Νέα

Άγιος Δομίνικος. Τι παίζει;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα markhsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά, επειδή ενόψει καλοκαιρινού προγραμματισμού έχω βάλει και τον ʼγιο Δομίνικο στην λίστα μου, όποιος συναγωνιστής γνωίζει σχετικά ας καταθέσει τον οβολό σκέψης του εδώ. Το κύριο ζητούμενο είναι βέβαια η sex σκηνή του νησιού,(τι παίζει, πού,πώς), αλλά και η όποια ταξιδιωτική πληροφορία είναι καλοδεχούμενη.
Ιδιαίτερα με απασχολεί το θέμα της διαμονής(σε ξενοδοχείο ή διαμέρισμα, επιτρέπονται οι ντόπιες μέσα στα ξενοδοχεία, ή είναι σαν την Κούβα???).
Όποιος ειδήμων ας μας διαφωτίσει....
 

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Μηνύματα
851
Like
11
Πόντοι
6
Μαρκησιε να φανταστω γαμηλιο ταξιδι η κανενα 5αρακι στο τζοκερ????να σου πω την αληθεια ουτε ξερω σε ποιο σημειο του πλανητη πεφτει(καραιβικη ειναι?).παντως δεν εχω ακουσει κανεναν για ταξιδι αναψυχης στο συγκεκριμενο νησι.και παλι δεν θα το διακινδυνευα για καμια απο αυτες εκει-μονο στην ευρωπη νοιωθω σιγουρια.καλη σου (αν και νωρις)διαμονη.
ρεεε μπας και εισαι ναυτικος  :idiot:
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
51
Πόντοι
4.095
Από 2 φιλαράκια που έκαναν την βόλτα μπορώ να σου πω ότι παίζουν πολλά αφροδίσια.
 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Μηνύματα
560
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Από 2 φιλαράκια που έκαναν την βόλτα μπορώ να σου πω ότι παίζουν πολλά αφροδίσια.

Ακριβώς.Είχε πάει πέρσι ο ξαδερφός μου και γύρισε με έρπη...Όχι έρπιν!Ευτυχώς το ξεπέρασε,αν και δεν θεραπεύεται τελείως,μένει λίγο από το παράσημο...
 

Επισκέπτης
Χμμ..... Οι Δομηνικανές υπάρχουν και εδώ , αλλά είναι τα μεγαλύτερα αστέρια στα μπαρ της ... Τρούμπας
Πάντως εκεί κάνουν θραύση. Όπως λένε και οι ντόπιοι μαγαζάτορες :
Έχουν ... εργαλεεεείιιιοοοο αυτές !
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
115
Πόντοι
66
φιλος που γνωριζει απο σεξοτουρισμο πολυ καλα, εχει στο ενεργητικο του πολλες ταυλανδες βραζιλιες και κουβες, ηταν να παει στον αγιο δομηνικο πριν ενα μηνα, τελικα δεν πηγε. απο το ψαξιμο εμαθε οτι ειναι αρκετα τριτοκοσμικο μερος, εχει βεβαια τουριστικα μερη αποκομενα και ρεσορτ, αλλα θελει προσοχη, δεν ειναι ας πουμε σαν ταυλανδη, χαλαρα.  υπαρχουν resort που με 400 δολλαρια τη μερα μενεις σε χλιδατα δωματια, ζακουζι ποτα κλαμπ και φυσικα απειρα μουνια περιφερονται και γαμας οποια θες οσο θες, οσες αντεχεις , ολα αυτα στα 400 δολλαρια. θα προσπαπθησω να μαθω τα σχετικα σαιτ.
ο εμπειρος φιλος με ενημερωσε οτι ο τοπ σεξοπροορισμος ειναι η βραζιλια, εκει το πηδημα το εχουν στο αιμα τους, και το πρωκτικο σεξ ειναι ο κανονας στην σεξουαλικη πραξη.
 

navaro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Λόγω του ότι έχω σχέση με τον Άγιο Δομήνικο πρέπει να σου πω πως αξίζει αρκετά η μουσική (bachata και Meregue) όπως και οι γυναίκες.
Στον Πειραιά υπάρχουν ΕΚΤΟΣ τρούμπας μαγαζιά που απλά συχνάζουν Δομινηκάνες.
 

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Μηνύματα
82
Like
0
Πόντοι
0
Navaro που είναι αυτά τα μαγαζιά αδερφέ μου να περάσουμε βόλτα!
 

Spiros_k

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος ενδιαφέρεται για Άγιο Δομίνικο ας μου στείλει pm...ότι αναγράφεται είναι απλά μπούρδες. Οι γυναίκες το ίδιο καυτές με τις Κουβανές και πολύ πληθωρικές (κό...ς και βυζ...ες). Εγώ προσωπικά μιλάω ισπανικά, έκανα μία "σχέση" μέσω Ιντερνετ και την διαμονή την κανόνισε αυτή. Συμφέρει και είναι απίστευτη εμπειρία χωρίς να υπάρχουν τα δικτατορικά της Κούβας. Επίσης η Αιτή, για όποιον δεν μασάει, επείδή είναι και λίγο επικίνδυνα λόγω πολιτικής κατάστασης, έχει απίστευτες σοκολατένιες γυναίκες...Σίγουρα ο επόμενος προορισμός μου :)
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.743
Πόντοι
5.035
Νομίζω το καταλληλότερο άτομο για να μας διαφωτίσει είναι το Katerinio που κατά δήλωσή της κατάγεται από κει.
Οι γνώστες κατάλαβαν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν Η Δομινικάνικη Δημοκρατία είναι μία πανέμορφη χώρα με ωραίους ανθρώπους και φοβερός προορισμός διακοπών (και σεξοτουρισμού).

Το μεγαλύτερο παιχνίδι γίνεται στην πρωτεύουσα Άγιος Δομίνικος (Santo Dominco) στα μπαρ αλλά και έξω από αυτά.

Στα μπαρ, εάν έχετε θάρρος υπάρχουν πολλές κοπέλες που ασκούν το επάγγελμα (εάν δεν έχετε θάρρος δίνετε πουρμπουάρ στον μπάρμαν και σας φτιάχνει αυτός), τις πλησιάζετε ή σας πλησιάζουν κερνάτε ποτό και ρωτάτε πως γίνεται το παιχνίδι. Σε 2-3 ώρες θα έχετε μάθει όλα τα κόλπα.

Έξω από τα μπαρ, στις πλατείες και στους δρόμους με εμπορικά καταστήματα που συγκεντρώνουν τουρίστες (ακόμη και έξω από μαγαζιά που πουλάνε πούρα) γινετε ακριβώς το ίδιο.

Αξίζει να διαθέσετε λίγες ημέρες σε resort (all inclusive) στην Punta Cana, η οποία είναι στο Top 3 των καλύτερων παραλιών της Καραϊβικής και στο Τοπ 10 των καλύτερων παραλιών του κόσμου!!!

Ακόμη και εκεί μπορούν να σας φτιάξουν από τη reception για κοπέλα που θα μείνει μαζί σας (με κάποιο πουμπουάρ στον άνθρωπο που θα σας τακτοποιήσει φυσικά).

Ακόμη μία επιλογή είναι η Punta Plata φοβερή παραλία με νέους περισσότερο απ' όλο τον κόσμο αλλά φέρνει περισσότερο σε εικόνα Λαγανά (ζάκυνθος) ή Φαληράκι (Ρόδος) από τα μεθυσμένα Αμερικανάκια. Φυσικά έχει περισσότερη σεξ σκηνή από την Punta Cana.

Οι κοπέλες είναι μουλάτες (όπως στην Κούβα και στις περισσότερες χώρες της λατινικής αμερικής) ήτοι απίστευτα οπίσθια, χυτά πόδια, διάθεση στο κρεβάτι και άνετες σε διάφορα κόλπα!!!

Μη παραλείψετε να επισκευτείτε και να καπνίσετε Δομινικάνικα πούρα, τα Δεύτερα καλύτερα (σε αρκετές περιπτώσεις και πρώτα) στον κόσμο, μετά τα Κουβανικά.

Αϊτή καλύτερα να αποφύγετε, μεγάλη πολιτική αστάθεια και πρώτη σε ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο.

 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
115
Πόντοι
66
να επαληθευσω σε οσα ειπε ο συντροφος mgreek σχετικα με αγ. δομηνικο,
δυο φιλοι εμπειροι σε τετοια ταξιδια και με πολλες ταιλανδες στην πλατη τους, τον νοεμβρη που μας περασε ηταν σε διλλημα για το που να πανε, ταιλανδη η δομηνικο, τελικα πηγανε δομηνικο.
σε γενικες γραμμες πολυ ευχαριστημενοι, νοικιασαν σπιτι, οι τιμες σαν την ταιλανδη σε επιπεδα, 1 ευρο 49 πεσος.
οι κοπελες απο 20 εως 30 ευρο τη βραδια, σε τραβανε στους δρομους να τις παρεις, οταν νυχτωσει βεβαια. σκουρες πολυ και λατιν σεξ φυσικα απο το οποιο δεν εχω ιδεα, ειναι ομως μοναδικο, το σημειο που εντοπισαν οι φιλοι μου και τους ελειψε ηταν η ελλειψη gfe απο τις κοπελες,
σε οσους εχουν παει ταιλανδη μοιραια οι συγκρισεις θα ειναι παντου.
για λατιν φασεις ομως προτεινεται ο δομηνικος, στις παρτουζες ηταν οι καλυτερες,
απο ασφαλεια χωρις να κυνδινευσουν ποτε, απλα μου ειπαν οτι θελει λιγη προσοχη, δεν ειναι σαν ταιλανδη. ελπιζω να βοηθησα λιγο.
οσοι δεν εχουν "προβλημα" με τις ασιατισες ας δοκιμασουν.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
Ακριβώς.Είχε πάει πέρσι ο ξαδερφός μου και γύρισε με έρπη...Όχι έρπιν!Ευτυχώς το ξεπέρασε,αν και δεν θεραπεύεται τελείως,μένει λίγο από το παράσημο...
ο ερπης ειναι παιδικη ασθαινια.εγω 15 χρονια στη Ρωσσια εχω γαμιθει να κωλαω Χλαμηδιες,Συφιλη,Τριχομοναδες.ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.αν θες να γαμισεις θα το υποστεις και αυτο!!!-εχω ακουσει καλα λογια για Περου και Βοληβια.λεει γαμας σχεδον τσαμπα
 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
Άγιος Δομίνικος τι μου θυμίσατε ρε παιδιά έζησα όλα μου τα νιάτα τον γνωρίζω από άκρη σε άκρη αν και έχω να πάω 7 χρόνια πάντα είναι στην καριδια μου. 5 από της 13 γυναίκες μου είναι δομινικανές έβγαλα πολλά λεφτά αλλά έχασα και πολλά λεφτά. Πολύ λίγοι δομινικανοί δεν με γνωρίζουν γιατί έκανα πρόγραμμα στην τηλεόραση με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα και όπως καταλαυενετε τα κορίτσια τρέχανε από πίσω μου. Δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω γιατί μου ειρθαν τα παλιά και αν και είναι απίστευτο σηκινηθηκα αλλά υπόσχομαι να σας γράψω τα πάντα γι αυτόν τον παραδησω που λέγετε Άγιος Δομίνικος :'(
 

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Μηνύματα
66
Like
0
Πόντοι
0
doctortilac, δεν το περιμενα ποτε οτι θα σε εβρισκα εδω...αν και εδω που τα λεμε, επρεπε να ειχα σκεφτει οτι το μονο σιγουρο ειναι τι θα σε εβρισκα εδω!
 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
J. πριν έρθω Ελλάδα ήμουνα για 28 χρόνια Άγιο Δομίνικο και new york και μόλις το είδα δεν μπορούσα να μην μπω. :'(
 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
688
Like
2
Πόντοι
6
Φίλοι μου την Τετάρτη η Δρουζα θα έχει στο πρόγραμμα της για της αλλοδαπές είναι στο STAR 4με6 και διαπραγματεύομαι το οικονομικό αυτή την στιγμή για να είμαι στο πρόγραμμα προς το παρόν 95% είναι θετικό κάποιες λεπτομέρειες λείπουν και φισηκα θα υπερασπίσω της αλλοδαπές συγνώμη που θα δυσαρεστώ κάποιους αλλά η καρδιά μου και η ζωή μου κτιπα μόνο για αλλοδαπές μην ξεχάσετε να το δείτε και μετά δέχομαι και τα σχόλια σας. Νομίζω είμαι ο πιο κατάλληλος να μιλήσω για της αλλοδαπές γιατί έχω 13 γαμους και όλες ξένες συν της γκόμενες συν της πουτα…ε νομίζω έχω αρκετή πήρα να βγάλω ασπροπρόσωπους τους συμπολεμιστές μου. :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom