|
TZOYLI
|
 |
« Απάντηση #15 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
ΤΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΤΑΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΑΜΕΣΕΣ ...ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ  να μας παρεις κ τις δυο τοτε..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!Γκαζι-Κεραμεικος 6981856270
|
|
|
arizale
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Οτι ακριβως δειχνει η ...φωτο . Γουσταρω τρανς
|
 |
« Απάντηση #16 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
να μας παρεις κ τις δυο τοτε..
φυσικα ... και ..αμεσα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Ippotis69
Ανώτερος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Να παιρναω, Καλλα!
|
 |
« Απάντηση #17 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
:lheel:Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....  μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα??? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
transexuala
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
HELLO......
|
 |
« Απάντηση #18 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια " 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ!!!!!!
|
|
|
arizale
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #19 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
:lheel:Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....  μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???  ρε φιλε μαλακας εισαι ?? μπαινει σε φορουμ για τρανς και ρωτας τετοιες μαλακιες , που οι απαντησεις τους ειναι απλως : ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
arizale
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #20 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "  καλησπερα ... μη κατανοητο το σχολιο σου  ειλικρινα δεν καταλαβα τον παραλληλισμο ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
transexuala
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
HELLO......
|
 |
« Απάντηση #21 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
:lheel:Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....  μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???  φαντάσου ο ippotis69 που έχει την απορία και είναι αντίθετος μας αναφέρει "THΣ Trans" και εσύ που είσαι μεστά πράματα μας λες "Τα Trans" 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ!!!!!!
|
|
|
|
enallaktikos
|
 |
« Απάντηση #22 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "  Εσύ ήσουν που παραπονιόσουν για την κριτική στα ορθογραφικά λάθη; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TZOYLI
|
 |
« Απάντηση #23 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
:lheel:Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....  μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???  αλλος προτιμα τα ροδακινα κι αλλος τα νεκταρινια...τι σκας;; οπως του αρεσει του καθενος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΟΥΣΤΑ!!!!Γκαζι-Κεραμεικος 6981856270
|
|
|
stelef
Νέος
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #24 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
υπεροχες οι επισημανσεις του φιλου arzale..γουσταρουμε γυναικες με καυλι..οτι πιο συγκλονιστικο κ ολοκληρωτικο στο σεξ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
viper84x
Ανώτερος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Im not crazy!! Im fucking Daizy!!
|
 |
« Απάντηση #25 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
:lheel:Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....  μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???  Κινκι σεξ ειναι το ολο θεμα φιλε και η τρανς, γυναικα που εχει στηθος και εχει χτυπησει ορμονη, δεν ειναι αντρας, καταλαβε το, εκτος απο την τραβεστι που ειναι κραγμενος και ντυνεται γυναικα...εκει πας με αντρα καθαρα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
arizale
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #26 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
φαντάσου ο ippotis69 που έχει την απορία και είναι αντίθετος μας αναφέρει "THΣ Trans" και εσύ που είσαι μεστά πράματα μας λες "Τα Trans"  χαχα οκ το διορθωσα ..εχεις δικιο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
viper84x
Ανώτερος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
Im not crazy!! Im fucking Daizy!!
|
 |
« Απάντηση #27 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
transexuala
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
HELLO......
|
 |
« Απάντηση #28 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
Εσύ ήσουν που παραπονιόσουν για την κριτική στα ορθογραφικά λάθη;  Δεν παραπονέθηκα καθόλου ;)Μια παρατήρηση έκανα και μια ιδέα έριξα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ!!!!!!
|
|
|
arizale
Προχωρημένος

Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #29 στις: 01/03/12, 19:07 » |
|
δε μπορω να το διορθωσω  τι  ειμαι ? ... θα αυτοτιμωρηθω --> τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες (καλα copy paste επεσε ..  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|