Νέα

Κοπέλα Καλής Οικογένειας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM : Κοπέλα Καλής Οικογένειας 1ο
/2014/07/male-domination-bdsm-1.html



Περίληψη :
Η Δήμητρα είναι μια όμορφη κοπέλα 25 ετών , αυτό που αποκαλείται ως κοπέλα καλής οικογένειας και από σπίτι . Ποτέ δεν είχε ζήσει την ζωή της στο έπακρο . Όλα ήταν χλιαρά και μετριοπαθή μέχρι που γνώρισε τον Αλέκο , έναν γοητευτικό 40 άρη επιτυχημένο επιχειρηματία με διαστροφικά γούστα που την προετοιμάζει για μια θεαματική είσοδο στο κόσμο της γυναικείας υποταγής και την αντρικής κυριαρχίας

Φετίχ :
Male Domination

Η Δήμητρα βγήκε βιαστική από το σπίτι της και κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό της , αδιαφορώντας για τα βλέμματα θαυμασμού των δύο γειτόνων της που έτυχε να είναι στην είσοδο της πολυκατοικίας της στην Γλυφάδα .

Εξάλλου , δεν της ήταν άγνωστες οι αντιδράσεις των αντρών όταν την έβλεπαν στο δρόμο . Η ίδια ήταν ψηλή , λεπτοκαμωμένη και αθλητική με κορμί μοντέλου , όμορφο πρόσωπο με γκριζογάλανα μάτια , καστανά μακριά μαλλιά , εκφραστικό βλέμμα , σαρκώδη λαχταριστά χείλη και φυσικά αψεγάδιαστο κορμί που συγκινούσε κάθε αρσενικό στο πέρασμά του .

Η τελευταία όμως πινελιά την πραγματικά γοητευτική και σέξυ εικόνα που παρουσίαζε η Δήμητρα , ήταν η ελαφριά Γαλλική προφορά και το «σπασμένο» «Ρ» , κληρονομιά από τις μακροχρόνιες σπουδές της στο Γαλλικό Κολλέγιο που την έκανε ακαταμάχητη στα μάτια των αντρών του κύκλου της που την ήξεραν , την ποθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να την κατακτήσουν .

Μόνο ο Αλέκος , ο  γοητευτικός 40άρης που ήρθε στην εταιρεία που εργαζόταν μπόρεσε να κερδίσει την καρδιά της αλλά και το κορμί της οδηγώντας την σε πρωτόγνωρα μονοπάτια ηδονής μιας και μπροστά του αισθανόταν ανίσχυρη , ανυπεράσπιστη .. μικρό κοριτσάκι έρμαιο στα χέρια και τις ορέξεις του που κάθε άλλο από «συμβατικές» ήταν .

Η Δήμητρα όταν την πήρε στην αγκαλιά του στο γραφειο του για πρώτη φορά και την φίλησε παθιασμένα , άφησε κάθε εγωισμό και αναστολή της επέβαλε η «καλή ανατροφή» της πίσω και αφέθηκε στις διαταγές του .



Δεν αντέδρασε ούτε την πρώτη φορά που την πήρε στα γόνατά του και της έκανε ένα τόσο δυνατό spanking που κοκκίνησε το κωλαράκι της και έβαλε τα κλάματα , ούτε αντέδρασε όταν την έβαλε ανάσκελα πάνω στο γραφείο του και την πήδηξε δυνατά , άγρια και χαστούκια και δυνατά τσιμπήματα στις ρώγες της .

Τώρα είχε δεχτεί ένα τηλέφωνο από εκείνο και την διέταζε να είναι σε μια ώρα στο σπίτι του . Ηταν Παρασκευή και θα περνούσαν μαζί το διήμερο . Ένα διήμερο όμως πολύ διαφορετικό από όσο εκείνη φανταζόταν .

Είχε ενθουσιασμό , φόβο , ταραχή και ηδονή , όλα μαζί σε ένα αδιανόητο σύμπλεγμα συναισθημάτων που δεν την άφηναν να σκεφτεί λογικά και με καθαρότητα . Ξεχύθηκε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα στο δρόμο ανυπομονώντας τόσο να τον δεί , όσο και να τηρήσει το χρονικό περιορισμό που της επέβαλε αυστηρά από το τηλέφωνο .

Όταν εφτασε στο σπίτι του ήταν ήδη 10 λεπτά αργοπορημένη και αισθανόταν να ανεβαίνουν δάκρυα στα μάτια της γνωρίζοντας πολύ καλά ότι είχε παρακούσει τις διαταγές του και θα υπήρχαν βαρύτατες συνέπειες .

Η πόρτα άνοιξε και φάνηκε ο Αλέκος οργισμένος στην πόρτα να την κοιτάει με μάτια που πετούσαν φλόγες .

- Πού ήσουν πουταναριό ; Ρώτησε αυστηρά .

- Άργησα .. είχε κίνηση .. πήγε να πει με την διακριτική της γαλλική προφορά αλλά ένα δυνατό σκαμπήλι έπεσε επάνω στα μάγουλά της και το δυνατό χέρι του Αλέκου την τράβηξε μέσα στο διαμέρισμα κλείνοντας ερμητικά την πόρτα .

- Βγάλε το σκασμό τσουλάκι που θα τολμήσεις να δικαιολογηθείς ! Τι σου έχω πει να κάνεις όταν κάνεις λάθη ;


Η Δήμητρα δακρυσμένη , γονάτισε και τον κοίταξε στα μάτια .

- Συγνώμη Αφέντη που άργησα ! Είμαι έτοιμη να τιμωρηθώ και σας ικετεύω να με τιμωρήσετε όσο πιο σκληρά μπορείτε .

- Έτσι μπράβο πουτανάκι ! Με σεβασμό θα παραδέχεσαι το λάθος και θα αναζητάς την συγχώρεση και την τιμωρία . Τώρα καριολάκι θα φάς ένα γερό χέρι ξύλο στο κωλαράκι να μάθεις να φέρεσαι .

Με δύναμη , την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε στην πολυθρόνα όπου την έβαλε να κάτσει μπρούμυτα στα πόδια του σαν μικρό κοριτσάκι . Εκείνη ήταν αδύναμη να αντιδράσει αλλά ένα μέρος της κιόλας δεν ήθελε .

Ο Αλέκος σήκωσε την αέρινη μεταξωτή της φούστα αποκαλύπτωντας το καλλίγραμμο κατάλευκο κωλαράκι της που τονιζόταν από το μαύρο στριγκάκι που φορούσε .

- Βλέπω ντύνεσαι σαν πουτάνα έτσι ; Σου αρέσει λοιπόν να ντύνεσαι σαν πουτανάκι αρα θα μάθεις να αγαπάς να σου φέρονται και έτσι .

- Μάλιστα Αφέντη απάντησε εκείνη και τότε το πρώτο χτύπημα από την παλάμη του έπεσε επάνω στο εκτεθιμένο και ανυπεράσπιστο κωλαράκι της .

Έβγαλε μια μικρή κραυγούλα αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον ολοκληρωτικό καταιγισμό από δυνατά κωλοσκάμπηλα που ακολούθησε πάνω στην κατάλευκη σάρκα της .



Όσο πόναγε , τόσο πιο πολύ υγραινόταν και πολύ σύντομα το μικροσκοπικό κομμάτι υφάσματος από το στριγκάκι της είχε γίνει τόσο νωπό και βρεγμένο που έσταζε από τα κολπικά της υγρά .

- Σου αρέσει καριολάκι να τις τρώς στο κώλο ε ;

- Μάλιστα Κύριε απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανάμεσα στα δάκρυά της που έρρεαν άφθονα ενώ προσπαθούσε να αντέξει τα δυνατά κωλοσκάμπηλα δαγκώνοντας τα σαρκώδη της χείλη .

Όταν σταμάτησε ο Αλέκος την τιμωρία , το κωλαράκι της Δήμητρας είχε γίνει κατακόκκινο και το βρακάκι της μουσκεμένο . Ο Αλέκος την έσυρε στο δωμάτιο όπου την έβαλε να γονατίσει μπροστά του .



Η Δήμητρα ήξερε τι πρεπει να κάνει και κατέβασε το φερμουάρ του αποκαλύπτωντας το τεραστίων διαστάσεων πέος του που ορθωνόταν μπροστά από τα χείλη της απαιτώντας προσοχή και αγάπη .

Το πήρε ευλαβικά στο στόμα της και άρχισε να γλείφει με πάθος και πολύ σάλιο από τα αρχίδια του μέχρι το πουτσοκέφαλο κοιτώντας τον προκλητικά στα μάτια όπως ακριβώς της είχε μάθει .

Ο Αλέκος βογκούσε από ηδονή καθώς η Δήμητρα του έκανε ένα πραγματικά θεεικό τσιμπούκι μέχρι που την διέταξε να ετοιμαστεί για γαμήσι .

Εκείνη έπεσε ανάσκελα περιμένοντας αλλά τότε ο Αλέκος την σόκαρε .

- Σήμερα καριόλα θα σου γαμήσω το κωλί ! Θα σου ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα μέχρι να σε ακούσουν σε όλη την πολυκατοικία .

Η Δήμητρα πανικοβλήθηκε . Ήταν παρθένα από πίσω και δεν είχε σκεφτεί ποτέ να να κάνει κάτι τέτοιο .

Με δάκρυα στα μάτια στάθηκε μπροστα΄του .

- Δεν το έχω ξανακάνει .. φοβαμαι .. πήγε να πει αλλά η αντίδραση του Αλέκου ήταν αναμενόμενη .

- Τόλμησες πουταναριό να αντιμιλήσεις στον Αφέντη σου ; Ε καριόλα ; τολμησες .



Στο δωμάτιο αντήχησε ο ήχος από τα απανωτά σκαμπήλια που έπεσαν ενώ η Δήμητρα έπεσε μπρούμυτα στο κρεβάτι .

- Θα σε γαμήσω μωρή καριόλα όπως θέλω εγώ ! Κατάλαβες πουτανάκι ; Όπως θέλω εγω είπε αυστηρά ενώ προετοίμασε την ψωλή του σαλιώνοντας την .

Η Δήμητρα είχε πέσει μπρούμυτα στο κρεβάτι και έκλαιγε με λυγμούς ! Δεν υπήρχε ελπίδα ! Το κωλαράκι της κατακόκκινο από τις ξυλιες ήταν εκτεθιμένο στις ανώμελες ορέξεις του Αλέκου ο οποίος θα την σοδόμιζε .



Ο Αλέκος έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα λαχταριστά της κωλομέρια και άρχισε να γλείφει την κωλοτρυπίδα της σαλιώνοντας την ενώ κάθε τόσο πίεζε την γλώσσα της μέσα κάνοντας την Δήμητρα να αναπηδά από καύλα .

- Ετοιμάσου πουτάνα να ξεκωλιαστείς τώρα ! Διέταξε .

Πήρε θέση πίσω της και ακούμπησε το πουτσοκέφαλό του στην ανέγγιχτη μέχρι τότε τρύπα της κάνοντάς την να ηλεκτρισθεί .

Άρχισε να πιέζει και να υποχωρεί ο δακτύλιος στο κωλαράκι της ενώ το τεράστιο καυλί του Αλέκου έμπαινε χιλιοστό χιλιοστό μέσα κάνοντάς την να βογγήξει από πόνο και καύλα .

- Πονάω .. είπε αλλά μάταια ! Ο Αλέκος πίεσε το κεφάλι της στο στρώμα και με τα ατσάλινα χέρια του εκμηδένισε κάθε αντίσταση .. κάθε προσπάθεια να ξεφύγει καθώς της έμπηξε μέχρι και το τελαυταίο χιλιοστό από το χοντρό του καυλί μέσα στο ζεστό της κωλαράκι ….

- Ααα , πουτάνα το έφαγες όλο στην κωλαρα ! Έτσι καριόλα μέσα όλο στην καυλότρυπά σου .

Η Δήμητρα έκλαιγε με λυγμούς καθώς ο πόνος ήταν αφόρητος από την διείσδυση του τεράστιου αυτού καυλιού . Ακόμα όμως δεν είχε δει τίποτε . Το ξέσκισμα τώρα ξεκινούσε .

Άρχισε να την γαμάει αργά στην αρχή με ολοένα αυξανόμενο όμως ρυθμό ενώ εκείνη βογγούσε από την πίεση του τεράστιου καυλιού που έσκαβε το κωλάντερό της .

Όσο όμως περνούσαν τα λεπτά το συνήθιζε και ο πόνος άρχισε να γίνεται ηδονή και εξευτελισμός ενώ το μουνάκι της έσταζε από καύλα . Ο Αλέκος μόλις είδε ότι ανταποκρινόταν θετικά , άρχισε να επιταχύνει το ρυθμό και το δωμάτιο γέμισε από τις πνιχτές κραυγές καύλας της Δήμητρας .

Γαμιόταν με τόσο εξευτελιστικό τρόπο και είχε καυλώσει τόσο πολύ που έχυσε έτσι , από το πρωκτικό γαμήσι και μόνο κάνοντας ένα τεράστιο λεκέ στο σεντόνι ακριβώς κάτω από τα μουνόχειλά της .



Σύντομα ο Αλέκος έχυσε και αυτός το καυτό του  φορτίο μέσα στο κωλαράκι της βογγώντας ενώ στην συνέχεια η Δήμητρα ήρθε αντιμέτωπη με νέα πρόκληση καθως το καυλί του Αλέκου , έτσι όπως ήταν γεμάτο χύσια και βλέννα από το κωλάντερό της διέταξε να το γλείψει .

Εκείνη δίστασε και ο Αλέκος την έσυρε μέσα στο μπάνιο δίνοντάς της απανωτά χαστούκια και αναγκάζοντάς την να βάλει το πρόσωπο της στην βάση της λεκάνης .

- Καριόλά θα σου δώσω και έξτρα γεύσεις αφού σιχαίνεσαι το σπέρμα και το κώλο σου !

Άρχισε να κατουράει στην λεκάνη ενώ έστρεφε το πέος του και στο πρόσωπο της κάνοντάς την να βάλει τα κλαματα από την απέραντη ταπείνωση και τον εξευτελισμό .

- Καθάρισέ το καριόλα τώρα με την γλώσσα ! Θα γευτείς χύσια , υγρά από το κώλο σου και τα ούρα μου !

Η Δήμητρα υπάκουσε και άρχισε να γλείφει και να καταπίνει τα πάντα ενώ ο Αλέκος την τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του προτρέποντάς την να κοιτάει την κάμερα .
- Θα περάσεις πολλά όρια αυτές τις μέρες πουτανάκι … είπε αινιγματικά ο Αλέκος ενώ έκλεισε την κάμερα από το τηλέφωνό του και σχημάτισε έναν αριθμό .

- Εδώ είναι το πουτανάκι ! Φέρε και τα παιδιά ! Θα την γαμήσουμε όλοι σήμερα ! Είπε γελώντας στο τηλέφωνο .

Η Δήμητρα τον κοίταξε τρομοκρατημένη ..

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Photographs : Tumblr 

 

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Μηνύματα
1.693
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ειστε για τον πούτσο  :jerking: :2funny:
 

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Μηνύματα
585
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Τι ψυχασθένεια κουβαλάτε κάποιοι ρε;;  :headbang: :headbang:
 

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Μηνύματα
3.571
Like
1.120
Πόντοι
216
οτι να ναι...γελαω
:2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom