Νέα

Απάντηση Σε Ένα Δημοσιεύμα του LIFO Σχετικά Με Την BDSM Σκηνή Της Ελλάδος .

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Απάντηση Σε Ένα Δημοσιεύμα του LIFO Σχετικά Με Την BDSM Σκηνή Της Ελλάδος .
/2015/02/lifo-bdsm.html



Δεν μου αρέσει να γράφω αρνητικά άρθρα. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ θετικό άνθρωπο αλλά δυστυχώς έχω ένα εξαιρετικά μεγάλο μειονέκτημα .. Δεν μου αρέσει να σιωπώ όταν βλέπω μπροστά μου λάθη, ψεύδη και παραπληροφόρηση.

Όταν έμαθα ότι έχει συνταχθεί ένα άρθρο στο LIFO σχετικά με την BDSM κοινότητα στην Ελλάδα ειλικρινά χάρηκα που ο ξεχωριστός αυτός τρόπος ζωής άρχισε να αναδύεται στο φως της δημοσιότητας και σταματά να αποτελεί ένα χώρο ταμπού, απαγορευμένο και σκοτεινο .

Παρόλο αυτά, όταν ολοκλήρωσα την ανάγνωση του άρθρου, απεριόριστη θλίψη γέμισε τη καρδιά μου και προβληματίστηκα για την χώρα την οποία ζώ και τον άκρατο συντηρητισμό που αντιμετωπίζονται τα θέματα ερωτισμού και εναλλακτικού ερωτισμού αντίστοιχα.

Αφού πρώτα διαβάσετε το άρθρο ( ) θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε συγκεκριμένα σημεία που προσωπικά θεωρώ ότι είναι ανακριβή και ουσιαστικά καθιστούν το άρθρο αυτό επιζήμιο για την ευρύτερη διάδοση του ιδεώδους της Γυναικείας Κυριαρχίας . Μπορείτε από εκεί και πέρα να κρίνετε και μόνοι σας …

Σημείο Διαφωνίας 1ο
Ο συντάκτης του άρθρου σηματοδοτεί την απαρχή των συζητήσεων σχετικά με την S/M κοινότητα και την αναβάθμιση ως «mainstream» θέματος συζητήσεων την κυκλοφορία ενός βιβλίου (50 Αποχρώσεις του Γκρι) ενώ οριοθετεί χρονικά την γέννεση της Ελληνικής φετιχιστικής κοινότητας το έτος 2008 όπου εξελίχθηκε το πρώτο Femdom Show χωρίς όμως να παραλείπει την αναφορά στο 2005 όταν άρχισαν να δημιουργούνται τα πρώτα διαδικτυακά φετιχιστικά φόρα (Greekbdsm community) .

Αξιότιμη κα Άλκηστη Γεωργίου (υπεύθυνη έρευνας LIFO) που υπογράφετε το άρθρο, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι εσείς , όπως φαίνεται στις αναφορές σας,  ήρθατε σε επαφή με μια πολύ συγκεκριμένη «σέκτα» που έχει την ιστορία της στο χώρο αλλά δεν είναι ούτε η αρχαιότερη ούτε και η μοναδική ώστε να διεκδικεί τη «σφραγίδα» του Φετιχισμού της Ελλάδος .

Ανέκαθεν υπήρχε μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων που είχαν φετιχιστικές φαντασιώσεις και ανησυχίες αλλά δεν είχαν βήμα έκφρασης και μάλιστα υπήρχαν Εληνίδες Γυναίκες που διέπρεψαν ως Αφέντρες στην Γερμανία από τη δεκαετία του 80 κιόλας ενώ αν ανατρέξει κανείς σε δημοσιεύματα εφημερίδων περιόδου  60-70 θα δεί και για συλλήψεις σε περιοχές πλούσιων προαστίων (Κολωνάκι , Κυψέλη κλπ) της εποχής,  βάσει των διατάξεων νόμου περί μοιχείας όπου οι υπόδικοι συλλαμβάνονταν με τα σώβρακα ( δέιτε και το σχετικό ελληνικό με τον Λ. Κωνσταντάρα) και με «περίεργα σύνεργα» !!

Συνεπώς, είναι τελείως άστοχο να οριοθετείται χρονικά μια δραστηριότητα από τη στιγμή που δεν έχουν μελετηθεί επαρκώς τα διαθέσιμα στοιχεία. Επαναλαμβάνω ότι η εμφάνιση μιας «σέκτας» δεν προσδιορίζει όλο το σύνολο. Από το «ειδικό» είναι λάθος να κάνουμε αναγωγη στο «γενικό» !

Σημείο Διαφωνίας 2ο
Το άρθρο προσδιόρισε ποσοτικά την Ελληνική φετιχιστική κοινότητα σε μόλις κάποια «εκατοντάδες άτομα» με ενεργά μέλη μόλις ογδόντα (80) !!!
Είναι περιττό να αναφέρω πόσο ανακριβής είναι αυτή η εκτίμηση και καλύτερα να παραθέσω στοιχεία !

Παρακάτω είναι η απεικόνιση των χθεσινών μου στατιστικών (19/02/2015)  και καταδεικνύουν περίπου 5.500 επισκέπτες ημερησίως  με ανοδικές τάσεις .
Επίσης πρέπει να δείτε και ένα άλλο φαινόμενο. Πόσα και πόσα στούντιο δεν έχουν διαμορφώσει ειδικούς χώρους sm και έχουν υιοθετήσει  τα φετιχιστικά προγράμματα στις προσφερόμενες υπηρεσίες τους μόνο και μόνο για «μερικές εκατοντάδες άτομα» εκ των οποίων μόνο ένα μικρό ποσοστό αναζητά επαγγελματίες ; Μάλλον όχι .

Και πάλι η συντάκτρια του άρθρου έπεσε θύμα του περιορισμένου στατιστικού δειγματικού χώρου πρεσβεύει η συγκεκριμένη «σέκτα» με την οποία ήρθε σε επαφή για αλίευση πληροφοριών .

Αν ένα μικρό ερασιτεχνικό ιστολόγιο σαν το δικό μου δέχεται 5.000 επισκέπτες ημερησίως τότε νομίζω ότι εύλογα μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα φετίχ ανέρχονται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες.

Σημείο Διαφωνίας 3ο
Στο άρθρο αναδείχτηκε και μια ενότητα με τίτλο «Η Άποψη του Ειδικού» και περιέγραφε μια ανάλυση από την Ψυχολόγο , κα Μπαταλαμά η οποία λίγο έως πολύ περιέγραψε την αρτηριοσκληρωτική άποψη ότι ο Φετιχισμός και η Κυριαρχία διέπονται από ιατρικούς όρους ψυχοπαθολογίας και υποκρύπτουν βιώματα κακομεταχείρισης, άρνησης για το σέξ , αρνητικά συναισθήματα , απώθηση του Εγώ , ντροπή και αηδία για τον ίδιο τον εαυτό του κάθε φετιχιστή .

Έλεος ! Πιο Μεσαίωνας … Πεθαίνεις !!!!

Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την δίψα και λαχτάρα ενός άντρα να λατρέψει την Αφέντρα του με κάθε τρόπο; Να την κάνει ΘΕΑ ! ή το αντίθετο; Μια Γυναίκα να θέλει να υποταχθεί σε έναν άντρα ;

Κανείς δεν έχει αντιληφθεί το ισχυρό γεννετήσιο ένστικτο κάθε ανθρώπου που τον κάνει να επιδιώκει να  υπηρετήσει κάτι ανώτερο από αυτόν; Είτε λέγεται θεός ; είτε λέγεται Γυναίκα ;
Κανείς δεν έχει ανατρέξει στην λογοτεχνία Ευρωπαϊκή και μη να δεί ότι όποιος αγαπά πληγώνεται και του αρέσει να πονά από την ερωμένη του;

Θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα στην Αρχισυντάκτρια του άρθρου …

Αξιότιμη κα Αλκηστη Γεωργίου
Δεν θα βρείτε την αλήθεια για τον κόσμο της Γυναικείας Κυριαρχίας και του Φετιχισμού μέσα σε κλειστά σκοτεινά κλάμπ, κλειστούς κύκλους ανθρώπων, σε εξαρτήματα , αλυσίδες μαστίγια και δονητές .

Αυτά είναι απλώς ένα ντεκόρ !

Φανταστείτε έναν άντρα τόσο ερωτευμένο και αφοσιωμένο στη σύντροφό του που αφήνει στην άκρη κάθε δική του επιθυμία προκειμένου να ικανοποιήσει όλες τις δικές της .

Αυτό είναι η Γυναικεία Κυριαρχία όπως με αντίστροφο τρόπο ορίζεται η Αντρική Κυριαρχία . Όλα τα άλλα είναι παιχνίδια ρόλων , αξεσουάρ και σκηνή.

Η ουσία είναι η Λατρεία της Γυναίκας και ΝΑΙ , η Γυναίκα / Αφέντρα δοκιμάζει την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου / υποτακτικού της είτε μαστιγώνοντάς τον, είτε περιορίζοντας τους οργασμούς του , είτε χρησιμοποιώντας στραπον επάνω του . Όλα είναι παιχνίδι – δοκιμασία – επιβράβευση ή τιμωρία !

Μόνο όποιος  το έχει νοιώσει μέσα του μπορεί να καταλάβει και πιστέψτε με κάθε άνθρωπος , ακόμα και οι «φυσιολογικοί» έχουν μέσα στο μυαλό τους μια «κυριαρχική» φιγούρα που θα ήθελαν να υπηρετήσουν σεξουαλικά .

Τελειώνω απαντώντας στην πρώτη σας παράγραφο …
ΔΕΝ γνωρίσατε την ελληνική BDSM κοινότητα και τον «παράλληλο» κόσμο που αναφέρετε .
Μόλις ξύσατε την επιφάνειά του . Υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψετε .

Με εκτίμηση
Kinky Admin
Kinky Fantasies On Line


Photographs : Tumblr
Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα

Άρθρο LIFO – Η Ελληνική BDSM Κοινότητα
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
φιλε εχεις δικο σου μπλογκ τι μας ζαλιζεις με τις διαμαχες σου εδω;αμα θες απαντα απο εκει
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
27
Πόντοι
166
bdsm σκηνή,
hip-hop σκηνή....
που θα πάει αυτή η οικονομική εξαθλίωση.
Δεν έχει κανένας λεφτά να ρίξει μπετά.
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
φιλε εχεις δικο σου μπλογκ τι μας ζαλιζεις με τις διαμαχες σου εδω;αμα θες απαντα απο εκει
Δεν υπάρχουν διαμάχες . Όποιος θέλει το διαβάζει όποιος δεν θέλει δεν το διαβάζει.

Ε πως θα φτάσει το blog του 5,5 χιλιάδες κλικ ρε τύπε;  :dancing:
Απο εδώ όπως μπορείς να δεις στα στατιστικα΄παίρνω μονο περίπου 100 - 200 κλικ ημερησίως . Μάλλον δεν κάνει και μεγάλη διαφορά.
Εξάλλου δεν είμαι επαγγελματίας ούτε βγάζω λεφτά απο το μπλόγκ για να με νοιάζουν οι επισκέψεις .

 

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.204
Like
2
Πόντοι
16
Απο εδώ όπως μπορείς να δεις στα στατιστικ΄παίρνω περίπου 100 - 200 κλικ ημερησίως . Μάλλον δεν κάνει και μεγάλη διαφορά.
Εξάλλου δεν είμαι επαγγελματίας ούτε βγάζω λεφτά απο το μπλόγκ για να με νοιάζουν οι επισκέψεις .

Παίρνεις έμμεσα δεν είμαστε και χθεσινοί.
Απαξ κ το διατηρείς εννοείται ότι σε νοιάζουν οι επισκέψεις. Αμα ήταν να μην το διαβάζει κανείς, δεν θα το έφτιαχνες καν.
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Εδώ είναι που κάνεις λαθος. Το μπλόγκ το έφτιαξα αρχικά για εμένα . Σαν τόπο ελεύθερης έκφρασης κσι τίποτε άλλο. Απο εκεί και πέρα μπορείς να είσαι όσο δύσπιστος θες . Δεν με γνωρίζεις προσωπικά οπότε λογικό είναι . Αν θες δέχεσαι την άποψη μου
 

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Μηνύματα
2.204
Like
2
Πόντοι
16
Εδώ είναι που κάνεις λαθος. Το μπλόγκ το έφτιαξα αρχικά για εμένα . Σαν τόπο ελεύθερης έκφρασης κσι τίποτε άλλο. Απο εκεί και πέρα μπορείς να είσαι όσο δύσπιστος θες . Δεν με γνωρίζεις προσωπικά οπότε λογικό είναι . Αν θες δέχεσαι την άποψη μου

Πολλα από τα ανθρώπινα δημιουργήματα ξεκινούν από ανάγκη εκφρασης των δημιουργών τους οπωσδήποτε, όταν όμως γίνονται αντικείμενα ευρύτερης αποδοχής αλλάζει ελαφρώς η οπτική. Με απλούστερα λόγια σε όλους μας αρέσει να αρέσουμε. 
 

vatomouro

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Μηνύματα
44
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Διαβάζοντας λίγο το blog σου, male tsouli, φαίνεται ότι προωθείς άλλες επαγγελματίες αφέντρες από αυτές που έδωσαν συνέντευξη στη lifo.
Για αυτό και η πικρία ίσως.
Καλά κάνεις, αλλά δυστυχώς η διαφορά της Λόλας από όλες τις άλλες μαζί είναι χαώδης.
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Αρχικά να σου πώ ότι δεν προωθώ καμία Αφέντρα .
Έχω φιλοξενήσει συνεντεύξεις απο όλες τις επαγγελματίες Αφέντρες υπάρχουν
στην Ελλάδα απλώς και μόνο για να μπορέσουν οι υποτακτικοί να μάθουν γιαυτές χωρίς
απολύτως καμία δέσμευση κανενός είδους .

Εδώ μπορείς να διαβάσεις και την συνέντευξη της Αφέντρας Λόλας !
Είναι μια εξαιρετική Αφέντρα , πολύ σέξυ και πολύ δυναμική ! Επίσης είναι και πολύ
ευθύς χαρακτήρας και το εκτιμώ πολύ αυτό σε μια Γυναίκα .

Την επόμενη φορά πριν κατηγορήσεις ότι μεροληπτώ , θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με το τι έχω γράψει !
Φιλικά πάντα
 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
Αρχικά να σου πώ ότι δεν προωθώ καμία Αφέντρα .
Έχω φιλοξενήσει συνεντεύξεις απο όλες τις επαγγελματίες Αφέντρες υπάρχουν
στην Ελλάδα απλώς και μόνο για να μπορέσουν οι υποτακτικοί να μάθουν γιαυτές χωρίς
απολύτως καμία δέσμευση κανενός είδους .

Εδώ μπορείς να διαβάσεις και την συνέντευξη της Αφέντρας Λόλας !
Είναι μια εξαιρετική Αφέντρα , πολύ σέξυ και πολύ δυναμική ! Επίσης είναι και πολύ
ευθύς χαρακτήρας και το εκτιμώ πολύ αυτό σε μια Γυναίκα .

Την επόμενη φορά πριν κατηγορήσεις ότι μεροληπτώ , θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με το τι έχω γράψει !
Φιλικά πάντα

Καλά σου λέει ο φίλος. Όχι και πως δεν μεροληπτείς. Στο blog σου ολόκληρο θάψιμο έκανες στο same place την Εύας, λες και χάρηκες που έπαψε να υπάρχει, λες και είχες και στο χωριό σου dungeon. Μάλιστα δεν έχεις πάρει ούτε μια συνέντευξη από την ποιο σοβαρή Αφέντρα στην Ελλάδα που έχει κάνει τα περισσότερα στον χώρο προσφέροντας πολλά και που έχει εκπαιδεύσει την Λόλα. Την star περσόνα της φετιχιστικής σκηνής. Αλλά τι περιμένεις από ένα άρθρο που ο πρώτος και καλύτερος που το σχολίασε είναι ο Baggos το Αφροδιτάκι!!  Αυτά για να μην μας έχεις για μαλάκες :jerking: Όλα συζητιούνται φίλε στο μικρό χωριό μας!  :tickedoff:

 

BagelisBagos12345

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2013
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
καποια στιγμη επρεπε να ακουστει η αληθεια...ποναει ε???
 

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.322
Κριτικές
9
Like
4.650
Πόντοι
1.830
Καλά σου λέει ο φίλος. Όχι και πως δεν μεροληπτείς. Στο blog σου ολόκληρο θάψιμο έκανες στο same place την Εύας, λες και χάρηκες που έπαψε να υπάρχει, λες και είχες και στο χωριό σου dungeon. Μάλιστα δεν έχεις πάρει ούτε μια συνέντευξη από την ποιο σοβαρή Αφέντρα στην Ελλάδα που έχει κάνει τα περισσότερα στον χώρο προσφέροντας πολλά και που έχει εκπαιδεύσει την Λόλα. Την star περσόνα της φετιχιστικής σκηνής. Αλλά τι περιμένεις από ένα άρθρο που ο πρώτος και καλύτερος που το σχολίασε είναι ο Baggos το Αφροδιτάκι!!  Αυτά για να μην μας έχεις για μαλάκες :jerking: Όλα συζητιούνται φίλε στο μικρό χωριό μας!  :tickedoff:

εκπρόσωπος τύπου του same place είσαι; 
 

atractive_man

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Μηνύματα
157
Like
4
Πόντοι
1
σε πηρανε χαμπαρι... :tits2: :tits2: :tits2:
Τι πήραν χαμπάρι τρελή και αλλοπαρμένη Αφροδίτη? Έχω όφελος από Λόλες, Ντιάνες, Μισέλ και Κάτια, του Οριεντάλ και του same?
Όποιος τολμήσει να πει άποψη εδώ, βλέπω πως λένε πως έχει όφελος και μαλακιές. Να μην μιλάμε λοιπόν μην παρεξηγηθούμε. Είπα άντε να βγάλεις την μάσκα του Βάγγου τώρα. Τις απόκριες πάλι την ξαναβαζεις!
:effemine:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom