Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
OXI...εχω τηλεφωνο ομως!Έχεις αγγελία;
OXI...εχω τηλεφωνο ομως!Έχεις αγγελία;
Με ενδιαφέρει φίλος αλλά είσαι πολύ νέος και δεν μπορώ να σε στείλω μήνυμαOXI...εχω τηλεφωνο ομως!
καλημερα,σε εμνα μπορεις να το δωσεις,OXI...εχω τηλεφωνο ομως!
Και εμένα με ενδιαφέρειOXI...εχω τηλεφωνο ομως!
ναι ειμαι νεος εδω....στο κουρμπετι υπολογισε εποχη ΡΑΔΙΟ 1 ....Νεα Εγνατια......οταν δουλευε εκει η ΕΒΙΤΑ ! Μιλαμε ισως για 2010 ? δεν μπορω να θυμηθωΜε ενδιαφέρει φίλος αλλά είσαι πολύ νέος και δεν μπορώ να σε στείλω μήνυμα
Ναι όντως πολύ καλή η Έρρικα!Το αγόρασες με 100€ λίγο τσιμπιμενη η τιμή max 80....Αν θέλεις κάνε μια περιγραφή για το ουκρανακιΣήμερα πρώτη φορά πήγα στην Εβίτα, άλλη φωτογραφία άλλη κοπέλα, 27 χρόνων έλεγε 38 μου βγήκε, εργάτρια στο σεξ και τσιμπούκι ι Έρικα και έχει ένα καλό Ουκρανακι καμμία 35 χρονών, καλό μωρό. Έδωσα 100 αλλά νιώθω ότι πλήρωσα λίγο παραπάνω. Οι γνώμες σας για την Εβίτα?
Φίλος πάω τώρα για το Ουκρανακι, με 80 θα πατήσω. Θα ενημερώσω.Ναι όντως πολύ καλή η Έρρικα!Το αγόρασες με 100€ λίγο τσιμπιμενη η τιμή max 80....Αν θέλεις κάνε μια περιγραφή για το ουκρανακι
Λοιπόν, πήγα το απόγευμα και ζητησα την Ξένια ( το Ουκρανακι). Όμορφη φάτσα βυζί 2μιση μελαχρινή 1,67 περίπου κωλο όχι δυνατό. Πάλι 100 μου είπε αλλά από την επόμενη φορά που θα με θεωρήσει πελάτη τακτικό θα πάμε σε καλύτερη τιμουλα. Τελικά το μωρό είναι 10+ χρονακια παραπάνω από τα 35 που είχα πει. Λίγο πεσμένο βυζί, ψιλοακωλο αλλά πολύ γέλιο, μιλάει λίγα αγγλικά και λίγα γερμανικά και βγάλαμε λίγο συννενόηση. Πίπα όχι κάτι τρελό αλλά έχει γούστο που φτύνει συνέχεια τον Περικλή , ευχάριστη, δεν λέει όχι , αλλά δεν κάνει και τα αεροπλανικα της Ερίκας. Κωλο δεν ζήτησα και το μουνι της πολύ καθαρο και δεν μύριζε τίποτα, ούτε είχε περίεργη γεύση.θα την ξαναπάρω κάποια στιγμή επειδή είχε γέλιο και μου αρέσε σαν φάτσαΦίλος πάω τώρα για το Ουκρανακι, με 80 θα πατήσω. Θα ενημερώσω.
Ίδιες και οι ίδιες είναι συνέχεια milf μονοΓια Dames παιδιά υπάρχει καμια ολοκληρωμένη φρεσκια ενημέρωση;;
Που θα βρω το τηλέφωνο της;;;OXI...εχω τηλεφωνο ομως!
Αλεξία δούλευε πολύ παλιά εκεί κ έβαζε κ αγγελίες, τώρα είναι τσατσά εξ αποστάσεως κ μένει Ρουμανία. Υπάρχει άλλη στον χώρο όμως που δε λέει κ πολλαΈχεις αγγελία;