|
ΚΟΜΑΝΤΟ
|
 |
« στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
Ενα καινουργιο αστερι εκ Ρωσιας ξεπροβαλε στο Βριλησσου 55 παιδια. Ενας κοντοπουτανος καταξανθος με μακρυ μαλλι, κορμι απιθανο και βιζακι 2αρι και στητο που βγαζει ματι. Σε λιγες μερες θα δουμε και φωτος της στο Βριλησσου 55. Πιστευω οτι θα αφησει εποχη. Ο χρονος θα δειξει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pirforos
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
Ενα καινουργιο αστερι εκ Ρωσιας ξεπροβαλε στο Βριλησσου 55 παιδια. Ενας κοντοπουτανος καταξανθος με μακρυ μαλλι, κορμι απιθανο και βιζακι 2αρι και στητο που βγαζει ματι. Σε λιγες μερες θα δουμε και φωτος της στο Βριλησσου 55. Πιστευω οτι θα αφησει εποχη. Ο χρονος θα δειξει.
Γεια σου ρε Κομμάντο σκαουτερ  ...σύμφωνα με το πρόγραμμα δουλεύει αυτή τη στιγμή;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
μαρουλιας
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
Μπράβο Κομάντο για την ενημέρωση, αν και είσαι το πρώτο καρφί έχεις τα συγχαρητήριά μου!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΟΜΑΝΤΟ
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
Γεια σου ρε Κομμάντο σκαουτερ  ...σύμφωνα με το πρόγραμμα δουλεύει αυτή τη στιγμή; Ναι ειναι σημερα μεχρι τις 11.00 φιλαρακι. Αλλαξε την Παολα στις 5.00.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
aris63
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
καλησπερα φιλε Κομαντο...σκανδαλιστικη η ενημερωση σου... να περιμενουμε τις φωτος δλδ ή να παμε για αυτοψια  ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Για οποιον το αρκετο ειναι λιγο,τιποτα δεν ειναι αρκετο.
|
|
|
|
ΚΟΜΑΝΤΟ
|
 |
« Απάντηση #5 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
Μπράβο Κομάντο για την ενημέρωση, αν και είσαι το πρώτο καρφί έχεις τα συγχαρητήριά μου!!!!
Ευχαριστω φιλαρακι μου καλο. Της εκανα και συνδεση στο site σημερα και θα την εχουμε και συντομα κοντα μας για κουβεντουλα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Warhol
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
εντυπωσιακη παρουσια η συγκεκριμενη κορασιδα!απο κρεβατι θα δειξει...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
A PRAYER FOR THE WILD AT HEART,KEPT IN CAGES!
|
|
|
|
|
|
Warhol
|
 |
« Απάντηση #8 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
καταλαβα,και αυτο το θρεντ για ιεροδουλη τσατ θα καταντησει.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
aris63
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Για οποιον το αρκετο ειναι λιγο,τιποτα δεν ειναι αρκετο.
|
|
|
|
ΚΟΜΑΝΤΟ
|
 |
« Απάντηση #11 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Warhol
|
 |
« Απάντηση #12 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
δεν ειπα τιποτα για τα κοριτσια,αλλα για μερικα μελη,που σπαμαρουν συνεχως και λενε πως περασαν την μερα τους!ενταξει γινεται αυτο πανω στη ροη της συζητησης,αλλα οταν πλεον δεν παρεχεται καμια ουσιαστικη βοηθεια σε μελη που μπαινουν να διαβασουν για μια συγκεκριμενη κοπελλα,τοτε θεωρω οτι το θρεντ δεν αποσκοπει στην πληροφορηση!βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη,και δεν σημαινει οτι εχω δικιο!μπορει να κανω και λαθος!θα δειξει....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΟΜΑΝΤΟ
|
 |
« Απάντηση #13 στις: 01/11/08, 22:10 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Warhol
|
 |
« Απάντηση #14 στις: 01/11/08, 23:11 » |
|
οχι,αφου δουλευει σε μαγαζια που εχουν και μπανερ,ειναι λογικο να γινει μονιμο το θεμα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|