Νέα

πως πηδηξα την ωραιοτερη του χωριου..

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ηταν λιγο αφου οτου η Ελλαδα ειχε μπει στο ευρω..καλοκαιρι του 2003..παραθεριζαμε οικογενειακως σε καποια παραλια της Πιεριας..τοτε συνηθως καναμε 20 μερες διακοπες αφου πληρωναν οι δικοι μου και δεν ειχα επιβαρυνση..να μην τα πολυλεω την τριτη μερα ερχομενος προς το ξενοδοχειο απο την παραλια συναντω ενα παιδι  αλλο πραγμα..νεαρη μαυρισμενη απο τον ηλιο με κοντο φορεμα μιλαμε για κουκλαρα..την ακολουθω και βλεπω οτι μπαινει σε ενα υπαιθριο μπαρακι και μαλιστα παει πισω απο τον παγκο! ωστε εκει δουλευει το μωρο? το βραδακι παω να πιω ποτο αλλα δυστυχως αυτο που ειδα με αποθαρρυνε...δεκαδες υποψηφιοι γαμιαδες πολιορκουσαν το μωρο που ηταν 18,5 ετων απ οτι εκ των υστερων εμαθα..τεσπα ενα απογευμα που μολις ειχε πιασει δουλεια παω και του ανοιγω κουβεντα..τιου συστηθηκα ως ερασιτεχνης φωτογραφος και οτι θελω να την βγαλω φωτο γιατι ειναι κουκλαρα..το μωρο τσιμπησε αμεσως(ο γυναικειος ναρκισσισμος) και κανονισαμε να παμε καπου να βγαλουμε φωτος..αφου πηγα αρκετες φορες ακομα στο μπαρ ηρθε η μερα που θα πηγαιναμε..πηγαμε σε ενα οτελ αν και τσινισε στην αρχη..να μην τα πολυλεω με τα πολλα καταφερα να την πεισω να την βγαλω εντελως γυμνες φωτος..οταν τελειωσαμε εριξε επανω της ενα σεντονι..την πλησιασα και πηγα να την φιλησω..α οχι φιλακια ειπε δεν ηρθαμε γι αυτο..εγω επεμεινα ωσπου περασα το χερι μου κατω απο το σεντονι και αρχισα να χαιδευω το μουνι της..στην αρχη με εσπρωξε αλλα μετα η γκομενα αρχισε να παραδιδεται..της τραβηξα το σεντονι την εριξα στο κρεββατι και της αρχισα ενα παθιασμενο γλειφομουνι..οταν πια ειχε φτιαχτει πολυ την αρχισα σε ενα τρελο και αγριο γαμησι που η γκομενα τα ειδε ολα...καταλαβαινετε την εκπληξη της αργοτερα οταν δεν βγηκαν οι φωτο αφου δεν ειχα μαζι μου φλας! η μηχανη ηταν παλια αναλογικη χωρις ενσωματωμενο φλας!!!..συμπερασμα..πενια τεχνας κατεργαζεται! απο ενα ολοκληρο χωριο που την καμακωνε καταφερα να την φαω εγω που σιγουρα δεν ημουν ο ωραιοτερος εκει! ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ!
 

Επισκέπτης
Βεβαια πιστευω οτι σημαντικο ρολο επαιξε εκτος απο την γυναικεια φιλαρεσκεια και η ηλικια της..18,5 ετων μωρακι απειρο δεν ηταν δυσκολο να πεσει..ομως επειδη το καμακωνε ολος ο αντρικος πληθυσμος του χωριου τοχε παρει επανω του και μονο δια της πλαγιας οδου μπορουσε να πεσει..τωρα πια με τις selfies και την εξελιξη των κινητων το κολπο αυτο(με τις φωτο) δεν πιανει..τοχω δοκιμασει αλλες 2-3 φορες αλλα τζιφος...
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
54.802
Κριτικές
90
Like
31.422
Πόντοι
24.700
Και ο κ. Τραβαμούνης, με το ίδιο κόλπο τις "ρίχνει".  :)
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
189
Πόντοι
1.390
Ηταν λιγο αφου οτου η Ελλαδα ειχε μπει στο ευρω..καλοκαιρι του 2003..παραθεριζαμε οικογενειακως σε καποια παραλια της Πιεριας..τοτε συνηθως καναμε 20 μερες διακοπες αφου πληρωναν οι δικοι μου και δεν ειχα επιβαρυνση..να μην τα πολυλεω την τριτη μερα ερχομενος προς το ξενοδοχειο απο την παραλια συναντω ενα παιδι  αλλο πραγμα..νεαρη μαυρισμενη απο τον ηλιο με κοντο φορεμα μιλαμε για κουκλαρα..την ακολουθω και βλεπω οτι μπαινει σε ενα υπαιθριο μπαρακι και μαλιστα παει πισω απο τον παγκο! ωστε εκει δουλευει το μωρο? το βραδακι παω να πιω ποτο αλλα δυστυχως αυτο που ειδα με αποθαρρυνε...δεκαδες υποψηφιοι γαμιαδες πολιορκουσαν το μωρο που ηταν 18,5 ετων απ οτι εκ των υστερων εμαθα..τεσπα ενα απογευμα που μολις ειχε πιασει δουλεια παω και του ανοιγω κουβεντα..τιου συστηθηκα ως ερασιτεχνης φωτογραφος και οτι θελω να την βγαλω φωτο γιατι ειναι κουκλαρα..το μωρο τσιμπησε αμεσως(ο γυναικειος ναρκισσισμος) και κανονισαμε να παμε καπου να βγαλουμε φωτος..αφου πηγα αρκετες φορες ακομα στο μπαρ ηρθε η μερα που θα πηγαιναμε..πηγαμε σε ενα οτελ αν και τσινισε στην αρχη..να μην τα πολυλεω με τα πολλα καταφερα να την πεισω να την βγαλω εντελως γυμνες φωτος..οταν τελειωσαμε εριξε επανω της ενα σεντονι..την πλησιασα και πηγα να την φιλησω..α οχι φιλακια ειπε δεν ηρθαμε γι αυτο..εγω επεμεινα ωσπου περασα το χερι μου κατω απο το σεντονι και αρχισα να χαιδευω το μουνι της..στην αρχη με εσπρωξε αλλα μετα η γκομενα αρχισε να παραδιδεται..της τραβηξα το σεντονι την εριξα στο κρεββατι και της αρχισα ενα παθιασμενο γλειφομουνι..οταν πια ειχε φτιαχτει πολυ την αρχισα σε ενα τρελο και αγριο γαμησι που η γκομενα τα ειδε ολα...καταλαβαινετε την εκπληξη της αργοτερα οταν δεν βγηκαν οι φωτο αφου δεν ειχα μαζι μου φλας! η μηχανη ηταν παλια αναλογικη χωρις ενσωματωμενο φλας!!!..συμπερασμα..πενια τεχνας κατεργαζεται! απο ενα ολοκληρο χωριο που την καμακωνε καταφερα να την φαω εγω που σιγουρα δεν ημουν ο ωραιοτερος εκει! ΘΕΛΕΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ!

 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    170,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Medusa1.jpg
    Medusa1.jpg
    116 KB · Εμφανίσεις: 37

Επισκέπτης
αντε και ειχα ανησυχησει..ελεγα θα μπει δεν θα μπει?  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
 

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
47
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα σου εκατσε, αλλα μην εισαι κ τοσο σιγουρος ,οτι δεν την πηδηξαν κ αλλοι εκεινο το καλοκαιρι.οχι οτι μας ενδιαφερει αν πηγαινουν κ με αλλους . :grin:
 

Επισκέπτης
παντως οσοι θελετε να φατε πιπινια στις διακοπες και χωρις πολυ κοπο παρτε το πλοιο και πηγαινετε στην Ιο..εκει ακομα κι πιο γκαντεμης βρισκει να  :fuck2: μιλαμε για τρομερο νησι..αλλα πρεπει νασαι το πολυ μεχρι 30 ετων
 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
3.462
Like
1
Πόντοι
16
τυποι εβαλα φραγη σε ενα νουμερο που μου εχει ζαλισει τα @@
Γλυτωσα απο τις κλησεις αλλα οχι απο τα μηνυματα.. τι κανω ?

Μην τρολαρετε ειναι σοβαρο δεν μπορω να κλεισω ματι ....
 

Επισκέπτης
τυποι εβαλα φραγη σε ενα νουμερο που μου εχει ζαλισει τα @@
Γλυτωσα απο τις κλησεις αλλα οχι απο τα μηνυματα.. τι κανω ?

Μην τρολαρετε ειναι σοβαρο δεν μπορω να κλεισω ματι ....
αμα ειναι μηνυμα φαινεται ο αριθμος του παρτον και ξεσκισε τον..παντως μερικες συσκευες κανουν φραγη και στα μηνυματα..συνηθως οι samsung αν εχεις τετοια ψαξε στο προσπεκτους να το βρεις..
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
150.853
Κριτικές
1
Like
28.694
Πόντοι
8.006
τυποι εβαλα φραγη σε ενα νουμερο που μου εχει ζαλισει τα @@
Γλυτωσα απο τις κλησεις αλλα οχι απο τα μηνυματα.. τι κανω ?

Μην τρολαρετε ειναι σοβαρο δεν μπορω να κλεισω ματι ....
Πλάκα μας κάνεις? Αφου βλέπεις το νουμερο, παρε και σκυλοβρισε τον.


Υ.Γ. Στο κατω κατω βαλε το στο αθορυβο, να μην ακους τον ηχο απο τα μηνυματα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom