Νέα

Πρώτο μου παιχνίδι σε dungeon!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οπως πάντα αγγλίδα στα ραντεβού μου, στις 10 ήμουν εκεί. Τον είδα μπροστά απτη τεραστια μηχανάρα του να με περιμένει ντυμένος με δερμάτινα ρουχα μηχανής και το κράνος στο μπράτσο. Μολις τον πλησίασα χαμογέλασε πλατιά, τα μπλε μάτια του έλαμψαν καθώς με άρπαξε στην αγκαλιά του. Έβγαλε το δέυτερο κράνος του, τα χοντρά δερμάτινα γάντια, μια ζωνη μέσης για τη προστασια απτο κρυο και αρχισε σιγά σιγά να με συναρμολογεί..


Σε λίγη ωρα βρισκόμασταν στην εθνική, περνούσαμε δάση και πεδιάδες της αχανούς Αγγλικής επικράτειας με κατευθυνση το καλύτερο dungeon της Δύσης!
To κρυο ανυπόφορο καθώς σχίζαμε την ασφαλτο παρέα, εγω ειχα κουλουριαστει πανω του με κλειστα τα ματια και σε καθε στροφη σφιγγομουν ολο και περισσότερο πάνω του.

Πρώτη στάση για english breakfast, πέντε ώρες κλεισμένοι σε ένα dungeon θα χρειαστούμε καύσιμα, μου ειπε κλεινοντας μου πονηρά το μάτι.
Μετά απο λίγο βρισκομασταν έξω απτο dungeon. Πολυ εχέμυθο μιας και δεν έιχε κανενα στοιχειο το κτιριο ωστε να προδιδει τι φιλοξενει.

Μπαίνοντας μέσα έμεινα με το στόμα ανοιχτό, ηταν ακριβως το μεσαιωνικο περιβαλλον που παντα λαχταρουσα! Πέτρινοι τοιχοι με εσοχες οπου αναβαν κερια...μοκετα κάτω και επειτα βιτρινες με δονητες σφηνες, σφικτηρες , anal hook, διαστολεα κολπου, pussy pump, ειναι μερικα απο οσα θυμαμαι..και επειτα αρχισα να βλεπω τα “επιπλα”!
Ολα σε βαθυ σκουρο ξυλο με κοκκινο δερμα...ηταν αναριθμητα..ενα ανακλιντρο σε σχημα σκορπιου με στηριγματα για να μπουν τα ποδια πιο ψηλα, γυναικολογικη καρεκλα, μια σιδερενια μεταλικη κατασκευη με δεστρες κ ενα hitachi στο κέντρο στερεωμενο, ενα ανακλιντρο με ενα ομοιωμα πεους συνδεδεμενο με μοτερ, επειτα στα δεξια ενα σκοτεινο δωματιακι-κλουβι ενα κρεβατι μασαζ με κλουβι ενσωματωμενο απο κατω. Επισης ενας σταυρος, μια δερματιμη κουνια με θεση για να μπουν τα ποδια ψηλα και τελος ενα τεραστιο ξυλινο βαρυ κρεβατι με κρικους παντου και καθρεφτη σε ολο τον ουρανο. Τα σεντονια φυσικα κατακοκκινα...


Σιγουρα θα ειχε κ αλλα “επιπλα” που μου διαφευγουν...επειτα μια τεραστια πλασμα τηλεοραση στο τοιχο απο κατω ενας δερματινος μαυρος καναπες και διπλα ενα στερεοφωνικό. Προχωροντας εβρισκες μια κουζινα πληρως εξοπλισμενη και γεματη σνακ κ ροφηματα χωρις καποια εξτρα χρεωση. Επειτα ειχε ενα μεγαλο μπανιο με μεγαλη ντουζιερα, καθρεφτες κ μια μεγαλη ντουλαπα με φετιχιστικα ρουχα κ παπουτσια σε ολα τα μεγεθη καθως και καλλυντικα και ειδη πρωτης αναγκη οπως καινουργιες οδοντοβουρτσες οδοντοκρεμες , listerin, κλπ ολα πολυ προσεγμενα. Προχωρωντας στο διαδρομο κ ανεβαινοντας κατι σκαλια βρισκοσουν μπροστα σε ενα θεορατο καυτο τζακουζι που εκεινη την ωρα εβγαζε καπνους! Βλεποντας το εχασα τα λογια μου!


Αφου μας ξεναγησε ο ευγενικος κυριος, μας δινει τα κλειδια του χωρου και μας αφηνει μονους. Αμέσως ο μπαμπάκας αρχιζει να ξεντύνεται. Μου δινει εντολή να πάω να ετοιμαστω και να έρθω στο κεντρικό δωμάτιο.

Σε λιγο εμφανίζομαι με ενα μαύρο κορσέ, ενα διαφανο μαυρο καλσον, μποτακι πεδιλο με χρυσα καρφακια που δανειστηκα απτο βεστιαριο, κοκκινο κραγιον, μαυρο μολυβι αλλα κλεοπατρα στα ματια και τα μαλλια πιασμένα σε δυο κοτσιδάκια αριστερα και δεξια του κεφαλιου όπως ειχε ζητησει απο πριν ο μπαμπακας.


Με διστακτικά βήματα τον πλησιάζω, το βλέμα μου είναι κατεβασμένο και δαγκώνω το κάτω χείλος μου απο αμηχανία. Εκεινος με πιάνει απτο σβέρκο και μου λέει να κλέισω τα μάτια μου, μου εξηγεί πως να εισπνέω και να εκπνέω ώστε να χαλαρώσω ενω με κάθε ανασα μου, εβαζε το χερι του αναμεσα στα πόδια μου. Μέτα απο λιγα λεπτά με οδηγεί μπροστά στο κρεβάτι. Πιάνει ενα μεγάλο χοντρό κολάρο και μου το περνάει στο λαιμο επειτα βάζει μια αλυσιδίτσα και με τραβαει να γυρισω πλάτη σαυτον οπου μου περναει ενα blindfold. Καταλαβαινω οτι καθεται στο κρεβάτι και αμεσως με τραβα απτην αλυσιδα ωστε να βρεθω γονατιστη ανάμεσα στα πόδια του. Αρχίζει να μου τρίβει τη πλάτη και να με τσιμπάει με το γνωστο μεταλλικο κυκλικο ασημι αντικειμενο.

Χαμενη καπου εκει αναμεσα στα ποδια του τον ακουω να μου λέει..


-"I am ....."
- "You are ...."


- "You are novice."
- "I am novice."


- "This is your label. You have not yet earned a name."
-"This is my label. I have not yet earned a name."


- "You serve .... and you may serve others."
- "I serve .... and I may serve others."

- "You will abide by ..... principles."
- "I will abide by ..... principles."

- "Respect, Trust and Regard."
- "Respect, Trust and Regard."

- "What is your physical desire?"
- "Το cum like whore."

- "What is your physical reserve?"
- "...... to pee in my ass"

- "Your next label will be acolyte."
- "My next label will be acolyte."

- "You will tell .....when you are ready to advance."
- "I will tell...... when I am ready to advance."

- "Are you ready to advance to acolyte?"
- "No."


Αμεσως μετα το διαλογο μας, κατι σαν ορκος μεταξυ μας, με σερνει απτην αλυσιδα ενω φορουσα το blindfold συνεχεια. Ακουω αλυσιδες να κατεβαινουν ηλεκτοκινητα απτο ταβανι με δενει και με σηκωνει ψηλα. Αρχιζει να τριβεται πανω μου και μου ξεκουμπώνει το κορσε. Τοποθετει δυο σφιγκτήρες στις ρογες μου, ενω αρχιζω να νιωθω ένα φτερό στη πλατη μου και ξαφνικά νιώθω το πρώτο χτυπημα απο ενα μαστηγιο στη πλάτη μου. Τρανταχτηκα αλλα ενθουσιαστηκα! Κανεις πριν δεν με ειχε ξαναχτυπήσει. Αρχιζω να συγκεντρωνομαι και περιμενω την επομενη κινηση του. Εκεινος χρησιμοποιει εναλλαξ το φτερο και το μαστιγιο χτυποντας με ολο και πιο δυνατα στη πλατη ενω μετα απο καθε χτηπημε ενιωθα να με φιλά ευλαβικά στη πονεμένη περιοχη. Ηθελα κι αλλο!!


Με λυνει και με οδηγει στη μεταλλικη κατασκευη του hitachi, μου δενει χερια και ποδια στις δεστρες και ξεκινα το βασανιστηριο. Αυξανει την ενταση αλλα εγω δεν μπορω να χυσω.,το hitachi δεν ερχεται σε επαφη με τη κλειτοριδα μου οπως θα ηθελα..Με πλησιαζει και με γερνει πανω του και με κρατα σφιχτα αγκαλια..το hitachi πλεον εχει βρει το σωστο δρομο αλλα τα ποδια μου δεν αντεχουν τρεμουν..εγω αρχιζω να βγαζω μικρες πνιχτες κραυγουλες αλλα δε μπορω τρεμω χανω την ισορροπια μου και δεν τελειωνω...με λυνει και με οδηγει στη γυναικολογικη καρεκλα. Μου δενει ξανα χερια ποδια και μου σκιζει το καλσον...βγαζει το μοριο του και το τριβει πανω μου ενω παραλληλα μου εχει βαλει το hitachi αναμεσα στα ποδια μου και με χτυπα με χαμηλης εντασης ηλεκτρικο ρευμα στις ρογες. Παρολα αυτα παλι δεν τελειωνω. Με λυνει και με ριχνει πανω σε ενα δερματινο καναπεδακι με το στηθος κ τη κοιλια να ακουμπουν πανω του ενω ο κωλος ειναι εκτεθειμενος. Αφου με δενει χερια ποδια, μου κατεβαζει το καλσον και το μπραζιλ εσωρουχο και με ενα paddle αρχιζει να με χτυπαει στο κωλο. Οταν διαπιστωνει ποσο υγρος ειναι ο κολπος μου πετα το paddle και χωνει τα δαχτυλα του σε κωλο και μουνι αρχιζοντας να με γαμαει με λυσσα. Τα πρωτα βογγητα κανουν την εμφανιση τους. Xωρις να το καταλαβω χωνει ολη του τη παλαμη στο κωλο μου, κανοντα μου fisting. Ημουν τοσο υγρη, που καταλαβα οτι ειχε βαλει το χερι του μονο οταν το εβγαλε. Ηταν απιστευτο συναισθημα.


Με λυνει με γδυνει τελειως κ ακομα μη εχοντας οραση με ξαπλωνει στο πατωμα μου βγαζει το κολαρο και κλεινει το κεφαλι μου ενα απεριγραπτο αντικειμενο οπου μολις καθοταν πανω αυτο με πιεζε στη καρωτιδα. Μια δυο τρεις φωναζω red και σταματαει..ημουν στο τσακ να πνιγω, βγαζει το κεφαλι μου απο κει και τωρα καθεται πανω μου ξανα βαζοντας μου ολη τη περιοχη του πεους και των ορχεων στη μουρη μου, εγω αρζιχω να γλυφω και να ρουφω με μανια. Με σηκωνει και με βαζει γονατιστη μεσα στα ποδια του, με τραβα με δυναμη απτις κοτσιδες μου και με γεμιζει με το μοριο του...τον ακουω να βογγαει...με σταματα για να μη χυσει..εγω ευλαβικα των φιλω παντου..τον ξαναπερνω στο στομα μου και μετα απο λιγο τον ακουω παλι να βογγα..με σταματα και με σερνει στη κουνια..με ανεβαζει πανω..μου δενει τα ποδια ψηλα, τοποθετει προφυλακτικο και μπανει μεσα μου! Μια δυο τρεις, τον ακουω να μουγκριζει κ να τελειωνει πανηγυρικα.. με κατεβαζει με λυνει μου βγαζει το blindfold και με παιρνει αγκαλια..Με ρωταει πως ειμαι και εγω ισα που αρθρωνω δυο λεξεις..μου φερνει νερο και ξαπλωνουμε στο κρεβατι.


Ο καθρεφτης πανω στον ουρανο του κρεβατιου χαριζει μοναδικη θεα, αν και εγω αποτραβηχτηκα αμεσως.δε μπορουσα να βλεπω το ειδωλο μου, για αλλη μια φορα αυτο που εβλεπα δε μου αρεσε. Παρατηρουσα ομως εκεινον και μου αρεσε πολυ, σωμα γεματο δυνατο με δυνατα χερια με μεγαλη πλατη ωραιο στηθος και χοντρα ποδια ολα αρμονικα δομημενα πανω του. Δε χορταινα να τον κοιταζω.
Τον ρωταω γιατι δεν καναμε ταντρικο μασαζ οπως αρχικα μου ειχε πει και μου αποκριθηκε οτι πρεπει πρωτα να μαθω να παιρνω σωστες αναπνοες και να ειμαι χαλαρη. Μου εδειξε πως να παιρνω σωστες αναπνοες, μου περασε το γουοκμαν στα αυτια ωστε να ακουω δικη του chill out μουσικη και με αφησε εκει να κανω τις αναπνοες μου...περιμενα οτι θα ερθει..οτι θα τον νιωσω...η ωρα περνουσε και αυτος τιποτα....

Αφου βαρεθηκα να αναπνεω μονη ανοιγω τα ματια και σηκωνομαι, εκεινος χαμογελαστος μου λεει οτι παει για ντουζακι και οτι αν θελω να κανω και εγω! Ω θεε μου, Αγγλος ...σκεφτομαι!
Οση ωρα ειναι στο ντουζ..σηκωνομαι και κατευθυνομαι προς το hitachi. Ειναι τοσο φημισμενο κι ομως δυο φορες μαζι του και δεν εχυσα. Το βαζω λοιπον σε λειτουργια μονη μου..καθομαι και ανοιγω τα ποδια μου..ω ναι τελικα ειναι πολυ δυνατο, σκεφτομαι! Αρχιζω να βαριανασαινω, ειμαι πολυ κοντα..λιγο ακομα και θα χυσω. Εκεινη τη στιγμη βγαινει ο Αγγλος και εγω ντρεπομαι και το κλεινω. Μου λεει να μη το κλεισω και να συνεχισω. Του αποκρινομαι οτι ντρεπομαι να το κανω μονη μου μποστα του και του λεω να φυγει..κι εκεινος χαμογελωντας φευγει και μαφηνει μονη.

Omg...τι γινεται? Αναρωτιεμαι! Αντι να με αρπαξει να με χαστουκισει που αυνανιζομαι εν αγνοια του ή ακομα καλυτερα να με αρπαξει και να παιξει μαζι μου εκεινος αποσυρεται. Ξενερωνω και παω να τον βρω, του λεω οτι δε θελω να το κανω μονη μου και προτιμω να μου το κανει αυτος! Χαμογελά οπως παντα και με παιρνει αγκαλια..μου λεει αν θελω να κανω ντουζακι. Το βρισκω πολυ καλη ιδεα και μπαινω για να φρεσκαριστω.
Τυλιγμένη με τη πετσέτα μου και με το πιο σεξι βλεμμα μου βγαινω απτο μπανιο για να παω κοντα του, κι εκει τον βλεπω να ειναι σχεδον ντυμενος και ετοιμος για αναχωρηση. Το σεσσιον ειχε λαβει πια τελος!

Μετα απο λιγο βρεθηκαμε ξανα στους δρομους της αγγλικης επικρατειας σχιζοντας τον ανεμο ατενιζοντας το πιο ομορφο ηλιοβασιλεμα, την πιο ομορφη ωρα της ημερας!
Την ωρα του αποχαιρετισμου με ρωτησε πως περασα αν εμεινα ευχατιστημενη και γενικοτερα πως μου φανηκε. Του αποκριθηκα θετικα οπως και εκεινος αποκριθηκε θετικα για τη συναντηση μας. Και φυγαμε με την υποσχεση να τα ξαναπουμε συντομα!
 

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
847
Κριτικές
3
Like
81
Πόντοι
6
μας γκαβλωσες βραδιατικα...! να μη πω τιποτα βαρυ εισαι και κοπελα!
 

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Μηνύματα
437
Like
72
Πόντοι
1
Δικη σου πραγματικη ιστορια?
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
390
Πόντοι
306
Ρε την πενταγιώτισσα...Μπράβο!
 

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Μηνύματα
5.726
Κριτικές
8
Like
2.426
Πόντοι
506
μας καυλωσες βραδιατικα πενταγιο :erection:
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πόσο πήγε το μαλλί;
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Λυνω ενα mock τωρα και τα μισα τα εκανα λαθος

Την πουλαρα θα παρουμε το σαββατο.... >:(

Reserve
Acolute

Ουτε την ετικετα καταλαβα

σε ελευθερη μεταφραση το physical reserve εννοει φυσικη αναγκη που εχω κ η οποια την εχω κρατημενη κ ενιοτε θελω να μου την πραγματοποιει. ενω το desire ειναι που θελω να πραγματοποιειται σε καθε μας συνευρεση.

οσο για την acolyte ειναι a person assisting the celebrant in a religious service or procession.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom