Νέα

Αίμα στο σπέρμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gothiam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
Μου εχει τυχει κανα 3 - 4 φορες μεχρι τωρα (οι 2 τωρα τελευταια) να παρατηρησω αιμα ή ελαφρα κοκκινωπο χρωμα στο σπερμα μου ειτε μετα απο σεξ με γκομενα μου ειτε μετα απο μαλακια. ειναι κατι ανησυχητικο μηπως ? απο καποιον που θα γνωριζε 2 πραγματακια παραπανω θα μπορουσα να χω καποια γνωμη? σημειωνω οτι δεν κανω χειρονακτικη εργασια ουτε σηκωνω βαρια αντκειμενα (καθιστικη ειναι η δουλεια μου), ουτε εχω χτυπησει καπου στην περιοχη...αν κατι απο αυτα μπορει να σημαινε κατι.επισης σκεφτηκα οτι μηπως ζοριζω το εργαλειο κατα την χρηση ...αλλα παλι το αιμα εχει περασει μεσα στο σπερμα οποτε προερχεται απο πιο 'μεσα'...τωρα αυτο το 'μεσα' αν καποιος ξερει να μου πει τι και πως ισως συμβαινει θα τον ευγνωμονουσα...ευχαριστω παλι για οσους αφιερωσαν λιγο χρονο για να διαβασουν αυτο το post....
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Προστατίτιδα μπορεί φίλε. Όχι κάτι σοβαρό αλλά να πας σε ουρολόγο. Για σωστότερα πρώτα σε ουρολόγο και μετά ξαναμπές στο site γιατί εδώ μπορεί και να σε βγάλουν με καρκίνο ...... Δεν θα' ναι τίποτα ......
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.222
Like
376
Πόντοι
36
Το αίμα στο  σπέρμα στο αίμα είναι κάποιες φορές (ελπίζω όχι στη δική σου περίπτωση) όχι καλό πράγμα. Θεωρώ το προσπαθήσω να μη σε τρομάξω πολυτέλεια και αχρείαστη ευγένεια. Στη θέση σου θα πήγαινα ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ σε γιατρό (ουρολόγο, όχι αφροδισιολόγο).
 

xristou

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
Yπαρχει περιπτωση αμα καποια σου παρει πιπα να ματωσει το πεος;
 

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Μηνύματα
217
Like
3
Πόντοι
1
αμα στο δαγκωσει μπορει!!!
 

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Μηνύματα
256
Like
3
Πόντοι
1
οταν ημουν στο γυμνασιο,ειχα παρατηρησει κατι κοκκινωπο στο σπερμα μου μετα απο μαλακια,ειχα τρομαξει για αυτο το θυμαμαι ακομα,αλλα απο τοτε δεν μου εχει ξανασυμβει.τι να πω...
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Το καλύτερο είναι να πας σε γιατρό ουρολόγο άμεσα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό, μπορεί κάτι λιγότερο, πάντως είναι σημαντικό να κάνεις εξετάσεις και δεις τι είναι. Και όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.
 

secretb

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Μηνύματα
13
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφε gothian ειχα παρατηρησει και εγω το ιδιο χχχμμ το 85 και ζω ακομη αρα μην φοβασε. τοτε το ειχα αναφερει στο ουρολογο σε διαστημα ενος χρονου μου παρουσιαστηκε 2 φορες εντονα (αιμα) και αλλες δυο απλα κοκκινο χρωμα στο σπερμα δηλαδη δεν ηταν πολυ το αιμα. ο ουρολογος δεν μου εδωσε τοτε απαντηση μου ειπε να κανω εξετασεις που εγω δεν εκανα για το συγκεκριμμενο. ολες τις φορες που μου παρουσιαστηκε ηταν στη μαλακια  γι αυτο αλλωστε και το παρατηρησα , τωρα εαν συνεβηκε η συμβενει κι αλλες φορες οταν χυνω στο προφυλακτικο η <<μεσα>> δεν το ξερω. Να σου πω ομως  λογω ιστορικου νεφρολιθιασης (με πιανουν κολικοι του νεφρου χρονια) εγω το αποδιδω εκει .καπια κολοπετρα ισος μπερδευετε στην εξοδο . ισως ειναι και μαλακια αυτο που λεω δεν ξερω αλλα επειδη δεν με ποναγε τιποτα το αφησα και δεν με ξαναενοχλησε , αλλα το θυμαμε καλα καλα και χεζομε απανω μου μην εχω τιποτα.
ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ. και να μου πεις κι εμενα  να ξερω
 

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Μηνύματα
82
Like
0
Πόντοι
0
Secretb κι εσύ πρέπει να πας να κάνεις τις εξετάσεις σου μάγκα μου. Η περίπτωση μιας νεφολιθίασης ή απλά ψαμίασης μπορεί να φέρει άσχημες επιπτώσεις στο νεφρο (όχι θανατηφόρες) απλά μπορεί να πάθεις καμια υδρονέφρωση και να τρέχεις και να μην φτάνεις.Όσο για τον φίλο ο οποίος βλέπει το σπέρμα κοκκινωπό αλλά δεν βλέπει τα ούρα κοκκινωπά μάλλον πρέπει να ξεφεύγουμε απο το γεγονός της προστατίτιδας. Ο ουρολόγος του μετα τις εξετάσεις αίματος για PSA και τους υπερήχους του θα δώσει την απάντηση!
 

herxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Μηνύματα
126
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε πήγαινε σήμερα σε ένα γιατρό. Καλό το σάιτ αλλά πάντα πρέπει να πέρνεις την γνώμη ενός ειδικού.
 

CAVALIER

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
57
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε μου, το συγκεκριμμένο έχει συμβεί και σε εμένα 2 φορές.Την πρώτη όταν ήμουν φαντάρος και τον είχα δώσει από πίσω σε στενό κωλαράκι (όχι σε άλλο φαντάρο αλλά σε κανονική γκόμενα :2funny:) και την δεύτερη πρίν από 2 μήνες σε κορίτσι city-tour και πάνω στην μαλακία  :jerking:μου τον ζούληξε υπερβολικά η μαλακισμένη .Λοιπόν την 1 φορά πήγα σε ουρολόγο που δεν μου βρήκε τίποτα απλώς μου είπε ότι έχω πολύ ευαίσθητα αγγεία και από τότε δεν έχω ξαναδοκιμάσει είσοδο  από την πίσω δίοδο.Μην φοβάσαι και πήγαινε δες ένα ουρόλογο....Επειδή ξέρω και το ξενέρωμα και το τσούξιμο-πόνο της υπόθεσης σου εύχομαι περαστικά και καλά μαμήσια :knockinb:
 

trelouros

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Μηνύματα
66
Like
2
Πόντοι
0
Μαλλον πως το ειδες μετα την 5, 6 φορα ε? Εμενα μου χε τυχει μια φορα μετα την 9. Μην αγχωνεσαι. Αυτα εχουν οι καταχρήσεις. ;)
 

sim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, νέος εδώ και το πρώτο μου post για παροχή βοήθειας!!!

Λοιπόν, από προσωπική εμπειρία (μου έτυχε πριν 2 χρόνια, λίγο και πολύ αίμα).
Πήγα σε ουρολόγο, με εξέτασε για προστάτη, έκανα υπέροιχους στην κοιλιακή χώρα. Απάντηση του γιατρού: αν αποκλειστεί η πιθανότητα του προστάτη (που αποκλήστηκε μετά απο σχετικές εξετάσεις), δεν πρόκειτε τίποτε παραπάνω απο σπάσιμο αγγείων που προκαλούν το αίμα. Στην Ιατρική ορολογία ονομάζεται "Αιμοσπερμία", και καταπολεμάται με φαρμακευτική αγωγή. Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει στο 35% των ανδρών ηλικίας 30+ (με βάση τον γιατρό μου). Μην επαναπάυεσαι όμως, πήγαινε οπωσδήποτε σε ιατρό.....
 
OP
OP
G

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
184
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ SIM ....και ολους οσους απαντησαν....
 

sfg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι μου χε τυχει πριν απο 7 χρονια και ειχα αρκετο αιμα στο σπερμα μου.πηγα στο ουρολογο και μετα απο καλιεργεια σπερματος βρεθηκε ενα μικροβιο πουχε κανει ολη την δουλεια,το οποιο το χα κολησει απο μια πατσαβουρα.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
30
Πόντοι
2.057
φιλαρακι μου χε τυχει πριν απο 7 χρονια και ειχα αρκετο αιμα στο σπερμα μου.πηγα στο ουρολογο και μετα απο καλιεργεια σπερματος βρεθηκε ενα μικροβιο πουχε κανει ολη την δουλεια,το οποιο το χα κολησει απο μια πατσαβουρα.

πρεπει να καταλαβετε οτι αν καταναλωνετε προληπτικα λιπαρα οξεα ω3 και εκχυλισμα σπορων του γκρειπ φρουτ δεν μπορει να σας πλησιασει μικροβιο ουτε στα 20 μετρα...........τωρα εγω απλα σας ενημερωνω και σας συνιστω να προφυλαχτειτε με αυτον τον απολυτα φυσικο τροπο ωστε να μην βρεθειτε στη δυσαρεστη θεση να τρεχετε με φαρμακα τα οποια ναι μεν θα σταματησουν τα συμπτωματα με τον καιρο,αλλα αναστατωνουν τον υπολοιπο οργανισμο για το διαστημα της αγωγης που ακολουθειται......τα ζωτικα λιπαρα λοιπον(ω3) και οι σποροι του γκρειπ φρουτ(κυκλοφορουν απο πολλες εταιρειες σκευασματα) καταστελλουν(τα μεν ω3) , σκοτωνουν(οι δε σποροι του γκρειπ φρουτ) οποιοδηποτε μικροβιο,μυκητα,ιο ο οποιος εισερχεται στον οργανισμο μας και διαταρασσει την ισορροπια του!!!!!!!και για να φανταστειτε τι εστι σπορος απο γκρειπ φρουτ ακουστε και αυτο...στην αμερικη(και δυστυχως οχι στην ελλαδιτσα) τα χειρουργικα εργαλεια αποστειρωνονται παντα με σκευασματα που περιεχουν εκχυλισμα σε υγρη μορφη σπορων γκρειπ φρουτ για τον λογο οτι αποστειρωνει 100% τα εργαλεια σε αντιθεση με τα χημικα αντισηπτικα που φθανουν εως το 80% στην καλυτερη των περιπτωσεων!!!!!!!!!!!!αυτο το διαβασα σε ενα αμερικανικο επιστημονικο ιατρικο περιοδικο που μου ειχε φερει η θεια μου απο την αμερικη πριν 3 χρονια!!!!!!!
 

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
464
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
:o Σοβαρά μιλάς?Αν ισχύει αυτό με ενδιαφέρει Vaso! Ξέρεις κάποιο τέτοι σκεύασμα που τα έχει αυτά?Δώσε πληροφορίες!!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
 

mmarkisios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Vaso αν μπορεις πες μας που μπορουμε να βρουμε καποιο τετοιο σκευασμα και πως ακριβως λεγεται
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Συναδελφοι , το συμπληρωμα διατροφης ColestOil απο βασικα λιπαρα οξεα ( ΕΡΑ και DHA) περιεχει εκχυλισματα  ω3 και ω6,προερχομενα απο αλαια ψαριου και λιναροσπορου, εμπλουτισμενα με με ελαιωδη εκχυλισματα μυρου και σκορδου.Το βρισκεται ευκολα στο Φαρμακειο της γειτονιας σας , με την ονομασια που σας ανεφερα , εγω δε το χρησιμοποιω κυριως γαι την χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια.Το ξεκινησα εδω και 25 ημερες περιπου με 3 καψουλες των 610mg ημερησιως.
Τωρα εαν οι ευεργετικες συνεπειες των ω3+ω6 διαχεονται και σε αλλες περιπτωσεις παθησεων , καλο ειναι να το παρετε διοτι τα συστατικα ω3+ω6 δεν ειναι ευκολο να τα παρεις μεσω τροφων (παχια ψαρια κλπ).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom