Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.365
- Πόντοι
- 2.836
Γιαυτό βαράνε μύγες.....Πάνω από 160 ευρώ φίλε, άσε έχουν ξεφύγει τα στούντιο
Γιαυτό βαράνε μύγες.....Πάνω από 160 ευρώ φίλε, άσε έχουν ξεφύγει τα στούντιο
ξερω μια μεχρι τωρα τετοια περιπτωση αλλα δν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να το γραφω παντου μν την τσακωσει το στουντιο, να το γραψω εδω η σε πμ?...γεια σε ολους. Απο σποντα πατησα σε ενα μπανερακι διπλα και ανοιξε σελιδα απο το studio Αθηνων 318.
Εχει ενα τουμπανακι την Eva και εμεινα μλκ! Ερωτηση γιατι η επαφη μου με τα στουντιο ηταν ελαχιστη κ πριν απο ποοοοοολλα χρονια, υπαρχει περιπτωση ή καποιος τροπος να ερθει outcall σε ξενοδοχειο ? Ισως σε καποιο ρεπο της ή εαν το κανουν κατ' εξαιρεση και με το αναλογο τιμημα κ τα ιδια τα στουντιο? Αν ναι, πως παιζει η συνενοηση για αυτο?
Το καβλακι που με εφτιαξε ειναι το παρακατω (Αγ.Δομινικο λεει)
Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι
Sex Studio Λεωφόρος Αθηνών 318 Περιστέρι, Αθήνα. Κορίτσια στούντιο, πληροφορίες, φωτογραφίες.www.athinon318.com
καθε βοηθεια δεκτη!!!!
....μαγκα η ερωτηση ηταν για το συγκεκριμενο τεμαχιο! Τωρα αν ειναι καβλακι τρελο αυτη που λες εσυ, ριξε ενα πμξερω μια μεχρι τωρα τετοια περιπτωση αλλα δν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να το γραφω παντου μν την τσακωσει το στουντιο, να το γραψω εδω η σε πμ?
...αρχοντα δεν το' χω με τα στουντιο κ τα στουντιοκοριτσα. Εγω ειμαι φαν των cg στο χωρο μου κ με τον χρονο μουΛοιπον λογω του οτι περασει με την κοπελα που αναφερει ο φιλος εχω δυο πραγματα να σου πω με ΑΠΟΛΥΤΗ βεβαιοτητα.
Ενα το κοριτσι Ευα ειναι πολυ ποιο ομορφη απο οτι βλεπεις σε φωτο.Πολυ καλυτερο σωμα μοντελε τελείως.Οι φωτο την αδικουν.
Δευτερο μεινε μακρια της οσο ποιο μακρια μπορεις εχω γραψει και για ποιους λογους μη τα λεμε παλι.
Συμβουλη αφου σου αρεσουν τα καλιγραμα ομορφα κοριτσια. Πηγαινε σε Στελλα, Βαλερια με χριστινα κασσανδρας 3 οροφος μονο εκει αυτα τα κοριτσια.Επισης Καρινα που η τσατσα την αναφερει ναταλι και ειρηνη.Τα μονα αξιολογα κοριτσια.Οι τελευταιες μου εξορμησεις ειναι λιγοτερο του μηνος δυο εβδομαδων
Αυτή τη χρονική στιγμή η καλύτερη επιλογή είναι τα cg.Σε studio ναι μεν κάποιες είναι εμφανίσιμες αλλά από υπηρεσίες σπανίζει να πετύχεις κάτι καλόΠροτιμώ ένα call girl με 140 ευρώ και σίγουρα 1 ώρα σε ξενοδοχείο πάρα σε στούντιο Αρκεί να βρεις το κορίτσι που θα έχεις χημεία μαζί του.Πολλα στουντιοκοριτσα πλέων γυρνάνε σε μπουρδέλα αφού βγαζουν περισσότερα
Αμα θ ήθελες Στηλε φιλε ενα πμξερω μια μεχρι τωρα τετοια περιπτωση αλλα δν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να το γραφω παντου μν την τσακωσει το στουντιο, να το γραψω εδω η σε πμ?
μπορεις να διαβασεις την κριτικη που εχω κανει και αν μετα απο αυτα που γραφω εσυ πιστευεις κατι διαφορετικο μπορεις να προχωρησεις....αρχοντα δεν το' χω με τα στουντιο κ τα στουντιοκοριτσα. Εγω ειμαι φαν των cg στο χωρο μου κ με τον χρονο μου
Απο την συγκεκριμενη μικρη γτ μακρια, τι παιζει? (εκτος του οτι ειναι κομοδινο οπως λενε)?
Οπως στα μουρδελα υπαρχουν φολες κτλ ετσι και στα στουντιο υπαρχουν πολυ ομορφες παρουσιες με καλες υπηρεσιες αλλα υπαρχουν και εδω οι φολες.Αυτη τη στιγμη τουλαχιστον εγω γνωριζω 5-6 κοριτσια στουντιο που εχουν το πακετο.Τα λεμε στο φορουμ διπλα για στουντιο συνεχως και τουλαχιστον οι 5 απο τους 7 που συμμετεχουν ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ειλικρινης στα γραφομενα τους και μπορει καποιος να εμπιστευθει.Αυτή τη χρονική στιγμή η καλύτερη επιλογή είναι τα cg.Σε studio ναι μεν κάποιες είναι εμφανίσιμες αλλά από υπηρεσίες σπανίζει να πετύχεις κάτι καλό
...οκ την βρηκα! Οχι ρε αρχοντα, ειστε ειδημονες στα στουντιο γιατι να μην σ'εμπιστευτω!μπορεις να διαβασεις την κριτικη που εχω κανει και αν μετα απο αυτα που γραφω εσυ πιστευεις κατι διαφορετικο μπορεις να προχωρησεις.