Νέα

Σεξ, Ψυχολογία και "Μαλακοφεμινισμός"

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Ξεκινάμε τη κουβέντα με δυο στοιχεία.

Στοιχείο πρώτο. Πιστεύω ότι στο σεξ ( όπως και σε πολλά άλλα πράγματα ) όλη η ουσία είναι στο ταξίδι και όχι στο προορισμό ( Καβαφική προσέγγιση ).
Πρακτικά βλέποντάς το, το να χύσει ένας άντρας το πετυχαίνει και με τη μαλακία. Η απόλαυση του σεξ όμως είναι στο τρόπο με τον οποίο φτάνει να χύσει. Διάφοροι προσδιορισμοί όπως gfe, pse κλπ ουσιαστικά αυτό το πράγμα αποδίδουν, δηλαδή τη σημασία που δίνει ο άντρας στο τρόπο που κάνει σεξ. Επίσης μεγάλη σημασία όλοι δίνουμε οι άντρες στο τρόπο που η γυναίκα ανταποκρίνεται στη διαδικασία. Ανταπόκριση που περιγράφεται απο διάφορους επιθετικούς προσδιορισμούς που ξεκινούν απο την ενότητα έπιπλα με επικρατέστερο το ''κομοδίνο'', και καταλήγουν στην ενότητα φωτιά με επικρατέστερο το ''ηφαίστειο''. Τα παραπάνω δείχνουν ότι η απόλαυση στο σεξ, δεν σχετίζεται με το αν τελικά ο άντρας χύνει η όχι πράγμα μάλλον δεδομένο ακόμη και στη περίπτωση ''κομοδίνων'', αλλά στο τρόπο που γίνεται το σεξ.

Στοιχείο Δεύτερο. Πιστεύω ότι μέσα απο το σεξ οι άνθρωποι βγάζουν πολλά απο τα ψυχικά τους ελλείματα και ποθημένα. Πιο ειδικά οι άντρες. Κάποιοι άντρες για παράδειγμα θέλουν μέσα απο το σεξ να προκαλέσουν πόνο και ταπείνωση στις γυναίκες, βγάζοντας όλα τους τα ποθημένα απο προηγούμενες απορίψεις και όχι μόνο. Κάποιοι άλλοι στον αντίποδα του παραπάνω παραδείγματος θέλουν μέσα απο το σεξ να πονέσουν και να ταπεινωθούν και ψάχνουν ''αφέντρες''. Αυτό πιθανότατα γιατί όντας υπερδεσποτικοί σε όλη τους τη ζωή θέλουν να νοιώσουν το συναίσθημα της ταπείνωσης που τους έχει λείψει και που άρα με κάποιο τρόπο τους εξιτάρει.
Οι κινέζοι έχουν μια παροιμία που λέει '' Το να υπηρετείς και να υπηρετείσαι είναι ένα  νόμισμα που έχει δυο όψεις''. Πιστεύω ότι αναφέρονται ( εν μέσω πολλών άλλων ) και στις παραπάνω περιπτώσεις.
Καταλήγουμε λοιπον ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις μπορούν να γίνουν το κλειδί της ψυχοσύνθεσης ενός ανθρώπου, ακολουθόντας προσωπικά ( εν μέρει και όχι καθ' όλον ) μια φροιδικού τύπου προσέγγιση. Ουσιαστικά δηλαδή μέσα απο τις σεξουαλικές του προτιμήσεις πιστεύω ότι ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει κάποια από τα ψυχικά του ελλείματα αν έχει βέβαια τη βούληση και την υπομονή να το κάνει. Η ενδοσκόπηση είναι μια εξαιρετικά ωφέλιμη για την υγεία, αλλά παράλληλα και πολύ επίπονη διαδικασία ( κάτι σαν τη κολονοσκόπηση !!! ), για αυτό και οι περισσότεροι την αποφεύγουν.

Τα παραπάνω δυο στοιχεία, δηλαδή η σημασία που δίνουμε στο τρόπο που γίνεται το σεξ, και τα ποθημενα που βγάζουμε μέσα απο το σεξ,  τα αναφέρω για να στοιχειοθετήσω (την προσωπική άποψή μου ) ότι  μέσω του σεξ ο άντρας δεν ικανοποιεί απλά μια ενστικτώδους βάσεως ανάγκη του να χύσει, όπως στη φύση λίγο πολύ όλα τα αρσενικά ζώα στον οίστρο τους κάνουν. Πόσο μάλλον όταν βλέπουμε ότι ακόμη και σε κάποια  ζώα, αυτά τα οποία ζουν σε ομάδες και αγέλες, η προτεραιότητα στο σεξ, και η δυνατότητα για σεξ, σημαίνει παρα πολλά μέσα στην όποια ιεραρχική τους δομή στην αγέλη τους, που είναι το ισοδύναμο μιας μικρής ''κοινωνίας''. Πολύ περισσότερο ο  άντρας ζώντας στην εξαιρετικά πιο περίπλοκοκη ιεραρχική δομή που λέγεται σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία, μέσα απο το σεξ ζητάει πολύ περισσότερα πράγματα απο μόνο την διαιώνιση του, η την σεξουαλικη απόλαυση.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μέσα απο τις σχέσεις του με τις γυναίκες, κεντρικό ρόλο στις οποίες παίζει το σεξ, ο άντρας ουσιαστικά αυτοπροσδιορίζεται.

Να το πώ στρατιωτικά ( λίγο πολύ όλοι κάναμε στρατό ) !!
Μέσω των σχέσεών του με τις γυναίκες  ο άντρας ''Δίνει αναφορά στον εαυτό του''. Και αν απο κάποιον σίγουρα δεν μπορείς να κρυφθείς αυτός είναι ο εαυτός σου.

Βέβαια δεν ισχυρίζομαι ότι το σεξ  είναι ο μοναδικός τρόπος αυτοαναφοράς, υπάρχουν και άλλοι πολλοί τρόποι. Του Καζαντζάκη του πήρε περίπου 850 σελίδες στο ''Αναφορά στο Γκρέκο'' για να το κάνει. Είναι όμως ο πιο κοινός, και ο πιο συχνός τρόπος, μια και σχετίζεται άμεσα με κάτι  ενστικτωδώς ριζωμένο μέσα μας, και απόλυτα αναγκαίο.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Πάμε στο τρίτο κομμάτι του θέματος.
Αυτό που πιστεύω έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια μέσω ενός κύματος υπερβάλοντος και σε εντελώς λάθος βάση, ''μαλακοφεμινισμού'' απο τις γυναίκες, είναι ό αντρας να  τείνει σε μια σχέση απλά να ''ακυρώνεται''. Ουσιαστικά ο άντρας έχει σε πολλές περιπτώσεις δυο επιλογές, η να μην κάνει σχέσεις με μια μεγάλη ομάδα γυνακών, είτε χάριν της δημιουργίας η της διατήρησης της όποιας σχέσεως να εξαναγκάζεται σε πολλές περιπτώσεις ( οχι βέβαια πάντα ) σε αυτοακύρωση. Και εννοώ αυτοακύρωση στο πλαίσιο του αυτοαναφορικού ρόλου που έχει για τον άντρα η σχέση του με τις γυναίκες και το σεξ ειδικότερα ( όπως παραπάνω ανέφερα ).

Για να καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε. Δεν είμαι φαλοκράτης. Δεν πιστεύω ότι η κατάσταση που ζούσε η κοινωνία τον προηγούμενο αιώνα όσον αφορά τις γυναίκες ήταν σωστή. Δηλαδή, στην υπερβολή της, οι γυναίκες να τις τρώνε σε τακτική βάση απο τους μέθυσους και τζογαδόρους άντρες τους χωρίς καμμία αντίσταση και να μεγαλώνουν καρτερικά τα 3-4 παιδιά τους όντας καθολικώς εξαρτώμενες απο τους άντρες. Σε κάποιες δε περιόδους χωρίς καν δικαίωμα ψήφου. Δεν μιλάω για κάτι τέτοιο. Αυτά όλα, και πολλά άλλα εξ' ισου στραβά και σημαντικά, πολύ σωστά ανατράπηκαν μέσω της γυναικείας χειραφέτησης στο πλάισιο του κινήματος του υγιούς πραγματικού φεμινισμού. Ο πραγματικός όμως φεμινισμός πολύ μικρή σχέση έχει με το ''μαλακοφεμινισμό'' που σήμερα τείνει να επικρατεί και στον οποίο αναφέρομαι. Το εκκρεμές σήμερα έχει γυρίσει απο το το ένα άκρο που παραπάνω περιέγραψα στο άλλο χωρίς να βρεί σημείο ισορροπίας. Τι εννοώ ??

Πέρα απο τις προφανώς τραγελαφικές εικόνες των γυναικών body builders που ''κατέκτησαν και ανέτρεψαν'' την όποια υπεροχή των ανδρών έναντι των γυναικών στο τομέα της μυικής δύναμης, έχουμε πολύ πιο σοβαρά φαινόμενα ''μαλακοφεμινισμού''.

Αναφέρομαι σε μια υπερμητριαρχικού τύπου εξουσιομανία των μαλακοφεμινιστριών έναντι των ανδρών που πέρασε ουσιαστικά στο ψυχολογικό ''DNA'' των περισσοτέρων δυτικών αρχικά γυναικών και τείνει να εξαπλώνεται σε όλο το πλανήτη.

Πρότυπό τους, και οδηγός τους η Lady Μάργκαρετ Θάτσερ, πού όχι τυχαία έχει συνδεθεί με την απόλυτη καταστολή και επιβολή της ( κατά τα άλλα δε λέω δημοκρατικά) εκλεγμένης εξουσίας, που μπροστά της ωχρειούσαν σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και δικτατορίες. Ως η ''σιδηρά κυρία'' έμεινε άλλωστε στην ιστορία.

Κυριότεροι σημερινοί εκπρόσωποί τους οι γυναίκες στελέχη σε μεσαίες και ανώτατες θέσεις εργασίας που ''απολαμβάνουν'' να διοικούν ( βλέπε να ευνουχίζουν ) άντρες.

Κυριότερο τους κατόρθωμα, η έμπνευση αρχικά, και ακόλουθη εμπέδωση τελικά, της ελεγχομανίας και της καταδυνάστευσης των ανδρών μέσω της θηλυκότητάς τους, ως στόχο και επίτευγμα του και καλά ''φεμινιστικού'' κινήματος και των γυναικών γενικότερα.

Η ''πιάτσα'' το λέει με πολλούς τρόπους. ''Ποιός εχει το πάνω χέρι στη σχέση ?? '', ''Τρώει παντόφλα ο τύπος !!'' ''Το μουνί σέρνει καράβι !!'', Δεν την εσχισε νωρίς τη γάτα ο τύπος'' , ''Πιρφόροι και μουνόδουλοι καταστρέφουν τη πιάτσα ( ορολογία του site ), ''Οι ελεεινήδες'' κλπ

Οπως και να το πείς το ίδιο πράγμα όλοι λένε. Οτι ο άντρας και η γυναίκα έχουν στις περισσότερες περιπτώσεις μπουρδουκλώσει και  χάσει τους ρόλους τους στη σύγχρονη κοινωνία. Η δε οικογένεια ως θεσμός δυτικού τύπου βασισμένος κυρίως στα σαθρά θεμέλια της μονογαμίας έχει πάει μάλλον περίπατο, και σε αυτό το "κατόρθωμα" πέρα απο τις αντρικές μαλακίες σοβαρό ρόλο έχει παίξει και ο ''μαλακοφεμινισμός'' . Η ''μαλακοφεμινίστρια'' θεωρεί τον άντρα ώς μέσο εκπλήρωσης προσωπικών της στόχων. Αμεσοι στόχοι της είναι, είτε να πετύχει την οικονομική αφαίμαξη του άντρα και να πάει μετά για άλλα, είτε  (εφόσον ο άντρας πληρεί τις δικές της προδιαγραφές) να τον καταδυναστεύσει και να τον χρησιμοποιήσει, σαν αποθήκη σπερματοζωαρίων και ακολούθως σαν υποζύγιο εφ όρου ζωής. Πάνω απο όλα η εαυτάρα τους την οποία ενίοτε βαφτίζουν ''Δικές τους προσωπικές ανάγκες''. Παραδειγματα  τέτοιων προσωπικών αναγκών, είναι μια τσάντα Luis Vuiton, μια υπηρέτρια για το σπίτι, μια παραμάνα για τα παιδιά, ένας ( απαραιτήτως νέος και γοητευτικός ) γυμναστής κλπ Ασήμαντες λεπτομέρειες οπως για παράδειγμα να προθυμοποιηθούν να πληρώσουν ( όχι να πληρώσουν τελικά) όταν βγαίνουν συνοδευόμενες απο ένα άντρα ούτε καν περνάνε απο το κατά άλλα ''υπερχειραφετημένο'' φεμινιστικά κεφάλι τους,διότι η ισότητα είναι μια έννοια ''a la carte''. Αντρες και γυναίκες είναι ίσοι ''αλλά κάποιοι απο αυτούς είναι πιο ίσοι'' σε μια παράφραση του Οργουελ.

Σε πολλές περιπτώσεις το παραπάνω συγκαλύπτεται μέσω ντρίπλας πριν απο το γάμο στη βάση του  ''Αστον να λέει μετά τον γάμο θα στον στρώσω εγώ''. Σαν να είναι ο άντρας μηχανάκι που αρχικά θέλει ροντάρισμα. Βέβαια η παρομοίωση είναι πετυχημένη μια και τόσο το μηχανάκι όσο και ο πιρφόρος μουνόδουλος καβαλιούνται και τα δύο.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Ο παραπάνω κακώς εννοούμενος ''Μαλακοφεμινισμός'', σαν υπερβολή του πραγματικού φεμινισμού, ήταν η αρχική φωτιά κυρίως στη προτεσταντική δύση. Το internet ήταν ο άνεμος που ξάπλωσε τη φωτιά σε όλο το πλανήτη. Τέλος τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απετέλεσαν τη βενζίνη που χρησιμοποιήθηκε για να σβήσει η φωτιά.

Ο επαναπροσδιορισμός των ρόλων θα έρθει. Μετά τις πυρκαγιές η φύση αναγεννάται. Το εκκρεμές σε κάποια φάση θα ισορροπήσει. Η διαδικασία όμως είναι επώδυνη γιατί η αλήθεια όπως και η ζωή στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σκληρή. Δηλαδή:

Κάποιες λίγες μαλακοφεμινίστριες  που έχουν νεποτιστικό οικονομικό υπόβαθρο, όλο και κάποιο Μουνόδουλο Μαλακοπιρφόρο θα τυλίξουν στη βάση του ''Η οικογένειά μου σε έκανε άνθρωπο, οπότε σκάσε και κολύμπα''. Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό, την απόλυτη ξεφτίλα, την απόλυτη αυτοακύρωση ( που ανέφερα παραπάνω ) ενός άντρα. Οι περισσότερες όμως  υπόλοιπες μεγαλεπίβολες ''μαλακοφεμινίστριες''  καταλήγουν:

Πρώτον. Ανύπαντρες και Ανέραστες μέχρι τα 45 τους όπου πλακώνονται στις εξωσωματικές όταν τελικά ανακαλύπτουν ότι η θυσία της οικογένειας και της μητρότητας έναντι της big time  απόπειρας καριέρας τους αποδεικνύεται big time φόλα. Κυρίως γιατί κάπου εκεί συνειδητοποιούν ότι η όποια ''κατάκτηση'' υψηλών θέσεων καριέρας έχει κυρίως νεποτιστική και όχι αξιοκρατική βάση. Αν έχετε αμφιβολίες ψάξτε ( για παράδειγμα ) να βρείτε πόσες βουλευτίνες ( αλλά και βουλευτές ) δεν έχουν πρώτο βαθμό συγγενείας με παλαιό βουλευτή η πολιτικάντη.

Δεύτερον. Χωρισμένες, με διαζύγιο η άνευ, ανέραστες και πάλι, να μεγαλώνουν με τις χίλιες μύριες δυσκολίες μόνες τους ένα η περισσότερα παιδιά. Στο λαιμό τους παίρνουν και τους δύστυχους γονείς τους, που απο ανέμελους παπούδες τους μετατρέπουν σε οικιακούς βοηθούς και παιδαγωγούς πλήρους απασχόλησης στα 70 τους. Ακούγεται χαζό αλλά η ρήση ''Αμαρτιαι γονέων παιδεύουσι τέκνα'', βρίσκει με τραγελαφικό τρόπο τη πλήρη αντιστροφή της στo ''Αμαρτίαι τέκνων παιδεύουσι γονείς''

Υπάρχουν μέρη πάνω στη γή που δεν έχουν σαρωθεί απο τη παραπάνω ''μαλακοφεμινιστική'' φρενίτιδα ?? Πιστεύω ότι υπάρχουν, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Πιστεύω ότι είναι η νοτιοανατολική Ασία.

Τι εννοώ ?? Οι ασιάτισες δεν έχουν ( τουλάχιστον σε στατιστικά πλαίσια ) τα πληθωρικά χαρακτηριστικά απο πλευράς εμφάνισης των λευκών, η για να είμαστε ακριβείς των ''καυκάσιων'' γυναικείων φυλών της δύσης. Τι διάολο συμβαίνει λοιπον και οι δυτικοί εξιτάρονται και ''κολάνε'' τόσο πολύ μαζί τους ?? Γιατί πραγματικά ''κολάνε'' οι δυτικοί μαζι τους !! Και ο λόγος δεν είναι το πλωρωμένο σεξ όπως κάποιοι εύκολα θα συμπεράνουν. Αυτό διότι το πληρωμένο σεξ το βρίσκουν οι δυτικοί και στις χώρες τους και μάλιστα φθηνότερα αν λάβει κανείς υπ' οψιν  και τα μεγάλα έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης σε δυτικά στάνταρτς σε αυτές τις χώρες. Αλλος είναι πιστεύω ό λόγος.

Πιστεύω ότι η ασιάτισα αισθάνεται και ικανοποιεί άριστα τις πρωτογενείς αυτοαναφορικές ανάγκες του άντρα όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες που ανέφερα αρχικά στο post μου. Με την συμπεριφορά της η ασιάτισα τον άντρα τον εξιψώνει αντί να τον ακυρώνει. Τον ηρεμεί και τον επιβεβαιώνει αντι να τον καταδυναστεύει. Η ασιάτισα δίνει στον άντρα το κεντρικότερο ρόλο μέσα στη ζωή της και αυτό τον άντρα τον κολακεύει και τον εξιτάρει. Ιδίως τον δυτικό άντρα που έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια στις αντίστροφες συμπεριφορές όπως παραπάνω εξήγησα.

Οι δυτικοί σε πολλές περιπτώσεις ''χάνουν το μπούσουλα'' μαζί τους. Αυτό συμβαίνει γιατί ό άντρας ( ιδίως αν δεν έχει κάποιο γνωστικό και συναισθηματικό υπόβαθρο ) αδυνατεί να συνειδητοποιήσει και να περιγράψει τι ακριβώς του συμβαίνει. Συνήθως περιγράφει με περιφερειακές προσεγγίσεις αυτό που του συμβαίνει με εκφράσεις του τύπου ''Εχει το τρόπο της'', ''Δεν είναι πολύ όμορφη αλλά εμένα κάπως με φτιάχνει'', ''Εγώ είμαι καλά μαζί της και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι μαλάκες''. Οι ''μαλάκες'' ( συνήθως φίλοι του ) απλά επισημαίνουν ότι με βάση το μέσο αντρικό αισθητικό κριτήριο η συγκεκριμμένη γυναίκα μάλλον ''δεν πολυμετράει'' σαν γκόμενα. Δεν μπορούν λοιπον να καταλάβουν γιατί ό φίλος τους έχει τρελαθεί μαζί της. Συνήθως η πρώτη τους σκέψη είναι ότι απλά η τύπισα είναι πολύ καλή στο σεξ ( που πράγματι μπορεί να είναι ) αλλά δεν μπορούν να φαντασθούν ότι ό λόγος δεν είναι αυτός. Αγνοούν απλά ότι ο φίλος τους με τη συγκεκριμμένη γυναίκα νοιώθει κάτι σαν ''βασιλιάς'' πράγμα που μάλλον ποτέ δεν είχε πριν βιώσει. Βέβαια πρέπει να αναφέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ''αγγελικά'' και εκεί, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι ασιάτισες αντιλαμβανόμενες τη δύναμή τους τη χρησιμοποιούν και μετατρέπουν τους δυτικούς σε ''οικονομικούς χορηγούς'', αυτό όμως είναι άλλο κεφάλαιο στο οποίο το αναφέρουμε μεν, αλλά καλό είναι να μην επεκταθούμε γιατί θα αποπροσανατολίσουμε το thread.

Πιτσιρικάς είχα δεί τη ταινια του Ναγκίζα Οσίμα '' Η αυτοκρατορία των αισθήσεων'' και μου είχε τότε φανεί σαν μια ψευτοκουλτουριάρικη τσόντα. Θυμάμαι η τότε γκόμενά μου ( καλή της ώρα ) με κράταγε με το ζόρι να μην φύγω στη μέση της ταινίας στο Δαναό που είχαμε πάει. Κυρίως διότι ήμουν της σχολής ''Γάμαγε και μη ερεύνα'' όπως και οι περισσότεροι νέοι της τότε ηλικίας μου. 20 χρόνια μετά, με όλη μου την εμπειρία συμπεριλαμβανομένης και αυτής με τις ασιάτισες ξαναείδα ( ως ρετρό αυτή τη φορά ) τη ταινία και κατάλαβα δυο πράγματα. Πρώτον πόσο κάγκουρας ήμουν τότε ( αν και ο όρος είναι μεταγενέστερος ), και πόσο αριστούργημα ήταν η ταινία. Απλά αν δεν έχεις το κατάληλο υπόθεμα εμπειριών δεν μπορείς να πάρεις πρέφα τι λεει ο ποιητής, γιατί πραγματικά ποιητής ήταν ο Οσίμα. Συμπερασματικά η ποίηση και η τέχνη γενικότερα πάει να σε μυήσει σε πρωτόγνωρα πράγματα αρκεί να είσαι επιδεκτικός ( μέσω του γνωστικού και συναισθηματικού υπόβαθρου σου ) να νοιώσεις και να καταλάβεις. Πολλές δε φορές σου ρίχνει μέσα σου σπόρο που μπορεί να κάνει και 20 χρόνια να βλαστήσει και να ανθίσει.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Οι πιο ''παλιοί'' φίλοι του site ( τους οποίους σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ, ιδίως τους φίλους απο το σχετικό thread της Ταιλάνδης ) με βοήθησαν να καταλάβω ότι ακόμη και στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας που αναφέρομαι το κύμα του ''μαλακοφεμινισμού'' που παραπάνω περιέγραψα έχει διεισδύσει και προχωράει. Επίσης μου έδωσαν να καταλάβω ότι η συγκεριμένη γυναικεία συμπεριφορά ιδίως των ''επαγγελματιών'' του χώρου δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ''το παιχνίδι ενός ρόλου'' στο πλαίσιο του να γίνονται αρεστές στους ''πελάτες'' τους. Μια ψευδαίσθηση δημιουργούν δηλαδή για να ''πουλάνε''. Το καταλαβαίνω, και θα συμφωνήσω, αλλά έχω και δυο αιτιάσεις ( όχι ενστάσεις ) στη παραπάνω θέση.

Πρώτη. Ακόμη και αν ''παίζουν οι επαγγελματίες το ρόλο τους'' υπάρχει κάτι θεμελιωδώς διαφορετικό σε σχέση με τη δύση. Για να τον παίξουν τόσο καλά και τόσο επιδέξια το ρόλο πάει να πει ότι τον ξέρουν. Και τον ξέρουν, που να πάρει ο διάολος, πολύ καλά. Τους επέτρεψαν οι κοινωνικές δομές των χωρών τους να τον καταλάβουν το ρόλο και να μπεί στο ψυχολογικό τους ''DNA'' σαν αποσταγμα συμπεριφοράς πολλών γενεών. Οι δυτικές ούτε καν τον φαντάζονται το ρόλο, για αυτό ακόμη και αν ήθελαν δεν θα μπορούσαν πια να τον παίξουν. Ετσι απλά οι δυτικές περιορίζονται σε βαρύγδουπες μαλακοδιαπιστώσεις του τύπου ''Δεν υπάρχουν πια άντρες''.  

Δεύτερη. Μπορεί οι επαγγελματίες πράγματι να το κάνουν στη βάση του να κρατούν τους πελάτες τους ευχαριστημένους. Οι μή επαγγελματίες τότε γιατί το κάνουν ?? Και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό με βάση τη προσωπική δική μου τουλάχιστον εμπειρία. Ισως να είναι μέρος ενος παιχνιδιού που δεν έχει ακόμη τελειώσει και δεν το ξέρω ακόμα. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, κρατάω πισινή, και το ψάχνω.

Για κάτι άλλο όμως είμαι σίγουρος. Στο νικ μου γράφω "Εμπνεύσου στη ψευδαίσθηση, δούλεψε στη λογική''. Αυτή τη ψευδαίσθηση σα βάση έμπνευσης, μου έδωσαν απλόχερα ( αλλοτε ανιδιοτελώς, και άλλοτε όχι ) οι ασιάτισες κοπέλες της Ταιλάνδης, και της Ινδονησίας όπου συχνά πυκνά συνδύαζα τις διακοπές μου με τις εγκεφαλικές ''καταιγίδες'' που κατά καιρούς με ''δέρνουν'' και κάποιες φορές καταλήγουν σε αυτά τα ''σεντόνια'' που γράφω.  

Πραγματικά τις ευχαριστώ τις κοπέλες αυτές γιατί με βοηθάνε να καλλιεργώ τις ψευδαισθήσεις μου.  Αυτό γιατί  πιστεύω ότι:

''Ο άνθρωπος μέχρι κάποιου βαθμού οφείλει να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει η ζωή του να φαίνεται ότι έχει έστω κάποιο νόημα''.

Καλά ταξίδια σε όλους, ''νοητικά'' και πραγματικά !!!
 

 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.050
Κριτικές
52
Like
16.578
Πόντοι
10.686
Από τα παραπάνω κατάλαβα ότι έχεις ζήσει στη Ν.Α Ασία,οπότε έχεις άμεσο μέτρο σύγκρισης της κουλτούρας των δύο αυτών... διαφορετικών κόσμων,της Δύσης και της Ανατολής.Στο ερώτημα τώρα:το ότι μερικούς άντρες τους εξιτάρει (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα όχι ''γλάστρα'' ή υποτακτική,αλλά να αντανακλά μια προσωπικότητα αν όχι κυριαρχική,τουλάχιστον έντονη,είναι αποτέλεσμα εκφυλισμού μέσω της προπαγάνδας και του ΄΄μαλακοφεμινισμού΄΄,ή δεν συνδέεται αυτό άμεσα με το περιεχόμενο του thread;
[Και  μην παρεξηγηθώ,δεν μιλάμε για σεξουαλικές προτιμήσεις,(αν και αυτές δεν είναι ανεξάρτητες από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός),αλλά για την κοινωνική παρουσία διαμέσου μιας γυναίκας].
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
Υπάρχουν πολυ καλύτερες χωρες με ομορφοτερες γυναικες στην ασια για να βιωσεις αυτο που λέμε οτι εισαι βασιλιάς απο ταυλανδη.ωραιο θεμα ανοιξες πάντως.πολυ επίκαιρο.σκεψεις δικές σου είναι όλο το κείμενο?
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Από τα παραπάνω κατάλαβα ότι έχεις ζήσει στη Ν.Α Ασία,οπότε έχεις άμεσο μέτρο σύγκρισης της κουλτούρας των δύο αυτών... διαφορετικών κόσμων,της Δύσης και της Ανατολής.Στο ερώτημα τώρα:το ότι μερικούς άντρες τους εξιτάρει (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα όχι ''γλάστρα'' ή υποτακτική,αλλά να αντανακλά μια προσωπικότητα αν όχι κυριαρχική,τουλάχιστον έντονη,είναι αποτέλεσμα εκφυλισμού μέσω της προπαγάνδας και του ΄΄μαλακοφεμινισμού΄΄,ή δεν συνδέεται αυτό άμεσα με το περιεχόμενο του thread;
[Και  μην παρεξηγηθώ,δεν μιλάμε για σεξουαλικές προτιμήσεις,(αν και αυτές δεν είναι ανεξάρτητες από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός),αλλά για την κοινωνική παρουσία διαμέσου μιας γυναίκας].
Με εξάιρεση ένα τρίμηνο στη Τζακάρτα δεν  έχω ζήσει μεγάλα διαστήματα στην ΝΑ Ασία. Απλά έχω πάει για διακοπές αρκετές φορές, και έχω πάρει μια μικρή σχετικά εμπειρία απο τη κουλτούρα τους.

Σε απάντηση της ερώτησής σου, Μπορεί η γυναίκα που έχεις δίπλα σου να έχει έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό σε πολλές εκδηλώσεις της ζωής της όπως για παράδειγμα η δουλειά της.

Επίσης μπορεί σε κάποιους άντρες αυτού του είδους οι γυναίκες να αρέσουν. Υπο μια όμως θεμελιώδη προυπόθεση. Οτι αυτή την έντονη προσωπικότητα και το δυναμισμό ποτέ δεν τον στρέφουν ενάντια στο γκόμενό τους η το σύντροφό τους με στόχο να τον καπελώσουν,  να το παίξουν ''αφεντικά'', και τελικά να τον ακυρώσουν, πράγμα που κατά κόρον κάνουν οι ''μαλακοφεμινίστριες''. Σε διαβεβαιώ ότι αυτό το ''καπέλωμα'' και η ακύρωση σε κανένα άντρα δεν αρέσει.

Αλλο πράγμα η δραστήρια δυναμική και με έντονη προσωπικότητα γυναίκα και άλλο η ''μαλακοφεμινίστρια'' με τον όρο που περιέγραψα παραπάνω.

Δεν είναι μαλιά τα γένια που έλεγε ο Τσιφόρος.
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Υπάρχουν πολυ καλύτερες χωρες με ομορφοτερες γυναικες στην ασια για να βιωσεις αυτο που λέμε οτι εισαι βασιλιάς απο ταυλανδη.ωραιο θεμα ανοιξες πάντως.πολυ επίκαιρο.σκεψεις δικές σου είναι όλο το κείμενο?

Εγώ Ταιλάνδη και Ινδονησία έχω επισκεφθεί και για αυτές τις χώρες έχω άποψη.

Το κείμενο ναι είναι όλο δικό μου. Γιατί ρωτάς όμως ??
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
Η μονη σωτηρια έναντι στη γυναικεια εκμετάλλευση είναι η πορνεια.οποιος επιδιώκει να κάνει σεξ εκτός πορνειας παντοτε θα πληρώνει αφού η γυναίκα παίρνει ελάχιστα από το σεξ με εναν άντρα και πάντοτε χρειάζεται να συμπληρωσεις με κάτι άλλο εκτος του σεξ.τωρα για οποιον θέλει να βρει μια αλφα ποιότητα σε γυναικες το εξωτερικό είναι η μόνη λύση.βεβαια δεν θα πρέπει και εκεί να περιμένουμε θαύματα αφού μιλαμε για γυναίκεια όντα
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
Με εξάιρεση ένα τρίμηνο στη Τζακάρτα δεν  έχω ζήσει μεγάλα διαστήματα στην ΝΑ Ασία. Απλά έχω πάει για διακοπές αρκετές φορές, και έχω πάρει μια μικρή σχετικά εμπειρία απο τη κουλτούρα τους.

Σε απάντηση της ερώτησής σου, Μπορεί η γυναίκα που έχεις δίπλα σου να έχει έντονη προσωπικότητα και δυναμισμό σε πολλές εκδηλώσεις της ζωής της όπως για παράδειγμα η δουλειά της.

Επίσης μπορεί σε κάποιους άντρες αυτού του είδους οι γυναίκες να αρέσουν. Υπο μια όμως θεμελιώδη προυπόθεση. Οτι αυτή την έντονη προσωπικότητα και το δυναμισμό ποτέ δεν τον στρέφουν ενάντια στο γκόμενό τους η το σύντροφό τους με στόχο να τον καπελώσουν,  να το παίξουν ''αφεντικά'', και τελικά να τον ακυρώσουν, πράγμα που κατά κόρον κάνουν οι ''μαλακοφεμινίστριες''. Σε διαβεβαιώ ότι αυτό το ''καπέλωμα'' και η ακύρωση σε κανένα άντρα δεν αρέσει.

Αλλο πράγμα η δραστήρια δυναμική και με έντονη προσωπικότητα γυναίκα και άλλο η ''μαλακοφεμινίστρια'' με τον όρο που περιέγραψα παραπάνω.

Δεν είναι μαλιά τα γένια που έλεγε ο Τσιφόρος.
δεν υπάρχουν δυναμικες γυναίκες.η σοβαροι αντρες δεν επηρεάζονται από την ακυρωση  μιας γυναίκας γιατι αυτη είναι απλά μια αποψη μιας γυναίκας και τίποτα άλλο.ποσοι σοβαροι άντρες θα έπαιρναν σοβαρα την αποψη μιας γυναίκας? Σχεδον κανεις
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
Εγώ Ταιλάνδη και Ινδονησία έχω επισκεφθεί και για αυτές τις χώρες έχω άποψη.

Το κείμενο ναι είναι όλο δικό μου. Γιατί ρωτάς όμως ??
Ινδονησία έχει ωραία μουνακια.επισης να θυμάσαι ότι μόνο οι άντρες έχουν την ικανότητα να  αγαπήσουν πραγματικά.αυτο είναι μια παγκόσμια αλήθεια.απλα περιέργεια ειχα στο τελευταίο ερώτημα σου
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.178
Κριτικές
3
Like
10.275
Πόντοι
3.506
...για να βιωσεις αυτο που λέμε οτι εισαι βασιλιάς απο ταυλανδη...
Αυτη η φραση μου θυμισε ενα post που ειχα στειλει, πριν απο οκτω(!) χρονια στο bou.Κατα τη διαρκεια του ημιχρονου στον "αγωνα"μου, με μια γλυκυτατη Ταυλανδεζα στην Μπανγκοκ εγινε ο εξης διαλογος.
".. οταν τη ρωτησα γιατι συμπεριφερονται τοσο καλα στους ανδρες, μου λεει οτι ειναι ευχαριστηση τους να περιποιουνται τους ανδρες, γιατι οταν αυτοι ειναι ευτυχισμενοι κανουν και τις ιδιες ευτυχισμενες..."
(Διαφορετικη κοινωνια,διαφορετικη φιλοσοφια ζωης..!)

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2495.106] ]
 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Μηνύματα
5.123
Like
11
Πόντοι
66
Αυτη η φραση μου θυμισε ενα post που ειχα στειλει, πριν απο οκτω(!) χρονια στο bou.Κατα τη διαρκεια του ημιχρονου στον "αγωνα"μου, με μια γλυκυτατη Ταυλανδεζα στην Μπανγκοκ εγινε ο εξης διαλογος.
".. οταν τη ρωτησα γιατι συμπεριφερονται τοσο καλα στους ανδρες, μου λεει οτι ειναι ευχαριστηση τους να περιποιουνται τους ανδρες, γιατι οταν αυτοι ειναι ευτυχισμενοι κανουν και τις ιδιες ευτυχισμενες..."
(Διαφορετικη κοινωνια,διαφορετικη φιλοσοφια ζωης..!)

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2495.106] ]
μη μασας με αυτα που σου λένε τα ταυλανδεζακια.αλλα λενε  και άλλα πιστεύουν συνηθως.αλλιως δείχνουν και αλλιώς είναι καταβαθος οι καταστάσεις που βιώνουμε ως πραγματικότητα.να κρατας πολλες πισίνες.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
366
Αυτη η φραση μου θυμισε ενα post που ειχα στειλει, πριν απο οκτω(!) χρονια στο bou.Κατα τη διαρκεια του ημιχρονου στον "αγωνα"μου, με μια γλυκυτατη Ταυλανδεζα στην Μπανγκοκ εγινε ο εξης διαλογος.
".. οταν τη ρωτησα γιατι συμπεριφερονται τοσο καλα στους ανδρες, μου λεει οτι ειναι ευχαριστηση τους να περιποιουνται τους ανδρες, γιατι οταν αυτοι ειναι ευτυχισμενοι κανουν και τις ιδιες ευτυχισμενες..."
(Διαφορετικη κοινωνια,διαφορετικη φιλοσοφια ζωης..!)

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2495.106] ]
Δεν εισαι και πολυ γνωστης των γυναικων ε μαν;
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
:pipa2:
Αυτη η φραση μου θυμισε ενα post που ειχα στειλει, πριν απο οκτω(!) χρονια στο bou.Κατα τη διαρκεια του ημιχρονου στον "αγωνα"μου, με μια γλυκυτατη Ταυλανδεζα στην Μπανγκοκ εγινε ο εξης διαλογος.
".. οταν τη ρωτησα γιατι συμπεριφερονται τοσο καλα στους ανδρες, μου λεει οτι ειναι ευχαριστηση τους να περιποιουνται τους ανδρες, γιατι οταν αυτοι ειναι ευτυχισμενοι κανουν και τις ιδιες ευτυχισμενες..."
(Διαφορετικη κοινωνια,διαφορετικη φιλοσοφια ζωης..!)

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2495.106] ]

Πριν απο 8 χρονια δηλαδή αυτό το thread είχε 8 σελιδες και σήμερα πανω απο 3000 σελιδες. Εντυπωσιακό !!

 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Η παρακάτω ''φωτογραφία'' αποδίδει πλήρως τα προαναφερθέντα !!!  :2funny: :2funny:
 

Συνημμένα

  • 11083833_758779987575264_2425002783225052541_n.jpg
    11083833_758779987575264_2425002783225052541_n.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Μηνύματα
3.375
Like
38
Πόντοι
16
Υπάρχουν οι γυναίκες που σε γουστάρουν και αυτές που δεν σε γουστάρουν! Όλα τα άλλα περί κοινωνιών, κουλτουρών κλπ πάνε περίπατο!  :2funny:
 
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.312
Πόντοι
28.786
Υπάρχουν οι γυναίκες που σε γουστάρουν και αυτές που δεν σε γουστάρουν! Όλα τα άλλα περί κοινωνιών, κουλτουρών κλπ πάνε περίπατο!  :2funny:

Σωστός στο πρώτο κομμάτι !!Στο δεύτερο διαφωνούμε αλλά δεν πειράζει, για αυτό συζητάμε. :hi: :hi:

Να προσθέσω όμως ότι εκτός απο τις δυο παραπάνω κατηγορίες που γράφεις για τις γυναίκες, υπάρχουν και αυτές που δεν γουστάρουν κανένα άλλο εκτός απο τον εαυτό τους.

Τελευταία εχουν αυξηθεί πολύ !!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom