Νέα

Τυχαίες συναντήσεις με γνωστές μας εκδιδόμενες, σε δημόσιους χώρους κλπ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Θέμα προς συζήτηση και τυχόν κατάθεση εμπειριών.

Είναι ένα αίσθημα περίεργο: κάποιος π.χ. να διακρίνει στον δρόμο μια όμορφη φιγούρα που κινείται, και προτού ενθουσιαστεί από την εικόνα και σκεφτεί "πώ, πώ μανάρα μου, τι κορμάρα είναι αυτή..." μια φωνή μέσα του τον σταματά και του λέει: " ρε λιγούρη, χαλάρωσε και κοίτα λίγο καλύτερα, είναι η τάδε που έχεις ήδη πάρει".

Ίσως σε μερικούς (ιδίως φυσιογνωμιστές με καλή μνήμη) έχει τύχει, να πέσουν τυχαία επάνω σε γνωστές εκδιδόμενες κοπέλες, σε δημόσιους χώρους ή αλλού. Θα είχε νομίζω ενδιαφέρον (και για τον χαβαλέ, ενδεχομένως), να καταγραφούν τέτοια σκηνικά και οι γενικότερες αντιδράσεις και εμπειρίες (χωρίς να αναφερθούν ονόματα), σε περίπτωση όπου υπήρξε λ.χ. αλληλαναγνώριση (για σταθερούς πελάτες), αν ακόμα και στην κανονική εξωτερική εμφάνιση υπήρχε κάποιο στοιχείο που υποδήλωνε την γνωστή "ενασχόληση" (π.χ. ντύσιμο, βάψιμο, συμπεριφορά, κλπ) ή αν δινόταν η εντύπωση "αθόρυβου" next door girl που ποτέ δεν θα φανταζόταν κάποιος την "ενασχόληση" της, αν υπήρξαν περιπτώσεις συνοδείας από τη μία ή και από τις δύο πλευρές (δηλ. γκομενική, φιλική ή οικογενειακή) και οι αντίστοιχες αντιδράσεις π.χ. αμηχανίας, άνετου χαιρετισμού, διακριτικού συνθηματικού χαιρετισμού, αναστάτωσης, ψυχρότητας, ουδετερότητας κλπ. και γενικώς όλη η φάση. Αυτό θα μπορούσε να επεκταθεί και σε περιπτώσεις, όπου σε κοινό κύκλο ανθρώπων, διαπιστώνει κάποιος ότι π.χ. η εξαδέλφη μιας φίλης του, είναι μια κοπέλα που είχε "γνωρίσει" υπό άλλες περιστάσεις. Τροφή για κουβέντα, με λίγα λόγια...

Οι περισσότεροι, μπορούν βέβαια να αναρωτηθούν: μα καλά κ. Popov, περιμένετε στ' αλήθεια να θυμόμαστε και να αναγνωρίζουμε φάτσες κοριτσιών, από την στιγμή που δεν θυμόμαστε καλά-καλά τι φαγητό φάγαμε εχτές, ή μήπως νομίζετε ότι οι κοπέλες της δουλειάς συγκρατούν τα πρόσωπα πελατών;

Γιατί όχι; Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις ανάλογα με την περίπτωση...

Αυτές τις πιθανές εξαιρέσεις ζητούμε να διερευνήσουμε, και κυρίως το γενικότερο πλαίσιο γύρω από μια τέτοια απρόσμενη συνάντηση...







 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
77.751
Κριτικές
40
Like
17.069
Πόντοι
24.896
Ευχόμεθα παραγωγικές εργασίες και μακροημέρευση του νήματος.
Εμείς, από το νήμα των παππούληδων, ολίγα δυνάμεθα να συνεισφέρουμε εξαιτίας της υφέρπουσας άνοιας πλην όμως δύναμαι να είπω ότι έχω συναντήσει εργαζομένη έξω από ξενοδοχείο και ενώ πήγαινα να συναντήσω άλλη εργαζόμενη. Ήταν εκπάγλου καλλονής. Με αναγνώρισε ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από την ματιά της. Χαμογέλασα ελαφρά και κατευθύνθηκα προς τον ανελκυστήρα.
Μία ακόμη συνάντηση είχα εις παραλιακήν καφετέριαν. Καθόταν σε διπλανό τραπέζι. Την αναγνώρισα αλλά αυτή όχι ...  :huh: Παρακολουθούσα την συζήτησή της, σε ατελή αγγλικά, με μία φίλη της προφανώς ελληνίδα. Τα ίδια γυναικεία θέματα... καλλυντικά, ρούχα, εκπτώσεις ...
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ευχαριστώ θερμώς τον φίλτατο γέροντα και Αρχηγέτη των παππούληδων για τις ευχές και την εμπειρία του.  :hi:

Άνοιξα αυτό το νήμα, με αφορμή δικό μου πρόσφατο περιστατικό. Στην είσοδο εστιατορίου, έβγαινε μια παρέα
ενώ περίμενα με τη δική μου να μπώ. Στο εσωτερικό του χώρου στον διάδρομο προς την έξοδο (κάπου έβδομο άτομο κατά σειρά)
διέκρινα στον χαμηλό φωτισμό μια πανέμορφη σιλουέτα με μακριά μαύρα μαλλιά extension και ένα εφαρμοστό κόκκινο μίνι φόρεμα και μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες. Βγαίνοντας την είδα καλύτερα και σιγουρεύτηκα.
Αν και γνωριζόμασταν καλά, με προσπέρασε ουδέτερη, με εμφανή, όμως, αμηχανία προσπαθώντας να μην καρφωθεί.
Με την άκρη του ματιού μου διέκρινα, ότι ο δικός της μου έριξε ένα φευγαλέο βλέμμα...



 

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
77.751
Κριτικές
40
Like
17.069
Πόντοι
24.896
Το καλό πάντως είναι ότι είναι πραγματικά επαγγελματίες σ΄ αυτό το θέμα και δεν σε εκθέτουν όταν σε αναγνωρίζουν. Ακόμη και αν έχεις γράψει αρνητική κριτική γι΄ αυτές.
Η πρώτη από αυτές στις οποίες αναφέρθηκα είχε δεχθεί αρνητική κριτική από εμένα και πιστεύω ότι με ταυτοποίησε. Παρόλα αυτά δεν είπε τίποτε.
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το καλό πάντως είναι ότι είναι πραγματικά επαγγελματίες σ΄ αυτό το θέμα και δεν σε εκθέτουν όταν σε αναγνωρίζουν. Ακόμη και αν έχεις γράψει αρνητική κριτική γι΄ αυτές.
Η πρώτη από αυτές στις οποίες αναφέρθηκα είχε δεχθεί αρνητική κριτική από εμένα και πιστεύω ότι με ταυτοποίησε. Παρόλα αυτά δεν είπε τίποτε.

Αναλόγως σε τι φάση γίνεται η συνάντηση και κυρίως αν παίζουν παρέες κλπ. στην υπόθεση. Μου έχει τύχει και φάση
να περπατάω μόνος και σε έξω τραπεζάκι καφετέριας να πετύχω εργαζόμενη με παρέα, η οποία με γνώρισε (κι εγώ φυσικά)
και μου έκλεισε τσαχπίνικα το μάτι, ενώ εγώ χαμογέλασα κοιτώντας ευθεία και όχι προς αυτήν, (κάνοντας τον χαζό Κινέζο...  :grin:).
 
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σκηνικό απ' την ανάποδη: πετυχαίνω στον δρόμο σε φανάρι μια θαυμάσια τύπισσα που την κοιτάς και μένεις κάγκελο
(ενώ κάτω χαμηλά σου γίνεται επίσης κάγκελο). Φαινόταν αλανιάρα, και είχε μαζί της παρέα άλλα δύο άτομα.
Τυχαία, αργότερα, την συνάντησα να δουλεύει σε στριπτιζάδικο (εννοείται πως την γνώρισα αμέσως) και με τα πολλά
την πήρα έξω για μια ώρα. Όταν κάναμε ό,τι κάναμε, και της ανέφερα τη φάση ότι τελικά την γνώριζα ήδη καθώς την είχα δεί πριν από άλφα χρονικό διάστημα στο τάδε μέρος και στο τάδε φανάρι με έτσι κι έτσι άτομα, έμεινε αυτή κάγκελο... :grin:
 
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Μηνύματα
2.120
Κριτικές
8
Like
603
Πόντοι
96
μου εχει τυχει  2 φορες να βγαινω απο ξενοδοχειο και η κοπελα να βλεπει γνωστο της στην ρεσεψιον.... ανεση μεγαλη φιλια αγκαλιες τι κανεις που χαθηκες κτλ...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Σε πολυ γνωστο καφε-μπαρ-πισινα της Πολης,η Τυπισσα Μουναρα με τα Τατου της εκανε ηλιοθεραπεια μαζι με μια αλλη του χωρου επισης πολυ καλη και ολοι τις Χαζευανε :wanker:,την Βλεπω μολις μπαινω στο μαγαζι και κατευθυνομαι σε αυτες και μολις με βλεπει η μια η Μουναρα σηκωνεται με φιλαει με αγκαλιαζει και με ρωταει τι κανεις πως και απο εδω και τετοια...Ολο το μαγαζι εβλεπε την φαση και Ψιλωσα 1Μετρο και :2funny: :2funny: 
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Εχω γειτονισσα γνωστο κολ γκερλ.
 

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.844
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Τα καφε, pool bars και οι παραλίες των νοτίων προαστίων είναι μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να κυκλοφορείς με γυαλιά ηλίου  :sunglasses:

Είναι στανταράκι ότι αργά ή γρήγορα έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με κορασίδα
 

mpoglis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
έχω πετύχει κοπελιά στον χώρο εργασίας μου.εντελώς χαλαρή μια τυπική καλημέρα και όλα καλά.εγώ βέβαια αγχώθηκα λίγο.
 

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Μηνύματα
73
Κριτικές
7
Like
127
Πόντοι
280
Ωραίο θέμα και πιστεύω θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι ιστορίες που γράφτηκαν και θα γραφούν.Έχω και γω δύο περιπτώσεις.Στο Μοναστηράκι λοιπόν πριν από έξι μήνες περίπου στον σταθμό στην απένατι αποβάθρα είδα γνωστή πόρνη από την περγάμου ήταν πριν τις 5 και μάλον πήγαινε να κάνει βάρδια και πιθανολογώ ότι με γνώρισε με τον τρόπο που με κοίταξε,η δεύτερη ήταν ακριβώς την προ-προηγόυμενη κυριακή πάλι στο μοναστηράκι στις καφετέριες γνωστή πόρνη από μεγάλου αλεξάνδρου να πίνει καφέ παρέα με δύο ηληκιωμένους,ήταν μεσημέρι πριν ξεκινήσει την απογευματινή βάρδια της.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.425
Κριτικές
61
Like
38.542
Πόντοι
21.555
............. :hi: :hi:

......... Καλημέρα μέσα στήν παραλία τής Βούλας ύπαρχει ένας χώρος χαλάρωσης πού προμηθευηη τους λουώμενους με ύγειινά φρουτοποτά & όχι μόνο...... όνομα FitShake.

Στίς ξαπλώστρες λοιπόν άναπαυονται διά τό πρωινό solarium κυρίες τού χώρου <<φυλής - Διδύμου-Ιάσωνος κ.τ.λ.>> ώς έπί τό πλείστον μικρές , ούκ ολίγες .......
 

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Μηνύματα
1.844
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά έχω συναντηθεί πριν από 3-4 χρόνια σε άκυρο μέρος (κοσμικο χειμερινό θέρετρο) με CG που είχα συναντήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.

Εγώ με το αμόρε, αυτή με έναν 50αρη τυπο εμφανήσιμο, να τρώμε στο ίδιο εστιατόριο. Με κοιτάει... την κοιτάω... με λούζει κρύος ιδρώτας... λέω τώρα τη γαμήσαμε... αυτή πολυ διακριτικά και ενω οι συνοδοι μας ετρωγαν, μου χαμογελάει και σπρώχνει το κινητό της προς το μπροστινό μέρος του τραπεζιου κοιτώντας το (σα να μου λέει στείλε μου sms). Καταρχάς ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε με ξεάγχωσε και με καυλωσε ταυτοχρονα. Αυτή με το που με είδε έδειξε ότι άλλαξε η διάθεσή της και κατα όλη τη διάρκεια του γεύματος ήταν σα να μου μιλούσε με τη στάση του σώματος και τις κινήσεις των χεριών της. Κάποια στιγμή σηκώνομαι για να ρωτήσω και καλά κάτι ένα σερβιτόρο και στέλνω ταχύτατα ένα sms ενώ νωρίτερα ήδη είχα εντοπίσει το τηλέφωνό της στις επαφές. Της στέλνω μηνυμα σε 5 λεπτά στη εισοδο των wc. Πάω εγώ πρώτος, πάλι καλά ήταν κυριλέ με φουαγιέ χωρίς πολύ κόσμο και με υγρα μαντηλάκια. Μπαίνω στα γρήγορα για μια περιποίηση της περιοχής και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνω ξανά στο φουαγιέ παίζοντας και καλά με το κινητό μου. Μετά από λίγο σκάει το κορίτσι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Της δείχνω από μακριά με το δάχτυλα τι προτιμάει γυναικίες ή ανδρικές? Μου δείχνει ανδρικές..
Ψυχή στις τουαλέτες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπαίνουμε μέσα στο wc που ήδη είχα μπει εγώ και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα.... Πάλι καλά που ήταν μετά από φαγητό και είχε βγάλει το κραγιόν της. Τις ρίχνω λίγο τις ράντες, τράβά και ελάχιστα μπροστά το σουτιέν να εμφανιστούν οι ρώγες και τις ρουφάω, ενώ με τα χέρια ήδη παραμέριζα κάτω από το φόρεμα της το στρινγκ. Ήταν μούσκεμα. τη δαχτυλιάζω λίγο χουφτώνοντας ταυτόχρονα και το κωλαράκι της και ξαφνικά ακούω ένα ποδοβολητό λες έτρεχε κάποιος κατοστάρι. Τρομάξαμε προς στιγμήν αλλά ήταν ένα παπαρόπαιδο που κατουριόταν τρελά και έτρεχε να προλάβει. Μας χάλασε για λίγο τη στιγμή (κρατιόμασταν και να μη γελάσουμε) αλλά έδωσε και την τέλεια πάσα στον κορίτσαρο για να κατέβει κατέβει προς τα κάτω.. Μου λέει "παρά την τρομάρα καλά σε βρίσκω". Μου ανοίγει το φερμουάρ τον βγάζει έξω και λέει "όπως πάντα μοσχομυριστός... θέλω να σε τελειώσω" (ας είναι καλά και τα μαντηλάκια που είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα). Δε νομίζω να κράτησε πάνω από 1-2 λεπτά και τη χύνω στο στόμα. Το ανοίγει μου τα δείχνει στη γλώσσα της και τα καταπίνει (αυτό είχε κάνει και στο ραντεβού που είχαμε κάνει κάτι μήνες πριν και είναι και σήμα κατατεθέν της γενικά).
-"Καύλα μου της λέω"..
-"για να με θυμάσαι" μου απαντάει.

Η έξοδος από το wc έγινε με τεράστια μαεστρία αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφέρει κανένα. Το όλο συμβάν κράτησε το πολύ 3-4 λεπτά. Το όλο συμβάν ήταν από τα πιο γαμάτα που έχω ζήσει από άποψη καύλας και σασπενς.
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
60
Πόντοι
166
Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά έχω συναντηθεί πριν από 3-4 χρόνια σε άκυρο μέρος (κοσμικο χειμερινό θέρετρο) με CG που είχα συναντήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.

Εγώ με το αμόρε, αυτή με έναν 50αρη τυπο εμφανήσιμο, να τρώμε στο ίδιο εστιατόριο. Με κοιτάει... την κοιτάω... με λούζει κρύος ιδρώτας... λέω τώρα τη γαμήσαμε... αυτή πολυ διακριτικά και ενω οι συνοδοι μας ετρωγαν, μου χαμογελάει και σπρώχνει το κινητό της προς το μπροστινό μέρος του τραπεζιου κοιτώντας το (σα να μου λέει στείλε μου sms). Καταρχάς ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε με ξεάγχωσε και με καυλωσε ταυτοχρονα. Αυτή με το που με είδε έδειξε ότι άλλαξε η διάθεσή της και κατα όλη τη διάρκεια του γεύματος ήταν σα να μου μιλούσε με τη στάση του σώματος και τις κινήσεις των χεριών της. Κάποια στιγμή σηκώνομαι για να ρωτήσω και καλά κάτι ένα σερβιτόρο και στέλνω ταχύτατα ένα sms ενώ νωρίτερα ήδη είχα εντοπίσει το τηλέφωνό της στις επαφές. Της στέλνω μηνυμα σε 5 λεπτά στη εισοδο των wc. Πάω εγώ πρώτος, πάλι καλά ήταν κυριλέ με φουαγιέ χωρίς πολύ κόσμο και με υγρα μαντηλάκια. Μπαίνω στα γρήγορα για μια περιποίηση της περιοχής και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνω ξανά στο φουαγιέ παίζοντας και καλά με το κινητό μου. Μετά από λίγο σκάει το κορίτσι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Της δείχνω από μακριά με το δάχτυλα τι προτιμάει γυναικίες ή ανδρικές? Μου δείχνει ανδρικές..
Ψυχή στις τουαλέτες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπαίνουμε μέσα στο wc που ήδη είχα μπει εγώ και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα.... Πάλι καλά που ήταν μετά από φαγητό και είχε βγάλει το κραγιόν της. Τις ρίχνω λίγο τις ράντες, τράβά και ελάχιστα μπροστά το σουτιέν να εμφανιστούν οι ρώγες και τις ρουφάω, ενώ με τα χέρια ήδη παραμέριζα κάτω από το φόρεμα της το στρινγκ. Ήταν μούσκεμα. τη δαχτυλιάζω λίγο χουφτώνοντας ταυτόχρονα και το κωλαράκι της και ξαφνικά ακούω ένα ποδοβολητό λες έτρεχε κάποιος κατοστάρι. Τρομάξαμε προς στιγμήν αλλά ήταν ένα παπαρόπαιδο που κατουριόταν τρελά και έτρεχε να προλάβει. Μας χάλασε για λίγο τη στιγμή (κρατιόμασταν και να μη γελάσουμε) αλλά έδωσε και την τέλεια πάσα στον κορίτσαρο για να κατέβει κατέβει προς τα κάτω.. Μου λέει "παρά την τρομάρα καλά σε βρίσκω". Μου ανοίγει το φερμουάρ τον βγάζει έξω και λέει "όπως πάντα μοσχομυριστός... θέλω να σε τελειώσω" (ας είναι καλά και τα μαντηλάκια που είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα). Δε νομίζω να κράτησε πάνω από 1-2 λεπτά και τη χύνω στο στόμα. Το ανοίγει μου τα δείχνει στη γλώσσα της και τα καταπίνει (αυτό είχε κάνει και στο ραντεβού που είχαμε κάνει κάτι μήνες πριν και είναι και σήμα κατατεθέν της γενικά).
-"Καύλα μου της λέω"..
-"για να με θυμάσαι" μου απαντάει.

Η έξοδος από το wc έγινε με τεράστια μαεστρία αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφέρει κανένα. Το όλο συμβάν κράτησε το πολύ 3-4 λεπτά. Το όλο συμβάν ήταν από τα πιο γαμάτα που έχω ζήσει από άποψη καύλας και σασπενς.



αρχισαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Μηνύματα
685
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Εγώ πάντως μια και μοναδική φορά έχω συναντηθεί πριν από 3-4 χρόνια σε άκυρο μέρος (κοσμικο χειμερινό θέρετρο) με CG που είχα συναντήσει μερικούς μήνες νωρίτερα.

Εγώ με το αμόρε, αυτή με έναν 50αρη τυπο εμφανήσιμο, να τρώμε στο ίδιο εστιατόριο. Με κοιτάει... την κοιτάω... με λούζει κρύος ιδρώτας... λέω τώρα τη γαμήσαμε... αυτή πολυ διακριτικά και ενω οι συνοδοι μας ετρωγαν, μου χαμογελάει και σπρώχνει το κινητό της προς το μπροστινό μέρος του τραπεζιου κοιτώντας το (σα να μου λέει στείλε μου sms). Καταρχάς ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο αντέδρασε με ξεάγχωσε και με καυλωσε ταυτοχρονα. Αυτή με το που με είδε έδειξε ότι άλλαξε η διάθεσή της και κατα όλη τη διάρκεια του γεύματος ήταν σα να μου μιλούσε με τη στάση του σώματος και τις κινήσεις των χεριών της. Κάποια στιγμή σηκώνομαι για να ρωτήσω και καλά κάτι ένα σερβιτόρο και στέλνω ταχύτατα ένα sms ενώ νωρίτερα ήδη είχα εντοπίσει το τηλέφωνό της στις επαφές. Της στέλνω μηνυμα σε 5 λεπτά στη εισοδο των wc. Πάω εγώ πρώτος, πάλι καλά ήταν κυριλέ με φουαγιέ χωρίς πολύ κόσμο και με υγρα μαντηλάκια. Μπαίνω στα γρήγορα για μια περιποίηση της περιοχής και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγαίνω ξανά στο φουαγιέ παίζοντας και καλά με το κινητό μου. Μετά από λίγο σκάει το κορίτσι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Της δείχνω από μακριά με το δάχτυλα τι προτιμάει γυναικίες ή ανδρικές? Μου δείχνει ανδρικές..
Ψυχή στις τουαλέτες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μπαίνουμε μέσα στο wc που ήδη είχα μπει εγώ και αρχίζουμε κάτι γλωσσόφιλα.... Πάλι καλά που ήταν μετά από φαγητό και είχε βγάλει το κραγιόν της. Τις ρίχνω λίγο τις ράντες, τράβά και ελάχιστα μπροστά το σουτιέν να εμφανιστούν οι ρώγες και τις ρουφάω, ενώ με τα χέρια ήδη παραμέριζα κάτω από το φόρεμα της το στρινγκ. Ήταν μούσκεμα. τη δαχτυλιάζω λίγο χουφτώνοντας ταυτόχρονα και το κωλαράκι της και ξαφνικά ακούω ένα ποδοβολητό λες έτρεχε κάποιος κατοστάρι. Τρομάξαμε προς στιγμήν αλλά ήταν ένα παπαρόπαιδο που κατουριόταν τρελά και έτρεχε να προλάβει. Μας χάλασε για λίγο τη στιγμή (κρατιόμασταν και να μη γελάσουμε) αλλά έδωσε και την τέλεια πάσα στον κορίτσαρο για να κατέβει κατέβει προς τα κάτω.. Μου λέει "παρά την τρομάρα καλά σε βρίσκω". Μου ανοίγει το φερμουάρ τον βγάζει έξω και λέει "όπως πάντα μοσχομυριστός... θέλω να σε τελειώσω" (ας είναι καλά και τα μαντηλάκια που είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα). Δε νομίζω να κράτησε πάνω από 1-2 λεπτά και τη χύνω στο στόμα. Το ανοίγει μου τα δείχνει στη γλώσσα της και τα καταπίνει (αυτό είχε κάνει και στο ραντεβού που είχαμε κάνει κάτι μήνες πριν και είναι και σήμα κατατεθέν της γενικά).
-"Καύλα μου της λέω"..
-"για να με θυμάσαι" μου απαντάει.

Η έξοδος από το wc έγινε με τεράστια μαεστρία αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφέρει κανένα. Το όλο συμβάν κράτησε το πολύ 3-4 λεπτά. Το όλο συμβάν ήταν από τα πιο γαμάτα που έχω ζήσει από άποψη καύλας και σασπενς.
στειλε μας ινφο για το κοριτσι...
αν ειναι πραγματικο ειναι καβλα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom