας πηγεναι ενας εβγαζε τα ρουχα του φορουσε ποδιτσα νοικοκυρας και στριγκακι οτι ειχε η κουζινα το επλενε και η κορασιδες το επαιζαν αφεντικα.  καποιος αλλος ειχε δυο γοβακια μαζι του και πηγεναι στο ιδρυμα της αμφιθεας και εβαζε τη γνωστη κορασιδα.....  να τα φοραει  γυμνη  και να κανει βολτες μεσα στο δωματιο αυτος μονο κοιτουσε. και ενα ακομη προσωποικη εμπειρια  στο μαρουσι απο την επανω μερια του σταθμου υπηρχε ενα σπα το ειχε μια παλια καραβανα του χωρου η ελενη  γυρω στα πενηντα ηταν οτα εμπαινες μεσα δεξια το ειχε για γυναικες και αριστερα για αντρες.    αυτη  την επιασε η αστυνομια  γιατι  επαιρνε της πιστωτικες  απο της τσαντες τον γυναικων που εκαναν θεραπεια  και της ξαφριζε.  μια μερα πηγα συστημενος με εβαλε σε ενα χωρο που ειχε χωρισματα απο καλαμι μου λεει κανε μπανιο και η κοπελα που θα ερθει ζητα οτι θες  διπλα ειχε ενα γιακουζι μεγαλο ακουγα χαχανητα και ουχ ωχ στην καλαμωτη ηταν μια τρυπα και ριχνω βλεφαρο επαθα την πλακα μου ηταν ενας αμερικανος μαυρος οπως μου ειπαν μετα  και ειχε ενα μαρκουτσι μισο μετρο.  προσπαθουσε να παρει την κορασιδα απο πισω και δεν εμπαινε τελεικα με το τριψημο το πολυ εχυσε τετοια καταιγιδα δεν ειχα ξαναδη αμαν λεω και παρει φορα δεν θα μεινη τιποτα ορθιο εδω μεσα.
 

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Μηνύματα
14.890
Κριτικές
28
Like
12
Πόντοι
766
αγαπητε μου φιλε περιεργε τα ακουγα οτι συμβαινουν αλλα δεν τα πιστευα.
Τελικα ομως μερικα ειναι οντως αληθινα...
Θου Κυριε... :tooth: :priest: :woldman:
φιλοι για σας στα τοσα χρονια που γυροφρενω τα ιδρυματα μαλαξεως εχουν δει πολλα τα ματια μου και ακουση τα αυτια μου.    θα αναφερω δυο περιστατηκα που ειναι για γελια και κλαματα  σε ιδρυμα  στην πλατεια βικτωριας πηγεναι ενας εβγαζε τα ρουχα του φορουσε ποδιτσα νοικοκυρας και στριγκακι οτι ειχε η κουζινα το επλενε και η κορασιδες το επαιζαν αφεντικα.  καποιος αλλος ειχε δυο γοβακια μαζι του και πηγεναι στο ιδρυμα της αμφιθεας και εβαζε τη γνωστη κορασιδα.....   να τα φοραει  γυμνη  και να κανει βολτες μεσα στο δωματιο αυτος μονο κοιτουσε. και ενα ακομη προσωποικη εμπειρια  στο μαρουσι απο την επανω μερια του σταθμου υπηρχε ενα σπα το ειχε μια παλια καραβανα του χωρου η ελενη  γυρω στα πενηντα ηταν οτα εμπαινες μεσα δεξια το ειχε για γυναικες και αριστερα για αντρες.    αυτη  την επιασε η αστυνομια  γιατι  επαιρνε της πιστωτικες  απο της τσαντες τον γυναικων που εκαναν θεραπεια  και της ξαφριζε.   μια μερα πηγα συστημενος με εβαλε σε ενα χωρο που ειχε χωρισματα απο καλαμι μου λεει κανε μπανιο και η κοπελα που θα ερθει ζητα οτι θες  διπλα ειχε ενα γιακουζι μεγαλο ακουγα χαχανητα και ουχ ωχ στην καλαμωτη ηταν μια τρυπα και ριχνω βλεφαρο επαθα την πλακα μου ηταν ενας αμερικανος μαυρος οπως μου ειπαν μετα  και ειχε ενα μαρκουτσι μισο μετρο.  προσπαθουσε να παρει την κορασιδα απο πισω και δεν εμπαινε τελεικα με το τριψημο το πολυ εχυσε τετοια καταιγιδα δεν ειχα ξαναδη αμαν λεω και παρει φορα δεν θα μεινη τιποτα ορθιο εδω μεσα.
 

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Μηνύματα
895
Like
4
Πόντοι
6
υπαρχουν και χειροτερα φιλε μου στην ορημου  καποιος εκανε τον πελεκανο  παααααανω στοκρεβατι του μασαζ χανει την ισοροποια  του και πεφτει κατω ηταν τυχερος που δεν εσπασε το κεφαλι του η τιποτα αλλο.
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36
Από το 2009 και μετά κοπηκανε (λόγω κρίσης) και οι "Περίεργες - αστείες ιστορίες σε μασατζίδικα"
 

Godzi32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2019
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει μασατζιδικο γαμιστρωνας?
 

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Μηνύματα
811
Κριτικές
11
Like
1.341
Πόντοι
376
Ήταν πέρυσι μια φορά που πήγα σε ένα από τα γνωστά καταστήματα και η κοπέλα τραγούδαγε συνέχεια το hit της σασας Μπάστα θέλω να μαστε μαζί συνέχεια συνέχεια... Και κάτι δικά της μονόλογα κάνε ΑΑ μωρό μου κάνε ααααααααα. Μόλις την ρώτησα γιατί τα λέει όλα αυτά μου λέει πείναω μωρό μου και όταν πεινάω τραγουδάω. Δεν έχω ξανασυναντησει πιο γεια σου γκόμενα σε θέμα εξυπηρέτησης. Έβγαζε Πολύ γέλιο η φάση και σέξ θα το θυμάμαι.
 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.674
Πόντοι
4.655
Υπάρχει μασατζιδικο γαμιστρωνας?

αγαπητό νέο μέλος στο site...παρακαλώ να διαβάσεις λίγο περισσότερο το forum. Φυσικά και υπάρχουν πολλά και θα βρεις και κριτικές και τιμές και από όλα . Διάβασε λίγο την ειδική κατηγορία και θα βρεις όλα αυτά που ψάχνεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom