Νέα

Ετεροφυλική Συγγενείς Πήδηξα τη Μάνα μου... Πειράζει;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 486
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
528
Κριτικές
34
Like
6
Πόντοι
1.230
Αρχικό κείμενο δημοσιευμένο από τον "Kolarxido"

Είμαι ο Κώστας, είμαι 19 ετών η ιστορία είναι προχθεσινή φρέσκο πράγμα. Όταν η μάνα μου, μου έλεγε ότι τα γυαλάκια της μυωπίας με κάνουν σέξυ, νόμιζα ότι το έλεγε για να με πείσει ότι δεν μοιάζω σαν ηλίθιος με τα νεα μου γυαλιά, δεν είχα σκεφτεί να την γαμήσω. Εχει χωρίσει με τον πατέρα μου αλλά είναι κυρία, δεν είχε γκόμενο μέχρι τώρα και αν είχε δεν τον είχαμε δει, πάντα διακριτικά, αν και δεν πιστεύω ότι είχε γιατί αν είχε τότε δεν έξηγειται το γεγονός ότι μαλακιζότανε.

Πρώτη φορά πρόσεχα τι μουνάρα γυναίκα ήταν η μάνα μου. Τα δάχτυλα της έπαιζαν το ζουμερό μουνάκι της. Καύλωσα και ένιωσα άσχημα που καύλωσα με την μάνα μου έτσι πήγα να ξαπλώσω. Δεν άντεξα όυτε πέντε λεπτά στο κρεββάτι μου και ξανασηκώθηκα να δω. έχωνε τα δάχτυλα της. Το μποξεράκι μου αφησε τον πούτσο μου να βγει έξω. Τι ωραία που θα ήταν να την πήδαγα τώρα σκέφτηκα και αμέσως ένιωσα τύψεις. Πόσο πρόστυχος ήμουν. Βλέπετε δεν είχα γαμήσει και όλα μου φαίνονταν απίστευτα.Ξεροστάλιαζα για κανένα μισάωρο εκεί έξω. Μη ξέρωντας τι να κάνω μπήκα στο δωμάτιο της.

Εκείνη φυσικά σκεπάστηκε και με κοίταξε με μάγουλα κόκκινα από ντροπή. Της είπα ότι παρακολουθούσα ώρα και γενικά της είπα όλες τις σκέψεις μου.Όταν χαλαρώσαμε και οι δύο,με ρώτησε αν είχα παει με κοπέλα. Εκεί ντράπηκα λίγο αλλά της είπα "όχι". Γύρισε στο κομοδίνο και πήρε κάτι. Ήταν καπότα! Μου είπε "τότε δεν πειράζει να αμαρτήσω για να κάνω το παιδί μου να ξαλαφρώσει" εγώ είπα "υποθέτω όχι", αν και ήξερα ότι αν δεν το είχε ανάγκη αυτή το γαμήσι δεν θα μου καθόταν. Έβγαλα τα ρούχα μου. Αν πω ότι δεν είχα άγχος ή ότι μου ήταν σηκωμένη θα πω ψέμματα. Είχα παραλύσει εντελώς. Ίσως γιατί θα πήδαγα την μάνα μου ή ίσως γιατί ήταν η πρώτη μου φορά η ίσως και τα δύο! Η μάνα μου έπιασε τα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου και είπε "Σαν τον μπαμπά σου τα ξυρίζεις και εσύ". Να και κάτι που δεν ήξερα για τον μπαμπά. Στο θέμα τώρα. Τα χάδια της μου τον μισοσήκωσαν αλλά ήταν μελάτος. Αλλά και εγώ δεν κοιτούσα. Ντρεπόμουν μα όταν δεν πήγαινε άλλο κοίταξα τις δύο βυζάρες της.

Αχ τι έγινε... Σηκώθηκε σε δευτερόλεπτα. Η μάνα μου τον έπιασε και έπαιξε λίγο. Ηταν απίστευτο. Τα δύο βυζιά της με είχα τρελάνει. Όταν ο παρθένος πούτσος μου σκλήρυνε, η μάνα μου με επιδέξιο τρόπο μου έβαλε πάνω την καπότα, κάθισε με ανοιχτά τα πόδια και είπε κοροιδευτικά "έλα στην μαμά"... Πήρα θέση, έπιασα τα πόδια της και τα πέρασα κάτω από τα χέρια μου. </p><p>Ο πούτσος μου συσπάστηκε, ενω το μουνί της περίμενε σαν τρελό να τον πιει. Όταν ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου για να μπω, η μάνα μου πήρε βαθιά ανάσα. Το ήθελε πολύ. Μπήκα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Δεν περιγράφεται με λόγια η καύλα και η απόλαυση. Δεν ξέρω γιατί είχα συμβιβαστεί με την μαλακία τόσο καιρό. Το γαμήσι ήταν πολύ καλύτερο. Μπαινόβγαινα ελαφρά. Εγειρα πάνω στο σώμα της. Τα βυζιά της βρέθηκαν στις πεινασμένες παλάμες μου, τα χέρια της ακουμπούσε το στήθος μου. Οχι ότι δεν θα έχυνα αλλά αυτό που με ερέθισε τρελά ήταν που μου έλεγε "τι παλικάρι έχω εγώ;" ή "άνοιξέ με".

Ο πούτσος μου έμπαινε και ξανάμπαινε στο μουνάκι της. Τα χέρια της με χάιδευαν παντού. Καύλωνα και θα έχυνα. Ετσι είπε "τελειώνω τελειώννωωωω" εκείνη με έσπρωξε και με γρήγορες κινήσεις μου έβγαλε την καπότα. Πήρε το καυλί που τελειώνε στο στόμα της. Μια σταγόνα είχε πετύχει την άκρη στα χείλη της. Όλα τα υπόλοιπα έπεσαν στο στόμα της. Κοιμήθηκα εκεί. Χθες το πρωί κάναμε ότι δεν έγινε τίποτα.

------

Απίστευτη ιστορία και ταυτόχρονα ιστορία που σοκάρει. Η βλέπεις πολλές τσόντες ή το έχεις. Συνέχισε είσαι πολύ καλός.
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.677
Κριτικές
3
Like
4.199
Πόντοι
606
οιδιποδειο συμπλεγμα...
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
373
Πόντοι
366
Ο 19χρονος παρθένος που ξυρίζει τ' αρχίδια του, δεν μας διευκρίνησε: την κωλοτρυπίδα του την ξυρίζει? Γιατί μπορεί την άλλη βδομάδα να επισκεφτεί τον πατέρα του, να τον δει να βαράει μαλακία και να θελήσει να φάει κανέναν πούτσο απ' αυτόν.
 

miros

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
γιατί λες έτσι στο παιδί?
 

zironvenom

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Μηνύματα
833
Κριτικές
8
Like
378
Πόντοι
286
τι μαλακιες θα δουμε ακομη. ειπαμε το σαιτ ειναι για καθε λογης  ατομα, αλλα αυτος ο τυπος ειναι για το ψυχιατρειο. μονο που περνανε σαν σκεψεις απο το μυαλο σου και πλαθεις αυτην την ιστορια, τοτε εισαι για δεσιμο.
 

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
521
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ο 19χρονος παρθένος που ξυρίζει τ' αρχίδια του

Όπως λένε οι "Τρύπες" "Γριά πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της" ε;  :rockon:

Η κοινωνία έχει πάρει την κάτω βόλτα...Να δούμε πού θα σταματήσει και πότε....
 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Μηνύματα
1.114
Like
42
Πόντοι
16
που ειναι ο gamaomanoyles να τ'ακουει αυτα? :2funny: :2funny: :2funny:
 
OP
OP
Χ

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Μηνύματα
528
Κριτικές
34
Like
6
Πόντοι
1.230
Τα μεσημεριανά έχουν τις ίδιες ιστορίες (είμαι 10 χρόνια παντρεμένος αλλά και πούστης και αποφάσισα τώρα να το πω στη γυναίκα μου και άλλα τέτοια) και παρόλα ααυτά εχουν θεαματηκότητα και το ΕΣΡ περι άλλων τυρβάζει. Εδώ το παλληκάρι με την αρρωστημένη όντως φαντασία έγραψε μια ιστορία που δεν ισχυρίστηκε ότι είναι πραγματιή και του την πέσαμε άγρια. Ας δείξουμε κατανόηση.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.462
Like
28
Πόντοι
166
Ούτε στην πιο νοσηρή φαντασία αυτά...
Και ας είναι κ ψέματα...
 

boobsman

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
17
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε εισαι τυχερος που εχεις τετοια μανα , εαν εισαι εξυπνος και εχει ορεξη θα βγαλεις πολλα λεφτα σε σημειο που δεν θα χρειαστει να ξαναδουλεψεις !!! Το μουνι της Μαμα σ ειναι τραπεζα ? :jerking: :jerking:
 

titus2006

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
Κώστα ή όπως αλλιώς σε λένε φίλε της ιστορίας είσαι για δέσιμο...
 
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
16
Δηλαδη πλεον η βρισια "γ@μω τη μανα σου" δεν εχει καμια επιδραση σε σενα φιλε ετσι? Δε σε πιανει τιποτα, με το Α στο μετωπο  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
30
Πόντοι
16
Και εγώ θέλω να πω μήπως (λέω) μήπως ξέχασε να γράψει κάτι στο τέλος της ιστορίας ? :think: Παράδειγμα.. Και μετά έπεσα από το κρεββάτι και ξύπνησα ή Και μετά η μάνα μου με ξύπνησε γιατί είχα αργήσει στην σχολή ή Και μετά διαπίστωσα ότι ήμουν ξεσκέπαστος όλη νύχτα ή Και μετά το ξυπνητήρη του κινητού μου άρχισε να παίζει ένα τραγούδι των Metallica και με τρόμαξε....

E???? :think: :think:

Τι άλλο θα ακούσουμε ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom