Νέα

Το Mega κλείνει από τα χρέη...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 461
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι πρεπει να γίνει με το Mega;

  • Να κλείσει (με συναυλία συμπαραστασης του Μαχαιριτσα).

    Ψήφοι: 57 31,5%
  • Να πωληθεί.

    Ψήφοι: 6 3,3%
  • Να κρατικοποιηθεί - (ως ΕΡΤ 5).

    Ψήφοι: 15 8,3%
  • Να λαβει νέα δάνεια και να συνεχίσει ως έχει.

    Ψήφοι: 7 3,9%
  • Να βαλουν το χερι στην τσέπη Μπομπολας - Ψυχαρης - Βαρδινογιάννης για να συνεχίσει.

    Ψήφοι: 63 34,8%
  • Αδιάφορος

    Ψήφοι: 33 18,2%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    181

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.125
Κριτικές
3
Like
1.293
Πόντοι
566
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στο MEGA της Ελλάδας. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι μέτοχοι βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δίνοντας παράταση στην παράταση αφού αποδεκτή συμφωνία δεν μπορεί να βρεθεί, ήρθε και η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της 8ης Μαρτίου ότι η διαπραγμάτευση των μετοχών της «Τηλέτυπος» αναστέλλεται, αφού τα δάνεια της εταιρείας είναι «στο κόκκινο».

Το κλίμα στο MEGA είναι βαρύ, δεδομένου ότι κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί αν δεν επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία μεταξύ των μετόχων. Σε κόκκινο συναγερμό είναι οι εργαζόμενοι στον σταθμό της Μεσογείων, αφού κάποιοι αναφέρουν ότι είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος το κανάλι να κλείσει, αφήνοντας στον δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους. Ωστόσο, δεν λείπουν κι εκείνοι που εμφανίζονται αισιόδοξοι, τονίζοντας όμως πως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στον σταθμό, που σίγουρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση στα τόσα χρόνια λειτουργίας του…

Η διαπραγμάτευση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) ύψους €15,2 εκατ. του σταθμού έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση της εισηγμένης «Τηλέτυπος», ουδείς μέτοχος τοποθέτησε χρήματα στην ΑΜΚ της εταιρείας μέχρι την τελευταία συνεδρίαση. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι οι βασικοί μέτοχοι, δηλαδή οι οικογένειες Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα και Ψυχάρη απείχαν, γεγονός που μάλλον προξένησε μεγάλη εντύπωση. Της αύξησης απείχε και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος, ο οποίος φαίνεται να κατέχει ποσοστό πέριξ του 5%. Τα χρήματα αυτά ήταν απολύτως αναγκαία προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, η οποία απασχολεί πάνω από 500 άτομα.

Για το γιατί οι οικογένειες με τα «βαριά» ονόματα της Ελλάδας απείχαν, μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει κάποιος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως λένε κάποιες πηγές, οι σχέσεις μεταξύ των μετόχων έχουν διαρραγεί. Οι νομικές εκκρεμότητες του Σταύρου Ψυχάρη και ο πόλεμος μεταξύ ΔΟΛ και Μεγάρου Μαξίμου ίσως είναι μία βασική παράμετρος της απροθυμίας των μετόχων. Από την άλλη, είναι αλήθεια ότι και οι οικονομικά εύρωστες οικογένειες διανύουν περίοδο «κρίσης», με την έννοια ότι δεν θα ήθελαν να βάλουν χρήματα από την προσωπική τους περιουσία – και εν αναμονή της υπόθεσης με την αδειοδότηση των σταθμών. «Η δε οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει έναν ακόμη σταθμό να φροντίσει, τον STAR. Γιατί να μην επενδύσει εκεί που είναι και μόνος του;», εξήγησε στον «Φ» άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει το παρασκήνιο της υπόθεσης.

Αναμένεται απόφαση σήμερα

Το ιστορικό των αποτυχημένων συνεδριάσεων

Μετά την πρώτη αποτυχημένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ), η εταιρεία «Τηλέτυπος» (που ως εισηγμένη οφείλει να ενημερώνει τους μετόχους της και άρα ανακοινώνει τις εξελίξεις) παρέπεμψε τις εξελίξεις για την επομένη συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση είχε ως εξής: Στο 0,001% διαμορφώθηκε το ποσοστό καλύψεως της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της «Τηλέτυπος» (MEGA Channel). Όπως σημειώνει η εταιρεία, ο τρόπος διαθέσεως των αδιάθετων μετοχών θα αποφασισθεί σε προσεχή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την 1η Μαρτίου έληξε η προθεσμία ασκήσεως του δικαιώματος προτιμήσεως των μετόχων της εταιρείας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους €15.118.950 με την έκδοση 50.396.500 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας και τιμής διαθέσεως €0,30 ανά μετοχή, σε αναλογία μίας νέας μετοχής ανά δύο υφιστάμενες, όπως αποφασίσθηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων της 26/05/2015. Όπως σημειώνεται, δεν αναλήφθηκαν 50.395.928 μετοχές, ονομαστικής αξίας 15.118.778,40 ευρώ (ποσοστό καλύψεως 0,001%).

Ακολούθησε δεύτερη αποτυχημένη συνεδρίαση. Με ανακοίνωσή της, η «Τηλέτυπος» ανέφερε ότι «ότι το διοικητικό συμβούλιο στην προγραμματισμένη συνεδρίασή του της 07/03/2016, με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26/05/2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως €15.118.950, ανέβαλε τη συζήτηση του θέματος για επόμενη συνεδρίασή του έως την 11/3/2016».

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, ήρθε η ανακοίνωση για αναστολή της μετοχής της στο Χρηματιστήριο. Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΠΕ – ΜΠΕ), ύστερα από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από τις 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «Τηλέτυπος». Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29/02/2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Πηγές αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες οι μέτοχοι προσπαθούν εσπευσμένα να βρουν λύσεις ώστε στη συνεδρίαση της Παρασκευής να «βγει λευκός καπνός». Έτσι κι αλλιώς, τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά.

Πάρτι στο twitter

Πρώτο hashtag στο ελληνικό Twitter είναι το «#RIP_MEGA», μετά την ανακοίνωση αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών του καναλιού στο Χρηματιστήριο. Οι χρήστες του Twitter προεξοφλούν ότι το κανάλι θα κλείσει και για αυτό του εύχονται «να αναπαυθεί εν ειρήνη». Όσο κι αν είναι αδιανόητο να πανηγυρίζει κανείς επειδή 500 άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους, όσοι επέλεξαν να το... γιορτάσουν έχουν ταυτίσει τη «γραμμή» του καναλιού με την πολιτική των μνημονίων. Ειδική μνοία γίνεται για τη στάση του καναλιού ενόψει του δημοψηφίσματος του καλοκαιριού.

«Μην πείτε πως δεν ζείτε για τη στιγμή που η Τρέμη θα λέει: "Αυτό είναι το τελευταίο δελτίο του Μεγάλου Καναλιού". Δεν θα το πιστέψω», «#RIP_MEGA/ Ζε σουί Γιάννης (Πρετεντέρης)» ή «Ζε σουί Όλγα#Rip_mega» είναι μερικά από τα πολλά τουίτ που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. «Κι αν μας ρωτήσει η Σαράφογλου γιατί χαιρόμαστε που κλείνει ένα κανάλι, θα της πούμε πως όλες οι κοινωνικές ομάδες αυτό θέλουν» είναι ένα άλλο σχόλιο, με σαφή αναφορά στο δημοψήφισμα και στο σχόλιο της παρουσιάστριας «Δεν φταίμε εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι υπέρ του “ναι”» όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προβάλλει και επιχειρήματα από ανθρώπους υπέρ του «όχι». «Το #RIP_Mega είναι το ορεκτικό. Στο #Rip_Skai θα γίνει το γλέντι το καλό!!!» ήταν ένα ακόμη τουίτ που δείχνει... προθέσεις για το μέλλον.

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος - See more at:
 
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.125
Κριτικές
3
Like
1.293
Πόντοι
566
Αναστέλλεται η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ», η εταιρέια δηλαδή που διαχειρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας το "MEGA".

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ».

Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Το κρίσιμο ΔΣ του MEGA που ήταν να συνεδριάσει χθες, αλλά θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη.

Επίσημα, η τελευταία προθεσμία για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έληξε την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδωσε μια άτυπη προθεσμία μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί. Εφόσον δεν καταλήξουν σε συμφωνία στο Δ.Σ. των μετόχων της Πέμπτης, η διαχείριση του καναλιού θα περάσει στις τράπεζες.

Στην περίπτωση αυτή, το κανάλι θα περιέλθει στον έλεγχο της διαχειρίστριας τράπεζας, η οποία θα αναλάβει και το management, ορίζοντας νέο Δ.Σ.

Εν συνεχεία η τράπεζα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει λογική εξυγίανσης με νέο επενδυτή ή αν θα επιλέξει να εντάξει την Τηλέτυπος Α.Ε. σε κάποιο από τα νομικά καθεστώτα για εταιρείες με οικονομικά αδιέξοδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, οριστικά εκτός της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα μείνει ο ένας εκ των μετόχων κι η τελική έκβαση θα κριθεί από τους άλλους δύο.

Μεγάλη ανησυχία έχουν πλεόν οι εργαζόμενοι του καναλιού για το μέλλον τους.
- See more at:
 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Μηνύματα
27.283
Κριτικές
16
Like
13.341
Πόντοι
5.577
:orchestra:
 

Συνημμένα

  • 01.jpg
    01.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 23

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
595
Πόντοι
246
οι τσιριζαιοι επειδη ειναι εκδικητικοι μουνηδες θελουν να κλεισουν το μεγαλυτερο μνημονιακο καναλι (μεγκα) πρωτον σαν αντιποινα που ο σαμαρας τους εκλεισε την αγαπημενη τους ερτ για να κανουν το 1-1, δευτερον για να μη δεχονται τοσο σκληρη κριτικη απο τρεμη, ντερμπεντερη, σαραφογλου κλπ και τριτον για να περασουν ενα προφιλ στον κοσμο αντιδιαπλεκομενου οτι και καλα χτυπανε το καθεστως και αλλες τετοιες πιπες που ψωνιζει με τη σεσουλα ο αμορφωτος και ανεπαρκης νεοελληνας
στα αρχιδια τους που το μεγκα εχει 600 εργαζομενους, στα αρχιδια τους που τα 20 απο τα 26 χρονια της ιδιωτικης τηλεορασης ηταν το πρωτο καναλι σε τηλεθεαση, στα αρχιδια τους που θα κλεισει μια σημαντικη πηγη ενημερωσης, στα αρχιδια τους που απο πισω κανουν ηδη συμφωνιες με τους καναλαρχες του μεγκα για την επομενη μερα και οι βλακες απο κατω χειροκροτανε
φυσικα και το μεγκα ειχε παντα γραμμη στα δελτια του
ολα τα χρονια ηταν η φωλια των πασοκων, ειδικα επι σημιτη στηριζε πασοκ πιο πολυ κι απο το εθνος, μετα την πτωχευση το γυρισε υπερ μνημονιου και τελικα ΝΔ οταν το πασοκ κατερρευσε
τα μουνια οι συριζαιοι βεβαια δε θελουν απλως να κλεισουν ενα διαπλεκομενο καναλι εχθρικο προς αυτους
θελουν να το αντικαταστησουν με ενα διαπλεκομενο καναλι φιλικο προς αυτους
δεν εχουν καταλαβει ομως οτι ειναι θεμα μηνων να πεσει το μεγαλο κυνηγητο στους δρομους
 
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.125
Κριτικές
3
Like
1.293
Πόντοι
566
οι τσιριζαιοι επειδη ειναι εκδικητικοι μουνηδες θελουν να κλεισουν το μεγαλυτερο μνημονιακο καναλι (μεγκα) πρωτον σαν αντιποινα που ο σαμαρας τους εκλεισε την αγαπημενη τους ερτ για να κανουν το 1-1, δευτερον για να μη δεχονται τοσο σκληρη κριτικη απο τρεμη, ντερμπεντερη, σαραφογλου κλπ και τριτον για να περασουν ενα προφιλ στον κοσμο αντιδιαπλεκομενου οτι και καλα χτυπανε το καθεστως και αλλες τετοιες πιπες που ψωνιζει με τη σεσουλα ο αμορφωτος και ανεπαρκης νεοελληνας
στα αρχιδια τους που το μεγκα εχει 600 εργαζομενους, στα αρχιδια τους που τα 20 απο τα 26 χρονια της ιδιωτικης τηλεορασης ηταν το πρωτο καναλι σε τηλεθεαση, στα αρχιδια τους που θα κλεισει μια σημαντικη πηγη ενημερωσης, στα αρχιδια τους που απο πισω κανουν ηδη συμφωνιες με τους καναλαρχες του μεγκα για την επομενη μερα και οι βλακες απο κατω χειροκροτανε
φυσικα και το μεγκα ειχε παντα γραμμη στα δελτια του
ολα τα χρονια ηταν η φωλια των πασοκων, ειδικα επι σημιτη στηριζε πασοκ πιο πολυ κι απο το εθνος, μετα την πτωχευση το γυρισε υπερ μνημονιου και τελικα ΝΔ οταν το πασοκ κατερρευσε
τα μουνια οι συριζαιοι βεβαια δε θελουν απλως να κλεισουν ενα διαπλεκομενο καναλι εχθρικο προς αυτους
θελουν να το αντικαταστησουν με ενα διαπλεκομενο καναλι φιλικο προς αυτους
δεν εχουν καταλαβει ομως οτι ειναι θεμα μηνων να πεσει το μεγαλο κυνηγητο στους δρομους

Συμφωνώ γενικά, αλλά με δύο όμως προσθήκες:

1. Τα δάνεια του mega είναι σαφώς μειωμένης εξασφάλισης.

2. Η όποια αντιπολίτευση που κάνει στην κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ, είναι από ήπια ως ανύπαρκτη.
 

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Μηνύματα
363
Like
97
Πόντοι
1
φιλε τι σημαινει μειωμενης εξασφαλισης? οτι δεν θα τα παρουν ποτε οι τραπεζες?
 
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.125
Κριτικές
3
Like
1.293
Πόντοι
566
φιλε τι σημαινει μειωμενης εξασφαλισης? οτι δεν θα τα παρουν ποτε οι τραπεζες?

Όταν πάρεις δάνειο, θα πρέπει να δώσεις εγγυήσεις ότι μπορείς να το αποπληρώσεις.

Τέτοιες εγγυήσεις είναι οι προσημειώσεις και υποθήκες σε περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα, μετοχές, απαιτήσεις κλπ...   

 

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Μηνύματα
363
Like
97
Πόντοι
1
α μαλιστα καταλαβα.Σε ευχαριστω. Αρα λες οτι αν εκποιηθουν ολα αυτα δεν καλυπτουν τα δανεια. Παλι εμεις θα τα πληρωσουμε με ανακεφαλαιωση τραπεζων που θα γινει τον Αυγουστο οταν θα ειμαστε αραλικι
 
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.125
Κριτικές
3
Like
1.293
Πόντοι
566
Η μόνη λύση για το mega αν δεν τα βρουν μπομπολας - ψυχαρης - βαρδινογιαννης, να μπει ως μεγαλομέτοχος καποιο ευρωπαικό κανάλι ZDF, BBC,  3Sat, DW...ή το CNN...


 

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.987
Like
0
Πόντοι
16
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
να κλείσει!!!!!!!!!!!!
σαπίλα πουλάει ετσι και αλλιώς!!!!!!!!!
 

lapis lazuli

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
Το Mega,είναι Ανώνυμη Εταιρεία,όπως και χιλιάδες άλλες που έκλεισαν κατά τη διάρκεια της κρίσης αφήνοντας χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο. Εάν δεν μπορεί να αποπληρώσει τα δάνεια το σωστό και δίκαιο είναι να χρεοκοπήσει όπως όλες οι άλλες, σε παρόμοια θέση, επιχειρήσεις. Δεν είναι λύση τα επιπλέον δάνεια. Ο μόνος τρόπος σωτηρίας είναι να βάλουν τα χρήματα που χρειάζονται οι βασικοί μέτοχοι.πό τη στιγμή που είναι απρόθυμοι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης. Βέβαια επειδή είναι Α.Ε δεν θα πάρει δεκάρα κανείς σε ενδεχόμενη χρεοκοπία, γιατί ο νόμος λέει οτι στις Α.Ε εκποιούνται πρώτα ΟΛΑ τα περιουσιακά στοιχεία,και έπειτα πληρώνονται κατά σειρά, ΙΚΑ-Δημόσιο-Υπάλληλοι, ο,τι περισσέψει παει σε τράπεζες και προμηθευτες, δηλάδη σχεδόν τπτ, και όλα αυτά μετά απο 5-6 χρόνια διαδικασίας
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.085
Κριτικές
493
Like
59.926
Πόντοι
39.662
να κλεισει και να απολυθουν οι εργαζόμενοι,τι να κανουμε τωρα.... να παρει κανα δανειο μηπως μερικα εκατομυρια όπως εκανε τοσα χρονια και να φεσωσει τις τράπεζες και οι τράπεζες με τη σειρα τους
να ριξουν τα ελλειμματα τους με μνημονια στις πλατες μας ? να κλεισουνε και να πανε στο διαολο κιολας.
 

condo

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.324
Κριτικές
15
Like
110
Πόντοι
2.007
να μην κλείσει αλλά να αναδιοργανωθεί
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.085
Κριτικές
493
Like
59.926
Πόντοι
39.662
να μην κλείσει αλλά να αναδιοργανωθεί

δεν είναι θεμα οργανώσης, λεφτα δεν υπαρχουν να πληρωθουν τα υπέρογκα ποσα που χρωστάει,τοσα χρονια ηταν σε ένα φαυλο κυκλο να παιρνει δανεια για να πληρωνει δανεια.

αργησαν κιολας να τους σταματησουν αυτή την ευνοϊκη μεταχερηση. η μικρογραφια του μεγκα είναι ο μεσος ελληνας.
 
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.125
Κριτικές
3
Like
1.293
Πόντοι
566
να κλεισει και να απολυθουν οι εργαζόμενοι,τι να κανουμε τωρα.... να παρει κανα δανειο μηπως μερικα εκατομυρια όπως εκανε τοσα χρονια και να φεσωσει τις τράπεζες και οι τράπεζες με τη σειρα τους
να ριξουν τα ελλειματα τους με μνημονια στις πλατες μας ? να κλεισουνε και να πανε στο διαολο κιολας.

Να υποθεσω ότι τα ίδια ελεγες και για την ερτ.

Να δουμε την Αλεξιου σε συναυλία συμπαράστασης?  :rolleyes:

Αν μπει το ZDF στο mega ποιο το προβλημά σου?
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.712
Πόντοι
1.306
να μην κλείσει αλλά να αναδιοργανωθεί

αυτή είναι δουλειά των τραπεζών στις οποίες θα περιέλθει λόγω χρεών... αυτές θα αποφασίσουν τι θα γίνει, πως θα γίνει, πότε θα γίνει...

σε αυτές χρωστάει το μέγκα... ας το πάρουν και ας κάνουν ότι θέλουν...

ΥΓ φυσικά και δεν θα το κλείσουν διότι διαθέτει ένα βασικό πάγιο που είναι η συχνότητα εκπομπής (οι μαλακίες του Παππά δεν έχουν καμμία απολύτως τύχη)... πιθανόν να μειώσουν προσωπικό, αμοιβές, εκπομπές κλπ κλπ αλλά δεν θα το κλείσουν... θα το κρατήσουν σε λειτουργία (έστω και υποτυπώδη) μέχρις ότου βρεθεί κάποιος(οι) να το αγοράσει έτσι ώστε να καλυψουν ένα μέρος από την χασούρα...

 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.085
Κριτικές
493
Like
59.926
Πόντοι
39.662
Να υποθεσω ότι τα ίδια ελεγες και για την ερτ.

Να δουμε την Αλεξιου σε συναυλία συμπαράστασης?  :rolleyes:

Αν μπει το ZDF στο mega ποιο το προβλημά σου?


ας μπει οποιος θελει, άλλα δανεια να μην παρει θελω.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom