Νέα

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Cascader2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cascader2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2016
Μηνύματα
9
Κριτικές
11
Like
590
Πόντοι
990
Α.Ο μύθος του «κλειστού κύκλου».

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μία κοπέλα βρίσκει πελάτες.

1.       Πιάνει δουλειά σε γραφείο, studio κτλ ή βάζει αγγελία ή

2.       Από στόμα σε στόμα.

Με τον πρώτο τρόπο γίνεται γνωστή σε πολλούς με τον δεύτερο γίνεται γνωστή μόνο σε γνωστούς. Ο δεύτερος τρόπος είναι και ο μύθος του «κλειστού κύκλου». Υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες οι οποίες «βιζιτάρουν» από στόμα σε στόμα, τις οποίες δεν ξέρουμε και κάποιες από αυτές δεν θα τις μάθουμε και ποτέ. Όχι επειδή είναι σε κλειστό κύκλο αλλά επειδή δεν έτυχε να γνωρίσουμε κάποιον που τις ξέρει για να μας συστήσει. Για την ακρίβεια, οι «από στόμα σε στόμα» κοπέλες είναι πολύ πιο πολλές από τις δημόσια γνωστές κοπέλες γιατί με αυτή την μέθοδο «σύσταση από γνωστό» γλυτώνεις δημοσιότητα και κακοτοπιές αλλά από την άλλη η πελατεία είναι σχετικά περιορισμένη σε σχέση με το να βγεις στην αγορά με μία αγγελία πχ. Το κατά πόσο θα γνωρίσεις ή όχι κοπέλες που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα έχει να κάνει με το πόσο το κυνηγάς, βγαίνεις και γνωρίζεις κόσμο. Αν ο μόνος τρόπος να βρεις είναι να είσαι μπροστά σε ένα pc ψάχνοντας αγγελίες τότε ναι όλες αυτές θα παραμείνουν στο μυστήριο του «κλειστού κύκλου».

Β. Ο μύθος του «Ότι πληρώνεις, παίρνεις»

Η τιμολογιακή πολιτική μιας κοπέλας, σπάνια είναι σταθερή. Εκτός από τις λογικές διακρίσεις ανάμεσα στους πελάτες (ένας σταθερός και συχνός πελάτης, συνήθως έχει καλύτερη αντιμετώπιση από ένα νέο πελάτη) υπάρχει και η γνωστή τακτική του «όπου σε πιάσει». Είναι γνωστό ακόμα και μέσα στο site ότι για τις ίδιες κοπέλες και υπηρεσίες κάποιοι έχουν πληρώσει τριπλάσια ή και τετραπλάσια τιμή από κάποιους άλλους. Ουσιαστικά λοιπόν το «ότι πληρώσεις παίρνεις» είναι παράφραση του «ποσό μαλάκα με έπιασε». Όλα αυτά σε λογικά πλαίσια. Δεν μπορεί με τα ίδια χρήματα να παίρνεις ένα σιτεμένο milf, μία βαρέων βαρών γυναίκα και μια 22χρονη ομορφούλα. Εκτός αν έχεις «γούστα», οι τιμές για τις άνω κατηγορίες θα πρέπει να είναι διαφορετικές και ναι εκεί ότι πληρώνεις παίρνεις. Αλλά μεταξύ ίδιας κατηγορίας δεν δικαιολογούνται διαφορές.

Γ. Ο μύθος του «αν θες φτηνό τράβα στο μετάξι»

Η τιμή μιας πορτοκαλάδας στην αγορά είναι γνωστή και σταθερή. Τώρα το τι θα πληρώσεις αν την πάρεις από το περίπτερο στην ακρόπολη, από ένα καφέ στην Αλόννησο ή από το roof garden του «Α» είναι άλλη ιστορία. Με λίγα λόγια αν μια κοπέλα ψάξει για δουλειά ως βιζιτου κατά μέσω όρο θα πάρει 60-80 ευρω σε γραφείο (λιγότερα σε σπιτάκι). Τώρα το τι πληρώνουμε εμείς στους μεσάζοντες για να την πάρουμε είναι τουλάχιστον τα διπλά. Βέβαια μερικές λένε: γιατί να τα πάρει το γραφείο και να μην τα πάρω εγώ ? Έτσι κόβουν τους μεσάζοντες χωρίς όμως να κόβουν την τιμή. Σου λένε, το ίδιο είναι. Εσύ 120 δίνεις. Τι σε νοιάζει αν τα πάρω όλα εγώ η μισά, μισά με ένα γραφείο. Υπάρχουν και άλλες που λένε ότι εγώ τόσα θα έπαιρνα από το γραφείο, τόσα θα πάρω και από σένα και μένουν στο 60- 80ρι. Το θέμα είναι τι είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο καθένας. Την τιμή με καπέλο ή την κανονική. Ανάλογα λοιπόν αγοράζει από γραφείο ή την γκόμενα σε τιμές γραφείου ή από την αγορά απευθείας. Το να αγοράσεις φτηνά βέβαια δεν έχει βέβαια να κάνει με το Μετάξι. Όπως η πορτοκαλάδα με θέα την θάλασσα στην Σκιάθο είναι πιο φτηνή από ότι στο self-service του κιλικίου στο Ελ Βενιζέλος, έτσι και γκόμενες που γραφεία θα τιμολογούσαν 150 την ώρα μπορείς να τις βρεις με 80. Αρκεί βέβαια να ψάχνεις και να κυνηγάς.
 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
4.696
Κριτικές
165
Like
5.204
Πόντοι
21.265
πριν ανοίξεις ένα θέμα και επιλέξεις την ενότητα, αν έχεις αμφιβολίες καλύτερα είναι να ρωτάς πρώτα

το θέμα μεταφέρθηκε εδώ, στην ενότητα Call Girls Γενικά

 

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Μηνύματα
1.359
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Αδελφέ μην χαλάς το σάλιο σου εδώ.
'Αστα αυτά για τους παίχτες έξω.... εδώ έχουμε χορηγούς...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom