|
AssFiller
|
 |
« Απάντηση #15 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Ελάχιστες γουστάρουν με τρέλα..και χύνουν.. Κάποιες το γουστάρουν σε συνδυασμό Πολλές που και που ανάλογα με τη καύλα και την καψούρα-γαμιάς.. Κάποιες με τίποτα.....αλλα με το καιρό,δάχτυλο και τι ρέγουλα.. θα τη φάνε τη ψωλή.. Κυρίως ανω 25...Οχι πως και πιο μικρές αποκλείεται..απλά θέλει εκπαίδευση..
Συνήθως κύριος δείκτης η χαλαρότητα...βάζεις κωλοδαχτυλο..αν ειναι χαλαρά για δευτερο καλα παμε..αν σφιχτό..θελει υπομονή..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
aggelos_35
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #16 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Είχα μια γκόμενα ελληνίδα που της άρεσε πολύ το κωλοδάχτυλο αλλά δεν ήθελε να τον φάει και σαν δικαιολογία έλεγε ότι αν τον φάει μπορεί να της αρέσει και δε θα το θελε επειδή δεν είναι υγιεινό  Αλλά γενικά μια μεγάλη μερίδα το κάνουν αλλά το παίζουν ότι είναι η πρώτη φορά άσχετα αν στη σούφρα χωράει μετροπόντικας.. Ναι ολες πρωταρες ειναι,αλλα ισως ενωουν οτι ειναι πρωτη φορα για εκεινη την ημερα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iblis
|
 |
« Απάντηση #17 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
ορισμενες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Duracell
|
 |
« Απάντηση #18 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Μια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!  (Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)  Και την άφησα ο μαλάκας!  Τουλάχιστον την προετοίμασες καυλά για τον επόμενο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
το μουνί θέλει παιχνίδια με τον πούτσο και τ' αρχίδια 
|
|
|
aggelos_35
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #19 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Μια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!  (Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)  Και την άφησα ο μαλάκας!  Δεν κανει ο κοσμος τετοια λαθη ρε φιλε αφηνονται τα 16χρονα που δινουν κωλο????  (μηπως ειχε καταγωγη απο Κεφαλονια?)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Vrikolakas
|
 |
« Απάντηση #20 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Δύσκολο όμως γενικά το κωλούρι την σήμερον εποχή. Μάλιστα η παρακάτω φωτό δείχνει το πρόβλημα αλλά και την απορία των αντρών που δεν δίνουν οι κοπέλες στην εποχή μας το κωλοτρυπίδιόν τους για την σεξουαλική μας ευχαρίστηση.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
mgman
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #23 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
απο οτι εχω καταλαβει οι περισωτερες που εχουν δεσμο η ειναι παντρεμενες τουλαχιστον μια φορα το μηνα το δουλευουν το κωλαντερο τους καλα (ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ) αυτο δεν σημενει οτι ειναι κακο (να ειναι ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ) απεναντιας ειναι οτι καλητερο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΟΜΑΝΤΟ
|
 |
« Απάντηση #24 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Εγω θα ελεγα οτι ολες λιγο-πολυ το κανουν αλλα ειναι αναλογα με την διαθεση της στιγμης. Εχω τυχει την ιδια γυναικα την μια φορα να μου λεει οχι και την αλλη να με παρακαλαει! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
mgman
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #25 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
και μιλαμε παντα για ολες τις ηλικιες
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Duracell
|
 |
« Απάντηση #26 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
απο οτι εχω καταλαβει οι περισσοτερες που εχουν δεσμο η ειναι παντρεμενες, τουλαχιστον μια φορα το μηνα το δουλευουν το κωλαντερο τους καλα...
μην ξεχνάμε κ την σχετική λαϊκή ρήση... "του κώλου τα εννιάμερα" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
specialguy
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Μια απ' τις πρώτες μου γκόμενες την πηδούσες απ' τον κώλο κι έχυνε κανονικά και ήταν μόνο 16!!!  (Μιλάμε για ιεραποστολικό με πίσω τρύπα!)  Και την άφησα ο μαλάκας!  Μηπως την ελεγαν αννουλα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Duracell
|
 |
« Απάντηση #28 στις: 20/09/08, 12:12 » |
|
Εχω τυχει την ιδια γυναικα την μια φορα να μου λεει οχι και την αλλη να με παρακαλαει!  Γυναίκες...  άντε βγάλε άκρη μετά! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|