Νέα

Αλλοδαποί Ιστορίες μεταναστευτικής τρέλας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μουσικη θα ειναι το soundtrack του "Μein kampf και η ιστορια μου" ?

  • Rock

    Ψήφοι: 12 14,8%
  • Punk

    Ψήφοι: 10 12,3%
  • Heavy metal

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Ska - Reggae

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Jazz

    Ψήφοι: 3 3,7%
  • Blues

    Ψήφοι: 1 1,2%
  • Rap

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καψουρικα λαικα

    Ψήφοι: 1 1,2%
  • Ρεμπετικα

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Κλασικη μουσικη

    Ψήφοι: 2 2,5%
  • Δημοτικα

    Ψήφοι: 2 2,5%
  • Τσιφτετελια τουρκικα

    Ψήφοι: 4 4,9%
  • Στ΄αρχιδια μου. αρκει να εχει γκομενες

    Ψήφοι: 8 9,9%
  • Β. Τερλεγκα

    Ψήφοι: 8 9,9%
  • Αλλο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Βυζαντινη μουσικη

    Ψήφοι: 4 4,9%
  • Dance- Electronica

    Ψήφοι: 1 1,2%
  • street-punk Oi

    Ψήφοι: 5 6,2%
  • Disco

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν ξερω δεν απαντω

    Ψήφοι: 5 6,2%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81

Επισκέπτης
Ποιος η τι μπορεί να μας εγγυηθεί ότι μια απόφαση μας είναι σωστή η λάθος ?
Μη βιαστούν να απαντήσουν κάποιοι. Το τέλος της ιστορίας θα μας to δείξει.  

Την απόφαση να μεταναστεύσω στη Γερμανία την πήρα χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Τα πράγματα από οικονομικής άποψης δεν πήγαιναν καλά. Όσοι ζήτε στην Ελλάδα το ξέρετε. Όχι πως πεινούσα η ότι δεν περνούσα καλά στο χωριό. Μια χαρά ήμουν. Αλλά κάτι τα χρέη που χρόνο με το χρόνο αυξάνονταν, κάτι αφραγγίes που με ταλαιπωρούσαν κατά διαστήματα . Είχα αρχίσει και να βαριεμε την καθημερινότητα του χωριού. Είπα μια μέρα. Θα την κάνω και ότι βρέξει ας κατεβάσει.'
Τη γλώσσα δεν την ήξερα. Κάποια ειδικότητα η τέχνη δεν σκαμπαζα. Μιλούσα μόνο Αγγλικά και λίγα Πολωνέζικα. Είχα όμως όρεξη, ενθουσιασμό και τα φιλαράκια που θα με φιλοξενούσαν και θα με βοηθούσαν στα πρώτα μου βήματα. Κανένα πλάνο, κανένα σχέδιο. Χύμα στο κύμα που λένε.
Έβαλα έναν ξάδερφό μου που είχε πιστωτική κάρτα να μου κλείσει ένα εισιτήριο και αυτό ήταν.
Στο χωριό δεν το είχα πει σε πολλούς. Μόνο η μάνα μου ήξερε την ακριβή ημερομηνία. Και σε κάποιους είχα πει απλά πως θα πήγαινα στη Γερμανία. Ούτε ποτέ ούτε για πόσο. Στη Βουλγάρα γκόμενα που είχα και η οποία εκείνη την εποχή ήταν στην πατρίδα της, το είχα πει αλλά δεν της είχα πει ημερομηνία και σε μια πιτσιρικa ελληνίδα που γαμούσα εκείνες της μέρες δεν είχα πει τίποτα.
Οι μέρες περνούσαν όπως πάντα. Πήγαινα στα χωράφια έκανα της δουλιές μου, τα μπάνια μου στη θάλασσα, έπινα τα κρασιά μου με τους φίλους στο καφενείο του χωριού, σαν να μην έτρεχε κάτι.
Τις τελευταίες μόνο μέρες άρχισε να πιάνει το άγχος.
Που πήγαινα ? Πως θα με υποδέχονταν τα άτομα που θα με φιλοξενούσαν ? Θα έβρισκα δουλειά και τι ? Πως θα συννεοουμουν χωρίς τα γερμανικά ? Τi κόσμο άραγε θα συναντούσα ? Θα έβγαζα γκόμενα και πως ? Θα έβρισκα χασίσι να πίνω ? Θα με φτάναν τα λεφτά μέχρι να βρω δουλειά ?  
Μήπως είμαι μεγάλος για μετανάστευση ?
Αλλά μετά έλεγα στον εαυτό μου. Ρε μαλάκα πάντα τα κατάφερνες για όχι και τώρα ? Τι θα πει  είσαι μεγάλος ? Εδώ ο tramountana και πήγε μετανάστης στην  Aγγλία στα 60 του. Και στην τελική αν δεν σου κάτσει η φάση γυρνάς πίσω.
Επeiθa λοιπόν τον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε πρίμα. Και γιατί να μην πάνε ?
 

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Ρε φίλε βάλε κανά πιο πιασάρικο τίτλο όπως:<<Ο πιατοκαθαριστής που έγινε εκατομμυριούχος>> ώστε να πουλήσει σαν τρελό το θέμα και να ξεπεράσει αυτό του βατράχου.
 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Μηνύματα
5.867
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ρε φίλε βάλε κανά πιο πιασάρικο τίτλο όπως:<<Ο πιατοκαθαριστής που έγινε εκατομμυριούχος>> ώστε να πουλήσει σαν τρελό το θέμα και να ξεπεράσει αυτό του βατράχου.

Ούτε το γκορυ δε θα πιάσει εκτός αν γαμησε τη θεία του μετά από μπαφο
 

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Μηνύματα
3.926
Like
22
Πόντοι
16
Ρε φίλε βάλε κανά πιο πιασάρικο τίτλο όπως:<<Ο πιατοκαθαριστής που έγινε εκατομμυριούχος>> ώστε να πουλήσει σαν τρελό το θέμα και να ξεπεράσει αυτό του βατράχου.
ε ναι εχει δικιο...βαλε κατι πιασαρικο
 

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Μηνύματα
671
Like
7
Πόντοι
6
Ούτε το γκορυ δε θα πιάσει εκτός αν γαμησε τη θεία του μετά από μπαφο
Ίσως γράψει στη συνέχεια πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε στη Γερμανία και αναγκαστικά άρχισε να ντύνεται σαν γυναίκα και να προσφέρει συντροφιά σε κοιλαράδες Γερμανούς.
 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Μηνύματα
5.867
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ίσως γράψει στη συνέχεια πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενε στη Γερμανία και αναγκαστικά άρχισε να ντύνεται σαν γυναίκα και να προσφέρει συντροφιά σε κοιλαράδες Γερμανούς.

Θα μπει κ ο ιππότης σε αυτή τη περίπτωση στο θρεντ κ θα εκτοξευτεί
 

Επισκέπτης
Μη βιάζεστε βρε μαλάκες. Η ιστορία έχει, αίμα, σπέρμα και πολύ αγωνία. Φτιάχνω φραπέ και σας ρίχνω τη συνέχεια.
 

Επισκέπτης
Από το χωριό έφυγα 2 μέρες νωρίτερα. Ήθελα να χαιρετήσω κάποια φιλαράκια από την εποχή που ζούσα στην Αθήνα, τον αδερφό μου, τη νύφη, τα ανιψιά μου και μια παλιά γκόμενα που είχα. Να δω και την Αθήνα που μου είχε λείψει όσο ζούσα στο χωριό και γιατί όχι να έριχνα και λίγο έξω.
Μαζί μου είχα μια βαλίτσα με κάποια ρούχα και εσώρουχα, 2 ζευγάρια παπούτσια, 6 πακέτα κάμελ, λίγη φούντα από το χωριό, δική μας πολύ καλή, 1 βιβλίο που μετά από 3 μήνες που είμαι εδώ, ούτε που το έχω ανοίξει ακόμα, 2 κιλά ελαιόλαδο δικό μας, ενάμιση λίτρο κρασί και περίπου 600 ευρώ.
Μόλις έφτασα ΚΤΕΛ Κηφισού, ταξί και κατευθείαν στη γκαρσονιέρα που έχω στα Εξάρχεια.
Πήρα κάποια τηλέφωνα και κατάφερα να κλείσω ραντεβού με 2 κολητους στην πλατεία Εξαρχείων για καφέ η μπύρες. Συναντήθηκα με τα παιδιά ειπίαμε της μπύρες μας, τα είπαμε, μου ευχήθηκαν καλή τύχη στο νέο μου ξεκίνημα και έμεινα μόνος. Το επόμενο που είχα στο μυαλό μου ήταν να γαμήσω. Είχα μαζί μου κάποια τηλέφωνα, από call girls που είχα από το site, σκέφτηκα να περνούσα κι από Φυλής 104 που είχα πάει μόνο μια φορά στο παρελθόν αλλά προτίμησα μια μασατζου που είχα διαβάσει μια καλή κριτική. Άλλωστε ένα μασαζάκι ήταν ότι πρέπει πριν το νέο ξεκίνημα.
 

Επισκέπτης
Αυτό το μέρος της ιστορίας μπορείτε να το πάρετε και σαν μια καθυστερημένη κριτική.

Είχα ένα τηλέφωνο που είχε γράψει ένας φίλος πριν πολλούς μήνες. Την πήρα και κλείσαμε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο στο Φάληρο. Όνομα δεν θυμαμε τώρα. Όταν ανέβηκα στο δωμάτιο την ξανά πήρα και τσουκ σε 5 λεπτά ήταν εκεί. Ισα που είχα προλάβει να κάνω ντουζ.
Μου συστήθηκε σαν Αργυρώ και όχι Χαρά όπως είχα σημειώσει το όνομα της με το τηλέφωνο. Με ρώτησε που βρήκα το τηλέφωνο της και της είπα από ένα φίλο. Εμφανισιακά ήταν τελείως αδιάφορη. Μια γυναίκα που αν την έβλεπα στο δρόμο ούτε θα γύριζα να την κοιτάξω, όχι να έδινα 60 ευρώ που μου ζήτησε. Ηλικία γύρω στα 50, κοντή, σχετικά καλό σώμα, αλλά χάλια φάτσα. Έκανε το μπανάκι της και ήρθε στο κρεβάτι. Μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμυτα και άρχισε το μασάζ. Ξεκίνησε από τα δάχτυλα τον ποδιών. Και ανέβαινε. Ομολογώ ότι την κατείχε την τέχνη του μασάζ. Αθητικό μασάζ αλλά ταυτόχρονα καβλωτικό.  
Ένοιωθα χαλαρός αλλά και καυλωμένος. Μετά από ώρα με γύρισε ανάσκελα. Συνέχισε το μασάζ τρίβοντας τα βυζιά της στον καυλωμένο πούτσο μου. Όταν σταμάτησε το μασάζ άρχισε να με γλύφει στις ρόγες. Μετά στα αρχίδια και στη συνeχεiα στην κωλοτρυπίδα. Πρώτη φορά μου έγλυφαν τον κώλο. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι που με ξετρέλανε. Της έπιασα το κεφάλι και της έδωσα το καβλί μου στο στόμα. Άρχισε μια σχετικά καλή ακαπoτη πίπα.
Δεν ήθελα όμως να τελειώσω έτσι. Την εστείσα στα 4, καπότα και πισωκολητο. Όταν ενειωθα ότι θα χυσω σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Καβάλησε το καβλί μου κι άρχισε να χορευει πάνω του. Κι έτσι μας βρήκε το τέλος. Όταν έχυσα έμεινε για λίγο πάνω μου με το καβλί μου στο μουνί της. Σηκώθηκε έκανε μπάνιο πήρε τα λεφτά που είχα αφήσει στο τραπεζάκι με φίλησε στο στόμα κι έφυγε.
Έκανα κι εγώ μπάνιο κάπνισα ένα τσιγάρο και το έκοψα με τα πόδια ως το σταθμό του ηλεκτρικού. Πήρα το τραίνο για Ομόνοια χωρίς εισητήριο και μετά με τα πόδια ως την πλατεία Εξαρχείων όπου είπια ακόμα 2 μπύρες πριν πάω σπίτι για ύπνο.
 

Επισκέπτης
Την άλλη μέρα ξύπνησα κατά της 11 το πρωί. Έφτιαξα καφέ κι άρχισα τα τηλέφωνα. Πρώτα πήρα τον αδερφό μου και κανόνισα να πάω το βράδυ από το σπίτι να φάμε και να τους χαιρετουσα. Μετά κάποιους φίλους και τέλος μια πρώην γκόμενα. Η γκόμενα όταν της είπα ότι φευγω για Γερμανία δεν το πίστευε. Άρχισε να λέει που πας σε αυτή την ηλικία χωρίς γνώσεις χωρίς τη γλώσσα, μήπως να το ξανασκεφτείς ? Της είπα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.
-Εννοείται πως θα βρεθούμε. Που είσαι τώρα ?
-Εξάρχεια στο σπίτι.
-Ωραία. Κοίτα εγώ σχολάω κατά της 5. Θα πάω σπίτι θα ετοιμαστώ και κατά της 8 θα είμαι σπίτι σου. Ξέρω ένα καλό ταβερνάκι εκεί κοντά. Θα φάμε θα πιεις το κρασάκι σου, θα τα πούμε  και θα γυρίσουμε σπίτι σου να θυμηθούμε τα παλιά.

Δεν είχα καμια όρεξη να θυμηθώ τα παλιά, άσε που είχα κανονίσει να φάω με τον αδερφό μου και την οικογένεια του. Της το είπa και άρχισε να λέei τα δικά της. Μου πρότεινε να πάμε μαζί στον αδερφό μου που είχε κι αυτή χρόνια να δει και μετά να πήγαιναme για φαγητό και όπου μας βγάλει.
Δέχτηκα με μισή καρδιά. 7.30 ακριβώς ήταν σπίτι μου. Φύγαμε αμέσως για  Άλιμο. Στη διαδρομή κάπνισα ένα μπάφο, ένα μονοφυλακι ισα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στη συγκίνηση του αποχαιρετισμού. Βασικά στ αρχίδια μου για τον αδερφό μου και τη γυναίκα του. Με τον αδερφό μου ποτέ δεν είχαμε αδερφική αγάπη και τη γυναίκα του ούτε που θέλω να τη βλέπω. Πάντα μου την έσπαγαν οι συμβουλές τους και το υφάκι τους ότι και καλά κάποιοι είναι, οι πρωτευουσιάνοι. Μη χέσω. Τα ανιψιά μου όμως τα υπεραγαπούσα. Αυτά ήθελα να δω και αυτά ήσαν που βαλαν τα κλάματα όταν τους είπαμε ότι θα φύγω. 
Τα ανηψιά μου ήσαν οι μόνοι άνθρωποι που έκλαψαν επειδή έφευγα.
 

Επισκέπτης
Γυρίσαμε Εξάρχεια και πήγαμε σε μια ταβέρνα που δεν είχα ξαναπάει. Κατά τη διάρκεια tou δείπνου η τυπισα προπάθησε να με αποτρέψει από το να φύγω. Της εξηγούσα ότι είναι πλέον αργά και ότι αύριο πετούσα για Βerlin.
Το φαϊ ήταν χάλια, το κρασί κάτι έλεγε. Ήπια ένα κιλό. Κι έτσι ενέδωσα στις προκλήσεις της να πάμε σπίτι μου. Όταν φτάσαμε σπίτι πήρα μια μπύρα από το ψυγείο έστριψα άλλο ένα γάρο κι άραξα στον καναπέ. Η τυπισα έκατσε δίπλα μου και μου τριβόταν. Της χάιδευα τα βυζιά καθώς έπινα την μπύρα και κάπνιζα το μπάφο μου. Μου χάιδευε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και με φιλούσε στο λαιμό. Έλα ρε ........ σταματά να πίνεις, δείξε λίγο ενδιαφέρον. Δε με γουστάρεις πια. ?
-Ρε συ ....... έχουν περάσει και τόσα χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί, είναι και το κρασί που έχω πιει.
-Ναι αλλά λένε ότι τα ζευγάρια που ξαναβρίσκονται μετά από χρόνια, κάνουν τρελό sex.
-Ίσως υπό κάποιες προυποθέσεις να είναι έτσι, αλλά εσύ έχεις δεσμό από oti μου είχες πει, εγώ είχα δεσμό στο χωριό . Είναι κι αυτή η ζεστή.
-Μη μου τον θυμίζεις τώρα γιατί αισθάνομε άβολα. Ρε συ..... άμα κάνουμε sex είναι σαν να τον απατάω ?
-Το σαν τi το θέλεις ? Ναι ρε ....... τον απατάς. Για αυτό σου λέω δεν υπάρχουν οι καταληλες συνθήκες.
-Ναι αλλά εμείς ήμασταν ζευγάρι πριν τον γνωρίσω. Και άλλωστε εσύ αύριο φευγεις. Είπε πριν βαλεi τον πεσμένο πούτσο μου στο στόμα της.

Έπρεπε να το πάρω απόφαση ότι δεν γλυτωνα από αυτή. Κατέβασα παντελόνι και σλιπ και αφέθηκα να απολαυσω την πίπα της. Με aυτή tη κοπέλα αν και όχι ιδιαίτερα όμορφη είχα κάτσει 3 χρόνια μαζί της. Ίσως γιατί έκανε kales πίπες.  
Κατάφερε με αρκετή προσπάθεια να μου τον σηκώσει. Χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε τα ρούχα της και καβάλησε το καβλί μου. Αφού τη γαμούσα κανα δέκα λεπτό έτσι κι έβλεπα ότι δεν θα έχυνα με τίποτα, την πέταξα στο κρεβάτι κι άρχισα να τη γαμάω ιεραποστολικό.
Έσκουζε από την κάβλα. Είχε ξεχάσει τον δικό, της είχαμε ξεχάσει να βάλουμε καπότα, μόνο κάποια στιγμή είπε, μη χύσεις μέσα. Αφού τη γαμούσα akoma κανα 10 lepto κατάφερα να χυσω. Έπεσα στο κρεβάτι μούσκεμα στον ιδρώτα.
Την άκουγα δίπλα μου ξαπλωμένη κάτι να λέει αλλά εννοιωθα τα μάτια μου να κλείνουν.
Την παρακάλεσα να με αφήσει να κοιμηθώ. Την είδα που άρχισε να ντύνετε λέγοντας κάτι μαλακίες για καφέ αύριο για ρεπό από τη δουλειά κτλ.κτλ.  
Όταν άκουσα την πόρτα της γκαρσονιέρας να κλείνει αφέθηκα νε με πάρει ο ύπνος.
 

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Μηνύματα
223
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
11
Είναι μορφή ο Παραλίμνιος!!!!!!!!!!!!
 

Επισκέπτης
Αυτές είναι ιστορίες  :rockon: :rockon: :rockon:

βγαλμένες απ την αληθινή ζωή  :rockon: :rockon: :rockon:
 

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Μηνύματα
1.509
Like
0
Πόντοι
16
συγκλονιστικος ο παραλιμνιος  :rockon:

δωωωωσεεεεεε αρχηγε. :rockon: :rockon: :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom