Νέα

Ρίο - Βραζιλία...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα johnk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

johnk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος μπορεί να δώσει το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το τι παίζει στο Ρίο (call girls, μπουρδέλα, strip κτλ) ας μας ενημερώσει σας παρακαλώ, γιατί ενδέχεται να κάνω ένα ταξίδι την επόμενη εβδομάδα.
 

Επισκέπτης
φορτωμα πριν απο 2 χρονια στο χελπ
 

Συνημμένα

  • brazil 030.jpg
    brazil 030.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 280

Επισκέπτης
με 100 δολ. ολο το βραδυ
 

Συνημμένα

  • brazil 032.jpg
    brazil 032.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 229

Επισκέπτης
μρ 50 δολ για 2 ωριτσες
 

Συνημμένα

  • brazil 166.jpg
    brazil 166.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 158

Επισκέπτης
100 δολ ολο το βραδυ.Στην φωτο ειναι νευριασμενη στο ασανσερ επιση πηγα να την ξεμουνιασω 3 φορα και μαλωσαμε
 

Συνημμένα

  • brazil 025.jpg
    brazil 025.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 178

Επισκέπτης
ενα απο υα καλυτερα μουνια που εχω γαμισει.Πριν ενα χρονο με 100 ευρω απο το χελπ
 

Συνημμένα

  • DSC01765.jpg
    DSC01765.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 164

kriton5

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Μηνύματα
180
Like
10
Πόντοι
1
Tο Rio είναι must για κάθε σοβαρό σεξοτουρίστα. Οι αναρίθμητες θέρμες(δεν υπάρχουν μόνο οι 6-7 γνωστές)  και η ντίσκο Help στην παραλιακή λεωφόρο της Copacabana είναι οι κύριοι χώροι δράσης αλλά υπάρχουν και άλλες σημαντικές δυνατότητες.
Από πλευράς φυσικής ομορφιάς νομίζω ότι η πόλη Rio κατέχει τα πρωτεία παγκοσμίως.
Σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν μαγευτικοί προορισμοί όπου μπορείς να αποσυρθείς με την βραζιλιάνα της επιλογής σου για λίγες μέρες. Ο καλύτερος κατά την γνώμη μου είναι το νησάκι Ιlla Grande. Εκεί βρίσκεται και η νούμερο 2 παραλία της Βραζιλίας, η Lopes Mendes, την οποία προσεγγίζεις μόνο με τα πόδια. Ως νούμερο 1 θεωρείται η Jericoara στο ΒΑ άκρο της χώρας και αποτελεί για μένα βασικό ταξιδιωτικό στόχο του 2008 σε συνδυασμό με Fortaleza και Rio φυσικά.
Εννοείται πως δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα. Η προσοχή, η καλή πληροφόρηση και η μελετημένη στρατηγική είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στην άσκηση του hobby. Επιπλέον το κόστος ενός τέτοιου ταξιδιού ανέρχεται σένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Ελπίζω οι φωτογραφίες του Tasaef να ξεσηκώσουν κόσμο.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ενας Αμερικανός σε ένα Φορουμ εστειλε 2 βιντεακια που έκανε από Ρίο, το ένα ειναι μισο μισο με Ταιλάνδη:

The password to all the videos are "Hombre"

Here is a Rio/Thailand video...

My famous Rio Video.....including a crazy party at the VIP Suites in Rio!

Πάντως μπορουσε να βαλει μουσική υπόκριση σάμπα. Οποιος παντως παει εκει μην την πατήσει και πάει Plataform το σόου είναι μάπα και κλάψιμο χρημάτων. Ντίσκο σαν την Help δεν υπάρχει πουθενά σε όλον τον κόσμο. Να πηγαινεις το πρωι μπανάκι και το βράδυ απαρέγκλιτα στον Ναό "Help", ούτε μπουρδέλα ούτε τίποτε, αυτό μόνο αρκεί.
 

Επισκέπτης
Καλησπέρα στους "λατινο-lovers"!!!

Λοιπόν παίδες, μάλλον στα τέλη Φλεβάρη θα είμαι Βραζιλία για business trip (μία εβδομάδα με όλα τα παρελκόμενα!). Χρήσιμες οι πληροφορίες που διάβασα, ειδικά για το Help. Πρέπει να είναι γαμιστερό μέρος (όνομα και πράγμα!), θα το επισκεφθούμε σίγουρα μάλλον. :rockon: Θα είμαι και στο Σάο Πάολο για 3 ημέρες (part of the job) και τις υπόλοιπες στο Ρίο.

Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει (και τα δείχνει) ο tasaef, τότε να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψω με φωτογραφικό υλικό κι όχι μόνο (μπορεί και κάνα video!). :boobies:

Αν υπάρχουν τίποτα πληροφορίες της τελευταίας στιγμής... ευπρόσδεκτες!
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
το καυλι σου και τα ματια σου  λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Μηνύματα
2.626
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
16
ειχα παει πριν 4 χρονια μπηκαμε σε ενα μπαρ και ειχε κατι χαμουρες μολις ειπαμε τον μπαρμαν Γκρεκοι με συνοδεια 50δολαρου τις ειπε κατι και φυγανε μετα απο 2λεπτα σκασανε μυτη 7ΜΟΥΝΑΡΕΣ εδω τετοια μουνια δεν εχει.... 50δολαρια σου πλενουν και τα σωβρακα. με 1400 δολαρια ο μπαρμαν μας τις πουλουσε (μαλακια που δεν πηραμε) κανουν τα παντα. φιλε ορμα και κατσε στο καρναβαλι θα βαρεθεις να γαμας
Κινδυνος 1: Υπαρχουν πολλες τραβεστι που δεν τις αναγνωριζεις
Κινδυνος 2: οχι απλα καποτα αλλα καλτσα βαλε
Κινδυνος 3: Βια και κλοπη εν αφθονια
 

Επισκέπτης
Ρε μαγκες ακομα υπαρχει το Help.
Eγω ημουνα εκει το 1996 και ηταν ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
Help Adriatica Avenita μπροστα στην Copacabanna.
Αναλογια ανδρων γυναικων 1 - 10.
Αλλο καλο μαγαζι ειναι το Ipopotamous ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ KANONIKO.
Mονο να τα ψαχνετε τα κοριτσια απο κατω πριν τα πατε στα δωματια γιατι εχει κατι τραβελους τρελους που δεν τους παιρνεις πρεφα οσο εμπειρος και να εισαι.
Κατα τα αλλα σας ζηλευω .
Θα ψαξω και εγω το υλικο μου.
 

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.040
Κριτικές
22
Like
14
Πόντοι
4.175
αφιερωμενο στους μαγκες που ετοιμαζονται για ριο :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
[youtube=425,350]eIjoGALSt9w[/youtube]
 

Επισκέπτης
Καλημέρα σας!!!

Ξέρω ότι εκεί είναι πρωί Δευτέρας... εδώ είναι χαράματα, 5:14 ακριβώς. Ναι, όπως ίσως καταλάβατε είμαι στο Ρίο! Θα μπω πολύ γρήγορα στο ψητό γιατί αυτό σας ενδιαφέρει. Φτιάξτε λοιπόν καφεδάκι και παλουκωθείτε, έχω νέα!!!

Λοιπόν, στο Ρίο γίνεται της πουτάνας! Διάβασα από πολλούς για το HELP. Εγώ προσωπικά το βρήκα μάπα το καρπούζι. ΔΕΝ είχε ωραίες γκόμενες, εκτός από μερικές κυριολεκτικά μετρημένες στα δάχτυλα του ΕΝΟΣ χεριού. Και φυσικά ήταν πάνω τους σχεδόν όλο το μαγαζί. Φύγαμε άρων-άρων από εκεί μέσα και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο για ύπνο!

Την επόμενη ημέρα (σήμερα δηλαδή - χθες για εσάς) την ψάξαμε λίγο περισσότερο και καταλήξαμε σε ένα στριπτιζάδικο που ονομάζεται Barbarella. Δεν ξέρω τι σημαίνει στα Βραζιλιάνικα, εγώ πάντως το μεταφράζω ως "Παράδεισο"! Είχε μέσα τουλάχιστον 20-30 στριπτιζούδες και μιλάμε για ΠΟΛΥ high class! Αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι το Σάββατο έχει πάνω από 50 (φαίνεται την Κυριακή έχουν ρεπό αρκετές!). Μιλάμε για Βραζιλιάνες με ΟΛΗ την σημασία της λέξεως, όπως τις βλέπετε στην TV στο καρναβάλι. Με βυζάρες και κωλάρες! Καθήσαμε σε ένα τραπέζι και παραγγείλαμε ένα Johnny. Για να μην τα πολυλογώ, σε λίγη ώρα είχαμε "ψωνίσει" όλοι (5 άτομα ήμασταν). Κι όταν λέω "ψωνίσαμε" εννοώ "ψωνίσαμε", ΔΕΝ μας ψωνίσανε. Με λίγα λόγια, η στριπτιζού ΔΕΝ έρχεται να σου ζαλίζει τον πέουλα. Είναι όλες σε μια πίστα και λικνίζονται (ντυμένες, αλλά προκλητικά), άλλες γύρω-γύρω στον χώρο ανάμεσα στα τραπέζια, ενώ μία στο βάθος χορεύει σε έναν στήλο μόνο με τον στρίνγκο. Για να μην τα πολυλογώ, έπεσε το σχετικό μπλα-μπλα (πως σε λένε, πως με λένε, τι κάνεις, τι κάνω, από που είσαι, από που είμαι) και μετά από κάνα μισάωρο τις παίρνουμε και φεύγουμε. Πήγαμε 12:00 και φύγαμε 1:00. Κόστος μέχρι στιγμής: 600R (όπου R=Ριάλια, όπου 1 ριάλι=2,4 ευρώ περίπου), δηλαδή 250 ευρώ... δηλαδή 50 το άτομο συμπεριλαμβανουμένου και των ποτών των γυναικών. Και πήραν ΠΟΤΟ. Ότι θέλανε, όχι την μαλακία το νεροπλουτς που σερβίρουν στα ποτήρια της σαμπάνιας!!! Και μετά ξενοδοχείο κατευθείαν*** (βάζω αστεράκια εδώ και θα σας εξηγήσω γιατί).

Στο ξενοδοχείο λοιπόν, μπανάκι κανονικά μαζί της, σου κάνει πριβέ στριπ-τηζ, σου χορεύει... γενικά ότι θέλεις ρε παιδί μου! Και από εκεί και πέρα... όσα γαμίσια θες, όσες στάσεις θες, όσα χυσίματα θες, όπως θες, όπου θες και από όπου θες (ναι ΚΑΙ κώλο, σε ΟΠΟΙΑ στάση θές!). Θες και ποδομαλακία ας πούμε? No problemo!!! Θέλετε να τραβήξτε φωτογραφίες? Ελεύθερα!!! Βίντεο? Και πάλι ελεύθερα!!! ΚΑΜΙΑ δυσανασχέτηση. Το απόλυτο GFE. Για του λόγου το αληθές θα σας στείλω φωτογραφίες και βίντεο αλλά αφού τα μοντάρω πρώτα λίγο!!! Το κόστος? 400R. Δηλαδή 170 ευρώ περίπου. Για πόση ώρα? Μέχρι να βγάλει το καβλί σου αίμα!!! Όσο θέλεις. Κι όλο το βράδυ αν γουστάρεις.

Κι εδώ έρχονται τα αστεράκια!!! ΜΗΝ μείνετε σε κανένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Copacabana πλην του Marriott και του Sofitel. Σε όλα τα υπόλοιπα τρως πόρτα!!! Δεν σε αφήνουν να μπεις μέσα με την γκόμενα!!! Εμείς δυστυχώς μέναμε σε ένα από τα "μαλακισμένα" ξενοδοχεία και αφού κάναμε ΧΟΝΤΡΗ μανούρα στους μαλάκες της reception σηκωθήκαμε και τις πήγαμε σε γαμιστρόνα. Κόστος? Άλλα 160R (δηλαδή περίπου 67 ευρώ). Σύνολο 287 ευρώ. Το σύνολο θα μπορούσε να ήταν πολύ λιγότερο αν δεν την πατούσαμε με το κωλοξενοδοχείο (67  ευρώ από εκεί) κι αν δεν παίρναμε μπουκάλι, μπορείς να πάρεις απλά ποτό. Θα μπορούσε δηλαδή το όλο πακέτο να σου βγει στα 170 ευρώ και καθάρισες.

Μιλάμε όμως για στριπτιζούδες top-of-the-market και EVERYTHING included. Τι να σας πω τώρα... θα έχετε δει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με e-mail όπου ένας γαμάει μία βραζιλιάνα από τον κώλο και του χορεύει σάμπα με το καβλί του μέσα της... έζησα τέτοια εμπειρία παίδες... τι να σας πω... αν δεν με πιστεύετε, δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω. Take it or leave it... or come to Rio για να το διαπιστώσετε μόνοι σας!!!

Γενικά η φάση δεν παίζεται με τίποτα. Α!!! Έπαιξε ΚΑΙ μασαζάκι με λαδάκι και τα συναφή + τα 3 που της έριξα.

Αύριο την κάνουμε και πάμε Αργεντινή σε κάτι καταράκτες που έχει εκεί. Δεν θυμάμαι το όνομά τους, εδώ δεν θυμάμαι το δικό μου καλά-καλά μετά από αυτό που έζησα! Θα σας πω λοιπόν τι παίζεται και εκεί μιας και πήραμε φόρα (μετά την ψυχρολουσία που φάγαμε χθες στο Help). By the way, έχετε υπόψη σας ότι οι πουτάνες του Barbarella μας είπαν ότι στο Help κυκλοφορεί ότι μπορείτε να φανταστείτε (από τραβέλια και γκόμενες, μέχρι ναρκωμανείς πουτάνες και επικίνδυνες για αρρώστιες). ΚΑΜΙΑ από αυτές που κυκλοφορούν στο Help δεν προσλαμβάνονται να δουλέψουν στο Barbarella τόσο λόγο της εμφάνισής τους αλλά και λόγω επικινδυνότητας για αρρώστιες. Η γνώμη μου είναι λοιπόν μακρυά από ο Help. Δεν ξέρω πως ήταν τότε που πήγαν άλλοι συνάδελφοι, τώρα δεν λέει μία. Oi γκόμενες είναι επιπέδου Μεταξουργείου, μα την αλήθεια σας μιλάω, οι καλύτερες επιπέδου Φυλής.

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια. Όταν μοντάρω λίγο της φωτός μου και τα video. Κάντε λίγη υπομονή μόνο.

Αυτά.

Καλή σας μέρα.
 

Επισκέπτης
Σημερα Liomas μαλλων πετας για Ιγγουασου απο οτι καταλαβα.
Καλα να περνας πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα.
Αντε και καλα γαμησια.
 

Επισκέπτης
Σημερα Liomas μαλλων πετας για Ιγγουασου απο οτι καταλαβα.
Καλα να περνας πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα.
Αντε και καλα γαμησια.

Είσαι τσίφτης ;) Μάντεψες διάνα!!! Καλά είναι εκεί? Έχεις πάει? Βασικά θα είμαστε από την πλευρά της Αργεντινής, όχι της Βραζιλίας.
 

Επισκέπτης
Εκει δεν θα βρειτε ευκολα μουνακια μονο καταρακτες οποτε μην κατσετε πανω απο 2 μερες.
 

Επισκέπτης
Εκει δεν θα βρειτε ευκολα μουνακια μονο καταρακτες οποτε μην κατσετε πανω απο 2 μερες.

Ακριβώς για 2 ημέρες θα πάμε... όσο για μουνάκια... για να το λες κάτι θα ξέρεις! Αλλά αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι έχω έρθει με κάτι 45άρηδες-50άρηδες επιχειρηματίες/ιδιοκτήτες επιχειρήσεων οι οποίοι μέχρι και viagra έχουν φορτωθεί γιατί έχουν γαμίσει σε όλη την υφήλιο!!! Και στην Σαχάρα να τους στείλεις, αυτοί οι πούστηδες θα βρουν μουνί!!! :cheesy: Αν έχω τίποτα νέα θα ενημερώσω.
 

Επισκέπτης
Εχει κατιτις και εκει αλλα οχι στα ξενοδοχεια .
Θα παρετε εναν ταριφα και θα του πειτε τι θελετε και θα του δωσετε και ενα 20αρικακι μπουρμπουαρ .
Αυτος ξερει τα παντα.
Το ιδιο και στο Μπουενος Αιρες αμα πατε.
 

Επισκέπτης
Εχει κατιτις και εκει αλλα οχι στα ξενοδοχεια .
Θα παρετε εναν ταριφα και θα του πειτε τι θελετε και θα του δωσετε και ενα 20αρικακι μπουρμπουαρ .
Αυτος ξερει τα παντα.
Το ιδιο και στο Μπουενος Αιρες αμα πατε.

Λοιπόν, είδες που σου έλεγα ότι αυτοί οι τυπάδες δεν παίζονται με τίποτα? Μετά από 1-2 τηλέφωνα που κάνανε μας πήγαν σε αυτό το μέρος (πρώτη φωτογραφία), όπου ψώνισα την Hetana (δεύτερη και τρίτη φωτογραφία). Αυτές τις photos τις βάζω αμέσως, είναι "εύκολες" και δεν θίγουν πρόσωπα και οικογένειες!!! Εξάλλου μόνο αυτές τις δύο τράβηξα, δεν πολυγούσταρε οπότε κι εγώ δεν το ζόρισα το πράγμα. Μέτριο ύψος, γύρω στο 1.65, με μελαχροινά ίσια μαλλιά, βραζιλιάνικη κωλάρα και βυζάρες (φυσικές) και μελαμψή στο δέρμα, σοκολατένια αλλά όχι μαύρη.

Στο κρεβάτι ΦΩΤΙΑ σκέτη. Φοβερό GFE, έπαιζε συνέχεια με το μουνάκι της όταν την γαμούσα. Και ΑΧΟΡΤΑΓΗ ρε παιδί μου. Με το που τελειώσαμε την πρώτη φορά, δεν πέρασαν ούτε 5 λεπτά (ούτε το τσιγάρο δεν με άφησε να κάνω ολόκληρο) και με ξαναπλάκωσε στα χάδια και στα τσιμπούκια. Μετά από πάνω για ροντέο άνευ προηγουμένου... εμένα τουλάχιστον τόσο μα τόσο "χτυπητό" δεν μου το έχουν ξανακάνει. Παραλίγο να μου τον σπάσει η πουτάνα. Οπότε πήρα φόρα κι εγώ και την γύρισα τόσο στο ανάσκελο όσο και στα 4 και την κάρφωνα με όση δύναμη είχα! Έχυσα μετά από 1 ώρα σχεδόν... γάμα τα. Το τρίτο έγινε μετά από κάνα 20λεπτο μέσα στου ντουζ όπου απλά έπαιξε δυνατή πίπα και χύσιμο με το χέρι της. Πριν από λίγο έφυγε. Η ταρίφα 300R (δηλαδή περίπου 130 ευρώ) για 2 ώρες γεμάτες-γεμάτες.

Αυτά.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom