Νέα

Τύποι γυναίκας που βρίσκουμε σε κωλόμπαρα.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Menathor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Μηνύματα
285
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Ο χώρος των μπαρ προσφέρει πολύ διαφορετικές απολαύσεις και έχει αντίστοιχα και άλλες απαιτήσεις. Όταν πληρώνουμε για σεξ, αυτά που περιμένουμε είναι πάνω κάτω δεδομένα με μικρές παρεκκλίσεις κάθε φορά. Όμως όταν ξεκινάς κάτι με μια γυναίκα σε μπαρ, δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις και μπορεί να ζήσεις καταστάσεις που δεν περιμένεις. Μπορεί να έχει άπειρο γέλιο και να βγάλεις φοβερά γούστα είτε καταλήξετε στο κρεβάτι είτε όχι. Μπορεί να προσθέσεις ένα λιθαράκι ακόμα στις γνώσεις σου για το γυναικείο φύλο. Μπορεί να φας μεγάλες ήττες και να ζημιωθείς οικονομικά.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα, από τα πρώτα ποτά που θα κεράσεις να κάνεις μια πρόχειρη ψυχολόγιση της γυναίκας και να την κατατάξεις σε μια κατηγορία, για να ξέρεις τι να περιμένεις. Και αυτό έρχεται με την εμπειρία. Αλλά και με τη βοήθεια φυσικά των καταπληκτικών μελών του μπου - που έχουν ζήσει πολλά. Θα παραθέσω λοιπόν πως εγώ κατηγοριοποιώ της γυναίκες των μπαρ και περιμένω και άλλους να αναλύσουν το θέμα.






-Η γλυκιά/ήσυχη κορασίδα. Ηλικία 26. Παιδιά 0. Δεν έχει πολύ καιρό στη δουλειά και θα τονίσει σε κάθε ευκαιρία ότι οι συνθήκες την ανάγκασαν να το κάνει. Παρά το ότι θέλει μόνο τα λεφτά σου, όπως όλες, ψάχνει κάποιο ψυχολογικό δέσιμο με τους πελάτες της. Αν κοιτάς άλλες, θα έχεις τουλάχιστον ένα μείον στο πως σε βλέπει ή μπορεί να φας κίτρινη κάρτα που εύκολα γίνεται και κόκκινη με αποβολή για πολλές αγωνιστικές. Φυσικά το ότι αυτή χαμουρεύεται κάθε λίγο και με άλλον άνδρα δεν παίζει κάποιο ρόλο στο μυαλό της :jerking:. Δεν το έχει και πολύ με το ψέμα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν λέει ψέματα ποτέ. Γενικά δεν έχει μεγάλα ταμπού και θα δεχθεί σε βάθος χρόνου (μερικές φορές πολύ βάθος) να πηδηχτεί μαζί σου, αν φυσικά σε γουστάρει και δεν έχεις προχωρημένη ηλικία, αρκεί να πας με τα νερά της.



-Η παρορμιτική/τρελιάρα γυνή. Ηλικία 35. Παιδιά ως 1. Είτε ήταν πάντα έτσι, είτε έγινε βάζοντας το ποτό στη ζωή της. Συνήθως πίνει και δεν ξέρει τι κάνει, πολλές φορές ξεχνάει και τι έκανε/έλεγε ύστερα. Το ψέμα είναι στο DNA της, αλλά έχει πολύ πλάκα να την ακούς - αν δεν φτάνει στο σημείο να είναι 100% για δέσιμο. Δεν υπάρχει όμως φόβος πχ να σου πει ψέματα για το αν θα πάει μαζί σου ή όχι. Θα πάει ΣΙΓΟΥΡΑ, το ερώτημα είναι μετά από πόσο κέρασμα. Αυτό εξαρτάται από την οικονομική της στενότητα, τα κέφια της και ένα σωρό μαλακίες και δεν μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα. Αλλά ΘΑ ΠΑΕΙ. Με τέτοιες τύπισσες μπορείς να ζήσεις εντελώς τρελά πράγματα. Αν σου αρέσει να ζεις πρωτόγνωρες, παρακμιακές αλλά και παθιασμένες εμπειρίες, να τις ακολουθήσεις στην τρέλα τους. :rockon:



-Η παγοκολόνα. Ηλικία 33. Παιδιά 0. Πως να είχε άλλωστε τέτοιο έπιπλο που είναι. Συνήθως αρκετά ομορφότερη του μέσου όρου, κάτι που εκμεταλλεύεται ώστε να μην προσφέρει όσα άλλες γυναίκες. Μπορείτε να την καταλάβετε από τον τρόπο που θα καθήσει δίπλα σας, και κυρίως από την παντελή απουσία κάθε είδους τριψήματος από πλευράς δικής της. Λίγο χουφτωματάκι δέχεται, ξέρει που δουλεύει. Αλλά ως εκεί. Σκοπός της είναι να το πάει στην κουβέντα σε θέματα εγκεφαλικά ή που σηκώνουν ανάλυση για να αποφύγει το χούφτωμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνει με τη μεγαλύτερη συχνότητα το εξής επικό σκηνικό: δεν λες και δεν κάνεις τίποτα για να δεις πια θα είναι η κίνησή της, αν θα σε πλησιάσει, τι θα πει κτλ. - αυτή δε μιλάει και δεν κινείται με αποτέλεσμα ΘΕΪΚΗ στιγμή αμηχανίας που αυτομάτως αποκαλύπτει τις προθέσεις της. Θέλει να βρει τακτικούς πελάτες που θα την ερωτευτούν για τον χαρακτήρα και το μπλα μπλα της, σε συνδυασμό με την φοβερή εμφάνισή της. Κρίμα στο πορτοφόλι όποιου μπλέξει μαζί της. Εντάξει όπως όλες οι γυναίκες με τον κατάλληλο τρόπο και διπλωματία θα πέσει, όμως είναι η δυσκολότερη των περιπτώσεων. Ίσως ακόμα και "εκεί έξω" με τις Ελληνίδες οι πιθανότητες να είναι καλύτερες. :S :S :S



-Το fun and games γκομενάκι. Ηλικία 31. Συνήθως χωρίς παιδιά, αλλά μου έχει τύχει και version με παιδάκια! :o Η κοπέλα είναι έξω καρδία, γουστάρει πολύ τη διακέδαση και ξέρει να χορεύει ΑΨΟΓΑ. Έχει χιούμορ ή τουλάχιστον πάντα ένα πλατύ χαμόγελο. Αν λοιπόν μια γυναίκα έχει αυτό τον χαρακτήρα και τη δείτε να χορεύει με μεγάλη χάρη και ευλυγησία, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάνει το καλύτερο πριβέ με διαφορά. Είναι γαμάτη και ξέρει την αξία της. Αν θέλετε να προχωρήσετε μαζί της θα σας στοιχήσει παραπάνω. Το πρώτο μέλημα σε αυτή την περίπτωση είναι να μην την ξενερώσετε και να την κάνετε να χαμογελάει. Δεν χρειάζεται να γίνετε κλόουν, μόνο να μην ανοίξετε τραγικά φιλοσοφικά θέματα που θα ρήξουν το κέφι. Το κρεβάτι λογικά θα έρθει, ακόμα και αν αργήσει...



-Η συνειδητοποιημένη. Ηλικία 37. Παιδιά ίσως. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο της ήσυχης μικρής. Έχει μάθει πλέον τη δουλειά. Ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αφού πρώτα μάθει όλα όσα χρειάζεται από το πρώτο κιόλας ποτό.  Ξέρει τι θέλουν οι άντρες και δεν σπάει αρχίδια. Είναι ακόμα ήσυχη αλλά έχει ξεψαρώσει. Αποφεύγει τα ψέματα γιατί ξέρει ότι οι σταθεροί πελάτες έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι εκεί για να μαζέψει δυο τσουβαλάκια και να φύγει. Γενικά είναι η "σωστή επαγγελματίας", παντού και σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι σωστοί που θέλουν να προσφέρουν καλές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. :cheesy:



-Η κρυφοπουτάνα. Ηλικία 39 (ας πούμε..). Παιδιά 2, σπανιότερα ένα ή κανένα... Παλιότερα ίσως δούλευε σε στούντιο ή μπουρδέλο αλλά δεν την πέρνει πια με αυτό τον ανταγωνισμό.. :S Ίσως θέλει να γίνει και πιο κυρία... :boobies: Πάντα από μέσα της θέλει να τα κάνει όλα μαζί σου και να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές. Για διάφορους όμως λόγους μπορεί να αργήσει 2-3 ποτά να εκδηλωθεί, π.χ. φόβοι για αστυνομία, τι ρόλο βαράς γενικά κτλ. Μετά από αυτό τα πράγματα είναι πολύ απλά και μοιάζουν με ότι γίνεται σε έναν οίκο ανοχής, με τη διαφορά ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μαζί της είναι τα προκαταρκτικά παρά το σεξ. Αυτό θέλουμε βέβαια, αλλιώς υπάρχουν και τα στουντιάκια/call girls. Λέει λίγα ψεματάκια, όχι για να σε δουλέψει, αλλά για να σου αποσπάσει περισσότερα χρήματα. Αθώα ψεματάκια. Τρελαίνεται για δώρα και για προστιχόλογα.



-Η ναρκισσιστική προσωπικότητα.. :vomit: Ηλικία 42. Παιδιά 0-2, anything goes. Πρόκειται για τις γυναίκες με τα μεγαλύτερα κόμπλεξ, που στα μισά από τα πράγματα που θα προτίνεις απαντάνε με ένα "για ποιά με πέρασες?". Πολύ συχνά είναι και Ελληνίδες, τυχαίο - δε νομίζω. Έχουν πάρει φτυχίο ψυχολογίας :uglystupid: ή έχουν σπουδάσει τη ζωή μέσα από τις χιλιάδες (2-3..) δουλειές που έχουν αλλάξει και βάση των εμπειριών τους. Βασικό γνώρισμα είναι η απέχθεια προς τις γυναίκες που κάνουν τη δουλειά της ιερόδουλης, ενώ αυτές ας πούμε είναι καθώς πρέπει, και ότι όλες οι πόρνες πρέπει να εξαφανιστούν από την γη (πλήρης αδιαφορία για τις ανάγκες των ανδρών..). :headbang: Τις βολεύει κάτι τέτοιο βέβαια, οι πουτάνες κλέβουν απ' την πελατία τους..! Αλλά αυτό δεν έχει σημασία!! Είναι θέμα ηθικής!!! :helpplea: Δεν λένε ποτέ μα ποτέ ψέματα, παρά μόνο όταν μιλάνε για τον εαυτό τους και την φανταστική προσωπικότητα και μεγαλιότητά τους. Έχουν πολύ τουπέ. Μένουν με τις λιγότερες μάρκες πολύ συχνά, αλλά δεν πειράζει, κράτησαν επίπεδο... :S Δεν έχω δοκιμάσει να ρήξω τέτοια γκόμενα γιατί δεν είμαι τρελός. Φαντάζομαι κάνουν κι αυτές κρεβάτι, μετά από άπειρα ποτά κερασμένα και σχεδόν όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα του πελάτη κατεστραμένα..



-Η τολμηρή καρδιοκλέφτρα. Ηλικία 29. Παιδιά 0. Γυναικάρα με τα όλα της. Έξυπνη και όμορφη, και το ξέρει. Της αρέσει να χειραγωγεί τους άντρες και απολαμβάνει το πόσο ποθητή μπορεί να γίνει. Η πραγματική της αξία είναι πάνω από αυτή της δουλειάς που κάνει, αλλά της αρέσει που δουλεύει σε τέτοια μαγαζία. Έστω για λίγο διάστημα, για την εμπειρία. Αυτό που κάνει είναι γι' αυτήν ένα ταξίδι και την εξιτάρει η δύναμή και επιρροή της. Δεν έχει κόμπλεξ και ταμπού στο σεξ, θα δεχτεί να προχωρήσει με κάποιον που θα ταιριάξει. Όλοι οι υπόλοιποι θα φάνε δούλεμα τεράστιο και υποσχέσεις. Στη δουλειά της όμως, από γοητεία, χάδια, πριβέ και δε συμμαζεύεται - είναι αξεπέραστη.



-Η βίζιτα. Ηλικία 30. Παιδιά 0-1. Οι κοπέλες που το κάνουν αυτό, σου το δίχνουν από την πρώτη στιγμή. Γίνεται μάλιστα με τις ευλογίες του καταστήματος. Συνήθως δεν παίζει να γίνει παιχνίδι όπως το κανονίσετε μεταξύ σας. Αυτό ελέγχεται από το boss. Η κουβέντα έχει δευτερεύοντα ρόλο όπως και με τις πρώην πουτάνες. Απλώς σε αντίθεση με εκείνες, όλα είναι πλήρως σχεδιασμένα και την παίρνεις πακετάκι για σπίτι. Δεν πάτε για καφέ, φαγητό, βόλτα στο ζωολογικό κήπο και άλλες μαλακίες. Μπαμ μπαμ. Χτυπάμε και φεύγουμε. :knockinb:



-Η Diva του μαγαζιού. Ηλικία 34. Παιδιά ίσως. Αυτές ουσιαστικά είναι top models που επιλέγουν να δουλέψουν σε μαγαζιά μεγάλα αλλά με ότι να 'ναι γκόμενες μέσα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα. Αυτή η αντιδιαστολή είναι τόσο μεγάλη και φανερή που ανεβάζει την αξία της και τις μετοχές της κατακόρυφα. Όλοι οι άντρες θα την κεράσουν και θα προσπαθήσουν να την ψήσουν για περισσότερα. Είναι όμως ένα παιχνίδι για δυνατούς παίχτες και χύστες, και όποιος θνητός προσπαθήσει θα φάει τα μούτρα του. Για να κάνεις κάτι σοβαρό μαζί της πρέπει να έχεις δυνατό πορτοφόλι και να είσαι και δυνατό καμάκι!
 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.815
Κριτικές
8
Like
1.238
Πόντοι
216
Μου αρεσει που πας να γενικευσεις γραφοντας συγκεκριμενη ηλικια για καθε κολομπαρου  :rolleyes:

Θα ολοκληρωνε την αναλυση σου αν εγραφες και παραδειγμα απο καθε τυπο πχ ραμονα σκαραβαιος  :grin:
 
OP
OP
Menathor

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Μηνύματα
285
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Μου αρεσει που πας να γενικευσεις γραφοντας συγκεκριμενη ηλικια για καθε κολομπαρου  :rolleyes:

Θα ολοκληρωνε την αναλυση σου αν εγραφες και παραδειγμα απο καθε τυπο πχ ραμονα σκαραβαιος  :grin:

Ονόματα δε λέμε, προσωπικότητες δε θίγουμε! :grin: :grin:
 

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.615
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Οι ηλικίες ειναι στάνταρ; :2funny:
Δεν γινεται να ειναι μια ντίβα και να ειναι μικρότερη ας πουμε;
 

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Μηνύματα
975
Like
268
Πόντοι
26
Ενδιαφέρουσα κατηγοριοποίηση, τα καλύτερα γούστα όμως έχουν βγει από συνδυασμούς κατηγοριών....( οι "μιγάδες" πάντα τραβούν το ενδιαφέρον)
 
OP
OP
Menathor

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Μηνύματα
285
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Συμφωνώ! Πολλές φορές και με σπάνιους συνδυασμούς φυλών. Κάτι τέτοιο κάνει την κοπέλα να ξεχωρίζει και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.
 

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ! Πολλές φορές και με σπάνιους συνδυασμούς φυλών. Κάτι τέτοιο κάνει την κοπέλα να ξεχωρίζει και μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.
[/Menathor oi γυναικες της νυχτας και οι ανθρωποι γενικα δεν είναι καποιες κατηγοριες ασε τις αναλυσεις δεν οδηγουν πουθενα δειξτους σεβασμο και προσπαθησε να περασεις καλα μαζι τους αν και είναι δυσκολο
 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Μηνύματα
5.867
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66


ξεχνας το γκαβαλο!! τη κατηγορια που σου πιανει κουβεντα για τη δεη και τα κοινοχρηστα και οταν της βαζεις χερι συνεχιζει με ευδαπ και οτε!!
συνηθως εχει μουστακι!! (να τα λεμε κ αυτα)
 

gregkoo7

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
ξεχνας το γκαβαλο!! τη κατηγορια που σου πιανει κουβεντα για τη δεη και τα κοινοχρηστα και οταν της βαζεις χερι συνεχιζει με ευδαπ και οτε!!
συνηθως εχει μουστακι!! (να τα λεμε κ αυτα)
[/Ξεχασες το νοικι
 

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Μηνύματα
366
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Η  περισσοτερες θελουν χορηγους και αγαπουληδες : :hi:
 

dimsko

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Μηνύματα
35
Like
2
Πόντοι
0
Ότι ακριβώς ολες πουτανες και ....... μη :hi:
 

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Μηνύματα
165
Like
64
Πόντοι
1
Ο χώρος των μπαρ προσφέρει πολύ διαφορετικές απολαύσεις και έχει αντίστοιχα και άλλες απαιτήσεις. Όταν πληρώνουμε για σεξ, αυτά που περιμένουμε είναι πάνω κάτω δεδομένα με μικρές παρεκκλίσεις κάθε φορά. Όμως όταν ξεκινάς κάτι με μια γυναίκα σε μπαρ, δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις και μπορεί να ζήσεις καταστάσεις που δεν περιμένεις. Μπορεί να έχει άπειρο γέλιο και να βγάλεις φοβερά γούστα είτε καταλήξετε στο κρεβάτι είτε όχι. Μπορεί να προσθέσεις ένα λιθαράκι ακόμα στις γνώσεις σου για το γυναικείο φύλο. Μπορεί να φας μεγάλες ήττες και να ζημιωθείς οικονομικά.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα, από τα πρώτα ποτά που θα κεράσεις να κάνεις μια πρόχειρη ψυχολόγιση της γυναίκας και να την κατατάξεις σε μια κατηγορία, για να ξέρεις τι να περιμένεις. Και αυτό έρχεται με την εμπειρία. Αλλά και με τη βοήθεια φυσικά των καταπληκτικών μελών του μπου - που έχουν ζήσει πολλά. Θα παραθέσω λοιπόν πως εγώ κατηγοριοποιώ της γυναίκες των μπαρ και περιμένω και άλλους να αναλύσουν το θέμα.






-Η γλυκιά/ήσυχη κορασίδα. Ηλικία 26. Παιδιά 0. Δεν έχει πολύ καιρό στη δουλειά και θα τονίσει σε κάθε ευκαιρία ότι οι συνθήκες την ανάγκασαν να το κάνει. Παρά το ότι θέλει μόνο τα λεφτά σου, όπως όλες, ψάχνει κάποιο ψυχολογικό δέσιμο με τους πελάτες της. Αν κοιτάς άλλες, θα έχεις τουλάχιστον ένα μείον στο πως σε βλέπει ή μπορεί να φας κίτρινη κάρτα που εύκολα γίνεται και κόκκινη με αποβολή για πολλές αγωνιστικές. Φυσικά το ότι αυτή χαμουρεύεται κάθε λίγο και με άλλον άνδρα δεν παίζει κάποιο ρόλο στο μυαλό της :jerking:. Δεν το έχει και πολύ με το ψέμα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν λέει ψέματα ποτέ. Γενικά δεν έχει μεγάλα ταμπού και θα δεχθεί σε βάθος χρόνου (μερικές φορές πολύ βάθος) να πηδηχτεί μαζί σου, αν φυσικά σε γουστάρει και δεν έχεις προχωρημένη ηλικία, αρκεί να πας με τα νερά της.



-Η παρορμιτική/τρελιάρα γυνή. Ηλικία 35. Παιδιά ως 1. Είτε ήταν πάντα έτσι, είτε έγινε βάζοντας το ποτό στη ζωή της. Συνήθως πίνει και δεν ξέρει τι κάνει, πολλές φορές ξεχνάει και τι έκανε/έλεγε ύστερα. Το ψέμα είναι στο DNA της, αλλά έχει πολύ πλάκα να την ακούς - αν δεν φτάνει στο σημείο να είναι 100% για δέσιμο. Δεν υπάρχει όμως φόβος πχ να σου πει ψέματα για το αν θα πάει μαζί σου ή όχι. Θα πάει ΣΙΓΟΥΡΑ, το ερώτημα είναι μετά από πόσο κέρασμα. Αυτό εξαρτάται από την οικονομική της στενότητα, τα κέφια της και ένα σωρό μαλακίες και δεν μπορεί να προσδιοριστεί εύκολα. Αλλά ΘΑ ΠΑΕΙ. Με τέτοιες τύπισσες μπορείς να ζήσεις εντελώς τρελά πράγματα. Αν σου αρέσει να ζεις πρωτόγνωρες, παρακμιακές αλλά και παθιασμένες εμπειρίες, να τις ακολουθήσεις στην τρέλα τους. :rockon:



-Η παγοκολόνα. Ηλικία 33. Παιδιά 0. Πως να είχε άλλωστε τέτοιο έπιπλο που είναι. Συνήθως αρκετά ομορφότερη του μέσου όρου, κάτι που εκμεταλλεύεται ώστε να μην προσφέρει όσα άλλες γυναίκες. Μπορείτε να την καταλάβετε από τον τρόπο που θα καθήσει δίπλα σας, και κυρίως από την παντελή απουσία κάθε είδους τριψήματος από πλευράς δικής της. Λίγο χουφτωματάκι δέχεται, ξέρει που δουλεύει. Αλλά ως εκεί. Σκοπός της είναι να το πάει στην κουβέντα σε θέματα εγκεφαλικά ή που σηκώνουν ανάλυση για να αποφύγει το χούφτωμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνει με τη μεγαλύτερη συχνότητα το εξής επικό σκηνικό: δεν λες και δεν κάνεις τίποτα για να δεις πια θα είναι η κίνησή της, αν θα σε πλησιάσει, τι θα πει κτλ. - αυτή δε μιλάει και δεν κινείται με αποτέλεσμα ΘΕΪΚΗ στιγμή αμηχανίας που αυτομάτως αποκαλύπτει τις προθέσεις της. Θέλει να βρει τακτικούς πελάτες που θα την ερωτευτούν για τον χαρακτήρα και το μπλα μπλα της, σε συνδυασμό με την φοβερή εμφάνισή της. Κρίμα στο πορτοφόλι όποιου μπλέξει μαζί της. Εντάξει όπως όλες οι γυναίκες με τον κατάλληλο τρόπο και διπλωματία θα πέσει, όμως είναι η δυσκολότερη των περιπτώσεων. Ίσως ακόμα και "εκεί έξω" με τις Ελληνίδες οι πιθανότητες να είναι καλύτερες. :S :S :S



-Το fun and games γκομενάκι. Ηλικία 31. Συνήθως χωρίς παιδιά, αλλά μου έχει τύχει και version με παιδάκια! :o Η κοπέλα είναι έξω καρδία, γουστάρει πολύ τη διακέδαση και ξέρει να χορεύει ΑΨΟΓΑ. Έχει χιούμορ ή τουλάχιστον πάντα ένα πλατύ χαμόγελο. Αν λοιπόν μια γυναίκα έχει αυτό τον χαρακτήρα και τη δείτε να χορεύει με μεγάλη χάρη και ευλυγησία, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάνει το καλύτερο πριβέ με διαφορά. Είναι γαμάτη και ξέρει την αξία της. Αν θέλετε να προχωρήσετε μαζί της θα σας στοιχήσει παραπάνω. Το πρώτο μέλημα σε αυτή την περίπτωση είναι να μην την ξενερώσετε και να την κάνετε να χαμογελάει. Δεν χρειάζεται να γίνετε κλόουν, μόνο να μην ανοίξετε τραγικά φιλοσοφικά θέματα που θα ρήξουν το κέφι. Το κρεβάτι λογικά θα έρθει, ακόμα και αν αργήσει...



-Η συνειδητοποιημένη. Ηλικία 37. Παιδιά ίσως. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο της ήσυχης μικρής. Έχει μάθει πλέον τη δουλειά. Ξέρει πως πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αφού πρώτα μάθει όλα όσα χρειάζεται από το πρώτο κιόλας ποτό.  Ξέρει τι θέλουν οι άντρες και δεν σπάει αρχίδια. Είναι ακόμα ήσυχη αλλά έχει ξεψαρώσει. Αποφεύγει τα ψέματα γιατί ξέρει ότι οι σταθεροί πελάτες έχουν μεγάλη σημασία και δεν είναι εκεί για να μαζέψει δυο τσουβαλάκια και να φύγει. Γενικά είναι η "σωστή επαγγελματίας", παντού και σε όλες τις δουλειές υπάρχουν οι σωστοί που θέλουν να προσφέρουν καλές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. :cheesy:



-Η κρυφοπουτάνα. Ηλικία 39 (ας πούμε..). Παιδιά 2, σπανιότερα ένα ή κανένα... Παλιότερα ίσως δούλευε σε στούντιο ή μπουρδέλο αλλά δεν την πέρνει πια με αυτό τον ανταγωνισμό.. :S Ίσως θέλει να γίνει και πιο κυρία... :boobies: Πάντα από μέσα της θέλει να τα κάνει όλα μαζί σου και να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές. Για διάφορους όμως λόγους μπορεί να αργήσει 2-3 ποτά να εκδηλωθεί, π.χ. φόβοι για αστυνομία, τι ρόλο βαράς γενικά κτλ. Μετά από αυτό τα πράγματα είναι πολύ απλά και μοιάζουν με ότι γίνεται σε έναν οίκο ανοχής, με τη διαφορά ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μαζί της είναι τα προκαταρκτικά παρά το σεξ. Αυτό θέλουμε βέβαια, αλλιώς υπάρχουν και τα στουντιάκια/call girls. Λέει λίγα ψεματάκια, όχι για να σε δουλέψει, αλλά για να σου αποσπάσει περισσότερα χρήματα. Αθώα ψεματάκια. Τρελαίνεται για δώρα και για προστιχόλογα.



-Η ναρκισσιστική προσωπικότητα.. :vomit: Ηλικία 42. Παιδιά 0-2, anything goes. Πρόκειται για τις γυναίκες με τα μεγαλύτερα κόμπλεξ, που στα μισά από τα πράγματα που θα προτίνεις απαντάνε με ένα "για ποιά με πέρασες?". Πολύ συχνά είναι και Ελληνίδες, τυχαίο - δε νομίζω. Έχουν πάρει φτυχίο ψυχολογίας :uglystupid: ή έχουν σπουδάσει τη ζωή μέσα από τις χιλιάδες (2-3..) δουλειές που έχουν αλλάξει και βάση των εμπειριών τους. Βασικό γνώρισμα είναι η απέχθεια προς τις γυναίκες που κάνουν τη δουλειά της ιερόδουλης, ενώ αυτές ας πούμε είναι καθώς πρέπει, και ότι όλες οι πόρνες πρέπει να εξαφανιστούν από την γη (πλήρης αδιαφορία για τις ανάγκες των ανδρών..). :headbang: Τις βολεύει κάτι τέτοιο βέβαια, οι πουτάνες κλέβουν απ' την πελατία τους..! Αλλά αυτό δεν έχει σημασία!! Είναι θέμα ηθικής!!! :helpplea: Δεν λένε ποτέ μα ποτέ ψέματα, παρά μόνο όταν μιλάνε για τον εαυτό τους και την φανταστική προσωπικότητα και μεγαλιότητά τους. Έχουν πολύ τουπέ. Μένουν με τις λιγότερες μάρκες πολύ συχνά, αλλά δεν πειράζει, κράτησαν επίπεδο... :S Δεν έχω δοκιμάσει να ρήξω τέτοια γκόμενα γιατί δεν είμαι τρελός. Φαντάζομαι κάνουν κι αυτές κρεβάτι, μετά από άπειρα ποτά κερασμένα και σχεδόν όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα του πελάτη κατεστραμένα..



-Η τολμηρή καρδιοκλέφτρα. Ηλικία 29. Παιδιά 0. Γυναικάρα με τα όλα της. Έξυπνη και όμορφη, και το ξέρει. Της αρέσει να χειραγωγεί τους άντρες και απολαμβάνει το πόσο ποθητή μπορεί να γίνει. Η πραγματική της αξία είναι πάνω από αυτή της δουλειάς που κάνει, αλλά της αρέσει που δουλεύει σε τέτοια μαγαζία. Έστω για λίγο διάστημα, για την εμπειρία. Αυτό που κάνει είναι γι' αυτήν ένα ταξίδι και την εξιτάρει η δύναμή και επιρροή της. Δεν έχει κόμπλεξ και ταμπού στο σεξ, θα δεχτεί να προχωρήσει με κάποιον που θα ταιριάξει. Όλοι οι υπόλοιποι θα φάνε δούλεμα τεράστιο και υποσχέσεις. Στη δουλειά της όμως, από γοητεία, χάδια, πριβέ και δε συμμαζεύεται - είναι αξεπέραστη.



-Η βίζιτα. Ηλικία 30. Παιδιά 0-1. Οι κοπέλες που το κάνουν αυτό, σου το δίχνουν από την πρώτη στιγμή. Γίνεται μάλιστα με τις ευλογίες του καταστήματος. Συνήθως δεν παίζει να γίνει παιχνίδι όπως το κανονίσετε μεταξύ σας. Αυτό ελέγχεται από το boss. Η κουβέντα έχει δευτερεύοντα ρόλο όπως και με τις πρώην πουτάνες. Απλώς σε αντίθεση με εκείνες, όλα είναι πλήρως σχεδιασμένα και την παίρνεις πακετάκι για σπίτι. Δεν πάτε για καφέ, φαγητό, βόλτα στο ζωολογικό κήπο και άλλες μαλακίες. Μπαμ μπαμ. Χτυπάμε και φεύγουμε. :knockinb:



-Η Diva του μαγαζιού. Ηλικία 34. Παιδιά ίσως. Αυτές ουσιαστικά είναι top models που επιλέγουν να δουλέψουν σε μαγαζιά μεγάλα αλλά με ότι να 'ναι γκόμενες μέσα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες το γάλα. Αυτή η αντιδιαστολή είναι τόσο μεγάλη και φανερή που ανεβάζει την αξία της και τις μετοχές της κατακόρυφα. Όλοι οι άντρες θα την κεράσουν και θα προσπαθήσουν να την ψήσουν για περισσότερα. Είναι όμως ένα παιχνίδι για δυνατούς παίχτες και χύστες, και όποιος θνητός προσπαθήσει θα φάει τα μούτρα του. Για να κάνεις κάτι σοβαρό μαζί της πρέπει να έχεις δυνατό πορτοφόλι και να είσαι και δυνατό καμάκι!
Όλες οι κατηγορίες που γράφεις ισχύουν και με το παραπάνω δηλαδή υπάρχουν χίλιοι δύο χαρακτήρες μέσα στα πιάνω-bar όπως τα λέω για να μην καρφωνόμαστε για το που θα πάμε. Είχα καιρό να δω τέτοια ανάλυση και είχα και 3 χρόνια και να γράψω στο forum ειδικά μετά την τελευταία έκδοση του Colobarus Guide 2012 που είχα ανεβάσει τότε. Πολύ καλή ανάλυση αυτό σημαίνει ότι έχεις γυρήσει αρκετά σε τέτοια μέρη και έχεις και εμπειρία. Έκτοτε βέβαια τα έχω περιορίσει πολύ και μαζί με αυτό έχουν περιοριστεί και οι σεξουαλικές εμπειρίες και αυτό γιατί όταν έχεις μια γκόμενα η και παραπάνω από τέτοια μαγαζιά αυτό το πράγμα σε βοηθάει στο να έχεις και νορμάλ γκόμενες από τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως τα λεφτά πάνε στα λεφτά έτσι και όταν γυρνάς σε τέτοια μαγαζια ξεσκουριάζεις και σου "κάθονται" διάφορες γκόμενες. Είναι το mind game που είχε γράψει κάποιος στο forum.
Η χειρότερη κατηγορία από αυτές που έγραψες είναι αυτές που λένε ψέμματα. Μάλιστα κάποιες είναι τοσο επαγγελματίες που τα ψέμματα που λένε τα πιστεύουν και οι ίδιες! Μου χει τύχει να κερνάω δύο ταυτόχρονα εκ των οποίων η μία μου είχε κάτσει. Συμφώνησα να τις πάρω παρτούζα μαζί και δέχτηκαν γιατί η μία είχε δοκιμάσει και άλλη φορά. Αυτό το λένε βέβαια για να πάρουν παραπάνω ποτά. Σαν έμπειρος δεν τις κέρασα παραπάνω αλλά είπα θα τις έδινα παραπάνω λεφτά στο κρεββάτι. Όταν κατάλαβαν ότι δεν θα πάρουν τίποτα παραπάνω από πριν με ψέμματα έφτασαν στο σημείο να ζητάνε έστω και 5 ευρώ για προφυλακτικά όταν ο λογαριασμός ήταν ήδη 200 ευρώ. Τα πήραν 5 ευρώ και φυσικά δεν έγινε τίποτα μετά. Μπορεί να τα μοιράστηκαν και μεταξύ τους από 2,5 € η κάθε μία. Τόσο ξεφτίλα. Γενικά σε τέτοια μαγαζιά βλέπεις τόσα πράγματα που απ τη μία σε βοηθάνε γενικά να γίνεις τύπος που θα αλλάζει κάθε βδομάδα γυναίκα αλλά απ την άλλη σε φθείρει και φτάνεις στο σημείο να νομίζεις ότι όλες είναι σαν τις κωλομπαρούδες. Και πάλι εύγε για την ανάλυση.
 

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Μηνύματα
4.423
Κριτικές
10
Like
2.290
Πόντοι
1.720
Ο χώρος των μπαρ προσφέρει πολύ διαφορετικές απολαύσεις και έχει αντίστοιχα και άλλες απαιτήσεις.......
-Η γλυκιά/ήσυχη κορασίδα...
-Η παρορμιτική/τρελιάρα γυνή...
-Η παγοκολόνα...
-Το fun and games γκομενάκι...
-Η συνειδητοποιημένη. Ηλικία 37.
-Η ναρκισσιστική προσωπικότητα..
-Η Diva του μαγαζιού.
αγαπητέ όλα όσα περιέγραψες είναι ρόλοι και όχι πρόσωπα
και η πουτάνα μπορεί να στα παίξει όλα αυτα ταυτόχρονα

γαμούσα κάποτε μια θειά με ένα 50αρικο πίπα-κώλο-μουνι- και πάλι απ την αρχή χωρίς χρονόμετρο
τα βράδυα δούλευε σε κωλόμπαρο και κέρδιζε τουλάχιστον τα διπλάσια χωρίς κοκο να δώσει
είναι αυτή που λες συνειδητοποιημένη ετων 37
 

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Μηνύματα
2.516
Like
163
Πόντοι
16
αγαπητέ όλα όσα περιέγραψες είναι ρόλοι και όχι πρόσωπα
και η πουτάνα μπορεί να στα παίξει όλα αυτα ταυτόχρονα

γαμούσα κάποτε μια θειά με ένα 50αρικο πίπα-κώλο-μουνι- και πάλι απ την αρχή χωρίς χρονόμετρο
τα βράδυα δούλευε σε κωλόμπαρο και κέρδιζε τουλάχιστον τα διπλάσια χωρίς κοκο να δώσει
είναι αυτή που λες συνειδητοποιημένη ετων 37

Αυτή την θεία να μας την γνωρίσεις...αν ζει ακόμη χαχαχα  :priest: :priest:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom