(1) 2-3 φορές τον χρόνο στο εξωτερικό με πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει τα πάντα και είνα πάμφθηνο σε σχέση με αυτα που πλερώνεις εσύ (150 Ευρώ την εβδομάδα αεροπορικών εισητηρίων συμπεριλαμβανομένων) .. και όσο για φαγητό (αν δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο) μία σαλάτα στα τέσσερα και απ΄οένα σουβλάκι χωρίς πίτα...
(2) την μεγαλύτερη αναλογία πόρσε και μερτσεντε κατά κεφαλήν έχει η Ελλάδα μέμο... πάρτο χαμπάρι... οι Γερμανοί κυκλοφορούνε με κάτι οπελάκια..
και ειδικώτερα στην περιοχή της Λάρισσας έχει παρατηρηθεί η μεγαλύτερη αναλογία καγιέν σε ΟΛΟ τον κόσμο...
(3) αυτό πάλι που το είδες... ????????????????
(4) καλά όσο για την Αγγλία έξοδος σε εστιατόριο σημαίνει Mc Donalds ή σε κανένα fish & chips

εστιατόρια στην Αγγλία δεν είναι για τους κοινούς θνητούς.. όσο για τις 20 πίντες που λές μία-δύο και αυτές σιγά σιγά να κρατήσουνε.. τράβα να δείς πάμπα στην Αγγλία και μετά τα λέμε...
είπα να κάνω ΕΝΑ και μόνο σχόλιο σ αυτά που γράφεις, αλλά διαβάζοντάς τα όλα, βλέπω ότι είσαι σε ΟΛΑ λάθος, οπότε θα σε πάρω λίγο παραμάζωμα για την αποκατάσταση της αλήθειας φιλαράκο μου.

παμε λοιπόν:
1) Λάθος. Όσους γερμανούς ξέρω που πήγαν διακοπές φέτος Ελλάδα, έδωσαν στο πρακτορείο περίπου 1.500-2.000 (οικογενεια με 2 παιδιά) σε Ρόδο ή Κρήτη. Φάγαν και κάνα χιλιάρικο ακόμα....οικονομικά ήταν στην Ελλάδα είπαν επιστρέφοντας.

2) Αυτό θα το αφήσω ασχολίαστο, μια και είναι εντελώς εξωφρενικό.

Μια βολτίτσα μόνο αν έρθεις θα σου πεταχτούν τα μάτια απόξω με το τι μπεμπες-πόρσε-μερσεντέ-λαμποργκίνι (τα λένε λαμπορτζίνι-δεν ξέρω τελικά πώς σκατά προφέρονται)

!!!!
αρκεί δε να σου πω ότι τώρα όλοι οι γερμανοί βάζουν χειμερινά λάστιχα, οπότε στις διάφορες ιστοσελίδες ψάχνοντας, βρίσκεις (μαζί με ζάντες) κατά 90% μόνο τις παραπάνω μάρκες!!!

3) Ναι, έτσι ακριβώς είναι. Το φαγητό για το γερμανό αποτελεί, όχι είδος διασκέδασης ή συνοδευτικό εξόδου, όπως σε εμάς, αλλά μια διέξοδο στην βαρετή διαδικασία του μαγειρέματος

. Κοινώς, τρώνε έξω πρωί,μεσημέρι και βράδι, πολλές φορές την εβδομάδα, χωρίς να θεωρούν ότι βγήκαν για διασκέδαση

.Απλά δεν μαγείρεψαν. Φιλικό μου ζευγάρι μου είπε ότι είναι παντρεμένοι 20 χρόνια (παντρέυτηκαν μόλις τέλειωσαν το "λύκειο"-πολύ ρομαντική η ιστορία τους

) και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

!!!!!! φυσικά και δεν είναι η εξαίρεση.

ελπίζω να μην μου κρατάς κακία, αλλά ήσουν άκυρος σε όλα.

Καταλήγοντας θα ήθελα να πω ότι ο τρόπος ζωής των γερμανών δεν απέχει και πολύ απ τον δικό μας....όσον αφορά τη διασκέδαση, τις ανέσεις, τα αυτοκίνητα κοκ

έχουν μαζέψει οι πούστηδες όλο το χρήμα της ΕΕ και απολαμβάνουν.

Το δε κράτος τους (και εδώ είναι η διαφορά με το δικό μας μουρδέλο) έχει βαλθεί να χτίσει όλους τους δρόμους της Γερμανίας απ την αρχή. Αντί να κάνουν βίλες οι πολιτικοί της (δεν ξέρω βέβαι αν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ χτίζουν και βίλες), δεν έχουν αφήσει δρομάκι που να μην υπάρχει μπουλντόζα!