Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

<< < (66/318) > >>

Papazol:
Παράθεση από: james070 στις 21/01/10, 04:04

γάμησέ τα!

λοιπόν παπαζόλη μου, σαν πιτσιρίκος που είσαι πρόσεχε τις σειρήνες!

Αλλά και μήνυμα προς τους γκέι:

δεν είναι κακό να σου αρέσει να σου βάζουν δάχτυλο στον κώλο! Ούτε και κανένα πλαστικό 20ποντο "πουλάκι".
δεν είναι κακό να ανακαλύψεις ότι σ αρέσει πιο πολύ να σου το βάζουν από πίσω (γυναίκες ή άνδρες) και όχι να το βάζεις εσύ!

Κακό είναι να μην θες να παραδεχτείς ότι είσαι γκέι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχώ ερώτημα:
Επειδή εμένα γενικά δεν με αρέσει το δάχτυλο από πίσω να προσέχω τις Κνίτισες,Πασπίτισες ή Δαπίτισες περισσότερο,ποιες είναι πιο επικίνδυνες;! :D :think:

james070:
Παράθεση από: Blondtiny στις 21/01/10, 04:04

Αυτό που δε μπορεις να καταλάβεις με τίποτα είναι πως εάν εσυ που δεν είσαι γκέι από ότι λες αφήσεις κάποια γυναίκα να σου ερεθίσει τον προστάτη θα καυλώσεις, τώρα το ότι δε θες να κάνεις το πείραμα είναι σημάδι κομπλεξισμού.


ηρέμησες βλέπω.Ωραία.

να σου το πω λοιπόν με το δικό σου το παράδειγμα!

δεν έχω κανένα κόμπλεξ πάνω στο σεξ.Κάνω αυτό που γουστάρω! Το να μου ερεθίσουν τον προστάτη με το κωλοδάχτυλο που αναφέρθηκε, είναι μια πράξη που με απωθεί!
γιατί πού απλά έχει να κάνει με τον κώλο μου! όχι από θέμα κόμπλεξ όπως λες. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Οπότε για να καταλάβεις τι λέω (μια και ως γυναίκα δεν μπορείς να έρθεις στη θέση μου)

ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ είμαι γκέι.

τόσο πολύπλοκο είναι για να το καταλάβεις?


(και όσον αφορά τον προστάτη που πόσταρες, ΟΛΟΙ οι άνδρες έχουν προστάτη.δεν πάει να πει ότι είναι εν δυνάμιε γκέι.ΑΝ γουστάρουν να τους τον ερεθίζουν, είναι! αν δεν γουστάρουν ΔΕΝ είναι.Όχι κόμπλεξ! Απλά γούστο)

αν θες στο αναλύω κι άλλο, αν και φαντάζομαι ότι δεν βγαίνεις απ τη γνώμη σου.....

Papazol:

james070:
Παράθεση από: Papazol στις 21/01/10, 04:04

Εχώ ερώτημα:
Επειδή εμένα γενικά δεν με αρέσει το δάχτυλο από πίσω να προσέχω τις Κνίτισες,Πασπίτισες ή Δαπίτισες περισσότερο,ποιες είναι πιο επικίνδυνες;! :D :think:


μπα! όλοι οι γκέι είναι πολυκομματικοί!

αν και θα έλεγα ότι κλείνουν περισσότερο από αριστερά πλευρά! Οπότε και οι κνίτισες που πάνε με ομοιδεάτες τους, που ακόμα δεν έχουν παραδεχτεί ότι είναι γκέι, τους αρέσει η...πίσω πόρτα, οπότε τα κοριτσάκια αυτά έχουν σχηματίσει την εσφαλμένη εντύπωση ότι αφού τις πηδήξανε, παρότι τον δαχτυλιάσανε, δεν είναι γκέι! ;)

θα σου πω κάτι όμως που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία πλέον, ούτε στ σεξούλα, ούτε στην μπλόντι, και σταματάω εδώ γιατί βαρέθηκα!

το σεξ είναι ένα παιχνίδι όπου θες συνεχώς να φτάσεις και σε άλλα επίπεδα, να ανακαλύψεις το κάτι άλλο. Όταν λοιπόν ερεθίζεσαι με ένα δαχτυλάκι, ενδέχεται μετά από λίγο καιρό, να μην σου φτάνει μόνο ένα...πες μου λοιπόν εσύ, μετά απο 2-3-5 χρόνια συνεχούς "δαχτυλικής" ενασχόλησης με τον ποπό σου....δεν θα θελήσεις να πας ένα βήμα παραπάνω.......? ίσως και δύο......και να μην σε ενοχλέι πλέον πόσα δάχτυλα μπαίνουν...ούτε αν είναι δάχτυλα-αρκεί κάτι να μπαίνει, ούτε αν είναι από γυναίκα.....!

τη στιγμή λοιπόν που κάποιος αντιλαμβάνεται ότι γουστάρει κάτι τέτοιο, ας λάβει τα μέτρα του για το υπολοιπο της ζωής του! (αν και δεν είναι και τόσο σοβαρό όσο ακούγεται)

Blondtiny:
Παράθεση από: james070 στις 21/01/10, 04:04


το σεξ είναι ένα παιχνίδι όπου θες συνεχώς να φτάσεις και σε άλλα επίπεδα, να ανακαλύψεις το κάτι άλλο. Όταν λοιπόν ερεθίζεσαι με ένα δαχτυλάκι, ενδέχεται μετά από λίγο καιρό, να μην σου φτάνει μόνο ένα...πες μου λοιπόν εσύ, μετά απο 2-3-5 χρόνια συνεχούς "δαχτυλικής" ενασχόλησης με τον ποπό σου....δεν θα θελήσεις να πας ένα βήμα παραπάνω.......? ίσως και δύο......και να μην σε ενοχλέι πλέον πόσα δάχτυλα μπαίνουν...ούτε αν είναι δάχτυλα-αρκεί κάτι να μπαίνει, ούτε αν είναι από γυναίκα.....!Για να το λες………….. κάτι θα ξέρεις...    ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα