Νέα

10 πράγματα που έμαθα δουλεύοντας σε ένα τσοντοσάιτ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Μηνύματα
10.420
Like
399
Πόντοι
166
Το να γράφεις για ένα ΧΧΧ site είναι κάτι που πολλοί άντρες θα ήθελαν να κάνουν.  Για μια γυναίκα όμως μπορεί να ακούγεται περίεργο να δουλεύει σε τσοντοσάιτ, αλλά...  «αυτή η δουλειά σου μαθαίνει πράγματα και παράλληλα σε ψυχαγωγεί», ετσι λέει μια φοιτήτρια που γράφει κείμενα στο SEX.COM… και την πιστεύουμε.

«Ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτήν την ιστοσελίδα όταν έψαχνα πρακτική άσκηση για το μάθημα στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Και τα 10 βασικότερα πράγματα που έμαθα δουλεύοντας για αυτό το σάιτ είναι:


1. Έμαθα για όλες τις σεξουαλικές πρακτικές και φετίχ.
Πρώτη φορά άκουγα για σφιγκτήρες θηλών και άλλα παρόμοια αξεσουάρ. Γράφοντας για το σάιτ είχα την ευκαιρία να δω τι μου άρεσε και τι δεν ήταν για μένα.

2. Το να βλέπεις πορνό μπροστά σε άλλους είναι κάπως άβολο αλλά και ερεθιστικό, ιδίως αν περνούν από δίπλα σου άντρες συνάδελφοι. Ακόμα και τώρα όταν κάποιος περνάει κοντά από το γραφείο μου, αμέσως κάνω κλικ στη homepage της Google.

3. Το γραφείο σε ένα τέτοιο site είναι γεμάτο κομπιουτεράδες και γκάτζετς.
Οι περισσότεροι συνάδελφοι μου είναι άντρες, οικογενειάρχες με παιδιά και όχι διεστραμμένοι τύποι που απλά μιλούν συνέχεια για τσόντες.

4. Το να αντιμετωπίζουμε το σεξ θετικά έχει γίνει η καθημερινότητα μας με έναν τρόπο που δεν τον καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος.

5. Το σεξ και η αισθησιακή έκφραση δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Όσο δούλευα για το συγκεκριμένο site άρχισα να μιλάω πιο ανοιχτά τόσο για τη δουλειά μου όσο και για το πορνό. Ανακάλυψα ότι δεν ήταν τόσο αμαρτωλό ή τόσο περίεργο όσο πίστευα στην αρχή.

tsontosait_01.jpg


6. Δουλεύοντας με το πορνό σημαίνει ότι λέξεις ή αστεία που απαγορεύονται σε άλλα γραφεία, για μας είναι μέρος της δουλειάς. Οι συσκέψεις ας πούμε ήταν πιο διασκεδαστικές. Ένα τσοντο-ανέκδοτο μπορεί να είναι λόγος απόλυσης σε κάποια άλλη εταιρεία. Σε μας το ευχαριστιούνται.

7. Κάποιοι από τους συναδέλφους μου γνωρίζουν τα πιο βαθιά μου σεξουαλικά μυστικά και τις φαντασιώσεις μου. Πολλές απ αυτές δεν τις γνωρίζουν ούτε οι πρώην γκόμενοί μου ούτε καν οι καλύτεροί μου φίλοι.

8. Δεν βλέπουμε όλη την ώρα τσόντες. Εγω βλέπω το πολύ 15 λεπτά την ημέρα.
Μερικές φορές το κάνω για να αντλήσω... έμπνευση.

9. Δεν περίμενα να μάθω τόσα πολλά όσα έμαθα μέσα σε τέσσερις μήνες που δούλευα σε ένα τέτοιο site. Για μένα η δουλειά αυτή είναι το Άγιο Δισκοπότηρο της πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Όταν συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους μου συμφοιτητές που έκαναν πρακτική άσκηση σε εταιρία φτιάχνοντας καφέδες και βγάζοντας φωτοτυπίες αισθάνομαι πολύ τυχερή.

10 .Όχι μόνο ανακάλυψα ότι μου αρέσει το πορνό, αλλά αυτή η πρακτική με έκανε να συνειδητοποιήσω κάτι που κανένα πανεπιστήμιο δεν μου μάθαινε με τίποτα. Ότι μια δουλειά σαν αυτή μπορεί να είναι και σοβαρή και ψυχαγωγική. Για μένα είναι η καλύτερη δουλειά του κόσμου

Πηγη : 69magazine.gr
 

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Μηνύματα
252
Like
3
Πόντοι
1
ναι, τα μανταλακια για τα βυζγια ειναι ενα ασφαλες παιχνιδι να αναφερεις. Να μην πεις κατευθειαν για καμια ταπα του κωλου, αχ με συγχωρειτε, anal plug.

Δεν ειναι χαριτωμένα τα ελληνικα κοριτσακια; δουλεψε και στην τσοντοσελιδα, τα ειδε ολα τωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Μηνύματα
335
Like
0
Πόντοι
1
Μούφα κάργα, να γεμίζει το διαδίκτυο με ψεύτικες μαλακίες ...  :jerking:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
παιδια και γω εμαθα πολλα δουλευοντας σε τσοντοσαιτ εχει δικιο η κοπελα
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.375
Κριτικές
2
Like
5.543
Πόντοι
2.356
Η Ελλάδα έχει ένα παρωχημένο και ασαφές νομικό πλαίσιο λειτουργίας τέτοιων σελίδων αλλά και γενικότερα ιστοσελίδων που έχουν σαν στόχο και το κέρδος οικονομικό.

Επειδή είναι ανίκανες οι κυβερνήσεις να ελέγξουν ορθά τη νομιμότητα ή το παράνομο τα απγορευουν όλα και άντε γεια.

Γενικά είμαστε σε κουλτούρα όπως η Τουρκία.


Μη πας μακριά, αν πχ ο Ζουκεμπεργκ θα είχε ανακαλύψει το facebook και ήταν εδώ στην Ελλάδα θα τον σέρνανε στα δικαστήρια.

Τέτοια χώρα έχουμε.

Οι νόμοι ισχύουν μόνο για όσους είναι αδύνατοι.
 

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
736
Κριτικές
54
Like
126
Πόντοι
5.835
Τι μαλακιες !!! Οτι βλεπει στον υπνο του ο καθενας, μπαινει σ'ενα σαιτ και το γραφει !!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom