Νέα

Παραλίες γυμνιστών και απομονωμένες παραλίες για sex

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.395
Κριτικές
3
Like
848
Πόντοι
96
Ανοιγω ενα θεμα για δυο ερωτηματα που θα θελα την βοηθεια σας

1)Θα κανατε γυμνισμο σε καποια παραλια και αν εχετε κανει που ειναι αυτη?

2)Εχετε να μου προτεινετε καμια απομονωμενη παραλια για ατελειωτο sex στην αμμουδια  :2funny: :2funny:




 

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Μηνύματα
401
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
1
εγω ειμαι γυμνηστης αλλα αν πω που εχει παραλια στην αττικη η πω που εχει απομονομενη παει.θα ειναι γεματη οποτε...
 

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
2.221
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
κοιτα αθηνα δεν ξερω.αλλα αν πας απο αντιπαρο μερια η παραλια του camping ειναι γυμνιστών.τωρα κατα τα αλλα παιζουν πολλες χιλιαδου ας πουμε στη ευβοια με το που τελειωσει η μεγαλη παραλια πηδάς τα βραχια που εχει και εφτασες....βασικα ειναι παρα πολλες θα θυμηθώ και θα ποσταρω και αλλες
 
OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Μηνύματα
1.395
Κριτικές
3
Like
848
Πόντοι
96
Ευχαριστώ για τη βοηθεια!!!
 

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Μηνύματα
2.221
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
α και αγκιστρι μετα τα βραχια τα οποια ειναι δυσκολα να περασεις.εχει μια σπηλιά(εκει μαλλον κρυβοταν ο κουφοντηνας)δεν θυμαμε πως λεγετε η παραλια αλλα αν πεις αυτη που εχει και μια σπηλια θα σου πουν σιγουρα....
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
83
Πόντοι
66

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Μηνύματα
116
Like
13
Πόντοι
1
Είναι αρκετά τα σάιτς στα οποία παραπέμπονται οι ενδιαφερόμενοι για να πάρουν τις πληροφορίες πού ζητάνε. Είναι γεμάτη η Ελλάδα από παραλίες γυμνιστών. Θα σας αναφέρω μόνο μερικές που θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Στην Κέρκυρα, στην Κρήτη, στη Μύκονο, κάπου κοντά  στην Καταιρίνη, στη Χαλκιδική  και αλλού.

Στα σάιτς στα οποία παραπέμπονται οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν και τα ονόματα των τοποθεσιών όπου βρίσκονται αυτές οι παραλίες και άλλες πολλές ενδιαφέρουσες  πληροφορίες

Ο γυμνισμός στην Ελλάδα είναι λιγάκι παρεξηγημένος, γιατί τον συνδέουνε συχνά με τον ελεύθερο έρωτα και τα σεξουαλικά όργια.  Όμως επίσημα τουλάχιστον ο σκοπός του κινήματος είναι να εθισθούν τα μέλη του να μη ντρέπονται το σώμα τους. Και αυτός ο εθισμός πρέπει να αρχίσει από τις πολύ μικρές ηλικίες. Γι αυτό στις κατασκηνώσεις γυμνιστών θα συναντήσετε πολλές οικογένειες με τα παιδάκια τους, αγοράκια και κοριτσάκια, που παίζουνε μαζί ολόγυμνα.

Φυσικά,όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη ολιγοήμερη ή πολυήμερη κατασκήνωση που συγκεντρώνει κόσμο από διάφορες χώρες, οι σεξουαλικές ανάγκες των ανθρώπων δεν παραμένουν ανικανοποίητες. Όμως, υπάρχουν αυστηροί κανόνες που απαιτούν κόσμια συμπεριφορά όλων μέσα στις κατασκηνώσεις. Και μόνο τα παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στους κοιτώνες τους. Αυτό δεν εμποδίζει όλους τους άλλους να συνάπτουν γνωριμίες μέσα στην κατασκήνωση και να συναντώνται κάπου εκτός κατασκήνωσης για πονηρούς σκοπούς.

 

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.639
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παιζει τρελη παραλια γυμνστων στον καλαμο διπλα απο το μπουντα μπαρ απομονομενη για να κατεβεις με αυτοκηνητο πρεπει να εχεισ τζιπ η αν εχεισ κανενα εντουρο μηχανακι  δεν μαζευει κοσμο πολλη καθαρη παραλια ωραιο τοπιο
 

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
294
Like
0
Πόντοι
1
η παραλια εχει πετρες?σαν την υπολοιπη του καλαμου?
 

perastikoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Μηνύματα
8
Like
4
Πόντοι
0
Στην Μύκονο μένω. Δεν έχει παραλίες γυμνιστών . Σε όλα όμως τα νησια μας υπάρχουν καβάτζες για γυμνισμό , sex, ψησιμο χταποδιού στα φρύανα  και ουζοκατανύξεις αν πας σε βραχια .
   
 

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Μηνύματα
116
Like
13
Πόντοι
1
Perastikos. Το όνομα της Μυκόνου στη λίστα παραλιών για  κατασκηνώσεις γυμνιστών το είδα σε μια από τις ιστοσελίδες που έχουν ήδη αναφερθεί. Νομίζω στην ιστοσελίδα The Greek Nudism. Είμαι σίγουρη ότι το όνομα της Μυκόνου περιλαμβανόταν στον κατάλογο.

Ισως να συμβαίνει το εξής. Μπορεί να έχει εγκριθεί από την αρμόδια αρχή κάποια παραλία για αυτό το σκοπό και να μην έχει ακόμα χρησιμοποιηθεί.
 

Επισκέπτης
Γαυδος - Σε ολες σχεδον τις παραλιες. Τουλαχιστον μεχρι πριν 4 χρονια που πηγα τελευταια φορα.
Ικαρια - Στο Να
Μαυροβουνι, λιγο εξω απο το Γυθειο, στις ακρες της παραλιας.
Ελαφονησος - Στο Σιμο

Θελεις κι αλλες ?
 

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
218
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Στην Παρο υπαρχει καμια παραλια ?
 

perastikoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Μηνύματα
8
Like
4
Πόντοι
0
O φίλος ρώτησε για απομονωμένες παραλίες . Το ότι υπάρχουν παραλίες γυμνιστών επίσημα δεν σημαίνει ότι είναι απομονωμένες . Και φυσικά δεν συζητάμε για sex σε τέτοιες παραλίες , αν βέβεια δεν θες να πας για προσβολή της δημόσιας αιδούς (έχει συμβεί και αυτό) . Στην Μύκονο υπάρχουν δυο τρεις μικρούλες απομονωμένες , που όμως το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι θα έχεις αναπάντεχες επισκέψεις . Οι γνωστές παραλίες γυμνιστών Παράγκα , Σούπερ παραντάις , παραντάις (παραδοσιακές) , πλέον φιλοξενούν 2000 άτομα η κάθε μία που επιδεικνύουν ποιος φοράει το πιο trendy μαγιώ . Δεν υπάρχει χώρος να βάλεις ούτε την πετσέτα σου .  Στην Ιο (πλάκες νομίζω λέγεται ) υπάρχουν αμμουδιές που είναι τέλειες. απομονωμένες , διακόπτονται από βράχια που έυκολα τα περνάς . Αν είσαι της φιλοσοφίας να στήσεις σκηνή και να μείνεις στην ύπαιθρο , όλα τα νησιά μας , που δεν έχουν πολύ τουρισμό (τέτοιο δεν είναι η Πάρος ) , προσφέρονται . Αν έχεις και σκάφος ... ε τότε είσαι Θεός . :dancing:
 

pop porn

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
724
Like
84
Πόντοι
6
Το καλοκαιρι πολυ δυσκολο,εκτος αν εισαι επιδειξιας και δε σε νοιαζει
να δεις τον εαυτο σου σε κανενα βιντεακι στο youporn.
H καλυτερη εποχη ειναι απο μεσα Σεπτεμβρη εως μεσα Οκτωβρη,
παρε ρεπο καθημερινη και ολο και καπου θα βρεις,ακομα και Αττικη.
 

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Μηνύματα
116
Like
13
Πόντοι
1
Είναι κατάσπαρτη η Ελλάδα από παραλίες γυμνιστών. Όμως τα σύγχρονα γυναικεία μαγιό, που εκθέτουν στην κοινή θέα όλο το μεγαλείο των βυζιών και του κώλου της γυναίκας  και μόνο  μια μικρή λωρίδα ρούχου μόλις και μετά βίας καλύπτει το μνί της, δεν είναι κι αυτά γυναικείος γυμνισμός στις παραλίες? Και μόνο οι άντρες έμειναν καθυστερημένοι στο θέμα αυτό, αφού αντί να μικράνουν ακόμα πιο πολύ το μαγιό τους βλέπουμε να το μεγαλώνουν και να καλύπτουν ακόμα πιο πολυ τις γάμπες τους.
 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Μηνύματα
8.924
Like
13
Πόντοι
66
ε κ τι να φορανε τα αγορακια? στρινγκακια? αισχος τουλαχιστον
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom