Ψηφοφορία
Ερώτηση: Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;  (Η ψηφοφορία λήγει: 24/10/10, 22:10)
Είναι χειρότερη
Είναι καλύτερη
Είναι ακριβής

Σελίδες: 1 ... 173 174 175 176 177 178 [179] 180 181 182 183 184 185 ... 197   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Προβλέψεις για την οικονομική κρίση  (Αναγνώστηκε 49691 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
soisix
Βρωμαω κ' ζεχνω...
Μάλαμα
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

...no peace

« Απάντηση #2670 στις: 10/02/10, 21:09 »

Ποιον ρε??

Υ.Γ. Η φάτσα του πανόπουλου όλα τα λεφτά! 2funny
Τον μητσο ρε...λες να 'ναι ντουετο?...ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος... 2funny 2funny 2funny
Καταγράφηκε

sirtimid
Μάλαμα

« Απάντηση #2671 στις: 10/02/10, 21:09 »

Ουτε στο στρατο δεν ηταν ετσι... Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Κατι πρεπει να κανουν οι μοντ...
Τουλαχιστον ησυχασαμε? απ'τον αλλο...

υ.γ.Ο πανοπουλος πλακα ειχε...ψωφα κουφαλα καπιταλιστη... 2funny 2funny 2funny
Κανένα πρόβλημα αλλά δεν πιστεύω να έχω θίξει κανένα, τουλάχιστον αν δεν το άξιζε...
Ούτε ποτέ ήμουνα απρεπής όσο κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει σύστημα, διαλύοτας κάθε θέμα και κάνοντας κοινη κουβεντούλα...
Από εκεί και ύστερα κάθε χώρος έχει τον κόσμο που του αξίζει, διατηρώντας ή αποβάλλοντας συγκεκριμένα άτομα δείχνει και την ποιότητα του...
Αν το απόλυτο μπάχαλο είναι η ποιότητα του φόρουμ λες να στενοχωρηθεί κάποιος που δεν είναι μπαχαλάκιας?
Καταγράφηκε
nacho_70
Global κλωνοκυνηγός!!
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Φύλο: Άντρας

La tierra es nuestra

« Απάντηση #2672 στις: 10/02/10, 21:09 »

Τον μητσο ρε...λες να 'ναι ντουετο?...ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος... 2funny 2funny 2funny

2funny 2funny 2funny 2funny 2funny

Ναι σε νέα έκδοση....Οι δυο πανηλίθιοι

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
Καταγράφηκε

memosan
Στο κραξιμο Ελλεηνιδων και το ξεβρακωμα αριστερων...
Ο παλιός, είν' αλλιώς

русские девочки рулят!

« Απάντηση #2673 στις: 10/02/10, 21:09 »

Κανένα πρόβλημα αλλά δεν πιστεύω να έχω θίξει κανένα, τουλάχιστον αν δεν το άξιζε...
Ούτε ποτέ ήμουνα απρεπής όσο κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει σύστημα, διαλύοτας κάθε θέμα και κάνοντας κοινη κουβεντούλα...
Από εκεί και ύστερα κάθε χώρος έχει τον κόσμο που του αξίζει, διατηρώντας ή αποβάλλοντας συγκεκριμένα άτομα δείχνει και την ποιότητα του...
Αν το απόλυτο μπάχαλο είναι η ποιότητα του φόρουμ λες να στενοχωρηθεί κάποιος που δεν είναι μπαχαλάκιας?
αστους να λενε ρε φιργδιμιδη, η ζηλια θα τους φαει!
Καταγράφηκε

ΙΝ ΜΟD WE TRUST....
soisix
Βρωμαω κ' ζεχνω...
Μάλαμα

...no peace

« Απάντηση #2674 στις: 10/02/10, 21:09 »

Η επαρση σου προκαλει....
Καταγράφηκε

nacho_70
Global κλωνοκυνηγός!!
Ο παλιός, είν' αλλιώς

La tierra es nuestra

« Απάντηση #2675 στις: 10/02/10, 21:09 »

Είπαμε είσαι γίγας..
Είσαι ίνδαλμα..

Άσε μας στη μιζέρια μας!

αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
Καταγράφηκε

memosan
Ο παλιός, είν' αλλιώς

русские девочки рулят!

« Απάντηση #2676 στις: 10/02/10, 21:09 »

ναι ρε ο φιργδιμιδης σας εκανε να επαναστατησετε!

ολοι οι αλλοι με αρχηγο τον δολοπλοκο, παραποιητη, πρακτορα, γκαιμπελισκο, φασιστα κριτικο οικομαρξιστη ειναι καλοι!

ασταδιαλα υποκριτες
Καταγράφηκε

ΙΝ ΜΟD WE TRUST....
soisix
Βρωμαω κ' ζεχνω...
Μάλαμα

...no peace

« Απάντηση #2677 στις: 10/02/10, 22:10 »

ναι ρε ο φιργδιμιδης σας εκανε να επαναστατησετε!

ολοι οι αλλοι με αρχηγο τον δολοπλοκο, παραποιητη, πρακτορα, γκαιμπελισκο, φασιστα κριτικο οικομαρξιστη ειναι καλοι!

ασταδιαλα υποκριτες
Για ξαναριχτα ρε μεμο...ντεν γκαταλαυα...

υ.γ. ή μηπως πρεπει να παιξω και εγω στη ταινια... Tongue
Καταγράφηκε

sirtimid
Μάλαμα

« Απάντηση #2678 στις: 10/02/10, 22:10 »

Από πότε η έπαρση αποτελεί αδίκημα?

Η έπαρση μπορεί για να προκαλεί κάποιους πρέπει να είναι δικαιολογημένη ... γιατι το να ισχυρίζεσαι ότι είσαι ο Ναπολέων ενώ δεν είσαι μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα έχει...

Εδώ όμως τραβάμε χοντρό ζόρι, τόσο όσο να υπάρχουν φασιστοειδείς νοοτροπίες του στυλ "κόφ' τον δεν μου αρέσει αυτό που λέει...".
Και εσύ σαν φασίστας μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά το καταλαβαίνουν άλλοι...

Συνέχισε να τσιμπάς ... ή μήπως είναι και κατακριτεο ότι με την πάρτη μου τσιμπάς συνέχεια?
Καταγράφηκε
nacho_70
Global κλωνοκυνηγός!!
Ο παλιός, είν' αλλιώς

La tierra es nuestra

« Απάντηση #2679 στις: 10/02/10, 22:10 »

Κι  εννοούμε??
Καταγράφηκε

soisix
Βρωμαω κ' ζεχνω...
Μάλαμα

...no peace

« Απάντηση #2680 στις: 10/02/10, 22:10 »

Η έπαρση μπορεί για να προκαλεί κάποιους πρέπει να είναι δικαιολογημένη ... γιατι το να ισχυρίζεσαι ότι είσαι ο Ναπολέων ενώ δεν είσαι μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα έχει...

Εδώ όμως τραβάμε χοντρό ζόρι, τόσο όσο να υπάρχουν φασιστοειδείς νοοτροπίες του στυλ "κόφ' τον δεν μου αρέσει αυτό που λέει...".
Και εσύ σαν φασίστας μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά το καταλαβαίνουν άλλοι...

Συνέχισε να τσιμπάς ... ή μήπως είναι και κατακριτεο ότι με την πάρτη μου τσιμπάς συνέχεια?
Δεν δικαιουμαι να κανω διαλογο με ατομα της δικης σου ΚΑΣΤΑΣ...
Οπως ομως δεν μπορω να σε κανω να καταλαβεις την ειρωνια του " κατι πρεπει να κανουν οι μοντ"...
Μονο γελωτα προσφερεις....ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...

Οσο για το φασιστας....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ....κυριε σιρτιμιδη
Καταγράφηκε

nacho_70
Global κλωνοκυνηγός!!
Ο παλιός, είν' αλλιώς

La tierra es nuestra

« Απάντηση #2681 στις: 10/02/10, 22:10 »

Δεν δικαιουμαι να κανω διαλογο με ατομα της δικης σου ΚΑΣΤΑΣ...
Οπως ομως δεν μπορω να σε κανω να καταλαβεις την ειρωνια του " κατι πρεπει να κανουν οι μοντ"...
Μονο γελωτα προσφερεις....ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...

Οσο για το φασιστας....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ....κυριε σιρτιμιδη

Μην ασχολείσαι με γκαβαλίνες ρε..
Καταγράφηκε

memosan
Ο παλιός, είν' αλλιώς

русские девочки рулят!

« Απάντηση #2682 στις: 10/02/10, 22:10 »

Κι  εννοούμε??
χωριο που φαινετε κολαουζο δε θελει!

στον ξεμιουταρισμενο αναφερομαι!

αχααχαχα
Καταγράφηκε

ΙΝ ΜΟD WE TRUST....
soisix
Βρωμαω κ' ζεχνω...
Μάλαμα

...no peace

« Απάντηση #2683 στις: 10/02/10, 22:10 »

Μην ασχολείσαι με γκαβαλίνες ρε..
Τον ψηνω ρε...εχω ενα πανεραι απ'το δεκεμβρη αλλο πραμα... 2funny
Καταγράφηκε

mabillon
Ανώτερος

« Απάντηση #2684 στις: 10/02/10, 22:10 »

Είσαι ο Ναπολέων ; με τα λεφτά των άλλων;
Σε μια χώρα που παράγει αρκετά για να βιοποριστεί έχει φύσικα θέση και ο γιατρός και ο
αστυνόμος που προσφέρουν υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.
Ενας μέρος από τα χρήματα που παράγει η χώρα μέσω φόρων δίνονται στον γιατρό και στον αστυνομικό για τις υπηρεσίες σους.

Τώρα σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα όπως η Ελλάδα έχουμε να πληρώνουμε με χρήματα που δεν υπάρχουν εκανοντάδες χιλιάδες όχι μονο  γιατρούς και δικηγόρους άλλα και ειδικούς -βολέμενους κατα δήλωσή τους- ειδικούς των ανθρωπιστικών σπούδων για να κάνουν ταξίδια στην ελβετία και επίδειξη πλούτου.

Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις σε όλα αύτα;

Οσο για την επίδειξη πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να φτάσεις πολλούς εδω μέσα οπότε προσπάθησε περισσότερο.
Θα μου πεις τότε έσυ τι σε νοιάζει για τα λέφτα που τρώει στην υγεία των κορόιδων ο sirtimid.
Η μόνη μου ένσταση είναι ότι έχω γνώρίσει πολλούς σαν το sirtimid από καθήγητες στο πανέπιστήμιο σήμερα μέχρι δικαστικους, διπλωμάτες κτλ και γνωρίζω ότι κάτα 90% το βασικό τους
προσόν για τις θέσεις που πηραν στην έλλάδα ήταν τα κόνε του θείου και η μεγάλη γλώσσα με ειδικότητα στο γλύψιμο.
Διαφώνείς sitrimid?
Καταγράφηκε

Σε όποιο γήπεδο και αν πάμε γαμάμε
δεν έχουμε όσιο κι ιερό
έχουμε μια μεγάλη ομάδα ΠΑΟ -ΠΑΟ
σ αγαπώ
Σελίδες: 1 ... 173 174 175 176 177 178 [179] 180 181 182 183 184 185 ... 197   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: