Live Adult Show

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 ... 9   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Στα μαλακά οι αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου  (Αναγνώστηκε 1675 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ZeroTolerance
Global Moderator
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Who, being loved, is poor?

« στις: 14/12/07, 15:03 »

απο το in.gr: χωρίς σχόλια....

Αθήνα 14/12/2007

Ποινές-«χάδια», τις οποίες μάλιστα οι περισσότεροι έχουν ήδη εκτίσει κατά το διάστημα που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα, επέβαλε το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. στους αστυνομικούς που χτύπησαν τον Κύπριο σπουδαστή Αυγουστίνο Δημητρίου, στη γνωστή υπόθεση της ζαρντινιέρας.

Όπως γράφει την Παρασκευή η εφημερίδα Τα Νέα, το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., που συνεδρίασε επί τρεις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, επέβαλε σε πέντε αστυνομικούς ποινές αργίας από δύο έως έξι μήνες, το οποίο ουσιαστικά μεταφράζεται σε μείωση του μισθού τους για το συγκεκριμένο διάστημα.

Ειδικότερα, στον αρχιφύλακα που διακρίνεται στα τηλεοπτικά πλάνα να χτυπάει το νεαρό και είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της απόταξης επιβλήθηκε η ποινή της εξάμηνης αργίας με απόλυση. Σε αστυνόμο Β' που εμπλέκεται στην υπόθεση επιβλήθηκε η ποινή της τετράμηνης αργίας με πρόσκαιρη παύση και σε τρεις αστυφύλακες αργία με απόλυση για διάστημα δύο και τριών μηνών.

Δύο αστυφύλακες που κατηγορήθηκαν, καθώς διακρίνονται στα τηλεοπτικά πλάνα να βρίσκονται στο χώρο του ξυλοδαρμού, κρίθηκαν αθώοι, ως μη εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.

Ήδη με την ποινή της αργίας (διάρκειας 15 ημερών) είχε τιμωρηθεί από το ανώτατο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα ο αστυνομικός διευθυντής που κατηγορείται για την υπόθεση και τώρα υπηρετεί επικεφαλής αστυνομικής διεύθυνσης.

Μετά την απόφαση επανέρχεται στην υπηρεσία του και ο αρχιφύλακας που ήταν σε διαθεσιμότητα, καθώς αυτή προσμετράται στο χρόνο της ποινής, ενώ οι υπόλοιποι υπηρετούν κανονικά.

Newsroom ΔΟΛ

« Τελευταία τροποποίηση: 16/12/07, 04:04 από sonyp900 » Καταγράφηκε

Русские женщины на всегда
arion1955
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 14/12/07, 15:03 »

η δικαιοσύνη ε νίκησε.
« Τελευταία τροποποίηση: 16/12/07, 04:04 από giorgospapa » Καταγράφηκε
al capone
Ανώτερος

« Απάντηση #2 στις: 14/12/07, 15:03 »

και τι περιμενατε να τους κανουν τα ιδια που εκαναν  αυτοι? σιγγγγγγαααααααααααααα
Καταγράφηκε
laplace
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #3 στις: 14/12/07, 15:03 »

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ χωρα..
μιλαμε για το μεγαλυτερο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ..
οι δολοφονοι του Μιχαλη εηω,αυτοι στα μαλακα..
στον @@@ μας τριφφύλια μαλακες!ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
Καταγράφηκε
GIORGOSK
Μάλαμα

« Απάντηση #4 στις: 14/12/07, 15:03 »

και τι περιμενατε να τους κανουν τα ιδια που εκαναν  αυτοι? σιγγγγγγαααααααααααααα

Να τους στείλουν σπίτι τους φούστηδες
Καταγράφηκε
ZeroTolerance
Global Moderator

Who, being loved, is poor?

« Απάντηση #5 στις: 14/12/07, 15:03 »

Να τους στείλουν σπίτι τους φούστηδες

σπίτι τους και να μην μπορούν να ξαναπροσληφθούν ποτέ στο Δημόσιο...
να πάρουν τον πούλο.
Καταγράφηκε

Русские женщины на всегда
erinal_w
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 14/12/07, 15:03 »

να πάρουν τον πούλο.

+100000000000000000000000000000
Καταγράφηκε
laplace
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #7 στις: 14/12/07, 15:03 »

να πάρουν τον πούλο.

φυλακη???ρε μαγκες εδω πλακωνεις εναν μαλακα που σου την πεφτει κ σε πανε μεσα κ αυτοι ουτε μιση μερα?
Καταγράφηκε
Anal_Hunter
Τιμημένος

Πάρε Νά'χεις...

« Απάντηση #8 στις: 15/12/07, 05:05 »

Καλα του κανανε του μαλακισμενου και του καθε μαλακισμενου που επειδη την εχει δει αντιεξουσιαστης και αναρχικος ( ψευτο ) κανει ο,τι γουσταρει και τα γαμαει ολα.

Οι μπατσοι ειχαν λογο που τον σαπισαν τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ φοιτητη στο ξυλο, και εγω προσωπικα τετοια μουνοπανα δεν τα λυπαμαι καθολου, χωρις να συμπαθω τους μπατσους.

Οποιος γουσταρει να το παιζει μαγκας και να τα γαμαει ολα νομιζοντας οτι δεν θα τον γαμησουν απο τον κωλο πρεπει καποια στιγμη να παρει το μαθημα του.
Καταγράφηκε

Οποιος ΜΠΑΤΣΟΣ το διαβαζει αυτο, του γαμιεται το σπιτι και η οικογενεια!
1antonioni
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #9 στις: 15/12/07, 05:05 »

Καλα του κανανε του μαλακισμενου και του καθε μαλακισμενου που επειδη την εχει δει αντιεξουσιαστης και αναρχικος ( ψευτο ) κανει ο,τι γουσταρει και τα γαμαει ολα.

Οι μπατσοι ειχαν λογο που τον σαπισαν τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ φοιτητη στο ξυλο, και εγω προσωπικα τετοια μουνοπανα δεν τα λυπαμαι καθολου, χωρις να συμπαθω τους μπατσους.

Οποιος γουσταρει να το παιζει μαγκας και να τα γαμαει ολα νομιζοντας οτι δεν θα τον γαμησουν απο τον κωλο πρεπει καποια στιγμη να παρει το μαθημα του.

Ντροπη .

Η συγκεκριμενη αποφαση ειναι ντροπη για την δικαιοσυνη.

τετοιοι αστυνομικοι πρεπει να ξηλωνονται και να αντιμετωπιζουν ποινη φυλακισης. Wink

Κατω τα χερια απο τους φοιτητες. Angry

Δεν φτανει που τον ριξανε στη ζαρτινιερα τον ανθρωπο Sad

και φοραγανε και κουκουλες οι ανθρωποι της ασφαλειας,τους απαλλαξαν κιολας.

Αστυνομικοι σαν κι αυτους αποτελουν οτι χειροτερο εχει η κοινωνια μας Wink
Καταγράφηκε
Anal_Hunter
Τιμημένος

Πάρε Νά'χεις...

« Απάντηση #10 στις: 15/12/07, 06:06 »

Ντροπη .

Η συγκεκριμενη αποφαση ειναι ντροπη για την δικαιοσυνη.

τετοιοι αστυνομικοι πρεπει να ξηλωνονται και να αντιμετωπιζουν ποινη φυλακισης. Wink

Και τετοια μουνοπανακια που νομιζουν οτι επειδη πανε με τον οχλο εχουν δυναμη, πρεπει να τους σαπιζουν στο ξυλο για να κανουν να βγουν 15 χρονια απο το σπιτι τους!

Κατω τα χερια απο τους φοιτητες. Angry

Nα τους γαμησουν και αυτους! Και τον οποιονδηποτε φερεται με τετοιο τροπο! Στα @@ μου και αν ειναι φοιτητης η δεν ξερω και εγω τι!

Οταν απαιτουμε σεβασμο απο τα οργανα της ταξης, τα οποια κατα 90% ειναι για τον πουτσο, πρεπει να δειχνουμε και εμεις σεβασμο ετσι ωστε να μην μπορουν να κανουν τιποτα.

Αυτος ο μαλακακος ομως πηγαινε γυρευοντας και καλα να παθει!

Επειδη ειναι φοιτητης εχει το αλλοθι να κανει ο,τι γουσταρει? Δεν το καταλαβα ρε φιλε! Και εγω φοιτητης ειμαι αλλα τοσο σκατοκεφαλος ποτε μου δεν υπηρξα.

Ακους εκει, τα μουνοπανα να γαμανε τα παντα στις σχολες, στις πορειες και οπου αλλου σταθουν και βρεθουν, και να θελουμε να εχουν ευνοικη μεταχειριση κιολας. Να πανε να γαμηθουνε.

Δεν φτανει που τον ριξανε στη ζαρτινιερα τον ανθρωπο Sad

και φοραγανε και κουκουλες οι ανθρωποι της ασφαλειας,τους απαλλαξαν κιολας.

Αστυνομικοι σαν κι αυτους αποτελουν οτι χειροτερο εχει η κοινωνια μας Wink

Οταν τα μουνοπανακια και τα πλουσιοπαιδα που υποστηριζεις φορανε κουκουλες και καινε ιερα μνημεια, ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ, ΑΙΘΟΥΣΕΣ, ΚΑΙΝΕ ΒΙΒΛΙΑ και ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?

Να τους μαζεψουν ολους και να τους γαμησουν ομαδικα! Και με κουκουλες κιολας για να μην ξερουν απο που τους ηρθε!
Καταγράφηκε

1antonioni
Ο παλιός, είν' αλλιώς

« Απάντηση #11 στις: 15/12/07, 06:06 »

Φιλε παραλυρεις.

Λυπαμαι
Καταγράφηκε
Anal_Hunter
Τιμημένος

Πάρε Νά'χεις...

« Απάντηση #12 στις: 15/12/07, 06:06 »

Δεν παραλληρω καθολου.

Απλα εχω μπουχτισει να προστατευεται το καθε αρχιδακι μαλακιστηρι, γονος πλουσιου και να κανει ο,τι γουσταρει στις περιουσιες των πανεπιστημιων του κρατους, στις περιουσιες ανθρωπων που ουδεμια σχεση εχουν με αυτον, και που υπονομευει την ασφαλεια και την ηρεμια επειδη γουσταρει να το παιξει αντι εξουσιαστης.

Αν ειχες επιχειρηματα θα τα παρεθετες.
Καταγράφηκε

woodstockr
Ειδήμων

My future ain't too bright,U got me bang to rights

« Απάντηση #13 στις: 15/12/07, 06:06 »

Φιλε παραλυρεις.

Λυπαμαι

Αν και παραλυρεί επειδή σε μια τέτοια πορεία καταστράφηκε προσωπική μου περιουσία συμφωνώ μαζί του.
Καταγράφηκε

I'm a loser, that's what they said
That's what they said
Now I got their women in my bed
You buy me a drink and you wish that I was dead
Anal_Hunter
Τιμημένος

Πάρε Νά'χεις...

« Απάντηση #14 στις: 15/12/07, 06:06 »

Αν και παραλυρεί επειδή σε μια τέτοια πορεία καταστράφηκε προσωπική μου περιουσία συμφωνώ μαζί του.

Εαν υπαρχουν επιχειρηματα αντιθετης αποψης απο την δικη μου, οποιος θελει και εχει ορεξη ας τα παραθεσει να κανουμε διαολογο. Θα χαρω.

Και δεν ειμαι ουτε κατα των πορειων, ουτε υπερ των μπατσων ουτε τιποτα. Αλλα ειναι προφανες πλεον οτι οι περισσοτεροι του αντιεξουσιαστικου χωρου, των αριστερων-κομμουνιστικων κομματων που οργανωνουν πορειες και εκδηλωσεις εχουν μπερδεψει την πουτσα με τη βουρτσα.

Εχουν καταντησει πιο χουντικοι και πιο φασιστες, απο του χουντικους και τους φασιστες. Κριμα ( για αυτους )
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4 5 6 7 ... 9   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: