Νέα

Αλλαγή Φύλου "επαναπροσδιορισμός φύλου" "διόρθωση ή μετάβαση φύλου"

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TRANS_NINA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
                                ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ


Επαναπροσδιορισμός φύλου", "διόρθωση ή μετάβαση φύλου" , αναλόγως με το τί αντιπροσωπεύει το κάθε άτομο...

 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
 
     Το 7χρονο transs κορίτσι...  
   
  1...  

               
     
        Μπάλιαν Μπουσμπάουμ γερμανος αθλητης

  2.....
 
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.373
Κριτικές
2
Like
5.538
Πόντοι
2.356
Κατά βάση θαρρώ πώς ο όρος που θέλουν να χρησιμοποιούν όσοι έκαναν την επέμβαση είναι "Διόρθωση Φύλου".
 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
                 

                        εκπομπη τατιανας στεφανιδου 


6.....    


                  part1
   

                 part2

                 part3
               
                 part4

                 part5

                 part6
               
 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
8.....ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - Η συγκλονιστική ιστορία της Αγγελικής που έγινε Άγγελος

part 1
part 2
part 3
part 4
part 5
 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
9....  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ - Science of Gender.


         
 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
10.... «Trans X Κωνσταντινούπολη»: Ντοκιμαντέρ για τις τρανσέξουαλ της Πόλης


Το ντοκιμαντέρ «Trans X Κωνσταντινούπολη» παρακολουθεί τη ζωή της Εμπρού Κιράντσι, μιας τρανσέξουαλ που ζει στην Πόλη και αγωνίζεται ενάντια σε όλες τις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος της ομοφυλόφιλης κοινότητας και των διαφυλικών ατόμων.

Χιλιάδες τρανσέξουαλ ζουν στις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας. Από το 2009, έχουν αυξηθεί τα περιστατικά βίας και οι φόνοι των γυναικών αυτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία δύο χρόνια, 49 τρανσέξουαλ έχουν δολοφονηθεί στη γειτονική χώρα.

Σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ είναι η Γερμανίδα Μαρία Μπίντερ. Η Εμπρού Κιράντσι ζει μαζί με την 84χρονη μητέρα της Μπίντερ, μια πρώην νοσοκόμα από τη Γερμανία. Έχουν ιδρύσει μαζί μάλιστα ένα γηροκομείο για τρανσέξουαλ.

Στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης, η Μπίντερ κέρδισε για την ταινία της ειδική διάκριση, που απονέμει το Συμβούλιο της Ευρώπης για παραγωγές που έχουν να κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Αυτό που θέλαμε να δείξουμε ήταν ένα είδος ανάλυσης μιας συγκεκριμένης περίπτωσης, μια κινηματογραφική ανάλυση, πώς τα λόγια μίσους, όλη η ρητορική αυτή μπορεί να φτάσει στην εγκληματική πράξη, που μπορεί να είναι τελικά και φόνος. Για πάνω από εννιά μήνες, παρακολουθήσαμε γεγονότα που οδήγησαν στο φόνο μιας τρανσέξουαλ. Ήταν φοβερό για μας. Θεωρητικά το γνωρίζαμε, αλλά ήταν πέρα από κάθε φαντασία αυτό που πραγματικά συνέβη. Δεν το περιμέναμε» δήλωσε η σκηνοθέτιδα.

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει τα προβλήματα των διαφυλικών ατόμων. Οι φόνοι ατόμων με διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα, είτε πρόκειται για λεσβίες, είτε για γκέι, είτε αμφιφυλόφιλους είτε τρανσέξουαλ είναι κάτι που δεν απασχολεί έντονα την τουρκική κυβέρνηση, καθώς όλα αυτά τα άτομα θεωρούνται ότι είναι άρρωστα και δυστυχώς δεν προστατεύονται από τη νομοθεσία.

«Δεν ήθελα να δείξω στην ταινία μου ανθρώπους που είναι θύματα. Ήθελα να κάνω ένα φιλμ για ανθρώπους που έχουν έλεγχο της ζωής τους. Το θέμα της ταινίας μας αγγίζει τον παραλογισμό, είναι σκληρό και αποκαλύπτει την κακή πλευρά των ανθρώπων. Ήθελα όμως να διηγηθώ την ιστορία μου με χιούμορ. Γι’ αυτό το λόγο σε όλη τη διάρκεια, μπορείτε να αντιληφθείτε αυτό το λεπτό χιούμορ, στο οποίο στηρίζεται η διήγηση. Ήταν καταπληκτικό το τι έγινε όταν η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης. Υπήρχαν πολλά γέλια, παρά τη δυσκολία που έχει το θέμα μας» τόνισε η Μπίντερ.

Η σκηνοθέτις έχει κάνει και στο παρελθόν αρκετά ντοκιμαντέρ για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για το ρατσισμό και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών. Είναι μια δραστήρια ακτιβίστρια που θέλει να δίνει μεγαλύτερη διάσταση στα θέματα με τα οποία ασχολείται, πέρα από την κινηματογραφική τους προβολή και ανάπτυξη. Το «Trans X Istanbul» είναι και αυτό με τη σειρά του ένα ευρύτερο πρότζεκτ.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο πρότζεκτ, στο οποίο συνεργαζόμαστε με την τουρκική ομοφυλόφιλη, αμφιφυλόφιλη και τρανσέξουαλ κοινότητα. Οργανώνουμε ένα ολόκληρο πρόγραμμα από εργαστήρια. Έχει να κάνει με το πώς αυτές οι μειονότητες πρέπει να συνεργάζονται καλύτερα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να λένε τη δική τους άποψη για τα πράγματα, έτσι ώστε να προσφέρουν μια καλύτερη εκ των έσω εικόνα του προβλήματος. Θα κάνουμε περιοδεία με την ταινία σε οκτώ πόλεις της Τουρκίας. Πρόκειται για μια δουλειά που έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν παρουσιάζουμε απλά την ταινία. Είναι ένα πιο περίπλοκο πρότζεκτ» εξήγησε η Μαρία Μπίντερ.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετώπισε η δημιουργός της ταινίας ήταν βέβαια η χρηματοδότησή της. Κανείς δεν ήθελε να βάλει χρήματα σε μια παραγωγή που έχει να κάνει με τα εγκλήματα μίσους. Ευτυχώς, η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το Ευρωπαϊκό Μέσο για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η ταινία παίζεται τώρα σε κινηματογράφους της Τουρκίας. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να τη δει ελεύθερα και στο ίντερνετ.


 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
11 ....  η ιστορία της πρώτης ευρωπαίας τρανσεξουαλ
  
Στις μέρες της δόξας της, η Έϊπριλ Άσλεϋ υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Vogue και κατάφερε να ξελογιάσει διάσημους άντρες.
Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια με προβλήματα υγείας, βιασμό και απόπειρες αυτοκτονίας. Έγινε top model, περιζήτητη στις πασαρέλες, παντρεύτηκε Λόρδο και σήμερα είναι 77 ετών! Μια ζωή περιπετειώδης και μια ιστορία συγκλονιστική. Και όχι δεν αναφερόμαστε στις δυσκολίες που πέρασε η διάσημη Έϊπριλ Άσλεϋ αλλά στο μεγάλο μυστικό που έκρυβε. Και ποιο ήταν αυτό; Πώς το top model που διέπρεψε στο εξωτερικό γεννήθηκε άντρας και έκανε αλλαγή φύλλου. Ποιος αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, με αποτέλεσμα να προκληθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Λονδίνου; Τι κάνει σήμερα;
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή της Έϊπριλ Άσλεϋ, στο βίντεο που ακολουθεί, από την εκπομπή «Ελένη»


               

                   
 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
Στην Ελλάδα το ερώτημα μας βασάνισε μετά από τη διαφήμιση της μπύρας Άμστελ, όπου ακουγόταν το περίφημο τραγούδι με την αισθαντική φωνή της. Η Αμάντα Λιρ γεννήθηκε στο Ανόι το 1931 ή στο Χονκ Κονγκ το 1941. Μπορεί να γεννήθηκε και στην Τρανσυλβανία το 1946. Η μητέρα της μπορεί να ήταν Αγγλίδα ή Γαλλίδα, Βιετναμέζα ή Κινέζα. Ο πατέρας ήταν Άγγλος, Ρώσος, Γάλλος ή Ινδονήσιος. Κι όταν γεννήθηκε, η Αμάντα Λιρ μπορεί να ήταν ο Αλέν Ταπ. Σαλβαντόρ Νταλί και Αμάντα Λιρ Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει το παρελθόν της διάσημης ντίβας του ’60, είναι ένας απ’ τους λόγους που την έκαναν σταρ. Στην ακμή της, η Λιρ ήταν λίγο απ’ όλα. Μοντέλο, τραγουδίστρια, μούσα του Σαλβαντόρ Νταλί, ερωμένη του Ντέιβιντ Μπάουι και αμφιλεγόμενη τρανσέξουαλ. Οι φήμες ήθελαν τον Νταλί να έχει πληρώσει το 1963, για την εγχείρηση αλλαγής φύλου της Λιρ. Η Έιπριλ Άσλεϊ, διάσημο μοντέλο το ’60, που είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν τρανσέξουαλ, είχε γράψει στο βιβλίο της με τίτλο: «Η Οδύσσεια της Έιπριλ Άσλεϊ», ότι η ...

Διαβάστε όλο το άρθρο:

 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
12....Η πιο ακριβοπληρωμένη επιχειρηματίας στις ΗΠΑ είναι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!! Ποια είναι η Μαρτίν Ρόμπλατ με τα 38 εκατομμύρια δολάρια ετησίως; (PHOTOS)

11 Ιουνίου 2014


Η πιο ακριβοπληρωμένη επιχειρηματίας στις ΗΠΑ είναι ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ!!! Ποια είναι η Μαρτίν Ρόμπλατ με τα 38 εκατομμύρια δολάρια ετησίως; (PHOTOS)

Η πιο ακριβοπληρωμένη executive στις ΗΠΑ είναι... τρανσέξουαλ. Η Μαρτίν Ρόθμπλατ, ιδρύτρια της εταιρίας βιοτεχνολογίας United Therapeutics, ήρθε πρώτη ανάμεσα σε 200 στελέχη επιχειρήσεων με κέρδη 38 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2013. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική της καινοτομία, καθώς προηγήθηκε η εγχείρηση αλλαγής φύλου στα 40 της χρόνια.

Η 59χρονη σήμερα γυναίκα, ήταν μέχρι εκείνη την εποχή άντρας με το όνομα Μάρτιν Ρόθμπλατ και μάλιστα παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Με σπουδές νομικής στο ενεργητικό της και χωρίς καμία εμπειρία από το χώρο της ιατρικής ή της φαρμακευτικής, ίδρυσε το 1996 την εταιρία που την έκανε πλούσια και διάσημη, αλλά, πάνω από όλα, έσωσε τη ζωή της κόρης της. Η μικρή αρρώστησε από μια σπάνια και δυνάμει θανατηφόρα ασθένεια που εμποδίζει τους πνεύμονες να αιματώνονται σωστά. Φάρμακο για την περίπτωσή της δεν υπήρχε, ενώ από την άλλη πλευρά, οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν ήταν πρόθυμες να πειραματιστούν σε κάτι που δεν θα τους επέφερε σίγουρο κέρδος.



Η Μαρτίν Ρόθμπλατ πείσμωσε και αποφάσισε να στήσει δική της εταιρία η οποία θα πραγματοποιούσε την έρευνα για το φάρμακο που θα έκανε καλά το παιδί της. Οπερ και εγένετο. Δεκαοχτώ χρόνια μετά, η Τζένεσις Ρόθμπλατ είναι στα 29 της μια γυναίκα υγιής και γεμάτη ζωή, ενώ η δεύτερη «μητέρα» της είναι το πιο ακριβοπληρωμένο στέλεχος επιχείρησης στις ΗΠΑ σύμφωνα με τη σχετική ετήσια λίστα που δημοσίευσαν πρόσφατα οι New York Times.

Η Μαρτίν Ρόθμπλατ είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Αγαπά τη δουλειά, αποφεύγει τη δημοσιότητα και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Και όταν το κάνει, αποφεύγει να μιλά για το προσωπικό κομμάτι που σχετίζεται με την αλλαγή φύλου. «Να είστε ανοιχτόμυαλοι, αλλά και πρακτικοί», είναι η συμβουλή που δίνει σε νεαρούς επίδοξους επιχειρηματίες. «Να μην το βάζετε κάτω. Η επιχειρηματικότητα απαιτεί πάθος. Η ζωή του καθενός από εμάς είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Προτρέπω τον καθένα να ανακαλύψει το πάθος του και να δουλέψει πάνω σε αυτό».



Εδώ να σημειωθεί ότι η Ρόθμπλατ είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον (ανδροκρατούμενο) κανόνα: Ανάμεσα στα 20 κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, μόνο η μία είναι γυναίκα, ενώ ανάμεσα στους 200 πιο ακριβοπληρωμένους υπάρχουν μόλις 11 γυναίκες.
 

Συνημμένα

  • martine.rothblatt.and_.bill_.clinton.jpg
    martine.rothblatt.and_.bill_.clinton.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 54
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
13... Ο τρανσέξουαλ ιερέας που ήταν κάποτε κορίτσι μιλά στο ποίμνιό του για ισότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Παντρεμένος με δύο παιδιά και διδακτορικό τραβά τα βλέμματα στο ναό



 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
Τρανσέξουαλ
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Η Αμερικανίδα τρανσέξουαλ ηθοποιός και ακτιβίστρια Andrea James
Με τον διεθνή όρο τρανσέξουαλ (αγγλικά transsexual) όπου στα ελληνικά θα μπορούσε να αποδοθεί ως μετάβαση φύλου, γίνεται αναφορά σε άτομα (άνδρες και γυναίκες) που έχουν προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής (ή ορθότερα επαναπροσδιορισμού) φύλου. Τα άτομα αυτά στην ελληνική γλώσσα αποκαλούνται διαφυλικά και σπανιότερα φυλομεταβατικά.

Δεν πρόκειται για περιπτώσεις όπου ένα άτομο καταφεύγει σε επέμβαση αλλαγής φύλου λόγω σεξουαλικής ταυτότητας, αλλά γιατί σύμφωνα με τη φύση του, πρόκειται για «μία γυναίκα που γεννήθηκε μέσα σε ένα ανδρικό σώμα» ή «για έναν άνδρα που γεννήθηκε μέσα σε ένα γυναικείο σώμα». Άρα η επέμβαση αυτή στην πραγματικότητα διορθώνει την ψυχοκοινωνική φύση του ατόμου και δεν την αντικαθιστά, ενώ αντίθετα σωματικά την αντικαθιστά.

Ο όρος τρανσέξουαλ πολλές φορές ταυτίζεται με τον όρο τρανστζέντερ (αγγλικά: transgender, μετάβαση γένους), αν και με τη δεύτερη έννοια νοούνται κυρίως τα άτομα που έχουν την κοινωνική συμπεριφορά του φύλου που τους ανέθεσε η φύση, δίχως να έχουν προχωρήσει απαραίτητα σε βιολογική αλλαγή («κοινωνικό φύλο»). Για τον λόγο αυτό, συχνά αποκαλούνται τρανς (χρησιμοποιώντας μόνο το πρώτο κοινό συνθετικό των δύο λέξεων) τα διαφυλικά άτομα, ομαδοποιώντας τόσο εκείνα που έχουν προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, όσο κι εκείνα που έχουν προχωρήσει σε μικρές αλλαγές (όπως λήψη ορμονών) ή και καθόλου αλλαγές (απλή κοινωνική συμπεριφορά του επιθυμητού φύλου).

Τα διαφυλικά άτομα δεν θα πρέπει να συνδέονται με τον ερμαφροδιτισμό, καθώς στην περίπτωση αυτή συνυπάρχει σ' ένα άτομο η παρουσία αρσενικών και θηλυκών γεννητικών οργάνων και η τυχόν επέμβαση (συνήθως σε μικρή ηλικία) προσδιορίζεται με βάση ποιο από τα δύο φύλα τείνει να είναι το κυρίαρχο.



Το σύμβολο του Tρανσεξουαλισμού.
Στις περισσότερες κοινωνίες του κόσμου τα τρανσεξουαλικά (διαφυλικά) άτομα αναγνωρίζονται νομικά, ζουν και λειτουργούν με τη νέα τους ταυτότητα, ενώ στις περιπτώσεις όπου δεν έχει λάβει χώρα χειρουργική επέμβαση, το εργασιακό τους δικαίωμα δεν κατοχυρώνεται και δεν προστατεύεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξώθησή τους στην πορνεία, ώστε να εξασφαλίσουν το βιοπορισμό τους [1]. Αντίθετα, σε κάποια κράτη (όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία και Βραζιλία), τα τρανσεξουαλικά άτομα έχουν υπό προϋποθέσεις την δυνατότητα αλλαγής των εγγράφων τους, χωρίς να έχει επέλθει χειρουργική επέμβαση. [2] [3]

Το σύνολο των τρανσεξουαλικών / διαφυλικών, παρενδυτικών / τραβεστί, ερμαφρόδιτων / μεσοφυλικών ατόμων (οι περιπτώσεις δηλαδή όπου υπάρχει διαφοροποίηση στην ταυτότητα φύλου), αποκαλούνται στην Ελλάδα με την γενική ορολογία διεμφυλικά άτομα. Στις 20 Νοεμβρίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί διεθνώς η παγκόσμια ημέρα μνήμης των διεμφυλικών ατόμων, τιμώντας την μνήμη όλων των διεμφυλικών που έχουν πέσει θύματα διακρίσεων, μίσους, βίας και φόνων, λόγω της ταυτότητας του φύλου τους. [4]
 
OP
OP
TRANS_NINA

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
9.029
Like
7.771
13....


Ηράκλειο: 30χρονη έγινε άντρας και πάει φαντάρος!
Τρίτη 09 Απριλίου 2013 21:47 Τελευταία ανανέωση: Τρίτη 09 Απριλίου 2013 21:51
Ηράκλειο: 30χρονη έγινε άντρας και πάει φαντάρος!


Την απόφαση να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όπως πραγματικά αισθάνεται και να δημιουργήσει την δική του οικογένεια πήρε ένας ακόμη Ηρακλειώτης, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση φαλοπλαστικής και προσθετικής όρχεων.
Μάλιστα σήμερα, συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου η αίτηση του για την μεταβολή των στοιχείων της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως του, διεκδικώντας πλέον να καταχωρηθεί με ανδρικό όνομα και να διαγραφεί το γυναικείο που τον συνόδευε στα 30 χρόνια της ζωής του.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος πλέον δεν κρύβει την χαρά του γι' αυτήν την απόφαση ζωής. Μάλιστα ο ίδιος βρίσκεται σε σοβαρή σχέση και σκοπεύει να παντρευτεί καθώς ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στην οποία προσέφερε μονόπετρο.
Επιθυμία του ζευγαριού είναι ο γάμος να είναι παραδοσιακός υπό τους ήχους της κρητικής λύρας.
Με την αλλαγή φύλου και την μεταβολή της ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως, ο 30χρονος θα κληθεί να παρουσιαστεί στον στρατό, κάτι όμως που δεν τον πτοεί. Απεναντίας φαίνεται να το χαίρεται αφού, όπως επισημαίνει, αγαπάει την πατρίδα του και ιδιαίτερα την Κρήτη.
Την υπόθεση του 30χρονου χειρίστηκε ο δικηγόρος Ιάσονας Παπαστεφανάκης, ο οποίος χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ιδιαίτερη για τον εντολέα του. «Η πραγματική ζωή πλέον είναι μπροστά του και του εύχομαι από καρδιάς να ζήσει ευτυχισμένος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο νεαρός, όπως προβλέπεται από την διαδικασία, παρακολουθήθηκε από ψυχίατρο, ο οποίος επικύρωσε την απόφαση του να αλλάξει φύλο και έτσι υποβλήθηκε σε μία σειρά επεμβάσεων με βασικότερη αυτήν της φαλοπλαστικής και της προσθετικής όρχεων. Ακόμα υποβλήθηκε σε δευτερεύουσες επεμβάσεις για την εξάλειψη των γυναικείων χαρακτηριστικών.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες εκδόθηκε στο Ηράκλειο η πρώτη απόφαση βεβαίωσης αλλαγής φύλου που αφορούσε σε 26χρονο Ηρακλειώτη.


Read more: ]
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.406
Πόντοι
3.636

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom